Kaleva on parantunut

Anonyymi

Nyt lehti kirjoitti rehellisesti Ruotsin tilanteesta. Peräti 58 % Ruotsissa tehdyistä rikoksista on ulkomaalaistaustaisten tekemiä. Se on aivan hirvittävän suuri luku. Ruotsi on saanut mitä on tilannut. Mutta olennaista on nyt, että Kaleva uskaltaa sen kertoa. Kyllä entisen päätoimittajan aikana tuo olisi ollut selvää rasismia ja se tieto olisi salattu. Niin se lienee Suomen osalta vieläkin. Suomesta noita lukuja ei kerrota. Mikähän on vastaava luku Oulusta? Turha kysyä. Jos kysytään, kukaan ei tiedä. Ja voi olla, että ei tiedäkään. Sehän on hirveätä rasismia, jos tilastoa tehdään tuosta.

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Meidänkin pitää varoa näitä entisen Itäblogin alueelta tulevia rikollisia.

    • Anonyymi

      Kukkahattutädit rakastaa terroristejä.

    • Anonyymi

      Ouluun taisi tulla taas nuoria poikia/nuorukaisia. Kuka vastaa heidän koulutuksestaan ja maan tavoille opettamisesta. Etteivät sitten isompina ryhdy rikollisiksi, lasten hyväksikäyttäjiksi yms. Pystyvätkö kukkahattutädit siihen?

      • Anonyymi

        Vihreät haluavat rajattomasti lisää pakolaisia. Ei ne mitään ylärajaa ole ilmoittanut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vihreät haluavat rajattomasti lisää pakolaisia. Ei ne mitään ylärajaa ole ilmoittanut.

        Pakkohan jonkun on työt tehdä, kun lukeneet ei ala töihin .


    • Anonyymi

      Kalevan sensuurille nyt vain sattui pieni pluiskahdus, kun jutu sattui pääsemään läpi. Tuskin tulee toistumaan. On siitä sen verran yhtiön sisällä körmyytetty.

    • Anonyymi

      Laitappa linkki asiaan?

      Joskus on ollut Ruotsissa tilanne, että 58% seksuaalirikoksista tekee maahanmuuuttajataustaiset, mutta kun 80% ruotsalaisista on maahanmuuttajataustaisia enemmän tai vähemmän.
      Suomessa kantaväestö tekee eniten seksuaalirikoksia, mutta ne rikokset ei tule julki. Suomessa on esimerkiksi insesti todella yleistä.

      • Anonyymi

        Eilen juurikin oli keskusteluohjelma jossa näin todettiin, että enin osa seksuaalirikoksista ei mene syyttäjälle eikä tule julki. Ollaan jotain uutta lakia säätämässä ja tämä liittyi siihen. Se kun seksuaalirikokset ei tule julki tarkoittaa sitä, että ne tapahtuvat lähipiirissä ja niitä ei siksi ilmoiteta. Esimerkiksi Oulun seudun eräs uskontokunta laittomasti käsittelee rikokset omissa hoitokokouksissaan ja niissä uhrista tehdään syyllinen, eli asiat eivät tule rikosoikeudelliseen arvioon.


    • Anonyymi

      Hienoa järjen juoksua:Suomessa kantaväestö tekee eniten seksuaalirikoksia:kuka on väittänyt etei tee? Koska olemme suomessa ja meitä suomalaisia on vielä tällähetkellä suurinosa suomessa,mutta kun verrataan mamujen määrään ni he tekevät hirvittävän määrän rkoksia jos heitä olisi yhtäpaljon kuin meitä kantaväestöön kuuluvi he tekisivät 90% rikoksista.

      • Anonyymi

        Ruotsissa kuitenkin 80% on mamutaustaisia, joten ruotsin prosentit selittyy sillä.

        Suomessa kantaväestön tekemät seksuaalirikokset ei tule julki, koska ne ei ole mitään puskaraiskauksia. Uhri häpeää. Sukulaismiestä ei käräytetä, mutta mamut taas kärähtää aina!

        En sano että mamut on pulmusia asiassa, mutta kyllä syy on kotouttamisessa. Ei ole opetettu maan tavoille, vaan pistetään kadulle ”kotoutumaan”. Maailmalla jopa Euroopassa suojaikäraja on on 12 vuotta, jota Suomeenkin ollaan ajamassa. Toki niin, että 12 ja enintään 13vuotias saa harrastaa, 13 ja 15, 14 ja 18 ja 15 ja 21 jne. Eli ei tule lailliseksi se maaseudun tapa, että 20 vuotiaat kepuliperheen persujätkät kuskaa 13 kesäisiä autolla tai traktorilla, ja tekee japaninlipun kun tyttö on juotettu känniin tai sammuneena. Ikävän yleistä oli maaseudulla aikanaan ja liekö on vieläkin? Porasivat molempiin reikiin. Margariinia jopa joku kylän sankari kehui luistona käyttäneensä. Jossakinhan oli onkimies laittanut sammuneelle ahvenen ”sinne”, ja kyllä oli ihan kantasuomalainen ahven ja tekijä! Oli jouduttu leikkaamaan pois.

        Mamujen kotoutus ei ole mennyt ihan putkeen. Mutta kun täällä työtilanne on heikko, heitä voisi jo ohjata muihin EU -maihin ja tilanteen rauhoituttua jopa kotimaahansa. Tahtovat vain pariutua täällä pirulaiset. Toisaalta hyvää se tekee sisäsiittoisille geeneillemme. Mamuilla kuitenkin on kielitaitoa ja avarampi katsanto kuin ennakkkoluuloisilla persuilla.
        Euroopassa maahanmuuttajat ovat töissä, mutta Suomessa ei ole töitä edes omille. Maaseudulla liikaa elätettävänä.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1625
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      29
      1319
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      64
      1224
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1122
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      28
      1066
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1046
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      11
      1036
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      1001
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      999
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      2
      996
    Aihe