Aihe

Millaista on opiskelu Helsingin yliopiston oikeustieteellisessä?

Anonyymi

Hei, haluaisin kuulla tällä hetkellä Helsingin yliopiston oikeustieteellisessä opiskelevien kokemuksia. Millaista opiskelu on? Onko paljon ryhmätehtäviä? Vai onko opiskelu pääosin massaluentoja ja yksin lukemista? Mikä on haasteellisinta ja mikä mukavinta? Käsittääkseni vuonna 2017 moni asia muuttu, siksi toivoisinkin sen jälkeen yliopistossa opiskelevien näkemyksiä. Olen miettinyt oikikseen hakemista, joten siksi kokemukset kiinnostavat.

6

110

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Nostaisin tätä keskustelua. Eikö täällä tosiaan ole ketään suht tuoretta oikisopiskelijaa kertomassa, millaista opiskelu Helsingin oikiksessa on?

  • Anonyymi

   Massaluentoja ja ryhmätehtäviä tai ylipäätään lähiopetusta ei taida tämän hetkisessä tilanteessa olla lainkaan. Kaikki etäopetusta viime keväästä lähtien ja näyttää jatkuvan ties minne asti.

  • Anonyymi

   Luultavasti on niin, että vääryyttä voi opiskella enemmän näissä laitoksissa kuin oikeutta, kun katselee kaiken maailman "oikeuden" päätöksiä Suomessa. Hyville tuloille näistä vääryyksistä ainakin pääsee.

  • Anonyymi

   Voiko oikeusnotaarin tutkinnon suorittaa nopeutetusti esim. Vaikka kahteen vuoteen?

   • Anonyymi

    Kyllä voi, jos rahkeesi riittävät. Mitään minimiaikoja ei ole määrätty.


  • Anonyymi

   Ryhmätöitä voi tehdä etänä ja opetuksen laatu on parempi, kun massaluentoja ei voi järjestää.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   201
   15793
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   332
   5612