Omistaja ei ollut

Anonyymi

valmis perumaan joukkokokoontumista, suosituksista huolimatta. Toivottavast ei joudu muuttamaan nimeä korona kebabiksi.

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kuka omistaja? ?

      • Anonyymi

        Pian pakari & bistro. Olin pitänyt kyseistä paikkaa hyvänä, mutta tämä Oktoberfest muuttaa nyt käsitykseni paikasta. Toki jos ei tule viruslinkoa niin sitten isot pisteet.


    • Anonyymi

      Ex-tenavatähti Konsta Hietasella hurja lapsimäärä ja tiukka kuri - meillä ei pelata eikä katsota telkkaria

    • Anonyymi

      Pointti ei ole se, että tuleeko tartuntoja, vaan se, ettei vastuullinen yrittäjä ota sellaista riskiä. Kyseisen yrityksen ei edes taloudellisesti tarvitse riskiä ottaa. Itsekkin muutaman kerran siellä käyneennä ihmettelen valintaa, vaikka koronatilanne oli tiedossa.

      • Anonyymi

        Miten eroaa normiravontolasta Pian Pakarin Octoberfest? Pöytiin tarjoilu, seurueiden välillä turvaetäisyydet. Ainakaan tänään eikä eilen tupa ei ollut lähelläkän täysi. Lopettakaa mollaaminen, RaisioCenterissä ostoksilla käynti taatusti vaarallisempaa kuin Pakarissa illallismenun syönti omassa pöydässä.


    • Anonyymi

      Eiköhän se pitkä illanvietto kestä vähän enemmän kuin kaupassa käynti. Max kyseiseen paikkaan voisi olla noin 30 ihmistä, mutta jos on 80 ihmistä niin mahdoton pitää huolta turvaväleistä. Luulisi tavallisen myynnin riittävän, ettei tarvitse järjestää mahdollisia viruslinkoiltoja.

      • Anonyymi

        Kaikki ravintolat tälläkin hetkellä normisti auki, porukkaa paljon liikkeellä. Mitä eroa Pakarin illallistilaisuuteen? Ei siellä tanssita tai notkuta yhdessä toisin kuin yökerhoissa.


    • Anonyymi

      tino puolestaan esitti tuomarille peitellyn uhkauksen, että jos hän vahingoittaa itseään vankilassa, se olisi tuomarin syy. Hän kertoi masentuvansa ja ahdistuvansa telkien takana.

    • Anonyymi

      Normaalisti auki, tietty, eri asia on järjestää joukkokoontumisia, jolloin kaikki tulevat miltei samaan aikaan, kun kerran on kellonajat laitettu tapahtumalle. Mielestäni moisten tapahtumien järjestäminen noin pieneen paikkaan ei kuulosta kovinkaan järkevältä tässä tautitilanteessa. Tämä on täysin oma mielipiteeni, ja voi olla että muiden mielestä tapatumien järjestäminen on ihan ok.

      • Anonyymi

        Suomessa tällä hetkellä koronan takia sairaalahoidossa 21 henkeä, tehohoidossa 2. Sairaalahoidossa olevilla tod. näk muita vakavia perussairauksia. Onko koronahyssytyksessä mitään järkeä? Referenssinä voisi julkaista lukuja monellako suomalaisella todettu viime viikolla ns elintapasairauksia kuten b-tyypin diabetes, sydänkohtaus, rasvamaksa ja moniko kuollut näihin? Porukat istuu kotona koronalta piilossa, juovat alkoholia, syövät epäterveellisesti ja sitten jeesustellaan että miten joku kehtaa käydä ravintolassa. Aukaisaa jumaliste silmät mikä on oikeasti terveydelle vaarallista ja mikä ei.

        Pian Pakarille tsemppiä, hienoa että jaksatte yrittää, tuotteenne on kunnossa! Toinen ääripää karvakäsikebulat. Ostetaan pitsauuni ja kebabliharistin, hankitaan halvimmat mahdolliset raaka-aineet jostain tiskin altaja jätetän verot maksamatta. Ja valitetaan kun ei kannata.


    • Anonyymi

      On siinä se ero, että elintapasairauksiin voi vaikuttaa itse,koronaan ei ole lääkettä. Ainoa tapa vaikuttaa koronaan on olla järjestämättä tilaisuuksia tyyliin, pieniin tiloihin paljon ihmisiä on varmin tapa maksimoida tarttumisen riskit. Kannattaisi nyt vaan uskoa asiantuntijoita.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1785
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1679
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1494
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1174
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1173
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      5
      1161
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1126
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1121
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1099
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1094
    Aihe