Oliko Arvo Tuominen ainut isänmaallinen kommari

Anonyymi

Moskovassa oppinsa saanut korkea puoluejohtaja, jonka silmät avautuivat lopulta. Kirjoittaa "Bolshevikit Itä-Karjalan sortajina" 1943. mm. seuraavaa..............................."Eikö ole ihmeellistä dialektiikkaa, hävittää ensin kaiken suomalaisen ja karjalaisen niin tyystin kuin vain stalinilainen GPU voi ja sitten julistaa kaiken tilalle tuodun venäläisen "karjalais-suomalaiseksi. Sellaista osaa vain Moskova... Karjalais-suomalaisen tasavallan perustamisella ei ollut mitään tekemistä Itä-Karjalassa asuvien karjalaisten ja suomalaisten autonomian kanssa, sen oli jo Stalin vuosina 1923-37 aste asteelta tuhonnut, eikä sillä ollut mitään tekemistä suomenkielen ja suomenkielisen opetus-ja kasvatustyön kanssa, sillä senkin oli Stalin 1935-37 viimeistä piirtoa myöten hävittänyt, eikä ollut suinkaan nyt tullut tunnonvaivoihin ja yrittänyt korjata tuota tuholaistyötään Tasavalta oli ilveilyä, ja silmänkääntötemppu, se perustettiin hyökkäystukikohdaksi Suomea vastaan suunniteltua uutta hyökkäystä varten"

85

67

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kansallisarkisto on aloittanut selvityksen suomalaisten kohtaloista Neuvostoliitossa.

      https://arkisto.fi/index.php?page=esiselvitys_suomalaisista_venajalla_1917-1953

      "Vuosiluku 1953 kiinnitti monen huomion – Kansallisarkisto vastaa ihmettelijöille: Selvitys suomalaisista ei pääty Stalinin kuolemaan"


      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006388203.html


      Neuvostoliiton kommunistinen puolue luovutti vuonna 1960 Suomen kommunistisen puolueen silloiselle johdolle 800-sivuisen selvityksen suomalaisten kohtaloista Stalinin Neuvostoliitossa.


      "Skp salasi Stalinin
      uhrien kohtalon"

      https://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/1074072158/Skp salasi Stalinin uhrien kohtalon


      SKP:n johto piilotti Stalinin rikoksia koskevan dokumentin, eikä sitä ole vieläkään tuotu julkiseksi.
      Vielä jäljellä olevien harvalukuisten suomalaisten kommunistien olisi aika tunnustaa totuus, ja antaa Stalinin rikosten selvittämiseen oma panoksensa tuomalla tuo mainittu dokumentti julkiseksi ja samalla Kansallisarkiston tutkimuksen yhdeksi lähteeksi.

    • Anonyymi

      Alkavat puhumaan USA:n pommituksista Vietnamissa,
      tyypillistä kommunisteille.

      • Anonyymi

        Nyt Teille PERSUNEROT on taas tyypillistä se asia, että TE ette ilmeisesti osaa kirjoittaa ja puhua mistään muusta kuin nyt vain siitä asiasta, että KOMUT ja SOSSUT eivät osaa tehdä yhtään mitään muuta kuin vain valehdella ja vielä kerran valehdella. Mitä kaikkea nyt KOMUT ja SOSSUT ovat viime aikoina vain ja ainoastaan valehdelleet? Onko nyt se kuvio liikaa pyydetty, jos nyt TE PERSUNEROT kertoisitte todella sen asian yksi yhteen, että mitä kaikkea todella ME KOMUT ja SOSSUT olemme valehdelleet? Onhan nyt sekin asia ilmeisesti mahdollista, että ME KOMUT ja SOSSUT olemme vain erehtyneet tai jopa samalla tulkinneet vain väärin Teidän Arvoisat PERSUNEROT meistä KOMUT ja SOSSUT rs:stä antamianne tietoja tai ehkä vain ja ainoastaan pelkkiä tiedon jyväsiä.


    • Anonyymi

      On totta että Stalinin hallinto kohteli kaltoin Neuvostoliitossa 1930 luvun vainoissa mm. suomalaissyntyperäisiä. Tästä on aloitus ollut palstalla useaan kertaan. Tiedot ovat myös julkisesti esillä. Toimenpiteen perusteena oli valkoilijoiden paljastaminen ja joita on löytynytkin mutta sivussa meni vankilaan tai teloitettavaksi syyttömiä.

      Arvo-Poika Tuominen lähestyi sosialismin aatetta ja sai tehtäviä korkealla SKP:n johtoelimissä. Hän ei kestänyt painetta, teki mahalaskun ja liittyi suomalaisen fasismin palvelijaksi valkoiseen Valpoon, jossa toimi mm. suomalaisten kommunistien vangitsemiseksi sotian aikana. Oli helpompi myydä sielunsa rahasta kuin toimia työväenluokan puolesta vaikeissa olosuhteissa.

      • Anonyymi

        "Arvo-Poika Tuominen lähestyi sosialismin aatetta ja sai tehtäviä korkealla SKP:n johtoelimissä. Hän ei kestänyt painetta"

        Arvo Tuominen sai maassa asuessaan Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin asiaa ajaneen Kominternin viran, ja etuoikeutettuun kommunistieliittiin kuuluneena näki sinä aikana riittävästi todisteita sitä, millainen diktatuuri maa todellisuudessa oli.
        Hän ei kestänyt painetta, toisin kuin Otto Suomensyöjä Kuusinen, joka suostui Terijoen nukkehallituksen johtajaksi ja oli siinä virassa tekemässä työtä Suomen itsenäisyyden lakkauttamiseksi hyökkäyssodalla talvella 1939-1940, joka olisi pahimmassa tapauksessa saattanut johtaa maamme pakkoliittämiseen Neuvostoliiton kommunismidiktatuuriin.

        Myttyyn meni Stalinin, Molotovin, Kuusisen ja muun kommunistirosvojoukkion suunnitelma Suomen suhteen, eikä koko Neuvostoliiton kommunismidiktatuuria enää ole.

        Mitä tulee Tuomisen entiseen työpaikkaan, Kominterniin, niin sehän oli elokuun 1939 Hitler-Stalin -paktin jälkeen täysin rinnoin tukemassa Saksan sotaa lännessä.

        Arvo Tuominen vuonna 1956 julkaistussa Kremlin kellot - kirjassaan.

        "Kun sitten sota alkoi olla ovella vuonna 1939, niin kuka oli se mies, joka ensimmäisenä kiiruhti natsismia tukemaan? Se oli tietysti Stalin, joka tekemällä liiton Hitlerin kanssa auttoi tätä aloittamaan toisen maailmansodan. Ja sama Dimitrov, joka pitkässä puheessaan oli tuominnut kaikki natseja avustaneet puolueet, valtiomiehet ja valtiot, joutui Kominternin pääsihteerinä siunaamaan Hitlerin Puolaan kohdistuneen hyökkäyksen, ja sitten ymmärtämään niitä sähkösanomia, joita Molotov lähetti Hitlerille, kun tämä oli valloittanut Tanskan, Norjan, Hollannin ja Belgian ja hyökkäsi täydellä voimalla Ranskaan. Silloinhan Molotov Neuvostohallituksen nimissä jokaisen tämmöisen suuren voiton jälkeen onnitteli Hitleriä ja Kominternin johtajisto aina selitti, että Hitler oikeastaan taistelee edistyksen puolesta, koska maailman taantumusta edustivat juuri Hitlerin vastustajat, lähinnä Englanti ja Ranska, tietysti myös Amerikka. Tämmöiseen kummalliseen valoon joutuivat jo neljä vuotta myöhemmin Kominternin viimeisen kongressin suuret puheet ja päätöslauselmat."


        -

        "Olen ottanut tämän erityisesti osoittamaan, kuinka irvokkaasen valoon joutuivat Kominternin päätökset silloin, Hitler Stalinin luvalla hyökkäsi Puolaan syyskuun 1. pnä 1939; silloin heti Komintern Dimitrovin ja Manuilskin suun kautta tuomitsi jokaisen puolalaisen, joka asettui vastustamaan tuota imperialistisen suurvallan hyökkäystä. Ei vain tämä riitänyt, vaan kun 17 päivää myöhemmin Stalinin oma armeija hyökkäsi Puolan kimppuun, löi puukon verta vuotavan Puolan selkään, niin samalla tavalla leimattiin pettureiksi kaikki kansallisen vapauden puolesta taistelevat työläiset. Siis ne, jotka puolustivat Puolan itsenäisyyttä ja vapautta Hitleriä vastaan, olivat pettureita, ja tietysti kaksin verroin pettureita olivat ne, jotka yrittivät puolustaa sitä Neuvostoliiton hyökkäystä vastaan.
        Nämä muutamat esimerkit osoittavat, kuinka epäitsenäinen Komintern todellisuudessa oli, kuinka se oli vain Neuvostoliiton ulkoministeriön erikoiselin tai tarkemmin sanottuna Stalinin käsikassara, joka pantiin tekemään häränpyllyjä, häpäisemään omat päätöksensä ja omat poliittiset linjansa."

        Arvo Tuominen, Kremlin kellot, ss. 159-160.

        https://www.finna.fi/Record/selma.134890


    • Anonyymi

      Kommunisteille on ollut tärkeää toimia vallankumouksen puolesta,
      kumota yhteiskuntajärjestys kommunistiseksi ei ole ihme jos valpo
      seurasi ja pidätti joitakin ääripäitä.

    • Anonyymi

      Terijoen hallitusta kun muodostettiin, "Poika" Tuomistakin pyydettiin ministeriksi, kieltäytyi kunniasta. Muodostettu ministerilista herätti yleistä hilpeyttä, olihan Stalinin puhdistuksissa lähes kaikki "nimimiehet" tapettu. Pätevistä oli pulaa. Paradoksi on, miten nopeasti Stalinin mieli muuttui suomalaiskomunistien tuhoamisesta, myönnytyksiin talvisodan syttyessä. Syynä varmaan se että suomalaiskomunistit taistelivat innolla entistä kotimaataan vastaan. Mikä tuntuu järjettömältä, kun ajattelee muutama vuosi aiemmin ollutta puhdistusaaltoa, jossa lähes joka perhe menetti omaisiaan... Usko Staliniin on täytynyt olla vahva.

    • Anonyymi

      Arvo"poika" Tuomisen toteamus oli täyttä realismia, Suomi ei tarvitse
      mitään vallankumousta elintaso nousee muutenkin. Oli nähnyt sen N-liiton
      realismin.

      • Anonyymi

        Eräillä tahoilla nähtiin vallankumous välttämättömänä elintason parantamiseksi silloin, ja jälkeenpäinkin. Eivät ole myöntäneet olleensa väärässä, vaikka todisteet on jatkuvasti näkyvillä...........Vaaleista, ja niiden väärentämisestä on nyt paljon puhuttu. Idässä se on ollut normaalia aina. NL määräsi heinäkuussa 1940 balttiaan vaalit. Tulokset olivat Viron työväen yhdistynyt rintama sai 92,9 % Latviassa 97,6 % Liettuassa 99,2 % annetuista äänistä.......


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eräillä tahoilla nähtiin vallankumous välttämättömänä elintason parantamiseksi silloin, ja jälkeenpäinkin. Eivät ole myöntäneet olleensa väärässä, vaikka todisteet on jatkuvasti näkyvillä...........Vaaleista, ja niiden väärentämisestä on nyt paljon puhuttu. Idässä se on ollut normaalia aina. NL määräsi heinäkuussa 1940 balttiaan vaalit. Tulokset olivat Viron työväen yhdistynyt rintama sai 92,9 % Latviassa 97,6 % Liettuassa 99,2 % annetuista äänistä.......

        Noita samoja Stalinin ajan tilastoja käytettiin Balttian vaaleista koko N-liiton
        ajan, siinä ei tapahtunut mitään korjauksia vaikka Stalinin "virheet"myönnet-
        tiinkin.


    • Anonyymi

      Tilastojen väärentämiset paremmiksi oli N-liitossa ihan normaalia,kaikil-
      la aloilla.

    • Anonyymi

      Kun valheeseen uskoo riittävän pitkään se muuttuukin totuudeksi.

      • Anonyymi

        N-liitossa totuus oli valhetta ja valhe totuutta. "Pravda"


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        N-liitossa totuus oli valhetta ja valhe totuutta. "Pravda"

        Ihan niin kuin USA:ssa nykyään. Vaihtoehtoiset totuudet ovat siellä jopa presidentin käytössä, saati kansan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihan niin kuin USA:ssa nykyään. Vaihtoehtoiset totuudet ovat siellä jopa presidentin käytössä, saati kansan.

        N-liitossa ei ollut vaihtoehtoja totuuksille, oli vain yksi totuus,


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        N-liitossa ei ollut vaihtoehtoja totuuksille, oli vain yksi totuus,

        Eli nykyinen USA kopioi muinaisen NL:n menetelmiä. Sitä voisi sanoa jopa oikeiston degeneraatioksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eli nykyinen USA kopioi muinaisen NL:n menetelmiä. Sitä voisi sanoa jopa oikeiston degeneraatioksi.

        USA.n kansalaisilla on mahdollisuus valita totuutensa USA on kuitenkin länsi-
        maiseen demokratiaan perustuva yhteiskunta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        USA.n kansalaisilla on mahdollisuus valita totuutensa USA on kuitenkin länsi-
        maiseen demokratiaan perustuva yhteiskunta.

        osa usa:n väestä uskoo Trumpin valheisiin ja tykkäävät äijästä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        osa usa:n väestä uskoo Trumpin valheisiin ja tykkäävät äijästä

        USA:ssa on vapaa media, joka tuo myös ikävät asiat esiin. Kansalaisen kannalta tärkeää on toimivat instituutiot. Ne siellä ovat kunnossa, oltakoon Trumpista mitä mieltä tahansa. Oma mielipiteeni on, ettei Trump edusta Amerikkalaisia arvoja, vaikka vaaleilla onkin valittu.


    • Anonyymi

      N-liitossa oli neuvostovastainen propaganda kielletty siitä joutui vaikka
      työleirille tai vankilaan,tai karkotettiin maasta, sai olla tarkkana mitä puhui,
      politrukkeja oli kansan seassa,niitä piti varoa.

    • Anonyymi

      Puhdistuksissa erotettiin vaikutusvaltaiset Rovio ja Gylling -35 Heidän mukanaan lähes kaikki johtotehtävissä olevat kommunistit Neuvosto-Karjalassa. Gyllingiä syytettiin mm. fasistiksi. Tuominen vaikutti niihin aikoihin Moskovassa. Kirjoitti - 42 niistä vuosista. "Jokainen joka vähänkään tunsi oloja Neuvosto-Karjalassa tiesi ja tietää tänä päivänä, että nuo syytökset olivat keksittyjä. Mitään porvalillista natsionalismia ei Karjalassa ilmennyt, eivätkä syyttäjätkään voineet esittää muuta kuin aivan valheellisia ja naurettavia esimerkkejä. Terroriaalto ei rajoittunut suinkaan Petroskoihin. Se ulottui yli koko Neuvosto-Karjalan sekä Leningradin alueen ulottuen aina Moskovaan saakka. Likvideeraus suomalaisten keskuudessa oli niin perusteellista, että on mahdotonta löytää vapaalla jalalla ketään vähänkään tunnettua henkilöä"

    • Anonyymi

      Ovat henkensä hinnan saaneet maksaa uskostaan nuo Suomalaiset,
      puolue on ollut melkoisten seikkailujen tiellä, kommunistipuolueelle
      on ollut vaikea asia myöntää nuo rikokset, samaanaikaan on pitänyt
      pitää napanuoraa Nkp:hen

    • Anonyymi

      Jo joku kommunisti korjasi näkemystään, petturin leiman sai vaikka sitten
      fasistiksi, puoluekuri oli tiukka jos kerran oli kommunisti oli aina kommu-
      nisti, muussa tapauksessa oli petturi lopun elämänsä.

    • Anonyymi

      Jo satavuotta sitten saatiin suunnatonta vahinkoa valeuutisoinnilla ja trollauksella. Saatiin ihmiset uskomaan, ja lopulta muuttamaan työläisten "paratiisiin" Yhdysvalloista ja Suomesta muutti suuri joukko perheitä, tuhoutuen lopulta osin tai kokonaan Stalinin vainoissa. Vain Kuusisen kaltaiset kameleontit saattuivat pelastua. Omat kommunistit tappoivat jopa toisiaan. Ihmisyys ja moraali eivät kuuluneet heidän keinovalikoimaan.

      • Anonyymi

        Mikähän osuus O.V.Kuusisella mahtoi olla Stalinin puhdistuksissa Kuusisella oli
        varmasti vihamiehiä ja päinvastoin`?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mikähän osuus O.V.Kuusisella mahtoi olla Stalinin puhdistuksissa Kuusisella oli
        varmasti vihamiehiä ja päinvastoin`?

        Oton toisen vaimon, Ainon (o.s. Turtiainen), muistelmat ovat mielenkiintoinen portti Neuvostoliittoon ja Otto "Suomensyöjä" Kuusisen elämään.

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Aino_Kuusinen


        "Jumala syöksee enkelinsä : muistelmat vuosilta 1919-1965"

        https://www.finna.fi/Record/helmet.2066556


    • Anonyymi

      Kiinakin antoi sotilaallisen opetuksen aikoinaan Vietnamille.

    • Anonyymi

      Kuusisen selviytyminen johtui Stalinin tuesta. Stalinia vastaan ei kukaan uskaltanut nousta. Siksi Kuusisellakaan ei voinut olla vihamiehiä virallisesti. Jokainen tietysti omassa mielessään sai ajatella mitä tahansa.. Stalin taas näki Kuusisessa työrukkasen, joka pani toimeen uskollisesti hänen määräyksiään. Ja mikä tärkeintä, Kuusinen " harmaana hiirulaisena" ei uhannut hänen asemaansa ja valtapyrkimyksiä.. Siihen aikaan oli tärkeää haistaa, ja ennakoida tulevat muutokset, että oli oikealla puolella ajoissa. Muussa tapauksessa sai sen fasistin syytöksen niskaansa.

    • Anonyymi

      Toveri Kuusisen on täytynyt olla selvillä puhdistuksista ja Stalinin apurina
      toiminut kansanvihollisten ja fasistien hävittämiseksi valtakoneiston kautta.
      Paljon on verta Kuusisenkin käsissä. Ja kaikki nuo rikoksia tehneet ovat jää-
      neet rankaisematta, N-liitossa. Sanallisesti kyllä tuomittu.

      • Anonyymi

        Ja nyt nuo asiat nyky Venäjälläkin ovat jäämässä syrjemmälle. Stalin onkin suurmies
        ja N-liiton teollistaja ja voitti fasismin.


    • Anonyymi

      Tätä samaa aloitusta persutrollit jauhavat nykyisten suomalaisten kommunistien tekosina.

      Arvo Tuominenko isänmaallinen. Kattia kans.
      Hänet ostettiin porvariston puolelle. Palkkiona tuli virka valkoisessa Valpossa. Ehtona oli ottaa kiinni suomalaisia fasismin vastaisia kommunisteja. Hänestä tuli porvariston verihurtta. Hänen tietonsa kommunistien toiminnasta Suomessa olivat taatusti arvokkaita natsiporvareillemme. Olisi hyvä toimittaa tutkimus, kuinka monta kommunistia tai siksi epäiltyä hän toimitti vankilaan.

      Valhemedia.
      Tuomisen perustelut Kremlin Kellot kirjassa vaikenee ennen maailmansodan alun taphtumista, lännen myönnytyksistä natseille.
      Kirjassa on todellista tietoa NL:n joukkopidätyksistä ja teloituksista 1937 - 1939. Todellisen tiedon seassa hän kirjaa historiallisen kehityksen kapitalismin ikuisena onnelana.

      Mikäli Tuominen olisi ollut isänmaallinen, hän ei olisi liittynyt suomalaisnatsien tueksi tuhoamaan fasismin vastustajia. Tuominenhan toisti samoja sosialismin vastaisia teemoja kuin aloitus viesteineen loppuelämänsä. Tuomitsiko Tuominen yhtäkään merkittävää kapitalistien raakuuttta esim. siirtomaasortoa. Tuomitsiko Tuominen suomalaiset Saksan natsien kanssa liittoutuneet. Tuomitsiko hän suomalaiset ss-joukot Saksan armeijassa, jotkat tappoivat ja raiskasivat moninkertaisesti kuin Stalin Itä-Karjalassa.
      Tuomisen kontolla voi olla satojen isänmaallisten suomalaisten vankilareissu, jotka toimivat fasimsin kukistamiseksi.
      Tuominen oli yksinkertaisesti porvaristolle sielunsa myynyt ketku.

      • Anonyymi

        Sivuutat nyt täysin faktat. Tuominen oli näkijä ja kokija, joka eli siinä todellisuudessa. Kumpikin Kuusinen ja Tuominen tiesivät mitä on meneillään. Edellinen oli vain puolueuskollisuuden sumentama, jälkimmäinen näki inhimillisen puolen, ja muutti katsantoaan. Paljon täytyi kuitenkin sitä ennen tapahtua, että näin kävi. Fasistiksi leimaaminen oli tyypillistä silloin, ja ei siitä ole eroon päässeet sen ajan puolustelijat vieläkään


    • Anonyymi

      A.P.Tuominen oli realisti joka oli ensin kommunisti ja kun todellisuus
      Venäjällä oli raakaa pettyi ja muutti linjaansa. Kommunistien tapa on
      juuri tuollaista ollut jos muuttaa kantaansa on silloin sielunsa myynyt
      petturi ja fasisti. N-liittohan oli imperialismiaan levittävä valtiohirvi-
      tys tuolloin.

    • Anonyymi

      Lännessä oletettiin että Venäjä olisi oppinut menneisyydestä. Maata avustettiin, ja tuettiin NL luhistuessa. Historian, kipupisteet ovat vielä käymättä, niitä jopa vääristellään. Tuomisen kirjat tuovat valaisua tapahtumiin, mutta luultavaa on ettei Putinin aikana kommunistien vainojen jälkeläiset saa tietoa isiensä kohtaloista. Arkistot pysyvät suljettuna, ja Stalinin tekoja ymmärretään yhä laajemmin.

    • Anonyymi

      Ja hirmutekoja tehneet ovat poissa vanhimmat 90:ppisiä ja ylikin. Teollista-
      minen Stalinin aikana oli erittäin julmaa aiheutti nälkää ja ihmisten siirtoja,
      mitä Saksan voittamiseen sodassa, punafasismi jäi ja laajeni A.P.Tuominen
      näki asian selkeästi.





      .









      j

    • Anonyymi

      Fasistien puolelle siirtynyt Tuominen olkoon persujen sankarityyppi. Tuomisen itsensä rikokset kommunistijahdissa Suomessa tulisi täydelleen tutkia ja paljastaa.
      Neuvostoliitto ja NKP sanoutui irti laittomista pidätyksistä, teloituksista irti jo 1956.
      Tuomisen isänmaan vastaisia tekoja ei ole pätkääkään tutkittu.
      Neuvostoliitossa on vuoden 1956 jälkeen tutkittu laittomuuksia. Venäjällä ainakin 1990 luvulla jatkettiin tutkimusta.
      Oletan, että NL/Venäjällä on oleellisesti tutkittu ihmisoikeuslaittomuuksia paljon enemmän kuin mm. Yhdysvalloissa tapahtuneita "roturikoksia".

      • Anonyymi

        Teillä kommunisteilla olikin eri isänmaa, kuin meillä suomalaisilla. Taistelitte NL joukoissa suomalaista sotilasta vastaan. Kaikki toiseen maailmansotaan osallistuneet valtiot ovat käyneet läpi kipeän menneisyyden. Historia on kirjoitettu olemassa olevien dokumenttien valossa. Ainoastaan NL/Venäjä tekee tästä poikkeuksen. Stalinin tekoja jos nyt ei ihan ihailla, niin kumminkin suvaitaan, historiaa vääristelemällä. Saksa on tehnyt tiliä menneisyytensä kanssa, ja tuomitsee natsismin jyrkästi. Venäjä ei näin tee stalinismin kanssa. Kumpikin oli samanlainen tappokone, eroa heissä ei ollut.


      • Anonyymi

        Se on lievää ollut tuo sanallinen tuomitseminen varsinaiset rikolliset ovat lähes
        jo kuolleet, ironista kyllä kun kommunistit tuomitsevat natsien rikokset mut-
        ta eivät paheksu sitä kun Stalinin rikokset ovat jääneet rankaisematta.


    • Anonyymi

      Stalinin ajan ihmistuhoihin syyllistyneitä ei olla rangaistu yhtäkään.
      Saksan natseja on tuomittu,Suomessa äärikommunisteja kylläkin
      maanpetoksellisesta toiminnasta.

    • Anonyymi

      Tuominen toteaa -54 julkaisussa olleensa SKP:n pääsihteeri ja Kominternin korkea virkailija. Mielenkiintoinen on hänen johtopäätös: "On hyvin todennäköistä, että jos jatkuvasti olisin elänyt Suomessa, saattaisin vielä tänäkin päivänä olla kommunisti, ja puolustaa sitä. Mutta jouduttuani asumaan päämajassa Kominternissa, missä sain tilaisuuden tutustua todelliseen tilaan, koko maailman kommunismin perusolemukseen ja todeta, että kommunismin ihanne ja alkuperäinen ohjelma on täydellisesti petetty ja hylätty" Tuominen tuli myös vakuuttuneeksi että "Suomalaiset kommunistiset työläiset eivät voi myöskään elää tuollaisessa stalinistisessa järjestelmässä, missä tuhoutuvat lähes kaikki" (Piru vei koko käden. Kumpi oli oikea Suomen vai Balttian tie?)

    • Anonyymi

      Osa kommunistien liikkeessä olevista kävivät siellä eivätkä siitä huoli-
      matta suostuneet näkemään tai näkivät kyllä mutta selittelivät asioita
      parhainpäin, monet liikkeessä olevat pettyivät kun näkivät,ja totesivat,
      "huonolta näyttää".

    • Anonyymi

      A.P,Tuominen on sanonut ettei oikeaoppisen kommunistin pahin vihol-
      linen ollut suinkaan kapitalisti ei ainakaan entisessä N-liitossa jossa pettu-
      rit kirottiin alimpaan helvettiin vaikkapa sosiaalidemokraatit.

    • Anonyymi

      "Teillä kommunisteilla olikin eri isänmaa, kuin meillä suomalaisilla. Taistelitte NL joukoissa suomalaista sotilasta vastaan."
      Arvoisa lapsukainen.
      Toisessa maailmasodassa kommunistit ja usean porvarillisen valtion armeijat sotivat fasismin tuhomaiseksi. Niitä olivat NL:n ohella mm. USA ja Englanti.
      Suomen porvarit liittoutuivat saksalaisen fasismin rinnalle. Suomalaiset kommunistit toimivat fasismin kukistumisen puolesta, demokraattisen isänmaan puolesta. Arvo Tuominen vangitutti suomalaisia fasismin vastustajia eikä kaipaa muistopuheita.

      "kommunistit tuomitsevat natsien rikokset mut-
      ta eivät paheksu sitä kun Stalinin rikokset ovat jääneet rankaisematta."
      Arvoisa lapsukainen.
      Kommunistit todella ovat tuominneet fasismin rikokset. Tuomittu on myös suomalaisen fasismin rikokset.
      Mikä typerä esitys Stalinista. NL:n kommunistit tuomitsivat Stalinin rikokset. Maailman kommunistit ovat ylipäänsä tuominneet ne suomalaisten kommunistien ohella.
      Oikeampi kysymys olisi aiheesta miksi Rytin johdolla suomalainen porvaristo liittoutui sotaan fasimin hyväksi ja Arvo Tuominen huolehti fasismin vastustajien vangitsemisista.

      • Anonyymi

        Ja oiotaanpa jälleen Partacuksen patologista valehtelua.


        "Toisessa maailmasodassa kommunistit ja usean porvarillisen valtion armeijat sotivat fasismin tuhomaiseksi."

        Todellisessa maailmassa kansallisosialistinen Saksa ja Sosialististen neuvostotasavaltojen liitto solmivat elokuussa 1939 keskinäisen hyökkäämättömyyssopimuksen ja sen salaisen lisäpöytäkirjan, jossa sopimusosapuolet jakoivat välissään olevat valtiot etupiireittäin.
        Puola tultaisi jakamaan Saksan ja Neuvostoliiton kesken, mikä tarkoitti maahan hyökkäystä, ja samalla myös toisen maailmansodan aloittamista Euroopassa.
        Saksa ja Neuvostoliito olivat uunituoreina sopimuskumppaneina ja liittolaisina toisen maailmansodan aloittajia Euroopassa.

        https://histdoc.net/historia/dogo1939.html


        "Salainen lisäpöytäkirja.

        Saksan valtakunnan ja Sosialististen Neuvostotasavaltojen Liiton välisen hyökkäämättömyyssopimuksen allekirjoittamisen johdosta ovat kummankin osapuolen allekirjoittaneet täysivaltaiset edustajat käyneet äärimmäisen luottamuksellisia keskusteluja kummankin osapuolen etupiireistä Itä-Euroopassa. Nämä keskustelut ovat johtaneet seuraaviin tuloksiin:

        1. Alueellis-poliittisen uudelleenjärjestelyn sattuessa Baltian maihin (Suomi, Viro, Latvia, Liettua) kuuluvilla alueilla muodostaa Liettuan pohjoisraja silloin Saksan ja SNTL:n etupiirien rajan. Samalla tunnustetaan molemmin puolin Liettuan intressi Vilnan alueeseen.

        2. Alueellis-poliittisen uudelleenjärjestelyn sattuessa Puolan valtioon kuuluvilla alueilla rajoitetaan Saksan ja SNTL:n etupiirit kulkemaan suunnilleen jokien Narew, Veikseli ja San linjaa.

        Kysymys siitä, pitävätkö molemminpuoliset intressit itsenäisen Puolan valtion säilyttämistä toivottavana ja miten tämä valtio tulisi rajata, voidaan lopullisesti selvittää vasta myöhemmän poliittisen kehityksen kuluessa.

        Joka tapauksessa molemmat hallitukset ratkaisevat tämän kysymyksen ystävällisessä yhteisymmärryksessä.

        3) Kaakkois-Eurooppaa koskien neuvosto-osapuoli korostaa kiinnostustaan Bessarabiaan. Saksan puolelta ilmoitetaan, että sillä ei ole mitään poliittista kiinnostusta näihin alueisiin.

        4) Molemmat osapuolet käsittelevät tätä pöytäkirjaa äärimmäisen salaisesti.

        Moskova ./. 23. elokuuta 1939.

        Saksan Valtakunnanhallituksen puolesta v. Ribbentrop

        SNTL:n hallituksen valtuuttamana V. Molotov"

        https://histdoc.net/historia/nichtang.html

        https://histdoc.net/pic/pravda1939-08-24.jpg


        Neuvostoliitto valehteli ja Venäjä valehtelee edelleen väittäessään toisen maailmansodan alkaneen sen osalta vasta kesäkuussa1941, kun todellisuudessa elokuun 1939 Hitler-Stalin -paktin, Saksan ja Neuvostoliiton yhteistuumin toteuttama Puolan valtaus sekä maan itsenäisyyden lakkauttaminen ja jako, sekä Suur-Neuvostoliiton imperialistista sotapolitiikkaa toteuttanut Suomeen hyökkääminen marraskuussa 1939 ovat kiistämättömiä historiallisia tosiasioita ja samalla osoitus siitä, että Neuvostoliitto oli toisen maailmansodan aloittaja myös Suomen suhteen.

        "Punatähden liitto hakaristin kanssa – Brestin salailtu voitonparaati 22.9.1939"

        -

        "Punatähden liitto hakaristin kanssa – Brestin salailtu voitonparaati 22.9.1939

        Neuvostoliiton/Venäjän reparoitu historia on restusoinut Saksa-kumppanuuden 1939-1941.

        *

        Kun taannoin kävin Kremlissä, mielessäni aktualisoitui muuan vanha kysymys:

        ”Neuvostoliitto kävi näköjään sotansa 1941-1945. Miksiköhän se isäukko lähti Sortanlahdesta Antinpäivänä 1939?”

        https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/veikkohuuska/216658-punatahden-liitto-hakaristin-kanssa-brestin-salailtu-voitonparaati-22-9-1939/

        https://www.youtube.com/watch?v=9IFmBQS8FDc

        Suur-Neuvostoliittoa Suomen valtauksella suunnitelleen neuvostojohdon päämäärä oli maamme valtaus, itsenäisyyden lakkauttaminen ja pakkoliitto oman diktatuurinsa orjaksi.

        Kuten tiedämme, niin myttyyn meni se bolsevikkirosvojoukkion rikollinen suunnitelma pienen mutta sisukkaan Suomen kansan näyttäessä miten kansalaisia, koteja ja maata puolustetaan rosvolaumojen hyökkäystä vastaan.


        "Ainakin Ždanovin, Molotovin ja Kuusisen käsien kautta kulki suunnitelmia Suomen valtiojärjestelmän muuttamisesta heti kaavaillun neuvostomiehityksen jälkeen kansanrintamajärjestelmän avulla ja "kansanviholliset" vangitsemalla. Tästä voi päätellä että neuvostojohdolla oli aikomuksena - ideaalitapauksessa - toteuttaa Suomessa vastaava mullistus, joka Liettuassa, Latviassa ja Virossa toteutettiin kesäkuun 1940 miehityksen jälkeen, siis liittäminen neuvostotasavaltoina Neuvostoliittoon."


        Vihavainen, Timo; Manninen, Ohto; Rentola, Kimmo; Zuravljov, Sergei: Varjo Suomen yllä — Stalinin salaiset kansiot. 2017, ss. 165-166.


        https://www.finna.fi/Record/fikka.4268603

        Suomalaiset kommunismidiktatuurin puuhastelijat eivät ole missään vaiheessa tuominneet tuota Josif Stalinin ja Otto Suomensyöjä Kuusisen rikollista hyökkäyssotaa rauhallista naapuriaan Suomea vastaan.
        Sen sijaan suomalaiset kommunismidiktatuurin puuhastelijat ylistävät omaa pylväspyhimystään Otto Kuusista.


      • Anonyymi

        Jos Tuominen on jotain ilmiantanut, niin juuri kommarien myyräntyötä tehneitä, heitähän oli täällä sabotoimassa yhteiskuntaa ja vakoilemassa tietoja Neuvostoliitolle. Rajan takaakin heitä lähetettiin vakoilutehtäviin. .Suomalaiset eivät olleet fasisteja, vaan rauhaa rakastavia. Saksalla ei ollut mitään osuutta sodan alussa. Onneksemme sitä saatiin viime hetkellä. Sota oli täysin NL masinoima ja aloittama. Suunnitelmia se oli tehnyt vuosia. Rajan siirrosta Viipuriin oli jo 1900-luvun alkupuolella silloinen Venäjä haikailut silloin tällöin. Aika tuli sitten kypsäksi -30-luvun lopulla, vaikka rauhansopimus, ja hyökkäämättömyys-sopimus oli voimassa maittemme välillä......................Ryti, kuten kukaan muukaan, ei voinut estää sotaa NL vaatimukset alueista olisivat tienneet miehitystä, ja käytännössä Balttien kohtaloa.


    • Anonyymi

      N-liitossa kyllä tuomittiin sanallisaseti Stalinin rikokset mutta mutta
      rikolliset eivät saaneet tuomioita, pääsivät kuin koirat veräjästä
      N-liittohan ei ollut mikään oikeusvaltio, johtui varmasti siitä.

    • Anonyymi

      Hertta Kuusisen lausahdus että Suomen tie olisi sama kuin Tsekkoslovakian
      tie ei todellakaan vastannut Suomen kansan tuntoja tuolloin sodan jälkeen,
      kommunismin pelko oli ihan todellinen, meidän stalinistit ihan oikeasti ajat-
      telivat Suomen syöksemiatä samaan kuin Itä-Euroopan maat.

    • Anonyymi

      Arvo Tuominen irtaantui kommunisteista ja siirtyi suomalaisten fasistien tueksi tuhoamaan suomalaisia kommunisteja. Hän toteutti sitä Suomessa mitä Stalinin hallinto Karjalassa. Eroa ei ole.
      Tuominen ei ollut kansalle isänmaallinen. Hän siirtyi suomalaisen fasismin puolelle ja luultavasti rahasta. Voiko kukaan todistaa, että hän olisi sotien aikana ollut järjestämässä fasismin vastaista rintamaa?
      Toimiko hän edes liittoutuneiden puolesta? Siitäkään ei ole todisteita. Kun porvarien keskuudessa syntyi vuonna 1943 rauhanoppositio niin missä oli Tuominen. Hän jahtasi kommunisteja tai sellaiseksi luultuja.

      • Anonyymi

        kommarit on toimineet samallatavalla kuin fasistit..historiasta luettua


    • Anonyymi

      Kommunismi ja fasismi ei kumpaakaan A.P.Tuominen valitsi realismin Suomes-
      sa ei ollut fasistihallitusta ja Suomessa voitti demokratia sotien jälkeen.

    • Anonyymi

      Kaikki esitetyt todisteet viestiketjussa vahvistavat sen, että Tuominen irtautui kommunisteista ja siirtyi fasismin rintamaan. Hänen kirjansa todistavat saman.
      Tuomista voi pitää Risto Rytin kaltaisena isänmaansa pettäjänä.

    • Anonyymi

      Tuominen siirtyi diktatuurin kannattajasta, demokratian kannattajaksi, nähtyään omakohtaisesti järjestelmät...... Kommunistit ovat aina leimanneet toisinajattelijat fasisteiksi, jopa omansa, rehelliset kommunistit, kun ovat olleet erimieltä.................. Rauhanoppositio oli epämääräinen joukko NL ääniä ja ymmärtäjiä. Voisi verrata entisaikojen Rauhanpuolustajiin, hehän näkivät NL aseet rauhanaseina. Vain länsiaseta vastaan marssittiin kaduilla ja toreilla.

    • Anonyymi

      Rauhanpuolustajat oli N-liitosta masinoitu liike, siksi neukkuaseet oli
      rauhan aseita ja USA:n aseet eivät olleet. Stalinistit toimivat hyvin
      äänekkäinä tuossa järjestössä.

    • Anonyymi

      Toisen maailmansodan liittoutuneet voittivat Suomelle demokratian. Liittouneet onnistuivat irrottamaan Suomen fasistien liittolaisuudesta ja kääntämään aseet niitä vastaan.
      Sodan jälkeen natsiporvaristo teki kaikkensa palauttaakseen entisen politiikan. Suomen demokraattiset voimat kommunistit mukaanlukien onnistuivat estämään aikeet.
      Nyt sotaporvaristomme on vaarallisella tiellä liittoutuessaan sotaisen naton kanssa. Arvo Tuominen oli kuin nykyaikainen persu. Fasismin tappiota murehtiva nalkuttaja.

      • Anonyymi

        Kommunismidiktatuurin puuhastelija-Partacus jättää mainitsematta sen tosiasian, että elokuun 1939 Hitler-Stalin -pakti oli uunituoreiden sopmuskumppaneiden ja aseveljien toteuttaman Puolaan hyökkäämisen seurauksena toisen maailmansodan käynnistäjä Euroopassa.

        "Euroopan parlamentin päätöslauselma 19. syyskuuta 2019 Euroopan muistiperinnön merkityksestä Euroopan tulevaisuudelle (2019/2819(RSP))"

        -

        "A. ottaa huomioon, että tänä vuonna tulee kuluneeksi 80 vuotta toisen maailmansodan syttymisestä ja että tämä sota aiheutti ennenkokemattoman määrän inhimillistä kärsimystä sekä johti eurooppalaisten valtioiden vuosikymmeniä kestäneeseen miehitykseen;

        B. ottaa huomioon, että kommunistinen Neuvostoliitto ja natsi-Saksa allekirjoittivat 80 vuotta sitten 23. elokuuta 1939 Molotov-Ribbentrop-sopimuksena tunnetun hyökkäämättömyyssopimuksen ja sen salaisen lisäpöytäkirjan, jossa ne jakoivat Euroopan ja itsenäisten valtioiden alueet näiden kahden totalitaarisen hallinnon kesken ja ryhmittelivät ne etupiireihin, mikä pohjusti toisen maailmansodan syttymistä;

        C. ottaa huomioon, että Molotov-Ribbentrop-sopimuksen ja sen jälkeen 28. syyskuuta 1939 tehdyn natsi-Saksan ja Neuvostoliiton raja- ja ystävyyssopimuksen välittömänä seurauksena ensin Hitler ja kahden viikon kuluttua siitä Stalin hyökkäsivät Puolaan, joka menetti itsenäisyytensä ja jonka kansa joutui kokemaan ennennäkemättömän tragedian, ja kommunistinen Neuvostoliitto aloitti 30. marraskuuta 1939 hyökkäyssodan Suomea vastaan sekä kesäkuussa 1940 miehitti ja liitti alueeseensa Romanian osia, joita ei koskaan palautettu, ja liitti Liettuan, Latvian ja Viron itsenäiset tasavallat omaan alueeseensa;

        D. ottaa huomioon, että natsihallinnon kukistumisen jälkeen ja toisen maailmansodan päätyttyä osa Euroopan maista pystyi aloittamaan jälleenrakennuksen ja sovinnonteon, kun taas osa jäi puoleksi vuosisadaksi diktatuurin alle – jotkin Neuvostoliiton suoran miehitysvallan tai vaikutuksen alaisuuteen – ja niiltä riistettiin vapaus, itsemääräämisoikeus, arvokkuus, ihmisoikeudet sekä sosiaalinen ja taloudellinen kehitys;

        E. ottaa huomioon, että vaikka natsihallinnon rikokset arvioitiin ja niistä langetettiin rangaistuksia Nürnbergin oikeudenkäynneissä, on edelleen kiireellisesti tarpeen lisätä tietoisuutta stalinismin ja muiden diktatuurien rikoksista ja arvioida ja tutkia niitä sekä moraaliselta että oikeudelliselta kannalta;

        F. ottaa huomioon, että joissakin jäsenvaltioissa kommunistinen ja natsi-ideologia on kielletty lailla;

        G. katsoo, että Euroopan yhdentyminen on alusta alkaen toiminut vastauksena kahden maailmansodan ja holokaustiin johtaneen natsien hirmuvallan aiheuttamaan kärsimykseen sekä totalitaaristen ja epädemokraattisten kommunistihallintojen leviämiseen Keski- ja Itä-Euroopassa, ja lisäksi se on ollut tapa yhteistyön ja yhdentymisen avulla päästä eroon syvistä jakolinjoista ja vihamielisyydestä sekä lopettaa sodat ja turvata demokratia Euroopassa; toteaa, että Neuvostoliiton miehityksestä ja kommunistisista diktatuureista kärsineille Euroopan maille EU:n laajentuminen vuodesta 2004 lähtien on merkinnyt paluuta osaksi eurooppalaista perhettä, johon ne kuuluvat;

        H. katsoo, että Euroopan traagisen menneisyyden muistot on säilytettävä, jotta voitaisiin kunnioittaa uhreja, tuomita syylliset ja luoda pohja totuuteen ja muistamiseen perustuvalle sovinnolle;

        I. katsoo, että totalitaaristen hallintojen uhrien muistaminen sekä kommunisti-, natsi- ja muiden diktatuurien tekemiin rikoksiin liittyvän yhteisen eurooppalaisen perinnön tunnustaminen ja tiedostaminen on elintärkeää Euroopan ja sen kansojen yhtenäisyyden kannalta sekä sen kannalta, että saadaan vahvistettua Euroopan kykyä torjua nykyajan ulkoisia uhkia;

        J. ottaa huomioon, että 30 vuotta sitten 23. elokuuta 1989 Baltian maissa järjestettiin Molotov-Ribbentrop-sopimuksen 50. vuosipäivänä Baltian ketjuksi kutsuttu tapahtuma, jossa totalitaaristen hallintojen uhreja muistettiin ennennäkemättömässä mielenilmauksessa, jossa kaksi miljoonaa liettualaista, latvialaista ja virolaista otti toisiaan kädestä ja muodosti Vilnasta Riian kautta Tallinnaan ulottuvan ihmisketjun;

        K. toteaa, että huolimatta siitä, että Neuvostoliiton kansanedustajien kongressi tuomitsi 24. joulukuuta 1989 Molotov-Ribbentrop-sopimuksen allekirjoittamisen sekä muut natsi-Saksan kanssa tehdyt sopimukset, Venäjän viranomaiset kiistivät vastuun tästä sopimuksesta ja sen seurauksista elokuussa 2019 ja antavat tällä hetkellä ymmärtää, että Puola, Baltian maat ja länsivallat olivat todellisia toisen maailmansodan alkuunpanijoita"


        https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/TA-9-2019-0021_FI.html


    • Anonyymi

      Äärikommunistit eivät ole koskaan toimineet demokratian puolesta ei
      tänäpäivänä eikä ennenkään Suomessa, heille demokratia on porvarillista
      joka pitää yllä porvarillista valtaa,eikä johda vallankumoukseen.

      • Anonyymi

        Sanos muuta, kyllä vasistit ovat taas hyökkäämässä Uraaliin!!


    • Anonyymi

      EU:n parlamentin porvareiden historian vääristely ja tuki fasismille ei poista Arvo Tuomisen petosta isänmaata vastaan.
      Tuominen siirtyi Valpon palkkalistoille (maksettiin rahalla marxilaisuudesta luopumisesta) vangitsemaan fasismin vastustajia. Petos oli täydellinen.
      Tuominen olisi voinut erota kommunistipuolueesta mutta jatkaa fasismin vastaista työtä ja olla isänmaallinen. Näin hän ei tehnyt.

    • Anonyymi

      Linjoille pesiytynyt sitkeä fasismia, natsisuomalaisia ja persuja joka puolella näkevä komukka. Ei lue, tai ymmärrä mitä hänelle vastataan. Osaa kyllä kääntää asiat päälaelleen. Nyt löytää jo EU:sta historian vääristelyä ja fasismia? Kirjoittaa tyypillista kommunisti hömppää.... Lännessä heilläkin on oikeus mielipiteeseen, ja kaikki on hyvin niin kauan kun pysyy rauhanomaisesti vain kirjoittelun tasolla.

      • Anonyymi

        "Linjoille pesiytynyt sitkeä fasismia, natsisuomalaisia ja persuja joka puolella näkevä komukka"

        Ei ole komukalla nykyisessä Suomessa helppoa. Fasisteja on joka puolella, sadoittain jokaista kommaria kohti. Kohta ollaan siinä tilanteessa, että kaikki Suomen kommarit mahtuvat yhteen bussiin.


    • Anonyymi

      Kaikkea se yksinäisyys ja akattomuus teetättää h-komuparoille. Toisin se oli ennen kun kommarillakin oli oikea akka ja perhe.

    • Anonyymi

      A.P.Tuomisen usko kommunismiin romahti lopullisesti N-liiton ja Hitler-
      Saksan liitto jolloinka N-liitto hyökkäsi Suomeen sitä ennen kokemansa
      ja näkemänsä asiat N-liitossa olivat järkyttäneet häntä, varmasti monet
      muutkin kommunistit kokivat juuri näin.

    • Anonyymi

      Saattoi olla todella niin, että Tuominen ei ymmärtänyt NL:n valtiollisen olemassaolon vaatimuksia. Siellä sekä Kominternissä tiedettiin tasan tarkkaan fasismin sotilaallinen uhka ja jolla kortilla läntinen kapitalismi pelasi. Kun Ranska, Englanti ja Puola kielsivät NL:n avun mahdollisessa Saksan invaasiossa Puolaan, se yritti hajoittaa porvarivaltioiden rintamaa. Saksan sota Puolaan osoitti, että Englanti ja Ranska luovuttivat Puolan Saksalle. Saksan hyökkäys länteen kesällä 1940 vahvisti Saksan valmistautuvan lähes koko Euroopan talousmahdin tuella suuntaavan sodan itään. Vuonna 1941länsi huomasi omien kinttujen kastuneen ja se siirtyi fasismin vastaiseen sotaan. Liittoutuneet syntyivät. A.Tuominen jahtasi samaan aikaan suomalaisia demokraatteja fasismin voiton puolesta.

      En usko kuitenkaan tähän. Silloin kommunistina oleminen oli takaa-ajettuna olemista. Tuominen yksinkertaisesti valitsi petturuuden, rahan ja fasismin. Rehti ihminen olisi eronnut puolueesta mutta jatkanut fasismin vastaista työtä kuten mm. norjalaiset ja tanskalaiset isänmaan ystävät tekivät
      Eilen oli hyvä ruotsalainen elokuva televisiossa fasismin vastaisista taistelijoista, petturuudesta ja pesänselvityksestä nykyajassa.

      Aloituksen parjaus homoista on aiheetonta panettelua eikä kuulunut aloitukseen.
      A.Tuominen oli valitettavasti isänmaan petturi siirtyessään fasismin puolelle.

      • Anonyymi

        Ja oiotaanpa sitten jälleen Partacuksen patologista valehtelua.

        "Saattoi olla todella niin, että Tuominen ei ymmärtänyt NL:n valtiollisen olemassaolon vaatimuksia."

        Sekä Arvo Tuominen että Otto Suomensyöjä Kuusinen ymmärsivät oikein hyvin Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin olemassolon vaatimukset, joiden piti olla täydellinen alistuminen Josif Stalinin diktatuurille ja sen militaristiselle imperialismille niin naapurimaitaan kuin koko Eurooppaa ajatellen.

        Arvo Tuominen kieltäytyi Stalinin diktatuurille alistumisesta, sillä hän tiesi, että Suomi tultaisi miehittämään ja alistamaan neuvostodiktatuurin orjaksi, kun sen sijaan Otto Suomensyöjä Kuusinen alistui Stalinin diktatuurin nöyräksi juoksupojaksi ryhtyessään Terijoen nukkehallituksen nukkejohtajaksi, ja pyysi siinä roolissa Neuvostoliiton puna-armeijaa hyökkäämään Suomeen, mikä oli samalla toisen maailmansodan alku Suomelle.

        Puna-armeijan 30. marraskuuta1939 aloittama hyökkäys ja Suomen valloitussuunitelman perusta oli elokuun Hitler-Stalin -sopimuksen lisäpöytäkirjan etupiirijaossa, jossa Suomi luettiin Neuvostoliitolle.


        "Salainen lisäpöytäkirja.

        Saksan valtakunnan ja Sosialististen Neuvostotasavaltojen Liiton välisen hyökkäämättömyyssopimuksen allekirjoittamisen johdosta ovat kummankin osapuolen allekirjoittaneet täysivaltaiset edustajat käyneet äärimmäisen luottamuksellisia keskusteluja kummankin osapuolen etupiireistä Itä-Euroopassa. Nämä keskustelut ovat johtaneet seuraaviin tuloksiin:

        1. Alueellis-poliittisen uudelleenjärjestelyn sattuessa Baltian maihin (Suomi, Viro, Latvia, Liettua) kuuluvilla alueilla muodostaa Liettuan pohjoisraja silloin Saksan ja SNTL:n etupiirien rajan. Samalla tunnustetaan molemmin puolin Liettuan intressi Vilnan alueeseen."

        Linkki tuohon ylempänä ketjussa.

        Arvo Tuominen oli epäilemättä petturi, mikäli tarkastelee asiaa Neuvostoliittoa tuolloin ja nykyäänkin postuumisti isänmaanaan pitävien suomalaisten kommunismidiktatuurin puuhastelijoiden katsannosta, sillä hänhän ei suostunut Stalinin asettumaan Terijoen nukkehallituksen johtoon, kun taas Otto Suomensyöjä Kuusinen, joka asettui, ja jolle Lenin oli antanut tuon lisänimen Suomensyöjä Kuusisen paasattua toistuvasti Suomen kaltaisten pienten valtioiden osan olevan hävitä historiasta ja sulautua suurempaa, oli todellisuudessa nimenomaan synnyinmaansa Suomen petturi, ja kommunismidiktatuurin asialla, niin tehdessään.

        Historia osoitti Leninin, Stalinin, Kuusisen ja muiden bolsevikkidiktatuurin koneistoon kuuluneiden diktatuurihallintojen hyytävyyden ja täydellisen epäonnistumisen toteuttaa millään järkevällä tavalla alistamiensa ihmisten jokapäiväisen elämän järjestämistä säälliseksi, ihmisarvoiseksi, ja lopulta järjestelmän lahouden ja toimintakyvyttömyyden ymmärtänyt neuvostojohto päätyi umpikujaan ja teki valtiollisen itsemurhan.

        Suomi sen sijaan on edelleen itsenäinen valtio ja jälkikäteinen kiitos siitä kuuluu myös järkiinsä tulleelle Arvo Tuomiselle, joka rauhan lopulta tultua siirtyi myöhemmin parlamentaariseen poliittiseen toimintaan sosialidemokraattien edustajana Suomen eduskunnassa.
        Sen sijaan kommunismidiktaattori Josif Stalinin ja hänen lipevän hännystelijänsä Otto Suomensyöjä Kuusisen haamut saavat luvan haistaa pitkän paskan, joten olkaa hyvät.


    • Anonyymi

      Diktatuurien aikaan Euroopan maat olivat vihollisia keskenään sodan pelko
      oli melkein aina läsnä, Suomessakin pelättiin eniten juuri N-liittoa. Suomessa
      ei koskaan ole ollut fasistihallintoa, kommunismin pelko on ollut todellinen.
      A.P.Tuomista on ihan turhaaa syyttää fasismista.

    • Anonyymi

      Miten kommariystävämme selittää Petroskoin suositun puoluejohtan Gyllingin joutumisen pidätettyjen, ja myöhemmin teloitettujen listalle. Syyksi saatiin, ihme ja kumma, täälläkin usein esiintyvän fasismin. Sanana se merkitsee komukoille kaikkea toisinajattelua.

    • Anonyymi

      N-liitossa tapettiin 20,000 Suomalaista jotka hyvässä uskossa olivat men-
      neet rakentamaan neuvostomaata amerikoista asti, kuinka joku voi puolus-
      taa tuollaista murhaamista, kyllä kommunismi on todella epäinhimillinen
      raadollisuudessaan tosi kammottava ja ehdottomasti ei koko ideologialle.
      ovat valmiita murhaamaan aatetovereitaan.

    • Anonyymi

      Somessa riehui sisällis-sota, reilu satavuotta sitten. Punaiset nousivat aseelliseen kapinaan. Muutama vuosi niistä tapahtumista eteenpäin käytiin Neuvosto-Venäjällä ratkaiseva valtataistelu, joka päättyi Stalinin voittoon. Puolueen korkeinpaan johtoon kuulunut älykkö Lev Trotski riisuttiin vallasta, ja lopulta erotettiin puolueesta. Historia olisi ollut rauhanomaisempi, myös naapurissa jos maltillinen sosialistisiipi olisi voittanut kulissien takaisen valtataistelun. Trotskilla oli suuri kannattaja joukko, joka samalla menetti asemansa, ja myöhemmin tuhottiin.

    • Anonyymi

      Kuinka suuri vaikutus on ollut N-liiton kommunismilla Saksan natsismin
      nousulle, olisiko sodan tuhot olleet sittenkin vähäisemmät,jos N-liitto olisi
      ollut demokraattinen valtio?

      • Anonyymi

        Yleensä mikä vaikutus kommunismilla on ollut fasismin nousulle?


    • Anonyymi

      A Tuominen hylkäsi kommunismin ja siirtyi demokratian kannattajaksi. Niin käy lähes kaikille kommareille, vain psykopaatit jäävät kommunismin kannattajaksi.
      Todellisuus kertoo tuon vai kuinka ???

    • Anonyymi

      Tuomisen oli täytynyt tietää jo kauan, sisäpiirin kidutusmenetelmät, joilla saatiin syytetyt tunnustamaan kaikki "rikoksensa" ja pyytämään mahdollisimman nopeaa tuomiota.. Kerrotaan ikkunattomista kopeista joissa ei ollut makuualustaa, pimeä koppi oli kuuma ja kylmä, lattialla likaista vettä, joissa uiskenteli rottia. Vangin oli yritettävä nukkua ulosteissa. Jos tämä ei auttanut, kuulusteltava laitettiin istumaan tuoliin. Vastapäätä vartijat vaihtuivat parin tunnin välein. Tehtävä oli estää vankia nukahtamasta, pistelemällä kiväärin pistimellä. Kidutus päättyi yleensä vangin mielipuolisuuteen, ellei sitä ennen allekirjoittanut tunnustusta. Stalinin suosikki Genrih Jagoda oli eräs GPU:n ansioitunut kuulustelija, joka kehitteli menetelmiä inhottavuuteen asti. Hän oli juonittelija, jolla ei ollut muita huvituksia kuin alkoholi ja sadistiset orgiat naisten kanssa....... "Stalinin lavastukset" kirja kertoo näist näytösoikeudenkäynneistä, joissa ihmishenki ei ollut minkään arvoinen.. Eläimet tappaa nälkäänsä, kommunisti erilaisten mielipiteiden vuoksi.

    • Anonyymi

      Arvo Tuominen siirtyi demokraattien leiristä fasismin leiriin jahtaamaan demokratian ystäviä. Kuinka sellainen mies voi olla isänmaallinen?

    • Anonyymi

      Kommunistitko demokratian ystäviä????

    • Anonyymi

      Tosiasiassa Arvo Tuominen siirtyi Neuvostoliiton kommunismidiktatuurista ensin demokraattiseen Ruotsiin ja sitten myöhemmin takaisin synnyinmaahansa demokraattiseen Suomeen.

      Sen sijaan Otto Suomensyöjä Kuusinen suostui Terijoen nukkehallituksen nukkejohtajaksi, jonka vuoksi suomalaiset kommunismidiktatuurin puuhastelijat palvovat Kuusista omana pylväspyhimyksenään,

      Josif Stalinin päämäärä oli Suomen alistaminen oman diktatuurinsa orjaksi, ja Otto Suomensyöjä Kuusinen oli samaa mieltä isäntänsä kanssa.


      "Ainakin Ždanovin, Molotovin ja Kuusisen käsien kautta kulki suunnitelmia Suomen valtiojärjestelmän muuttamisesta heti kaavaillun neuvostomiehityksen jälkeen kansanrintamajärjestelmän avulla ja "kansanviholliset" vangitsemalla. Tästä voi päätellä että neuvostojohdolla oli aikomuksena - ideaalitapauksessa - toteuttaa Suomessa vastaava mullistus, joka Liettuassa, Latviassa ja Virossa toteutettiin kesäkuun 1940 miehityksen jälkeen, siis liittäminen neuvostotasavaltoina Neuvostoliittoon."

      Varjo Suomen yllä — Stalinin salaiset kansiot
      Vihavainen, Timo; Manninen, Ohto; Rentola, Kimmo; Zuravljov, Sergei

      ss. 165-166

      https://www.finna.fi/Record/fikka.4268603

      Arvo Tuominen kirjoitti myös tämän, jossa hän syyttää Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin imperialismista Suomea kohtaan.


      "Kirjeeni suomalaiselle työläistoverille ja Georg Dimitroville"


      https://www.finna.fi/Record/helka.3331595

      https://helda.helsinki.fi/handle/10138/155530

      On tietysti ymmärrettävää, että Kremlin edessä konttaavia kommunisteja kyrsii mikä tahansa kritiikki heidän paratiisimaataan kohtaan, mutta valitan, Suomi on demokraattinen valtio, ei Putinin Venäjän kaltainen fasismidiktatuuri, jota sikäläisten kommunismidiktatuurin puuhastelijoiden puoluekin tukee.

    • Anonyymi

      Kremlin miljardöörikapitalistien edessä konttaavat persut eivät ymmärrä historian todellisuuksia.
      Kun ihminen, A. Tuominen, siirtyi työväen leiristä fasismin leiriin hänestä tuli isänmaansa pettänyt konna.

    • Anonyymi

      Ja oiotaanpa jo hyväksi tavaksi tulleen käytännön mukaan Partacuksen patologista valehtelua.

      On tietysti hyvin ymmärrettävää, että suomalaisia kommunismidiktatuurin puuhastelijoita harmittaa Arvo Tuomisen Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin rankka kritiikki, ja etenkin hänen esiintuomansa Hitlerin ja Stalinin sydänkäpyisyys näiden aloittaessa toisen maailmansodan hyökkäämällä Puolaan syyskuussa 1939.

      Toinen maailmansota alkoi Suomen osalta 30. marraskuuta kun suomalaisten kommunismidiktatuurin puuhastelijoiden pylväspyhimyksenään palvoma Otto Suomensyöjä Kuusisen erikseen Suomea miehittämään pyytämä Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin armeija aloitti rikollisen hyökkäyssotaretkensä, jonka päämäärä piti olla Suomen valloitus ja paraatimarssi Helsingissä.


      "Stalinin 105 häpeän päivää – eli tarina siitä, miten pieni Suomi nöyryytti neuvostodiktaattorin

      Stalin lähti 1939 Suomen valloitukseen torvet soiden, mutta talvisodasta tuli Neuvostoliiton johtajan kenties suurin häpeänäytelmä, joka ei mennyt ollenkaan käsikirjoituksen mukaisesti."

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/5912a6e0-1439-4d4d-a52e-acfee6acb9a8

      Kuten varsin hyvin tiedämme, niin myttyyn meni nekin Stalinin ja Otto Suomensyöjä Kuusisen rikolliset suunnitelmat, eikä koko Neuvostoliiton kommunismidiktatuuria ole enää laisinkaan, se teki itsemurhan, kun taas itsenäinen, vapaa Suomi on edelleen.

      Saattaa se hiukka näitä tätänykyä tykkänään puolueettomia Kremlin edessä konttaavia kommunismiktatuurin puuhastelijoita jos kohta Otto Suomensyöjän haamuakin kyrsiä.


      "Stalin oli murheissaan tappioista: "Siellä oli paljon lunta. Joukkomme etenevät . . . reippaalla mielellä . . . Yhtäkkiä konekiväärit alkavat laulaa ja sotilaamme kaatuvat maahan". Toisinaan hän näytti avuttomalta ja masentuneelta. Hruštšov näki hänen makaavan murtuneena sohvalla - - -.
      "Puna-armeijasta ei ollut mihinkään", Stalin kertoi myöhemmin Churchillille ja Rooseveltille"

      Simon Sebag Montefiore, Stalin. Punaisen tsaarin hovissa, s. 338.

    • Anonyymi

      Itsenäinen Suomi on saanut kärsiä paljon kommunistien ja heidän myötäilijöiden tekemisistä.

    • Anonyymi

      Jos Tuominen olisi ollut rehti, hän ei olisi siirtynyt suomalaisen fasismin tukijaksi. Hän petti isänmaansa.

      • Anonyymi

        Näin tuumaa aito vanhakantainen stalinisti. Heitäkin muutama lienee vielä Suomessa.


    • Anonyymi

      Stalinistit olivat tekemässä ja toivomassa Suomea vallankumoukseen
      1970 luvulla, tuon poliittisen liikkeen inha idiotismi ja sokeus kaikes-
      sa fanaattisuudessaan tyhmän ylpeällä ylimielisyydellä kaikkitietävinä
      tieteellisen sosialismin tuntijoina O.V.Kuusisen viitoittamalla tiellä oikea
      maanpetturi oli juuri Kuusinen eikä Tuominen.

    • Anonyymi

      Hitler hurmasi tyytymättömät puolelleen puhelahjoillaan. Stalin oli yksinkertaisuus, joka näki uhkaajia jokapuolella. NKVD oli käsikassara joka teki likaisen työn. Oppimatonta kansaa vietiin lupauksilla paremmasta. Oppineet älyköt (Trotski, Zimovjev, Rykov) syrjäyttiin kylmästi, koska heillä ei ollut tarjota taivasosuutta, ja puuttui salaisenpoliisin tuki. Syrjäyttämisestä alkoi ennennäkemätön verenvuodatus.......Toivottavasti ihmiskunta olisi oppinut näistä lupaajista ja "totuudenpuhujista" jotain. Tuomiselta se vei vuosia, vaikka raakuudet olivat nähtävillä Uskossaan vahvaa ei tahdo horjuttaa edes totuus näkemästään... Nyky Venäjä voisi puhdistaa menneisyyttään, mutta tekeekin päinvastoin, tuomitsee vainojen tutkijan 13-vuodeksi vankeuteen

    • Anonyymi

      30-luvun näytösoikeudenkäynteihin jonkin verran perehtyneenä on ihmetyttänyt syytettyjen auliit tunnustukset kalkkeen mistä syyttäjä syyttää. Sitä ihmetteli myös Suomen lehdistö -38 kirjoittaen mm. näin " Moskovan lavastusjuttujen kummallisimpia arvoituksia on aina ollut, millä ruumillisen pakon tai sielullisen pakon, jopa kidutuksen keinoin NKVD:n on miltei säännöllisesti onnistunut saada kokonainen joukko syytettyjä, vanhoja, monet tuulet kokeneita vallankumouksellisia kuin yhdestä suusta tunnustamaan itsensä syylliseksi mitä ihmeellisimpiin rikoksiin, joita pöytäkirjanlaatijoiden mielikuvitus suinkin vaan on voinut keksiä. Onhan kerta toisensa jälkeen osoitettu tunnustusten olevan aivan mahdottomia, ja perättömiä, ja silti oikeudenkäynnissä kerrottuina tapahtuneina tosiasioina".........................................Eräs syy tunnustuksiin on esitetty olleen, lähiomaisten pahoinpitelyt syytetyn nähden, olivathan hekin yleensä vankilassa, ja usein ammuttiin kostona. Näin upseeriston oikeudenkäynneissä.. Itse syytettyähän ei voinut pahasti ruhjoa ennen oikeuden istuntoa.

    • Anonyymi

      Arvo Tuominen petti isänmaansa ryhtymällä fasismin vastaisten voimien kiinniottajaksi. NL:n sisäiset tapahtumat ovat toinen tarina. Suomen sisäiset asiat ovat maamme historiaan liittyviä asioita.
      Suomen porvaristo meni raakuudessaan NL.n tapahtumien edelle reippaasti.

      • Anonyymi

        HöpöHöpön jo on soopaa !!!!


    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      314
      3886
    2. 209
      3078
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      72
      2604
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      242
      2054
    5. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      16
      1495
    6. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      178
      1402
    7. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      42
      1381
    8. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1357
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      25
      1344
    10. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      51
      1287
    Aihe