"Hedelmäpelien" palaustusprosentit

Anonyymi

Nyt koronatauon jälkeen on avattu taas automaatteja ryöstämään ihmisten rahoja.
Sen verran olen ollut kuulolla kavereiden kanssa, joka ikinen automaatti on "säädetty" siten että palautusprosentti korkeintaan 10. Kympin laitat niin saatat euron saada voittoina. Aivan hullua toimintaa , ei tässä yhteiskunnassa ole mitään muuta järjestelmää missä näin röyhkeästi voidaan menetellä. Veikkaus voi kuvitella että kaikki mahdollinen on heille sallittua, eikös hallintoneuvoston jäsenistä kukaan voisi paljastaa mitä renki tekee ??? kansanedustajien, jotka istuvat siellä "päättämässä" pitäs kertoa kansalle totuus koko touhusta. Oma lehmä ojassa niin ollaan hiljaa ja vain oma käsi ojossa ja omaan taskuun..
Sen jälkeen, kun rehellinen tieto kansalla niin on jokaisen oma harkinta syytääkö "kaivoon" rahaa vai ei.

3

<50

  Vastaukset

  • Taisi korona iskeä oikein kunnolla ??
   ''Hedelmäpelien'' palautus prossa on 90.
   Toisin sanoaen, peli nielee euron jokaisesta pelatusta kympistä.
   Jumalauta, on vuosi 2020, kuinka joku voi olla noin kuutamolla ???

   • Jos ihan oikeesti asian ilmaisee, palautusprosentti lähentelee nollaa..Eduskunnasta ja hallintoneuvostolta saadaan pelkkää sirkushuveja, näiden selitysten muodossa.


  • Aivan oikein, hallintoneuvoston jäsenet "leivättömän pöydän ääreen" kavalluksesta, tai mikä on oikea termi henkilöille, jotka toimivat kirstunvartijoina , eli valvovat toiminnan oikeellisuutta kansalaisten edessä. Suomen valtion 100% omistama yhtiö

  SEISKA.FI

  • Julkisuuteen 13-vuotiaana noussut laulaja Tuuli avoimena: Kärsin mielenterveysongelmista
  • Rihanna bongattiin kaupasta ostamassa riisiä - paparazzikuvat paljastavat huikean vapaa-ajan tyylin!
  • Riitta Väisänen palaa Kymppitonnin juontajaksi - suosikkiohjelman paluujaksossa todellinen jymy-yllätys tv-katsojille!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia yllättävää itki nikon oven takana

   https://www.seiska.fi/Uutiset/Totuus-kohuparin-eropommista-Sofia-Belorf-tunki-Niko-Ranta-ahon-kotiin-mustasukkainen Ei hyvää päivää!!!!!!!
   280
   10805