Onko parempi etsiä prempi runko hallitukselle, keskustalaiset pohtii

Enemmistö keskustavaikuttajista hallituksesta lähtemisen kannalla, jos työllisyystavoite ei toteudu.
Lähes 40 prosenttia keskustavaikuttajista pitää työllisyystavoitteen toteutumista kohtalonkysymyksenä keskustan hallituksessa jatkamisen kannalta.
Kysymys oli muotoiltu näin: Pääministeri Sanna Marinin (sd) hallituksen on tarkoitus tehdä syksyllä päätökset 30 000:ta uudesta lisätyöllisestä. Tuleeko keskustan lähteä hallituksesta, jos työllisyystavoite ei toteudu täysimääräisesti?
Vastaajista linjasi, että keskustan on jätettävä hallitus, jos työllisyystavoite ei toteudu.

Liki neljännes vastaajista ei osannut ottaa asiaan kantaa.
– Eihän tässä vasemmistohallituksessa voida jatkaa, jos hallituksen tavoitteita ei saada toteutettua, tiukkaa linjaa puoltanut keskustavaikuttaja kommentoi.
– 30 000 ei riitä alkuunkaan. Määrän pitäisi olla 60 000–90 000, toinen arvio kuului.
– Keskustan on tärkeä olla hallituksessa tekemässä tasapainoista politiikkaa ja estää vasemmistopuolueiden holtiton velanotto. Keskustan tärkeimpänä asiana on tukea pieniä ja keskisuuria yrityksiä, koska nämä työllistävät paljon ihmisiä.

En osaa sanoa -vaihtoehdon valinneet perustelivat kantaansa koronan aiheuttamilla vaikutuksilla.
– Nyt on poikkeusvuosi, eikä kukaan voi sitoutua tavoitteisiin ennen korona-aikaa. Ei yrityksissäkään tiedetty alkuvuodesta, mitä kaikkea vuosi tuo tullessaan. Meyerin telakallakin Turussa oli varma työ tiedossa viisi vuotta eteenpäin, nyt tilanne on sielläkin toinen.
– Elämme sen verran epävarmoja aikoja, etten lähtisi tässä vaiheessa betonoimaan mitään liian kauaskantoisia peliliikkeitä, toinen kommentti kuului.
– Jos hallitusohjelmaa ei toimeenpanna sovitusti, se on harkinnan paikka. Oma näkemykseni on, että keskusta on hallituksessa, jotta sote saadaan vihdoin maaliin, en osaa sanoa -vaihtoehdon valinnut keskustalainen puntaroi.

Varmaan nyt tämä " ensiviikon" punavihreät tai paremminkin "ensivuoden".
-jone kaikki tärkeä siirretään.
-Perustetaan työryhmä pohtimaan asiaa. Toukokuun lopussa pohditaan toisen työryhmän kanssa, onko ekan työryhmän raportissa mitään varteenotettavaa. Ensi syksynä perustetaan työryhmä suunnittelemaan asioiden toimeenpanoa. Kesällä 2022 perustetaan työryhmä, jonka avulla aletaan laittaa suunnitelmia toimeen. Kevättalvella 2023 uusi työryhmä tutkii, miksi työllistämistoimissa on ongelmia. Kesällä 2023 punavihreät kiljuu oppositiossa kurkku suorana, kun "nykyinen hallitus ei tee mitään työttömyyden eteen."

Lalot oli jo 6 minuutin takia, sellainen yli menevä este Yliväpeli Orhoselle, että kuin oltiin Venäjä - Valkovenäjä mallissa -tuli niistä mieleen. Ei olisi uskonut että Suomestakin löytyy tuota sakkia ? Ja kun tuollainen ajatusmaailma nyt hallituksessakin jopa päämisteristä alkaen, joka tunnustanut äärivasemmistolaisuutensa, onko sellainen malli Suomalaisten etu, olla isänmaataan vastaan. Ei ole ! kyllä hallituksen tulee edistää koko maan etua ja tukea sitä kaikin keinoin. Saisi jo vihdoin sen punaisen lyhdyn sammuttaa. Meille on teollisuus on niin tärkeä, että kaikin keinoin edistää että uudetkin tohtii tulla kansankakkua kasvattamaan. Syöjiä kyllä kakulle näyttää olevan, mutta se pitää aina ensin leipoa. Kun sanottu, että punavihreät syö jo jyvinä viljan.

Nyt olisi paikka osaavalle hallitukselle, joka tehdä poikkeusoloja varten kaikkien alojen osaajista. presidentille myös lisää valtaa, jota jouduttiin pakosta Halosen aikaan vähentämään, tämäkin sikäli hyvä malli, mutta pitäisi palauttaa kun nyt kelpo presidentti paikalla. Halonen oli niin suuntautunut muutamiin asioihinsa vain. Jota vielä pahensi SDP jäsenkirjansa takaisin otto, jolla näytti ettei ollutkaan koko kansan presidentti. Maan heikomalle ainekselle tuntui riittävän hänkin.

Nyt pakko tehdä leikkauksia mm ;
Tilaa tälle kaikkien tarpeettomien maksujen leikkauksilla, kehitysapu, muu paapominen. Kun päinvastoin näkyy punavihreillä olevan oikein sydämen asiana jakaa rahamme nousevaan kehitysapuun, hekin siellä tarvitsisi rahaa, mutta kun se menee johtajiensa taskujen kautta pieni osa, osata sekin supistaa, kuten Sipilän hallituksen aikaan, kun oli pakko leikata jolla maa saatiin kuntoon jota oli ollut mm talous melkein ettei lisää velkaa ja työllisyys yli 140000:lla parani. Kehitysapi
uun nyt punavihreät vaatii roimaa korotusta, joka olisi siten yli 1,2 miljardia vuodessa. Jos verrataan; sillä ostetan itsenäisyyden takaajaa, eli hävittäjiä kolminkertaisesti. Nähty jo Venäjä ym Valkovenäjä mallit, ettei sinne suuntaan ole mitään turvaa sotilaallisesti. He valehtelee päin naamaa, jota meillä edustaa Ay-liike kaikkine konnuuksineen.

Miten kukaan tässä tilanteessa voi kuvitella, että ei kannata tehdä mitään? Meidän on pakko tehdä työllisyyden eteen kaikki, mikä on meidän omissa käsissä. Meidän on nyt aloitettava lakien valmistelut, jotta koronan jälkeisessä maailmassa meillä on heti "kaasupohjassa". Jos me suomalaiset emme ymmärrä, että 1 on parempi, kuin 0, niin olemme "tuhon" tiellä.

23

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Keskusta on oikeilla jäljillä, liian kevyellä puheenjohtajalla ei pitkälle pötkitä ;)

    • Anonyymi

      Keskustalle olisi parempaakin seuraa hallituksessa kuin punavihreät.
      Työteliäämmät.

      • Anonyymi

        Pois hallituksesta mahdollisimman pian.

        Oikea SOTILAS


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pois hallituksesta mahdollisimman pian.

        Oikea SOTILAS

        Punaisen lyhdyn kantaja kommarit pieni vähemmistö, kepu pitää heitä hengissä.


    • Anonyymi

      Moni politiikan seuraajat miettivät onkohan kepua enää olemassa ensi vuonna.

    • Anonyymi

      Näin on Orpo on nähty vierailevan Marinin luon tiheästi. Kepu alkaa olla rasite hallituksessa ja suomalaisille.

      • Anonyymi

        Orpo on vieraillut Marinin luona, koska Lepomäeltä ei irtoa.


    • Anonyymi

      Jos Keskusta ei pysy nykyisessä hallituksessa, sille tulee pitkä oppositiotaival. Seurauksena on sinipuna, joka hallitsee maailman tappiin. Vaikka SDP joutuukin tekemään ikäviä kompromisseja, muksumies kyllä löytyy keskustan kannattajista. Keskustan kannatus on tällä hetkellä niin heikko, että sillä ei kannata itsetuhoisesta pullistella. Mieluummin järjen käyttöä kuin ryhmää pullistelua. Jätetään se persuille.

      • Anonyymi

        Sannan sielu on homoissa. Alkoi jo Pride puheenjohtajaksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sannan sielu on homoissa. Alkoi jo Pride puheenjohtajaksi.

        Ei ryhtynyt puheenjohtajaksi, vaan Pride-tapahtuman suojelijaksi. Se osoittaa Sannalta avarakatseisuutta kaikkia suomalaisia kohtaan. Sanna on todellinen maan äiti - tuleva presidentti.


    • Anonyymi

      Eniten ihmetyttää, että hyvin moni on tällä palstalla jonkin sortin sotamies nimimerkiltään. Johtunee Kapteeni Kapin sanankäytön ihailusta.

    • Anonyymi

      Örhönen on persu, koska hän öyhöttää. Keskustalaiset ovat asialinjalla ja isänmaallisia suomalaisia.

    • Anonyymi

      Kerropa sinä kaikkien alojen asiantuntija (paskanjauhaja), mite toteutat työllisyystavoitteen, kun meneillään on pandemian toinen kierros, vienti ei vedä ja tavara ei mene kaupaksi. Tehdäänkö niinkuni Sipilän hallituksen kusetus, että jos on kolme tuntia kuukaudessa töissä, niin on työllinen.

      Ei helkuta rallaa, kun joku on täys idiootti. Vastuussahan pitää olla yhteiskunnassa myös ne, joille tukirahaa on syydetty miljarditolkulla kuten teollisuuteen 22 mrd kymmenen vuoden aikana.

      Onneksi valittiin Saarikko ja äänimäärän pitäisi kertoa, että kepulaiset liputtivat sarion puolesta, ei tuon kaikkien narusta vedettävän Kulmunin, joka olisi taas tehnyt jotain tyhmää, jota sinä tietysti toivot. Koettakaa nyt siellä keskustassa ponnistella 12 % ylittävään kannatukseen. Keksipä tuohon konstit, eikä se ole kuoliniskunne itsellenne, hallituksen kaataminen.

    • Anonyymi

      Sosialistt ja vasurit sanoo että ensiviikolla asia hoidetaan, jotka yhä hoitamatta . jos olet erimieltä, sano mistä päätöksiä. Taksilaki ym hoitajien mitoutus ym..huulenheittoa vain.

      • Anonyymi

        Ja persut ovat täysin vitsi koko puolue. Kokkareet taas haluavat maksaa valtionvelan pois kuten Ceausescu Romaniassa. ”Romanian tie on kokoomuksen tie.”


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja persut ovat täysin vitsi koko puolue. Kokkareet taas haluavat maksaa valtionvelan pois kuten Ceausescu Romaniassa. ”Romanian tie on kokoomuksen tie.”

        Nooh jospa se Ellu vain kiusottelee, vai onko yhtä sekaisin kuin Säkylän poika.


    • Anonyymi

      Orhoselle alias Pankkomajurille pelkkä menopiletti Niuvanniemeen.

    • Anonyymi

      Veikkaan, etteivät keskustan johtohenkilöt halua lähteä ministerin palkoilta mihinkään, vaikka vaarassa on käydä samalla tavalla kuin Soinin sinisille.

    • Anonyymi

      Lestakepulipuolueen joutsenlaulu on alkanut, enää puuttu se, että paksu leidi laulaa...

      • Anonyymi

        No onneksi keskustan puheenjohtaja ei nieleskele kuten persujen pälyilevä ja epävarma puheenjohtaja. Halla-aho siis syö sanojaan!


    • Anonyymi

      6 -minuutin lakot maksoi miljardeja, ne kaikki tulee vielä maksuun, ei niitä pakoon pääse.

      • Anonyymi

        Pääministeri nauroi haudalla !


      • Anonyymi

        Maksoi lakot miljardeja se on Marinille tuloa kun niin näyttävän laskevan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      223
      3460
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2181
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2081
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1955
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      80
      1630
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1371
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1271
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1257
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe