Tamperelaiset sabotoivat Vesilahden rakentamissuunnitelmia

Anonyymi

https://www.aamulehti.fi/a/778f0a8d-c8db-41c2-b8a7-d2875337f027
"Metallinetsijät löysivät rautakautisen muinaisjäännöksen alueelta, jonne Vesilahti suunnittelee 40 omakotitalon asuinaluetta ja datakeskusta."

Muinaisjäännökset ovat hieno asia, varsinkin silloin kun niitä löytyy, mutta eivätkö olisi voineet löytää jäännöksensä jostain muualta?

Toivottavasti kaivaukset saadaan tehtyä nopeasti, jotta rakentaminen pääsee käyntiin. Datakeskus Vesilahdessa tuo positiivista nostetta ja hyvää mainosta. Ja Tampereelle on lyhyt matka töihin. Ties vaikka saataisiin pyörätie Vesilahdesta Lempäälään, se olisi hienoa!

6

101

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mikäs se juttu oli taannoin kun piti tulla biokaasulaitos samoille seuduille ja ei sitten ole kuulunut siitä enään mitään. Olisiko parempi ettei turhaa uutisoida joka huu haa suunnitelmasta ennen kuin ne on totta . Mennyt uskottavuus kunnan päälliköiden sepustuksiin.Mutta siitähän niille maksetaan näköjään ja lisää porukkaa palkataan erilaisiin päällikön virkoihin kun käy ydin porukalle liian raskaaksi ne hommat kai. Voihan HUU HAA !

      • Anonyymi

        Taidettu ottaa tuo datakeskus ihan oman pipon sisältä. Kun esittäjä uskoo asiaansa ja vakuuttaa voi jopa joku uskoakin.Aivan hömppää puhetta.


    • Anonyymi

      Ei kai tamperelaiset rakentamissuunnitelmia sabotoi. Nehän oli oman kylän asukkaat, jotka hankki metallinpaljastinmiehet paikalle.

      • Anonyymi

        Tuskin toteutuu vaikka ei olisi mitään estettä,samoin kuin biokaasulaitos unohtunut sen jälkeen kun siitä vouhotettiin että nyt saadaan eloa metsään ja pian kaasu virtaa kohti kuluttajia.Sen ajan mitä olen kunnassa asunut on huuhaata saanut lukea tasaisin välein eikä yksikään ole lopulta toteutunut. Tässä vaan kunnan johto / virkamieskatras on tekevinään jotain palkkansa eteen ettei ihan jouten olosta joudu tiliä nauttimaan.


    • Anonyymi

      Linkki kaavoitussivulle: https://www.vesilahti.fi/asuminen-ja-ymparisto/kaavoitus-ja-maankaytto/vireilla-olevat-kaavat/metsamantere/
      Linkki peruskarttaan alueelta: https://kartta.paikkatietoikkuna.fi/?zoomLevel=11&coord=322804.34965820314_6799976.493012207&mapLayers=802 100 default,90 100 default,99 100 default&uuid=90246d84-3958-fd8c-cb2c-2510cccca1d3&noSavedState=true&showIntro=false

      OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA löytyy em. sivulta: https://www.vesilahti.fi/wp-content/uploads/2020/06/OAS-Vesilahti-Metsamantereen-ak_130520.pdf, josta näkee mihin alueelle johtava tie saattaisi sijoittua. Huomaa kuitenkin "Linjauksen sijainti on ohjeellinen".

      Kartan perusteella näyttäisi siltä, että alueelle saisi hyvällä suunnittelulla useita tontteja komeilla järvinäkymillä. Sellaisia tontteja Vesilahti tarvitsee! Datakeskuksen hukkalämmöllä lämmittäminen on erittäin hyvä idea. Sähköpaneelit talojen katolle, niin yli puolet vuodesta ei tarvitse valtakunnan sähköä ollenkaan. Hankalan riippuvuuden datakeskus kuitenkin aiheuttaa. Jos se toteutuu, sen hukkalämpöjakeluun kannattaa liittyä, mutta entäs jos ei toteudukaan? Vesikiertoinen lämmitys pitää toteuttaa ja valmistua monenlaiseen lämmitystapaan. Onko tällaisia ratkaisuja missään muualla Suomessa tehty?

    • Anonyymi

      Hienoa, että kehitetään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1709
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1634
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      70
      1478
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      59
      1472
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      56
      1370
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      16
      1325
    7. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      87
      1304
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      18
      1186
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1140
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1121
    Aihe