Maaseutupolitiikka sahaa omaan nilkkaan!

Anonyymi

Paljon on puhuttu maaseudun asioista ja siitä, kuka pitää huolen maaseutujen asiasta! Useimmiten kuultu väite on, että Keskusta pettää aina, ja se on unohtanut maaseudun täysin. Toinen väite, jota kuulee paljolti, on, että Perusuomalaiset olisivat tulleet täyttää tämän aukion ja ne ovat nyt maaseutujen asialla.

Minä uskallan väittää; Perusuomalaiset eivät ole ratkaisu mihinkään. He lupailevat liikoja koska ovat populistinen puolue. Kun valtaan pääsee, lupaukset niellään lahjakkaasti perumisten lisäksi! Se puolue tulee pettämään edelleen, eikä vain Timo Soinin aikaan. Koska puolueeseen on värvelletty paljon tiukkaa kansallismielistä porukkaa, he pettyvät aina uudelleen ja uudelleen, kun Perusuomalainen puolue syö sanansa.

Jos ja nyt kun Perusuomalaiset nousevat vielä uudelleen hallitukseen, niin sama toistuu, mitä 2015. Perusuomalaiset saatuaan ministerin salakut, unohtuu kalliit lupaukset ja kansallismielinen porukka suuttuu ja lähtee hallituksesta. Paitsi ne, jotka keikuttaa käsissään arvokkaita salkkuja. Ja näin taas lohkeaa perusuomalaisista uudet siniset. Ja tätä jatkuu tasan niin monta kertaa, kun persut hajoaa kahteen leiriin. Ne kun eivät pysty toteuttamaan lupauksiaan!

Perusuomalaisuus ei täten ole ratkaisu koskaan mihinkään. Luottakaamme jatkossakin parhaan poliitikkomme Paavo Väyrysen sanaan. Hän on oikeilla vesillä ja perillä aina kaikesta. Paavo Väyrynen ajaa aidosti maaseudun asiaa. Niin Haapavedenkin! Paavo Väyrysen johtamana keskusta voisi nousta arvoon arvaamattomaan. Ja toivottavasti Paavo Väyrynen kouluttaa äkkiä uskollisia oppilaita... eikä kelpuuta Jössen tms tapaisia mukaan, koska ne populoisi Väyrysen puolueen aivan samalla tavalla, kuin perusuomalaisissakin on osattu populoida.

Väyrynen ja hänen kaltaiset tulevat nostamaan Suomen aitoon nousuun. Vain Väyrysen ideologiassa, tiedossa ja taidossa on voimaa ja järkeä! Väyryselle iso peukku!

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tämä on aivan uskomatonta..!

      • Anonyymi

        Trolliesi määrä on se uskomaton asia.


    • Anonyymi

      Ei voi kuin nauraa aloitukselle :) Perussuomalaisiin ei voi luottaa, kun he pettävät aina..... Miten kävi pettureille eli sinisille perussuomalaisissa? Soini putosi ja katosi kun hillot oli nuoltu. Niin kävi myös Soinin mukana lähteneille. Perussuomalaisten kannatus nousi nousemistaan Soinin lähdön jälkeen. Perussuomalaiset eivät ole ketään pettäneet vaan ovat ainoita suomalaisten ja suomalaisuuden puolustajia. Ja tietenkin maaseudun puolustajia. Sen sijaan kepu on ollut vallankahvassa liian usein ja on aina pettänyt äänestäjänsä. Ensin oikeistohallitukseen ja sitten äärivasemmistohallitukseen. Kepun päättäjille kelpaa kaikki, kunhan vain saavat olla hallituksessa. No, se näkyy kepun kannatuksessa. Mistähän on syntynyt vakiintunut sanaparsi että "kepu pettää aina?" Me kyllä sen tiedämme. Kepu lupaa aina vaalien alla, mutta unohtaa lupauksensa siihen saakka, kunnes on uudet vaalit tulossa :)

      • Anonyymi

        Toinen uskomaton asia on monologisi eli vastaukset itsellesi omiin trolleihin joissa tappelet itsesi kanssa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toinen uskomaton asia on monologisi eli vastaukset itsellesi omiin trolleihin joissa tappelet itsesi kanssa.

        jos ei saalis ui trollin pyydyksiin vastaa itse itselleen jokaisella palstalla joissa trollaa ja niitä piisaa. Viihdyttävimpiä nuo missä sivupersoonien kautta itsensä kanssa inttää.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1873
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1436
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1411
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      15
      1384
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1365
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1344
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1327
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1270
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1197
    Aihe