Aihe

Kuinkahan monta

Anonyymi

vihreää istuu valtuustossa? Puolue haluaa huumeet laillisiksi, onko tämä myös naantalin vihreiden kanta asiaan?

9

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Katoppa vaikka googlesta tai Naantalin kaupungin nettisivuilta, sen sijaan että täältä kysyt! Kun kerta osaat nettiä käyttää.

  • Anonyymi

   En tiedä montako vihreää valtuustossa on, mutta sen tiedän, että yksikin on liikaa.

  • Anonyymi

   Vihreiden ajatusmaailma on muuttunut vääränlaiseksi. Ennen Vihreät olivat todellakin asiallisesti luonnon kannalla ja heillä oli todellakin se oma aatteellinen oikea ajatus esimerkiksi Luonnon suojelusta. Tuon puolueen ajatusmaailma on muuttunut hulluksi tai siis sellaiseksi, jollainen ei Vihreiden, ei minkään puolueen ajatusmaailma pitäisi olla.

   Miten vihreät perustelee esimerkiksi juuri huumeiden, siis kannabiksen laillistamispyrkimyksiään. Tällainen ajatushan on aivan karmea. Kannabis ja muut huumeet niinkuin päihteet tuhoavat ihmisen ja yhteiskunnan, vaiko ajatuksena on niin päissään sitten on lupa tehdä ryöstöjä ja törkeitä tekoja ja saada huumekauppa käymään oikeen kunnolla, ettei sitten ole vastuuta tekosista.

   Myöskin tuo valkoposkihanhien suunnaton lisääntyminen, niinkuin merimetsot, sudet, kyykäärmeet ja muut. Nuo eläimet ovat niinkuin peurat lisääntyneet jo niin, että kaupunkialueilla liikkuvat vaarantamassa ensinnäkin ihmisten elämää ja toisekseen tuhoamalla ympäristöä. Merimetsot ovat tuhonneet saaristoa todella paljon. Nyt valkoposkihanhet tuhoavat peltoja ynnä muuta. Koululaiset eivät uskalla enää ilman koulutaxia liikkua kouluun, vaikka kyseessä onkin asuttu alue, koska pedot liikkuvat. Kyitä vilisee ihmisten pihoilla. On jopa nähty kyitä Naantalin puistoissa. Sinne sitten lapset leikkimään. Juoksentelevat paljain jaloin kesällä.

   Myöskin maahanmuuttoasioissa Vihreät ovat aivan liian lepsuja. Nyt asia näkyy myöskin harmaana taloutena ulkomaalaisilla luvattomilla työntekijöillä. Annetaan firmojen palkata halpatyövoimaa ja suomalaiset jäävät jo nuoret työttömiksi.

   Myöskin nyt korona-aikana vihreiden lepsu asenne näkyy.

   Vihreillä näyttää olevan oma lehmä ojassa ja paljon uusia epämiellyttäviä asioita tulee jatkuvasti esille. Oliko se sateenkaarijuttukin Vihreiden suosiossa. Juosta tuolla lippu kädessä ja toitottaa vapautta sukupuolikäyttäytymiseen. No yököttää oikeastaan tuo ruskean reiän ritarit-käyttäytyminen. Olettaisi jo hajunkin nousevan nenään. Kyllä se ripuli sellainen ihan ehta haisee jo muutenkin saatikka kun paneskelee persläpeen.

   • Anonyymi

    Kyllä kyykäärmeen saa tappaa, jos vastaan luikertelee.


  • Anonyymi

   Vihreät haluaa 80 000 maahanmuuttajaa suomeen, vaikkei ole pystynyt työllistämään vanhojakaan. Vuosi hallituksessa, ja työllisyyden eteen eivät ole tehneet mitään. Esitykset huumeista, hanhista, kolmansista sukupuolista, mökin mummon saastuttavasta talonrähjästä jne, jne on siinä meillä puolue.

   • Anonyymi

    Älkäämme äänestäkö vihreitä.


  • Anonyymi

   kannatus oli 10%, mutta siellä vaan istuu hallituksessa, kuten rökäletappion kärsinyt kepukin, myös rkp jolle sopii kaikki kannatus oli4% Yhteenvetona voidaan todeta ettei hallituksella ole kansan mandaattia.

  • Anonyymi

   Jostain syystä Haavistokin antaisi rajojen olla auki tuonne Aasian suuntaan, miespuolisonsa kotikylille. Oma napa lähinnä jokaisella. Jokaisella hallituksen jäsenellä on se itse eli narsistinen luonne. Hallituksen jäsenet näyttävät pääasiassa olevan narsisteja eli oma lehmä siis on ojassa.

  • Anonyymi

   No eikös se ole niin, että korkealle pallille haluaa kaupungin johtoportaisiin sellaiset ihmiset, jotkaajattelevat itseöön. Oma etu paras etu vähän niinkuin rahamaailmassakin työskentelevät ihmiset. Pankkiinkin kannattaa mennä töihin, kun saa sitten halpaa lainaa ja muita rahallisia etuja nimenomaan itselleen. Ja siellä oppii tavan käyttää toisia hyväkseen rahallisesti.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

   "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
   Maailman menoa
   113
   5459
  2. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   62
   2288
  3. Sofia muutti hotelliin ilmaiseksi

   "Seiskan saamien tietojen mukaan kohukaunotar Sofia Belorf, 30, olisi muuttanut helsinkiläiseen luksushotelliin äskettäin. Seiskan saamien tietojen mu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   371
   1987