Lukashenkan lähtölaskenta käynnissä näyttävästi ja vahvasti!

Anonyymi

https://yle.fi/uutiset/3-11497785

Valko-Venäjällä protestit ja lakot jatkuvat. Lukashenkalla heikot housussa ja kerjää Putinilta telaketjuja, roikkuakseen yhä kiinni vallan kahvassa. Tuon viimeisen neukkuajan ikonin tulevaisuus on takanapäin. Diktaattorit eivät ole enää suosiossa....paitsi Venäjällä. Milloinkahan Venäläiset aloittavat oman hassun pikku-ukkonsa ulos savustamisen?

37

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      ja mitä tilalle?
      Joku EU nukke?

      • Anonyymi

        Valko-venäläiset kykenevät ihan itse vaihtamaan vanhan neukkuhenkisen diktaattorinsa, johonkin 2020-luvun kyvykkääseen valtionjohtajaan. EU ei ole menossa sörkkimään, mutta Venäjä toimii jo nyt taustalla, ja juurihan Putin eilen lupasti "sotilaallisia konsultaatioita" Lukasenkalle tueksi. Jotta näin.... Venäjä ilmeisesti hyökkää jälleen itsenäiseen naapurivaltioon? Missä Venäjä - siellä ongelma.


      • Anonyymi

        Tietysti EU hakemusta sisään NATOn tukikohta heti Maahan


      • Anonyymi

        Mitäkö tilalle? Älkää persut huoliko, Valko-Venäjän todellinen hallitsija, suuri Johtajanne Valdimir Putin kyllä pitää huolen asiasta.


    • Anonyymi

      Saa hyvän ja vauhdikkaan lähdön.

      • Anonyymi

        Tulee mieleen Romanian tsausecku.


    • Anonyymi

      BBC:n uutisen mukaan lakkoihin & protesteihin ovat tänään liittyneet myös valtiollisen TV:n henkilöstö. Tätä lisää!

      https://www.bbc.com/news/world-europe-53796436

      • Kun Baltian maat alkoivat irrottautua Neuvostoliitosta, tv-tornit olivat tärkeässä asemassa. Esimerkiksi Vilnan tv-tornista taisteltiin, niin että useat aseettomat siviilitkin saivat surmana. Kun ei ollut internetiä, tv-tornien haltijat hallitsivat julkista sanaa. Toki nytkin on merkitystä sillä, ketkä välittävät tietoa televisiossa ja radiossa ja ketkä siellä päättävät.


    • Anonyymi

      Moraalinen tappio myös suomen vasemmistolaiselle punakaartille. Samanlaista sananvapauden ja ihmisoikeuksien polkemista halusivat suomeenkin.

      • Anonyymi

        Kyllä....kaikki maahanmuuttokriittisyys on "vihapuhetta" ja rasistikortti lentää sarjatulella vasemmistonillittäjien taholta.... säälittävän surkeaa porukkaa ovat. Sama koskee viherkommareita.


    • Anonyymi

      Vanhan vallansokaiseman paskamahan olisi ollut tyylikästä vetäytyä jo edellisen kauden päätteeksi.

      • Anonyymi

        Vaan nyt tuon läjän lähtökiito on globaalisti median huomioima. Näyttävä loppu uralle - kertakaikkiaan.


    • Anonyymi

      Hienoa! Nyt meillä jatkossa mansikkoita poimii vielä valkovenäläisetkin, yhdessä ukrainalaisten kanssa! Eläköön vallankumous!

    • Anonyymi

      Meille monelle persulle on surun päivä, jos taas yksi vahva johtaja tiputetaan palliltaan. Onhan sentään vielä Trump ja Putin...

    • Anonyymi

      Lukasenkka odottaa, että mielenosoittajat väsyvät. Sitten on helppo poimia ne viimeiset jonnekin työleirille elämään reipasta ulkoelämää. Lukasenkka ei lähde vapaaehtoisesti eikä yön pimeydessä. Maailmanpoliittisesti Valko-Venäjä kuuluu BRICKS-maihin ja Venäjä tulee osallistumaan Valko-Venäjän tapahtumiin jos Nato ylittää rajan.

      • Anonyymi

        Nato ei ole menossa Valko-venäjälle, mutta tokihan Putinin on hyvä jälleen kerran fobioida Natolla. Ulkoista uhkaa pukkaa...jne. Vanha slobojen kikka, jolla lauma saadaan tukemaan diktatuuria. On toiminut since Stalin. Todellisuudessa Venäjä aiheuttaa mahdollisella sekaantumisellaan itselleen todella reippaat sanktiot, joten ei tarvitse olla mikään Einstein, jotta voi ennustaa venäjän talouden syöksyvän rotkoon, mahdollisen Putin-hörhöisen valko-venäjän sotillaallisesti suoritetun vapautusoperaation jälkeen. Oikeammin ilmaistuna: - Valko-venäjän miehityksen jälkeen. Ja kas kummaa....Nato ei edelleenkään ole edennyt tuumaakaan valko-venäjän puolelle. Eli kuka kusi omaan punttiinsa, vaiko taas kerran Venäjä?


      • Anonyymi

        Vaikuttaa semmoiselta, että suuri osa kansasta tahtoo muutosta. Uusi pressa kehiin ja uudemmat arvot sekä käytännöt elämään ja valtioon.


      • Erään uutisartikkelin mukaan Lukashenka sanoi siihen tyyliin, ettei uusia vaaleja tule niin kauan kuin hän elää. Valtioliitto Venäjän kanssa mahdollistaa Putinille jonkun muodollisesti laillisen syyn puuttua sotilaallisestikin Valko-Venäjän asioihin. Välttämättä Putin ei katso järkeväksi tukea enää Laukahenkaa, mutta hän voi yrittää nostaa Valko-Venäjällä jonkun "tuoreemman" Venäjän käskyläisen valtaan, sellaisen, jota kansanjoukot eivät suorastaan suureen ääneen vastusta.

        Venäjä voi puuttua asiaan sotilaallisesti tai joidenkin muiden epämääräisten joukkojen avulla ilman että Nato tai joku muu taho liikehtii. Valko-Venäjän kiinteämmälle liittämiselle Venäjään löydetään kyllä perusteet kuten löydettiin perusteet Kriminkin kohdalla.

        Kun Tshekkoslovakia 1960-luvulla uhkasi karata omille teilleen sosialistisesta leiristä, tankit vyöryivät Prahaan ja ihmiskasvoisen sosialismin kulissit romahtivat. Miehitys alkoi elokuussa, 21. elokuuta vuonna 1968.

        Maailma potee koronaa ja Yhdysvaltain presidentinvaalien odotusta. Putin on saanut vahvistuksen jatkuvalle vallalleen. Venäjälle mitä mainioin aika toimia.


    • Muistan kuin eilisen elokuun 21. päivän 1968 jolloin Neuvostoliiton panssarit vyöryivät kukistamaan "Prahan kevään". Prosessi Valko-Venäjällä on samantapainen kuin silloin Tshekkoslovakiassa, mutta nopeampi. Pelottavaa.

      • Anonyymi

        Kremlissä lasketaan ja valmistellaan jo täyttäpäätä. Moskovan pasuuna töräyttelee tuubaa. Ensin täytyy hioa pikaisesti oma uhkapropaganda kuntoon, ettei moskovan äidit taas ala mesoamaan sitten kun venäjän poikia tuodaan junalasteittain sinkkiarkuissa kotiin. Nato, EU, USA, jne....uhkaa riittää....fasisteja, fasisteja unohtamatta. Vanhat pyylevät huivipää-svetlanat kameroiden eteen taas kirkumaan ja vääntämään itkuvirren tapaista ylistystä venäjän sekoilujen propagandistiseksi tueksi. Näinhän se meni viimeksikin.....


      • Aivan, vaikuttaa samanlaiselta ilmapiiriltä.

        Tshekkoslovakiassa oli jo tuossa vaiheessa kansainvälisesti näkyvämpää uudistusporukkaa. Valko-Venäjän ryöpsähdys taas tuli vähän "puskista". Arvelen, että kyse ei ole sillä tavalla ideologisesta uudistusliikkeestä kuin oli Tshekkoslovakiassa, vaan nyt on spontaani kansannousu niinkuin Ceausescun loppuaikoina. Ero on se, ettei Romanian tilanteeseen ollut ulkovalloilla syytä eikä kiinnostusta puuttua. Valko-Venäjän kohdalla tilanne on aivan toinen.


      • Anonyymi

        Sehän oli silloin aivan oikein toimittu


    • Anonyymi

      https://yle.fi/uutiset/3-11498136

      Lukashenka joutui vetäytymään helikopterilla eräästä tehtaasta tänään, kun kiukkuiset työläiset käskyttivät hänet huudoin lähtemään pois.... Lukashenka on nurkassa. Ei mitään toivoa enää jatkaa valtionpäämiehenä.

    • Anonyymi

      https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006604494.html

      Nyt alkoi Venäjän tunnuksettomien joukkojen siirto kohti Valko-Venäjän rajaa. Toivottavasti protestoijat saavat mahdollisimman paljon aseapua, jotta voivat toivottaa hyökkääjä-miehittäjä-venäjän "tervetulleeksi". Putin johtoinen venäjä on ilmeisesti lähdössä jälleen vieraan itsenäisen valtion kimppuun sotilaallisesti.

    • Anonyymi

      Venäjän tarkoituksena on ilmeisesti jälleen teurastaa niin paljon siviileitä, kuin se kymäsi ja kylmää yhä Ukrainassa...? Ja mitä tekee EU & muut länsimaat? Katselevat sivusta ja uhoavat, mutta eivät saa mitään konkreettista aikaiseksi. Tuleeko venäjälle kenties taas sanktioina pikkunilkkien henk.koht matkustuskieltoja, kuten Ukrainan kriisin alkuaikoina? No huh huh.

    • Anonyymi

      Suomi voisi tarjota turvapaikkaa lukalle

    • Anonyymi

      Lukasenkalla meni vaalien sormeilu överiksi. Kukaan ei usko tuohon 80%.

      • Anonyymi

        Pres. Putin uskoo. Onhan hänellä itselläänkin yhtä suuri kannatus kansansa keskuudessa.
        Täytyy muistaa vaalin tulos eli opposition edustaja sai yli 60% äänistä, mutta Lukasenkapa yli 80%. Alexandr voitti selkeällä erolla.

        Voitto oli yhtä selkeä, kuin kansan kannatus työllisten määrän parantamisesta hallitusohjelman mukaisesti 60 000: lla poistamalla eläkeputki ja lisäämällä työperäistä maahanmuuttoa Ohisalon esittämällä tavalla.
        Työperäistä maahanmuuttoa voidaan lisätä mm. SDP:n puh.joht. Antti Rinteen ehdottalla tavalla eli jos turvapaikkaa ei myönnetä, annetaan työlupa automaattisesti.

        Tätä kansa haluaa.
        Tuottavien työpaikkojen vähenemisen tilalle perustetaan tuottamattomia työpaikkoja työperäiseen maahanmuutton avulla.


    • Anonyymi

      Sukunimi kirjoitetaan Lukashenko. Viimeinen kirjain on o-kirjain.
      Nimi lausutaan kuitenkin lukashenka painollisuussäännön mukaisesti.

      • Anonyymi

        Putinin vihreät miehet jo matkalla...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Putinin vihreät miehet jo matkalla...

        Niin on ,kohteliaat mihet,tunnuksettomissa rekoissaan,matkalla kohti Belarusta.


    • Anonyymi

      Luka pakenee Syyriaan, Pohjois-Koreaan tai Kuubaan. Aikalailla siinä ne Lukan vaihtoehdot.. Mä valitsisin Kuuban jo pelkän ilmaston takia.

    • Anonyymi

      Tulee mieleen Janikovitsh ja Ukraina.
      Venäjämieliseksi syytetyn ja laillisilla vaaleilla valitun presidentin tilalle lännen masinoimalla mellakalla ja siviiliuhreilla tuli EU-nukke Poroshenko, oligarkki ja huijari.
      Tarviiko sanoakaan että kansalle ei hommasta koitunut mitään hyvää, jäi vain sama vanha köyhyys ja syvä vitutus.

    • Anonyymi

      Valko-Venäjällä toivottavasti kansalla riittää enemmän sisua ja oikeaa itsepuolustustahtoa, kuin korruptoituneessa ukrainassa. Ennen kaikkea pallo on nyt heillä ja heidän todella kipeästi tarvitsemalla lännen tuella. Pelkät EU:n kriisikahvikokoukset ja naurettavan säälittävät henkilöpakotteet ovat lähinnä huono ja tehoton vitsi. Jos venäjä sekaantuu Valko-Venäjän presidentinvaihtoviikkoihin, myös venäjää tulee sanktioida erittäin ankarasti. Pääpaino tulisi silloin olla juuri kremlin toimien ennennäkemättömän ankarassa rankaisussa. Talous toimii parhaiten: Swiftit poikki ja moskova on polvillaan-, etten sanoisi rähmällään alle 3 kuukauden. Tämän jälkeen myös venäjällä valta saattaisi vaihtua?

      • Anonyymi

        OPEC:n tulisi pudottaa raakaöljyn ja kaasun markkinahinnat keinotekoisesti alle venäjän kipurajan. Muodostavat pääosan venäjän viennistä.


    • Anonyymi

      Lukashenko olisi jo luikkinut unholaan, ellei venäjä aktiivisesti vaikuttaisi taustalla, ja ilmeisesti kohta aivan näkyvilläkin. Venäjän tarkoitus on joko luoda sekasortoa tai miehittää? Useat tunnuksettomat mutta silti venäläiset sotilasajoneuvokolonnat kohti valkovenäjää, ovat kiistaton todiste venäjän aktiivisesta ja jälleen niin laittomasta toiminnasta - siis jos menevät valkovenäjän rajan yli.

    • Anonyymi

      Valkovenäläisten kiittämättömyys on käsin kosketeltavaa.
      Pres. Lukasenka on onnistunut pitämään maansa puhtaana coronaviruksesta. Siksi yli 80% kansasta oli rehellisissä vaaleissa sitä mieltä, että Lukasenka on presidenttinä mies paikallaan.
      Reilu 60% oli eri mieltä.
      Nyt fasistinen huligaaniaines tuhoaa valkovenäläisen kansanterveystyön saavutukse samaan tyyliin kuin Suomessa nyt taantumus vaatii lisää koronatestauksia

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      136
      5728
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3515
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1903
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1895
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      24
      1730
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      74
      1566
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      14
      1483
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      17
      1370
    9. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1366
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      24
      1317
    Aihe