Tykkään ottaa suihin

Anonyymi

Oon 38v nainen ja miettinyt joskus oonko outo kun todella pidän suihinotosta. En tiedä oonko siinä mitenkään erityisen hyvä, mutta ainakin saan palkkioni joka kerta. Pidän tunteesta kun muna alkaa kovera suussa entisestään ja sitten ampuu spermat suuhuni. Pidän siitäkin että mies nussii suuhun eli määrää tahdin, se on jotenki tuhmaa. Jos tyydytän itseäni yksin ollessa, katselen pornoa jossa nainen ottaa suihin.

32

5952

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Et outo, pikemminkin harvinaisuus ja ihana sellainen. Harvoin tulee vastaan naista, joka oikeasti haluaa imeä kullia. Siis omatoimisesti alkaa imemään, tai pyytää että saisiko imeä. Ois kiva tutustua suhun. Tääl siis saman ikäinen mies Hki

      • Anonyymi

        Älä hitossa niinkö teit.


      • Anonyymi

        Nyt on sulle tilattu juustopili Joensuun juustolasta kerro mihin se toimitetaan,Kato kaikki onnitustuu kun on suhteita.Eikä asu peräkylällä peräkammarissa.Loppuu tuo sun toivoton ruinaaminen sen suhteen.


      • Anonyymi

        Pitkän elämäni aikana olen löytänyt naisen joka osaa suihinoton ja myös nauttii siitä. Yleensä he ovt naimisissa, mutta haluuvat "rietasta sexiä" vieraan kanssa. Paras löytö oli joku vuosi sitten kun muijan paras rouvakaverin sain touhuun. Hän tuli odottelemaan kun vaimoni tulee töistä...Keitin kaffit sanoen, että voitais tietty kuluttaa aikaa mukavaminkin. Hän siitä paikasta riisui vaatteensa! Mentiin sänkyy ja han nappasi kullin suuhunsa!!! Teki TODELLA HYVÄN TYÖN.... Naitiin toki sen jälkeen..... Tätä on jatkunut kauan ja siitä ei tiedä muut...Noin kerran viikossa hän tulee loukseni hoitoon ja hoitamaan.....Elämä on ihanaa !!!


    • Anonyymi

      Ollaanko me imuttelusta innostuvat naiset todella niin harvinaisia otuksia?
      Minusta on aina ollut kiihottavaa tuntea miten kulli kovettuu nuolemalla ja suussa ja sykkii lastinsa mulle nieltäväksi.
      Erittäin paljon kiihottaa polvistua miehen jalkoihin ja alistua suuhun pantavaksi. Se tunne kun miehen kädet pitää päästä kiinni ja kulli painuu kurkkuun...

      • Anonyymi

        Oikeata naisen puhetta!


      • Anonyymi

        Kyllähän se näin valitettavasti on, usein enemmän velvollisuus tai tilanne riippuvainen. Ei niinkään intohimo, nautinto jota tekee mieli tehdä usein ja spontaanisti. Harmi homma, itse nuolen (tai nuolisin) pillua usein ja spontaanisti. Mutta tästäkään naiset eivät usein pidä


      • Anonyymi

        Oi ihanuus. Sut haluisin. Tuntisin itseni tosi mieheksi tuossa.


      • Anonyymi

        juuri ajokortin saaneena nuoruudessa oli muutamia nuoria naisia kun tuli kyytiin heti housut auki ja suihin joistakin tuli myöhemmin myös erittäin taitavia erään tapasin kun olin 40v heti kans housut auki imi lujaa kovetuin heti liuutti kurkkuun asti ja oikein nussi suullansa en kestänyt kauan kiittelin kauheasti


    • Valitettavasti elämme maailmassa, missä tuotakaan voi harrastaa ainoastaan neitseellisen naisen kanssa turvallisesti..
      Hpv virukset ja suusyövät on liian suuri riski tuolle ainakaan sinkkuna.

      Mutta joo, ei tuossa muuten mikään ihmetytä. Hetero nainen varmaan ottaa mieheltä ihan mielellään suihin, jos kalu on puhdas.
      Myös mies naiselta..Suuseksi kuuluu seksiin osana sitä.
      Sperma on muuten terveellistä niellä. Maailmalla on paljon naisia, ketkä nauttivat sperma juomansa säännöllisesti ja vannovat sen terveys vaikutusten nimeen säännöllisessä käytössä.

    • Anonyymi

      Joku on kirjoittanut tähän ketjuun kuin se olisin minä mutta aloitukseni jälkeen tämä on eka viesti minulta tähän ketjuun..

      Tosiaan ihan oma-aloitteisesti suihin otan. Miehen kiemurtelu nautinnosta on kiihottavaa. Haluan aina sanoa myös ääneen kuinka haluan tuntea sykkivän kalun ja sen että mies laukeaa suuhuni. Joskus kysyn, haluatko laueta suuhuni. Kieltävää vastausta ei ole tullut koskaan.

      Mulla vain herrasmiehiä jotka eivät muita naisia hauku tms mutta muutaman kerran olen kuullut että olen outo nainen kun tykkään antaa suuseksiä. Siksi tämän aloituksenkin tein.

      • Anonyymi

        En toki kirjoittanut sinuna vaan vastasin sinulle... Harvinaista tai ei, et ole ainut nainen jolle kulli ja sperma maistuu :)
        Mua ei kukaan miehistäni ole sanonut oudoksi tämän mieltymyksen takia. Kaikille on kelvannut, mutta kauan piti tyytyä haaveilemaan ennenkuin löytyi mies joka osaa todella käyttää mua ja mun suuta, painaa mut polvilleni ja panee kurkkuun kakomisesta piittaamatta.


      • Anonyymi kirjoitti:

        En toki kirjoittanut sinuna vaan vastasin sinulle... Harvinaista tai ei, et ole ainut nainen jolle kulli ja sperma maistuu :)
        Mua ei kukaan miehistäni ole sanonut oudoksi tämän mieltymyksen takia. Kaikille on kelvannut, mutta kauan piti tyytyä haaveilemaan ennenkuin löytyi mies joka osaa todella käyttää mua ja mun suuta, painaa mut polvilleni ja panee kurkkuun kakomisesta piittaamatta.

        Tuo on niin parasta, kun tuota saa. Rakastan saada ja antaa suuseksiä. Pillusta suuhun ja takaisin vaihtaen ja sängyssä polvillaan syöttäen kyrpää suuhun ja lastit sisään. Tykkään katsoa kun muna sykkii lastit sisään ja nainen nielee kaikki, mitä tulee.

        Todellakaan moni ei sitä tee, mutta onneksi on niitä jotka siitä pitää, on sattunut minun elämän varrelle.


      • Anonyymi
        kameli kirjoitti:

        Tuo on niin parasta, kun tuota saa. Rakastan saada ja antaa suuseksiä. Pillusta suuhun ja takaisin vaihtaen ja sängyssä polvillaan syöttäen kyrpää suuhun ja lastit sisään. Tykkään katsoa kun muna sykkii lastit sisään ja nainen nielee kaikki, mitä tulee.

        Todellakaan moni ei sitä tee, mutta onneksi on niitä jotka siitä pitää, on sattunut minun elämän varrelle.

        Todella nautinnollista naisen nuollessa imiessä kovaa kalua ja se tunne kun laukeaa suuhun. Suloisia naisia ja heitä on.


      • Hieno nainen ja hieno harrastus. On niin mahtavaa imettää na nielettää lastit. Yhtä aikaa vähän irstasta ja ihanan tuntuista. Kun muna on imetty tyhjäkso on ihana ottaa sen päälle sperman makuinen suudelma. Tuon aina pillua nuollessakin maut ylös ja sama kun nainen ottaa suihin, on mukava välillä maistella Makuja naisen suusta...


      • Tuo on jo kiihottavaa lukea. Olet kyllä melkoinen harvinaisuus. Tuollainen suuseksi on ihan jumalaista.
        Toisaalta voin sikäli samaistua, että vaikka tuo kuvaamasi tuottaa suurta nautintoa, nautin myös siitä, naista nuollessani tunnen kostean pillun, lisää haluavan lantion liikkeen ja ääntelyn, orgasmin edeltävän supistelun ja lopulta tajunnanräjäyttävän laukeamisen


    • iHA,NA NAINEN suihinotto tuntuu tosi hyvältä

    • Anonyymi

      Mulla oli yks naispuolinen kaveri joka puhui suihinotosta aina sillee että toinen nauttii. Mutta eiks se ole kumminkin puolista se nauttiminen. Tuskin nainen mikään orja on vaikka asia tapahtuisikin korvausta vastaan

    • Valitettavan paljon on naisia jotka eivät juuri suostu suihin ottamaan. Eli olet harvinaisuus ja ole ylpeä siitä, että saat nautintosi siitä kun miehesi nauttii suihinotosta :). Samoin kun itse nautin siitä kun saan nuolla niasta pitkään ja hartaasti aina usempaankin orgasmiin :)

    • Anonyymi

      Miten ihmeessä saisi tuollaiseen Naiseen yhteyden, housuissa alkaa jo tuntua elonmerkkejä 😘

    • Mun 20cm tykkäis

    • Anonyymi

      Harvinaista...Hitto kun sais kerrankin laukaista naisen suuhun..

    • Anonyymi

      Meillä vaimo on oppinut vähitellen imuhommiin ja yllätyksekseni huomasin kerran hänen kiihottuvan erityisesti, kun naidessani juttelin, että uitan kalun ensin oikein hyvin pillussa ja saat sitten imeä ja maistella kunnolla. Ja tämähän onnistuikin hyvin. Hetken päästä siirryin pääpuolen ja kas kalu upposikin ahnaaseen suuhun imijän ollessa erityisen halukas. Varmistin vielä asian ja hetken päästä sanoin, että uitetaan kalua uudestaan pillussa ja saat sitten taas imeä. Tämähän kävi rouvalle oikein hyvin. Samalla uudestaan imettäessäni pillumehuista märkää kalua nuolin vaimon pillun ja imin mehuja suuhuni ja taas naidessani suutelin vaimoa ja työnsin kielen hänen suuhunsa ja kas mehuisa kieli ja suuni kelpasi hyvin. Samalla huomasin, miten vaimo kiihottuu entistä enemmän.

      Asiasta ei ole paremmin puhuttu, mutta olen havainnut, että kaluni imeminen on vaimolle entistä mieluisampaa, jopa oma-aloitteista ja aina muistan uittaa sitä välillä pillussa.

      Toinen juttu, minkä olen huomannut on, että vaimo kiihottuu kovasti, jos hän puhuu puhelimessa samaan aikaan kun nain, tai nuolen pillua. Tämä tapahtui eka kerran vähän vahingossa. Hän odotti yhtä tuttavansa puhelua kovasti ja oltiin juuri aloittamassa naintia keittiön pöydällä, kun puhelin sitten soi. Nappasin puhelimen viereiseltä keittiön tasolta ja työnsin kännykän vaimon käteen ja hän vastasi ja aikoi nousta pöydältä, mutta koska minulka seisoi kunnolla painoin vaimon takaisin selälleen ja työnsin samatien kalun sisään.
      Siinä työntelin rauhalliseen tahtiin vaimon jutellessa selällään jalat levällään. Huomasin, että nyttepä rouva alkaa punottaa kaulasta kunnolla ja samalla pillu mehustui tosi nopeasti. Ehdin jo ajatella litinän kuuluvan puhelimessa kiihdyttäessäni tahtia ja lopulta vaimon piti sanoa, että nyt joutuu lopettamaan toisen rupatellessa iän kaiken. Toisen kerran kokeilin tätä kiihottumista yhden sunakerran jälkeen. Puhelin soi ja vaimo vastasi aamutakkisillaan. Muina miehinä siirryin nojatuolissa istuvan vaimon eteen polvilleni, levitin jalat käsinojille ja aloin nuolla pillua. Hetkessä pillu oli märkä ja vaimon käsi siirtyi takaraivolleni painaen suutani lujemmin pillua vasten. Kokoajan puhelu jatkui.

      Tällaisia on kiva huomata vielä kahdenkymmenenkuuden aviovuoden jälkeen. Näitä asioita pitää vaan löytää lisää ja kehitellä. Pysyy hyvä tatsi yllä. Taidan taas kohta imettää.

      • Anonyymi

        Voisin tulla teille uittamaan kaluani rouvasi pillussa ja sitten sais imeä oikein halusta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voisin tulla teille uittamaan kaluani rouvasi pillussa ja sitten sais imeä oikein halusta.

        Tuo rakastelu samalla kun toinen puhuu puhelimessa on mielenkiintoinen juttu.
        Olen varma, että vaimosi olisi halukas naimaan myös jonkun katsellessa. Se on ikäänkuin sama juttu. Kiihottuu molemmista. Koetas joskus.


    • oispa ihana antaa sinulle isoa suuhun ja sitten laskea spermat kitaasi

    • Anonyymi

      Juuri lykin emännälle suuhun. Imeskeli tosi ahnaasti ja sai täyden lastin nieltäväksi. Vähän pursui kyllä suupielestä tisseillekkin.

    • Anonyymi

      Olen itse asiasa pikemminkin yllättynyt jos varsin moni nainen ei nauttisi imujen antamisesta, jossa vielä tekniikoita voi vaihdella.

      Parasta on rentoutunut ja ajaton tunnelma jossa nainen oikein ajan kanssa nautiskelleen maistelee, nuolee, imee ja hyväilee sormillaan kuumaa kaunista kalua ja kohonneita palleja.

      Sitten jossakin kuuman huuman ajattomassa vaiheessa jos saa vielä hidasta anuksen seudun hyväilyä ja aivan loppuhetkellä sormen rauhallisesti osittain sisällen niin voihan nautinto.

      Muutenkin mahtavaa saada keholleen, reisillen, pakaroileen ja nänneilleenkin huomiota samaan aikaan kuin suuhoitoa.

      ***

      Sitten vastaavan hoidon antaminen naiselle on puhdasta nautintoa.

      Myös asentojen vaihtelu naista nuollessa on hienoa. Yksi tosi hottija kiihottava juttu on nuolla naista takapäin kun nainen on vaikka pöydällä pehmukkeiden päällä polvillaan ja itse tuolilla istuen takana. Wow.

      Tai nainen selällään polvet koukussa rintaa vasten ja sekä tuettuna niin, että koko vako ja peppu ylhäällä. kaunista jahottia kun koko vako edessä nultavana ja samalla voi hyväillä herkkupakaroita.

      Erotiikkasta nautiskelu vain on niin upeaa.

    • Anonyymi

      Mielelläni annan suihin kelle vain joka pitää siitä. Toivottavasti aikataulut osuvat yhteen...

    • Anonyymi

      ei ole tekniikasta kiinni olet hyvä jo silloin kun terska on suussasi paremmaks voi aina oppia mutta tuo riittää kyllä

    • Anonyymi

      olen mies minäkin sain kullia suuhun ja päästäni pidettiin kiini kunnes mies koveni uudestaan painoi syvälle yökin mutta jatkoi lopulta liukui kurkkuun sain lastin ulos sen jälkeen olen aina halunnut että suutani pannaan rajusti syvälle spermat kurkkuun ja seuraava mies

    • Anonyymi

      Nää on niitä huippunaisia AAAA

    Ketjusta on poistettu 37 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      272
      2793
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      75
      1496
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1450
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      33
      1223
    5. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      10
      1180
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1173
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1170
    8. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1164
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1099
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      10
      1090
    Aihe