Aihe

Maaseutupolitiikka sahaa omaan nilkkaan!

Anonyymi

Paljon on puhuttu maaseudun asioista ja siitä, kuka pitää huolen maaseutujen asiasta! Useimmiten kuultu väite on, että Keskusta pettää aina, ja se on unohtanut maaseudun täysin. Toinen väite, jota kuulee paljolti, on, että Perusuomalaiset olisivat tulleet täyttää tämän aukion ja ne ovat nyt maaseutujen asialla.

Minä uskallan väittää; Perusuomalaiset eivät ole ratkaisu mihinkään. He lupailevat liikoja koska ovat populistinen puolue. Kun valtaan pääsee, lupaukset niellään lahjakkaasti perumisten lisäksi! Se puolue tulee pettämään edelleen, eikä vain Timo Soinin aikaan. Koska puolueeseen on värvelletty paljon tiukkaa kansallismielistä porukkaa, he pettyvät aina uudelleen ja uudelleen, kun Perusuomalainen puolue syö sanansa.

Jos ja nyt kun Perusuomalaiset nousevat vielä uudelleen hallitukseen, niin sama toistuu, mitä 2015. Perusuomalaiset saatuaan ministerin salakut, unohtuu kalliit lupaukset ja kansallismielinen porukka suuttuu ja lähtee hallituksesta. Paitsi ne, jotka keikuttaa käsissään arvokkaita salkkuja. Ja näin taas lohkeaa perusuomalaisista uudet siniset. Ja tätä jatkuu tasan niin monta kertaa, kun persut hajoaa kahteen leiriin. Ne kun eivät pysty toteuttamaan lupauksiaan!

Perusuomalaisuus ei täten ole ratkaisu koskaan mihinkään. Luottakaamme jatkossakin parhaan poliitikkomme Paavo Väyrysen sanaan. Hän on oikeilla vesillä ja perillä aina kaikesta. Paavo Väyrynen ajaa aidosti maaseudun asiaa. Niin Haapavedenkin! Paavo Väyrysen johtamana keskusta voisi nousta arvoon arvaamattomaan. Ja toivottavasti Paavo Väyrynen kouluttaa äkkiä uskollisia oppilaita... eikä kelpuuta Jössen tms tapaisia mukaan, koska ne populoisi Väyrysen puolueen aivan samalla tavalla, kuin perusuomalaisissakin on osattu populoida.

Väyrynen ja hänen kaltaiset tulevat nostamaan Suomen aitoon nousuun. Vain Väyrysen ideologiassa, tiedossa ja taidossa on voimaa ja järkeä! Väyryselle iso peukku!

5

53

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tämä on aivan uskomatonta..!

   • Anonyymi

    Trolliesi määrä on se uskomaton asia.


  • Anonyymi

   Ei voi kuin nauraa aloitukselle :) Perussuomalaisiin ei voi luottaa, kun he pettävät aina..... Miten kävi pettureille eli sinisille perussuomalaisissa? Soini putosi ja katosi kun hillot oli nuoltu. Niin kävi myös Soinin mukana lähteneille. Perussuomalaisten kannatus nousi nousemistaan Soinin lähdön jälkeen. Perussuomalaiset eivät ole ketään pettäneet vaan ovat ainoita suomalaisten ja suomalaisuuden puolustajia. Ja tietenkin maaseudun puolustajia. Sen sijaan kepu on ollut vallankahvassa liian usein ja on aina pettänyt äänestäjänsä. Ensin oikeistohallitukseen ja sitten äärivasemmistohallitukseen. Kepun päättäjille kelpaa kaikki, kunhan vain saavat olla hallituksessa. No, se näkyy kepun kannatuksessa. Mistähän on syntynyt vakiintunut sanaparsi että "kepu pettää aina?" Me kyllä sen tiedämme. Kepu lupaa aina vaalien alla, mutta unohtaa lupauksensa siihen saakka, kunnes on uudet vaalit tulossa :)

   • Anonyymi

    Toinen uskomaton asia on monologisi eli vastaukset itsellesi omiin trolleihin joissa tappelet itsesi kanssa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Toinen uskomaton asia on monologisi eli vastaukset itsellesi omiin trolleihin joissa tappelet itsesi kanssa.

    jos ei saalis ui trollin pyydyksiin vastaa itse itselleen jokaisella palstalla joissa trollaa ja niitä piisaa. Viihdyttävimpiä nuo missä sivupersoonien kautta itsensä kanssa inttää.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   198
   11686
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   177
   2710
  3. Maisa otti raskauskirtin esille

   Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
   Kotimaiset julkkisjuorut
   143
   2077