Aihe

Sannan Unelmahöttöä

Anonyymi

Mitenkähän käy HASA:n työpaikkojen,jos jätkille pitää maksaa kuuden tunnin työstä kahdeksan tunnin palkka?Taitaa siinä vaiheessa saha panna "ovet kiinni",ja saa pojat jäädä kotiin,kun lyödään lopputili kouraan.Siinä se sitten konkretisoituu nämä Tytönhupakon Unelmahöttö.Vaan sehän ei Sannaa haittaa,vaikka jätkiltä meneekin työt alta.

7

220

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Siinä saa useampi töitä kun tehrään 6 tunnin päivää kannattaa verrata muuhun kuin pikkusahoihin jos on esim: kolmivuorotyö niin siinä tulee yksi vuoro lisää palkka vois vähän pienetäkin mutta vastaavasti verot pienenis samalla lailla.

   • Anonyymi

    Tai sitte ei! Meni kaipolassa kaikki vuorot!kannatti vasurien istua keväällä lakossa.


   • Anonyymi

    Ja sitten menis saha kiinni, kun ei myynti riittäisi maksamaan sen yhden lisähenkilön palkkoja.

    Kyllä Marin teki karhun palveluksen kun käynnisti mokoman keskustelun. Nyt menee aika joka puolella sitä pohtiessa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tai sitte ei! Meni kaipolassa kaikki vuorot!kannatti vasurien istua keväällä lakossa.

    TEHTAAT KIINNI. ja kepulit mukana suvakkivassari hallituksessa myötäilemässä.


  • Anonyymi

   Paperimiehillä taitaa olla maailman lyhin työaika/ vuosi tällä hetkellä ja esim paperimiesten palkat Suomessa 30- 40 % korkeammat kuin lähimissä kilpailijamaissa Ruotsissa ja Saksassa.
   Ei tarvi ihmetellä mistä tehtaita ensimmäisenä ruetaan sulkemaan kun paperin ja sellun kysyntä maailmalla heikkenee. Vihreä porukka tietenkin hyppii riemusta kun valtakunnan selkäranka teollisuus ajetaan alas, mutta kylmää kyytiä on luvassa kun hyvinvointi yhteiskunta joudutaan ajamaan alas. Hetken voi lämmittää niin kuin talvella housuihin kuseminen, mutta kohta on entistä kylmempi.
   Vastuuttomia puheita pääministeriltä lyhentää työaikaa entisestään, teollisuuden investoijat koti- ja ulkomailla vetävät näistä omat johtopäätöksensä.

   • Anonyymi

    Marini o pöhölö se mittää taloudesta tiijä!!!!


  • Anonyymi

   Äläkääpä mollatko Sannaa.Se hymyileekin niin nätisti.Ja silmätkin loistaa niinkuin Naantalin aurinko!On se kyllä Ihana!Pissaakin varmasti hunajaa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   249
   19152
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   371
   7051
  3. Uusin Seiska herttainen Torppa

   Uskomatonta luettavaa herttaisesta Torpasta. Olisi nyt kiva saada valkopesuri-jankkaajan ja palstalaisia oikeusjutuilla uhkailleen ja uhonneen kir
   Kotimaiset julkkisjuorut
   129
   2186