Aihe

Mitä teette te, jotka ette päässeet oikikseen?

Anonyymi

Olisi mielenkiintoista kuulla, mitä ihmiset, jotka eivät ole päässeet oikikseen, ovat alkaneet tehdä opiskelun ja elämän suhteen. Esim. Helsingin oikikseen pääsee vain n. 5 % hakijoista, joten Suomessa on paljon niitä, jotka eivät ole päässeet ekalla kerralla tai koskaan mihinkään oikikseen.

Mitä aloit opiskella, kun et päässyt oikikseen? Menitkö yliopistossa injalle, joka oli toissijainen valinta, mikä linja oli (yhteiskuntat., valtiot., hallintot.?), totesitko, että oikis vaatii liikaa lukemista ja menit AMK:hon opiskelemaan esim. oikeustradenomiksi, opiskeletko avoimessa yliopistossa ja/tai teet töitä ja yrität edelleen päästä oikikseen, vai mitä olet elämässä tehnyt sen jälkeen, kun et päässyt oikikseen.

1

80

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Hain apikeväänä oikiksen kirjat, hullu kun olin, en ymmärtänyt niistä mitään, mutta sen verran kuitenkin, että ei ole mun heiniä. En edes tiennyt että sinne on tunku!
   (Suvussa joku juristi.)
   Sitten minusta tuli humanistiyhteiskuntatieteilijöhörhö, toimittaja, tyhjäntoimittaja.
   Verojen jälkeen n 2700 kuussa käteen. Onneksi reupsin säästämään eli sijoittamaan kauan sitten....

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   203
   16130
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   333
   5746