Aihe

Koronatiukennukset saavat mieleni turruttumaan!

Anonyymi

Taas koronarajoituksia säädetään tiukemmiksi kuin veroruuvia.
Kevät oli minulle tosi raskasta aikaa ja mieleni heilui kahden vaiheilla.
Meinasin jakomielistyä ja koronakevät jätti minuun jäljen. Jos syksy on samanlainen, saatan pimahtaa lopullisesti. Moni Haapavedellä voi huonosti ja muissakin pikkukunnissa voidaan erityisen huonosti. Pään sisäset äänet heilutti mieltäni entisestään. En halua, että mieleni menee yhtä vieterille, kuin viime keväänä, joka oli yhtä järkytystä. Hullunpaperitkaan eivät olleet kaukana. Mielenterveysongelmat tulevat räjähtämään käsiin, jos syksystä tulee samanlainen, mitä keväästä.
Minua huolettaa tällä hetkellä erityisen paljon toimeentulo, riittääkö rahat. Toisena minua pelottaa todella paljon, että jos korona tarttuu minuun ja joudun teholle tai menetän muuten kuntoni. Kolmanneksi eniten minua pelottaa se, että mielenterveyteni voi mennä ja saatan sairastusa lopullisesti henkisesti sekä fyysisesti. Eikä Visalaakaan enää ole, joten minusta tulisi avohoitopotilas ilman mitään hoitoa :(

8

111

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Aivan niin minuakin masentaa kun tulee nuo rajoitukset ja korona lähestyy Haapavettä kaikki menee hankalaksi ja poistuu viimeisetkin virikkeet jos täällä niitä edes hiukan on,Haapavedellä kun noita virikkeitä ei ole liiaksi muutenkaan,no syksy on muutenkin kesän kuolemisen aikaa ja tämä tauti niin kyllä sietokyky on lujilla.

  • Anonyymi

   Tämähän on maailmanlaajuinen tappavatauti että eiköhän
   kuunnella vaan viranomaisten ohjeita ja määräyksiä
   kylläkait sitä nyt täysipäinen aika ihminen on vaikka
   tynnyrin tappina Vuojen pari

   • Anonyymi

    Marjuskaan kaikki,ilo irti.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Marjuskaan kaikki,ilo irti.

    Marjuska menee kii jos rajoituksia taas kiristetään. Ja sen jälkeen sitä tuskin enää avataan, ku menee konkkaan koko paikka. Moni muukimfirma tulee kaatuu. Niitähän kaatu jo koronan eka aallossa. Perse vie, jos rajoituksia taas lisätään.


   • Anonyymi

    Minä olen introvertti ja viihdyn omissa oloissa , ei pahemin haittaa mutta minuakin pelottaa tuo korona sillä ei huvittas olla hengityskoneessa muitten armoila niinkun se yksi aikuinen mies josta oli dokumentti talvella oli muuten ollut yli kymmenijä vuosia ! löytyy ehkä vielä yle areenasta.


  • Anonyymi

   Elä hyvä ihminen murehi, kerro nyt ihmeessä mitenkä se
   korona on sun elämään niin paljon vaikutanut että ihan
   viisalaa kaipaat.

   • Anonyymi

    Syvä talouslama tai sen uhka vaikuttaa ihan kaikkiin. Emme yksinkertasesti kestä koronakevään kaltaista koettelemusta uudelleen. Myös tapahtumien puute vaikuttaa ihmisiin. Tänä kesänä ei ollu mm. festareita, herättäjäjuhlia, suviseuroja eikä muitakaan suurempia rientoja. Syksyllä jos kapakat ja rukoushuoneet yms menee taas kii, ni ihmisillä ei oo mitään kohtaamispaikkoja. Mielenterveysongelmat lisääntyy väistämättä!


  • Anonyymi

   Mitä tuosta vouhkaat, höpsis kaikkiaan ................ ajatteleppas, jos syttyis sota, mitä sitten tekisit ? Suomi on ollut sodissa , nälkävuosissa ja vaikka missä ja aina on selvinnyt.
   Miksi sinä alat panikoimaan turhaan, pysyt vain massatapahtumista, joukkoliikenteista ja sen semmosista poissa, aina kun käyt esim. kaupassakin, kun tulet kotiin, älä koske mihinkään, pese ensin huolellisesti saippualla kädet, omalla käyttäytymisellä voi asiaa auttaa pitkälti.
   Ei tämä tähän varmaankaan lopu, vaan voi tulla tiukempaakin aikaa, jotenka olkaa valppaina, mutta panikoimiseen ei ole missään vaiheessa aihetta....... valitettavasti tämä on nykyaikaa, kun ihmiset matkustavat ja tuovat erilaisia tauteja ulkomailta, jollaisia meillä ei aikaisemmin ole ollut !

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   244
   18534
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   360
   6817
  3. Uusin Seiska herttainen Torppa

   Uskomatonta luettavaa herttaisesta Torpasta. Olisi nyt kiva saada valkopesuri-jankkaajan ja palstalaisia oikeusjutuilla uhkailleen ja uhonneen kir
   Kotimaiset julkkisjuorut
   127
   2004