Auttakaa tunnistamaan kannabis?

Anonyymi

Onko tämä kannabista??
Löysin miehen taskusta pilttipurkin jossa vähän pohjalla vahvan tuoksuista yrtin näköistä seosta. Ei olisi tullut mieleenkään, että hän ikinä käyttäisi mitään huumetta. Nyt meinaa paniikki iskeä, kun en ole varma onko tämä kannabista!? Mistä voin olla varma?

7

56

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Please sanokaa mitä tämmösessä tilanteessa pitäs tehdä? Uskallanko herättää miehen ja kysyä suoraa? Onko sitte helvetti irti? Lapset nukkuu ja kaikilla aikainen herätys. Miten muka pystyn mennä nukkumaan nyt kun mietin tätä? Kenellekään tutulle en kehtaa viestiä laittaa.

      • Anonyymi

        Älä kysy mitään vaan tee omat päätökset niin että olette turvassa.


    • Anonyymi

      Niin sinä kuin minäkin taidamme olla niitä "pullossa kasvaneita" että emme osaa tunnistaa esimerkiksi kannabista. Välillä mietinkin poltteleeko joku naapureistani kannabista kun parvekkeelle leijuu palavan ruohikon hajua. Mikäli kerrostalossamme on huumeiden käyttäjä tai useampi, alkaa vähän pelottamaan tuleeko joskus jotain vahinkoja (pahimmillaan tulipalo naapuriasunnossa).

    • Anonyymi

      Harmi jos lapsia. Lastensuojeluilmoituksen tullessa lapset huostaanotetaan jos perheessä huumeongelmaa.

    • Anonyymi

      Hänellä purkissa kannabisöljyä joka on vahvempaa kuin kukka eli kasvi. Jos et tiedä tästä mitään, niin suosittelen juttelemaan neuvola tai koulussa. Ihan lasten takia. Ei lasten tarvitse elää huume maailmassa vaikka aikuiset haluaa.

      • Anonyymi

        Jos sisältö on kannabisöljyä niin myy se purkki. Äijä voi tietysti motkottaa mutta sillä myynti hinnalla voitte viettää kivan viikonlopun perheen kanssa kylpylässä. Se kannabis öljy on nimittäin kallista.

        Voit myös toivoa että miehesi käyttää mielummin alkoholia, koska sitten kun isi tulee kännissä kotiin niin on hauskaa kun pitää paeta kodista pihalle kun isi heiluu haulikon kanssa tuvassa...


    • Anonyymi

      Varmaan on jo ap:lle selvinnyt purkin sisältö, mutta ottaisin kantaa yleisemmin tähän kysymykseen. Kuinka tulisi suhtautua jos joku läheinen käyttää kannabista?
      Jos kysymyksessä on alaikäinen on asia syytä ottaa puheeksi ja hankkia itse tietoa aiheesta. Alaikäisenä aloitettu käyttö on paljon riskialttiimpaa kuin myöhemmällä iällä aloitettu, mutta paniikkiin ei silti ole syytä. Jos nuorella on perusasiat kunnossa voi olla suhteellisen varma, ettei kannabikokeilut vaaranna terveyttä sitäkään vertaa kuin esim. alkoholin kanssa läträäminen. Jos nuorella on liuta muitakin ongelmia , käytöshäiriöt, muut päihteet, epäsosiaalisuus, eristäytyminen, olisi asiaan olla puututtu jo aiemmin eikä tässäkään yleensä auta mennä kannabispää edellä nuoren asioita auttamaan, vaan kyseessä on monesti monimutkaisempi vyyhti joka juontaa juurensa perhe, ympäristösyistä eikä nuoren leimaaminen kannabiksen käyttäjäksi auta pätkääkään.
      Jos kysymyksessä on aikuinen ihminen jolla elämänhallinta kunnossa, ei kannabiksen käyttöön ole mitään syytä reagoida tai panikoida sen johdosta. Asiaa voi ottaa puheeksi ja koettaa ymmärtää mistä on kysymys, mutta kannabis vastuullisen aikuisen käyttämänä päihteenä ei ole mikään turmion kätyri.
      Jos aikuisella on elämänhallinta vaikeuksia tai masennusta voisi kysyä mikä rooli hänen mielestään kannabiksella on hänen elämässään. Jos henkilö on ongelmakäyttäjä hän usein tiedostaa tilanteen itsekin ja tuki lopettamisessa/ vähentämisessä voi olla tärkeää.
      Sitten on omaporukkansa jolle kannabis on verrattavissa kahvin juontiin ja heille kannabiksesta on muodostunut elämän osa eivätkä heidän elämänhallinta tai terveys kärsi kannabiksen käytöstä mainittavammin. Käyttö voi olla jatkunut vuosikymmeniä ja ulkopuolinen ei pysty havaitsemaan mitään käytön vaikutuksia. Tällaisen henkilön käyttöön ei juuri pysty vaikuttamaan, eikä siihen ole mitään käytännön syytäkään,Omia arvoja ja moraalisia näkökohtia tuputtamalla ei saa kuin pahaa aikaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      90
      1260
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1056
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      63
      807
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      750
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      706
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      694
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      39
      671
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      648
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      634
    Aihe