Kuinkahan monta

Anonyymi

vihreää istuu valtuustossa? Puolue haluaa huumeet laillisiksi, onko tämä myös naantalin vihreiden kanta asiaan?

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Katoppa vaikka googlesta tai Naantalin kaupungin nettisivuilta, sen sijaan että täältä kysyt! Kun kerta osaat nettiä käyttää.

    • Anonyymi

      En tiedä montako vihreää valtuustossa on, mutta sen tiedän, että yksikin on liikaa.

    • Anonyymi

      Vihreiden ajatusmaailma on muuttunut vääränlaiseksi. Ennen Vihreät olivat todellakin asiallisesti luonnon kannalla ja heillä oli todellakin se oma aatteellinen oikea ajatus esimerkiksi Luonnon suojelusta. Tuon puolueen ajatusmaailma on muuttunut hulluksi tai siis sellaiseksi, jollainen ei Vihreiden, ei minkään puolueen ajatusmaailma pitäisi olla.

      Miten vihreät perustelee esimerkiksi juuri huumeiden, siis kannabiksen laillistamispyrkimyksiään. Tällainen ajatushan on aivan karmea. Kannabis ja muut huumeet niinkuin päihteet tuhoavat ihmisen ja yhteiskunnan, vaiko ajatuksena on niin päissään sitten on lupa tehdä ryöstöjä ja törkeitä tekoja ja saada huumekauppa käymään oikeen kunnolla, ettei sitten ole vastuuta tekosista.

      Myöskin tuo valkoposkihanhien suunnaton lisääntyminen, niinkuin merimetsot, sudet, kyykäärmeet ja muut. Nuo eläimet ovat niinkuin peurat lisääntyneet jo niin, että kaupunkialueilla liikkuvat vaarantamassa ensinnäkin ihmisten elämää ja toisekseen tuhoamalla ympäristöä. Merimetsot ovat tuhonneet saaristoa todella paljon. Nyt valkoposkihanhet tuhoavat peltoja ynnä muuta. Koululaiset eivät uskalla enää ilman koulutaxia liikkua kouluun, vaikka kyseessä onkin asuttu alue, koska pedot liikkuvat. Kyitä vilisee ihmisten pihoilla. On jopa nähty kyitä Naantalin puistoissa. Sinne sitten lapset leikkimään. Juoksentelevat paljain jaloin kesällä.

      Myöskin maahanmuuttoasioissa Vihreät ovat aivan liian lepsuja. Nyt asia näkyy myöskin harmaana taloutena ulkomaalaisilla luvattomilla työntekijöillä. Annetaan firmojen palkata halpatyövoimaa ja suomalaiset jäävät jo nuoret työttömiksi.

      Myöskin nyt korona-aikana vihreiden lepsu asenne näkyy.

      Vihreillä näyttää olevan oma lehmä ojassa ja paljon uusia epämiellyttäviä asioita tulee jatkuvasti esille. Oliko se sateenkaarijuttukin Vihreiden suosiossa. Juosta tuolla lippu kädessä ja toitottaa vapautta sukupuolikäyttäytymiseen. No yököttää oikeastaan tuo ruskean reiän ritarit-käyttäytyminen. Olettaisi jo hajunkin nousevan nenään. Kyllä se ripuli sellainen ihan ehta haisee jo muutenkin saatikka kun paneskelee persläpeen.

      • Anonyymi

        Kyllä kyykäärmeen saa tappaa, jos vastaan luikertelee.


    • Anonyymi

      Vihreät haluaa 80 000 maahanmuuttajaa suomeen, vaikkei ole pystynyt työllistämään vanhojakaan. Vuosi hallituksessa, ja työllisyyden eteen eivät ole tehneet mitään. Esitykset huumeista, hanhista, kolmansista sukupuolista, mökin mummon saastuttavasta talonrähjästä jne, jne on siinä meillä puolue.

      • Anonyymi

        Älkäämme äänestäkö vihreitä.


    • Anonyymi

      kannatus oli 10%, mutta siellä vaan istuu hallituksessa, kuten rökäletappion kärsinyt kepukin, myös rkp jolle sopii kaikki kannatus oli4% Yhteenvetona voidaan todeta ettei hallituksella ole kansan mandaattia.

    • Anonyymi

      Jostain syystä Haavistokin antaisi rajojen olla auki tuonne Aasian suuntaan, miespuolisonsa kotikylille. Oma napa lähinnä jokaisella. Jokaisella hallituksen jäsenellä on se itse eli narsistinen luonne. Hallituksen jäsenet näyttävät pääasiassa olevan narsisteja eli oma lehmä siis on ojassa.

    • Anonyymi

      No eikös se ole niin, että korkealle pallille haluaa kaupungin johtoportaisiin sellaiset ihmiset, jotkaajattelevat itseöön. Oma etu paras etu vähän niinkuin rahamaailmassakin työskentelevät ihmiset. Pankkiinkin kannattaa mennä töihin, kun saa sitten halpaa lainaa ja muita rahallisia etuja nimenomaan itselleen. Ja siellä oppii tavan käyttää toisia hyväkseen rahallisesti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      69
      1890
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1499
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      89
      1279
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      125
      1265
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1190
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      270
      999
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      952
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      107
      915
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      106
      872
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      47
      713
    Aihe