on Hummus johon sekoitettun rypsiöljyä niin paljon kuin vain saa sekoontumaan. Ei valu kuten öljyt ja valmista Hummusta saa useimmista kaupoista, tosin ikävä kyllä ei varmaan Suomessa ihan kaikista.
Yleisten levitteitten huono puoli on niissä oleva kova palmuöljy. Hummuksessa ei kovaa öljyä ole laisinkaan.
Paras levite diabeetikoille ja miksei kaikillekin
112
1379
Vastaukset
- Anonyymi
Hummusta sano:
Suositukset (valtava glykeeminen kuorma, luonnottoman paljon omega-6:ta) ovat resepti t2d:n saamiseen ja t2d on suurin sydäntaudin riskitekijä. Vegaanius vielä sitten bonuksena voi pahentaa asioita lisää. Hiilarit ja siemenöljyt kun ovat kasviperäisiä.Kakkostyypin diabeteksen suurin riskitekijä on lihavuus. Vegaanius vähentää riskiä Kakkoseen. Lue vaikka 'Following a healthy plant-based diet may lower type 2 diabetes risk'.
Rahkasta tekee näppärästi leivänpäällystahnaa. Öljyä voi lisätä mutta 80% margariinia toimii paremmin. 4 osaa rahkaa ja 1 osa margariinia on hyvä suhde. Maustan usein tillillä, chilillä tai aurinkokuivatuilla tomaatilla.
- Anonyymi
Tosi kulinaristi tekee margariininkin itse (x osaa öljyä ja y osaa voita; mm. Reijo Laatikaisella oli muistaakseni jossain sopiva ohje).
Anonyymi kirjoitti:
Tosi kulinaristi tekee margariininkin itse (x osaa öljyä ja y osaa voita; mm. Reijo Laatikaisella oli muistaakseni jossain sopiva ohje).
Tuo kulkee nimellä talousvoi tai kevytvoi. On minusta parempaa kuin voi leivän päällä. Sekaan vielä valkosipulia. Sekin käy tähän mutta margariinilla tulee justiinsa sopiva koostumus.
- Anonyymi
hvp27 kirjoitti:
Tuo kulkee nimellä talousvoi tai kevytvoi. On minusta parempaa kuin voi leivän päällä. Sekaan vielä valkosipulia. Sekin käy tähän mutta margariinilla tulee justiinsa sopiva koostumus.
No voissa on tyydyttynyttä rasvaa 69 prosenttia, kun taas Laatikaisen margariinissa 30 prosenttia.
Keijussakin on tyydyttynyttä rasvaa 32 prosenttia.
Em. prosentit ovat siis osuuksia rasvahapoista.
Lähde: Reijo Laatikainen: Omatekoinen terveellinen “margariini” syntyy nopeasti Anonyymi kirjoitti:
No voissa on tyydyttynyttä rasvaa 69 prosenttia, kun taas Laatikaisen margariinissa 30 prosenttia.
Keijussakin on tyydyttynyttä rasvaa 32 prosenttia.
Em. prosentit ovat siis osuuksia rasvahapoista.
Lähde: Reijo Laatikainen: Omatekoinen terveellinen “margariini” syntyy nopeastiJuu. Tuohon ei kyllä paljoa ylimääräistä rasvaa tarvitse eli voi käyttää ihan voitakin. Itsellä sitä vaan ei ole koskaan kaapissa.
- Anonyymi
hvp27 kirjoitti:
Juu. Tuohon ei kyllä paljoa ylimääräistä rasvaa tarvitse eli voi käyttää ihan voitakin. Itsellä sitä vaan ei ole koskaan kaapissa.
Mielestäni rahkassa on aika vahva maksu, jonka huomaa turhan selvästi smoothieissa.
Anonyymi kirjoitti:
Mielestäni rahkassa on aika vahva maksu, jonka huomaa turhan selvästi smoothieissa.
Jeps. Siksi lisään mausteita ja rasvaa niin maku pehmenee.
Tonnikalatöhnää tuli kanssa tehtyä opiskelija-aikoina. Tonnikalaa öljyssä valutettuna, sipulia hienonnettuna, pippuria, sitruunamehua ja tomaattipuretta.- Anonyymi
hvp27 kirjoitti:
Jeps. Siksi lisään mausteita ja rasvaa niin maku pehmenee.
Tonnikalatöhnää tuli kanssa tehtyä opiskelija-aikoina. Tonnikalaa öljyssä valutettuna, sipulia hienonnettuna, pippuria, sitruunamehua ja tomaattipuretta.Oletteko kokeilleet Lidlin jogurttirahkaa?
Mieto maku, lähes rasvatonta ja proteiinia 18 g per 250 g:n purkki (eli 7,2 %). - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
No voissa on tyydyttynyttä rasvaa 69 prosenttia, kun taas Laatikaisen margariinissa 30 prosenttia.
Keijussakin on tyydyttynyttä rasvaa 32 prosenttia.
Em. prosentit ovat siis osuuksia rasvahapoista.
Lähde: Reijo Laatikainen: Omatekoinen terveellinen “margariini” syntyy nopeasti"Keijussakin on tyydyttynyttä rasvaa 32 prosenttia."
Eikö teille tule vettä hanasta???? - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Tosi kulinaristi tekee margariininkin itse (x osaa öljyä ja y osaa voita; mm. Reijo Laatikaisella oli muistaakseni jossain sopiva ohje).
Kyseessä ei ole silloin margariini, vaan voi-kasviöljyseos, kuten Oivariini.
- Anonyymi
Kummaa kun voifanit koettavat tupata voitaan kaikkeen, jopa margariiniinkin. Margariineissa on aika paljon kovaa palmuöljyä joten voin lisäksi myös margariinit pois. Palmuöljy ei ole missään eikä koskaan kuulunut ihmisten normaaliin ruokavalioon.
- Anonyymi
Palmuöljy ei oikeasti olen sen haitallisempaa kuin voikaan. Vai onko jollakulla parempaa tietoa? Sähköpostiosoitteen löydän kylä blogista.
Anonyymi kirjoitti:
Palmuöljy ei oikeasti olen sen haitallisempaa kuin voikaan. Vai onko jollakulla parempaa tietoa? Sähköpostiosoitteen löydän kylä blogista.
Kolesteroliarvojen suhteen palmuöljy on parempi kuin voi. Pitäisi joskus kokeilla sitä puhdistamatonta.
- Anonyymi
hvp27 kirjoitti:
Kolesteroliarvojen suhteen palmuöljy on parempi kuin voi. Pitäisi joskus kokeilla sitä puhdistamatonta.
----Kolesteroliarvojen suhteen palmuöljy on parempi kuin voi.-----
Löytyykö tästä faktaa ? Anonyymi kirjoitti:
----Kolesteroliarvojen suhteen palmuöljy on parempi kuin voi.-----
Löytyykö tästä faktaa ?'Eri rasvojen vaikutus kolesteroliin, rypsiöljy vahvoilla'.
- Anonyymi
hvp27 kirjoitti:
'Eri rasvojen vaikutus kolesteroliin, rypsiöljy vahvoilla'.
Siemenöljyillä sydärikuolleisuus suurempi joka ompi harmi?
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Siemenöljyillä sydärikuolleisuus suurempi joka ompi harmi?
Löytyykö tästä faktaa? Sähköpostiosoitteeen löydän blogista.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Löytyykö tästä faktaa? Sähköpostiosoitteeen löydän blogista.
Hei kuule. Poistivat pahukset sen jutun Eli kuukeloi sydneyn tutkimus soon ihan Laatikaisen kirijootus.
- Anonyymi
"Kummaa kun voifanit koettavat tupata voitaan kaikkeen, jopa margariiniinkin."
Mitkä voifanit?? Otappa asioista selvää
- Anonyymi
Voi on palaamassa vahvasti takaisin. Uusi, kaikkien aikaisempien
tutkimusrapporttien läpikäyntiin perustuva, tutkimus voin syönnistä
ja vaarasta sairastua sydänsairauksiin:
Tutkimus paljastaa sen että voin ja sydänsairauksien välillä ei
löydy mitään yhteyttä ja sen että voin käyttä jopa vähentää
diabetesriskiä (D2).- Anonyymi
Onko tuo tutkimus Laatikaisen hyväksymä?
Anonyymi kirjoitti:
Onko tuo tutkimus Laatikaisen hyväksymä?
Ei. Ei ole edes Harvardin hyväksymä mutta mehän kaikki tiedämme että karppaajat lukevat tutkimuksia kuin piru Raamattua. Vilkaiskaa tätä: 'We Repeat: Butter is Not Back.'.
Voi vähemmän haitallista kuin sokeri mutta haitallisempaa kuin kasviöljyt.- Anonyymi
hvp27 kirjoitti:
Ei. Ei ole edes Harvardin hyväksymä mutta mehän kaikki tiedämme että karppaajat lukevat tutkimuksia kuin piru Raamattua. Vilkaiskaa tätä: 'We Repeat: Butter is Not Back.'.
Voi vähemmän haitallista kuin sokeri mutta haitallisempaa kuin kasviöljyt."Ei. Ei ole edes Harvardin hyväksymä "
Margariinimannekiini vauhdissa. - Anonyymi
hvp27 kirjoitti:
Ei. Ei ole edes Harvardin hyväksymä mutta mehän kaikki tiedämme että karppaajat lukevat tutkimuksia kuin piru Raamattua. Vilkaiskaa tätä: 'We Repeat: Butter is Not Back.'.
Voi vähemmän haitallista kuin sokeri mutta haitallisempaa kuin kasviöljyt.Juu tietenkin voi on heitin mielestä hiukka paha ku he luulevat tyydyttyneiden rasvojen kohottavan kolesterolia ja kolesteroli on pahis.
Ja sit ku viedään pumpputukoksen takia lasareettiin niin niillä potilailla on alemmat kolesterolit kuin terveillä.
Yritä hakea jotain järkevämpää tokumenttia!!!! - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Juu tietenkin voi on heitin mielestä hiukka paha ku he luulevat tyydyttyneiden rasvojen kohottavan kolesterolia ja kolesteroli on pahis.
Ja sit ku viedään pumpputukoksen takia lasareettiin niin niillä potilailla on alemmat kolesterolit kuin terveillä.
Yritä hakea jotain järkevämpää tokumenttia!!!!Mulla on viimeiset kolme vuotta kolesteroolit ollu <3. Kuolenkohan mää kohta?
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Mulla on viimeiset kolme vuotta kolesteroolit ollu <3. Kuolenkohan mää kohta?
Riippuu ihan siiitä miten se jakautuu LDL, HDL ja Trigly.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Mulla on viimeiset kolme vuotta kolesteroolit ollu <3. Kuolenkohan mää kohta?
Pitäiskö kääntyä povarin puoleen?
Lääkäri lupas reiluna miehenä parivuotta elonpäiviä nelijä vuotta sitten ku statiineista kieltäydyin. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Mulla on viimeiset kolme vuotta kolesteroolit ollu <3. Kuolenkohan mää kohta?
Meille on opetettu tiukkaan notta kolesteroli on kuolemaksi meinaan se paha. Autoklinikka tutkimus osoitti notta miehillä kolesterolit 5 - 7 on kutkulleen pitkäniän salaisuus. Naisilla 7 - 9 on juu niin. Käypähoito porukalla ei oo sitten mitään järkevää näyttöä tästä mokomasta asiasta-
Anonyymi kirjoitti:
Juu tietenkin voi on heitin mielestä hiukka paha ku he luulevat tyydyttyneiden rasvojen kohottavan kolesterolia ja kolesteroli on pahis.
Ja sit ku viedään pumpputukoksen takia lasareettiin niin niillä potilailla on alemmat kolesterolit kuin terveillä.
Yritä hakea jotain järkevämpää tokumenttia!!!!Sydänkohtaus laskee kolesteroli tasoja voimakkaasti. Tutkimukset tehdään niin että seurataan ihmisten elintapoja ja veriarvoja pitkään ja verrataan sydänkohtauksen saaneita ja saamattomia keskenään.
Anonyymi kirjoitti:
Pitäiskö kääntyä povarin puoleen?
Lääkäri lupas reiluna miehenä parivuotta elonpäiviä nelijä vuotta sitten ku statiineista kieltäydyin.Onhan tuokin elämäntapa tai ehkä kuolintapa. Itse syön kyllä statiineja ja niillä veren rasvat ovat erinomaiset. Ilman niitäkin siedettävät.
Miksi kieltäydyt statiineista?Anonyymi kirjoitti:
Meille on opetettu tiukkaan notta kolesteroli on kuolemaksi meinaan se paha. Autoklinikka tutkimus osoitti notta miehillä kolesterolit 5 - 7 on kutkulleen pitkäniän salaisuus. Naisilla 7 - 9 on juu niin. Käypähoito porukalla ei oo sitten mitään järkevää näyttöä tästä mokomasta asiasta-
Vanhana kolesterolista ei ole haittaa yhtä paljon kuin nuorena ja kolesterolitasot laskevat ennen kuolemaa.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Mulla on viimeiset kolme vuotta kolesteroolit ollu <3. Kuolenkohan mää kohta?
Sitten on vasta syytä olla huolissaan, jos LDL on suurempi kuin kokonaiskolesteroli.
- Anonyymi
hvp27 kirjoitti:
Vanhana kolesterolista ei ole haittaa yhtä paljon kuin nuorena ja kolesterolitasot laskevat ennen kuolemaa.
Kuolema aiheuttaa kolesterolin laskun vai kolesterolin lasku aiheuttaa kuoleman??? Kumpaten päin tää on vai kulkevatko he yhdessä?
- Anonyymi
hvp27 kirjoitti:
Vanhana kolesterolista ei ole haittaa yhtä paljon kuin nuorena ja kolesterolitasot laskevat ennen kuolemaa.
Unohda kolet!!!
Jos runsas rasvan ja eläinperäisen proteiinin syönti liittyi matalaan, niin mikä sitten liittyi korkeaan sv-tautiriskiin? Vastaus: runsas hiilihydraattien syönti (ja viinan juonti).
"Suuren CVD-riskin tärkein korrelaatio oli hiilihydraateista ja alkoholista tai peruna- ja viljahiilihydraateista peräisin olevan energian osuus."
Viralliset suositukset neuvovat meitä syömään sv-tautiriskiä nostavia ruokia. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Unohda kolet!!!
Jos runsas rasvan ja eläinperäisen proteiinin syönti liittyi matalaan, niin mikä sitten liittyi korkeaan sv-tautiriskiin? Vastaus: runsas hiilihydraattien syönti (ja viinan juonti).
"Suuren CVD-riskin tärkein korrelaatio oli hiilihydraateista ja alkoholista tai peruna- ja viljahiilihydraateista peräisin olevan energian osuus."
Viralliset suositukset neuvovat meitä syömään sv-tautiriskiä nostavia ruokia."Jos runsas rasvan ja eläinperäisen proteiinin syönti liittyi matalaan, niin mikä sitten liittyi korkeaan sv-tautiriskiin?"
Vastaus: Tupakka!!! - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
"Jos runsas rasvan ja eläinperäisen proteiinin syönti liittyi matalaan, niin mikä sitten liittyi korkeaan sv-tautiriskiin?"
Vastaus: Tupakka!!!Ison-Britannian tohtori Malcolm Kendrick eurooppalaisesta sydäntutkimuksesta: Taulukko tekee selväksi: Tyydyttyneellä rasvalla ei ole mitään tekemistä CHD-kuolemantapausten kanssa missään Euroopan maassa. Itse asiassa assosiaatio on käänteinen eli mitä enemmän tyydyttynyttä rasvaa syöt, sitä alhaisempi CHD-määrä on.
Anonyymi kirjoitti:
Ison-Britannian tohtori Malcolm Kendrick eurooppalaisesta sydäntutkimuksesta: Taulukko tekee selväksi: Tyydyttyneellä rasvalla ei ole mitään tekemistä CHD-kuolemantapausten kanssa missään Euroopan maassa. Itse asiassa assosiaatio on käänteinen eli mitä enemmän tyydyttynyttä rasvaa syöt, sitä alhaisempi CHD-määrä on.
Kendrick on lääkäri eikä tutkija. Yleislääkäri Skotlannissa eikä siis asiantuntija. Hän muun muassa väittää että kolesterolia ei voida tehdä rasvasta vaikka kolesterolin biosynteesi tunnetaan hyvin.
Ekologisilla taulukoilla ei ole pienintäkään todistusvoimaa.
Skotlannin Antti Heikkilä kaiken kaikkiaan.- Anonyymi
hvp27 kirjoitti:
Kendrick on lääkäri eikä tutkija. Yleislääkäri Skotlannissa eikä siis asiantuntija. Hän muun muassa väittää että kolesterolia ei voida tehdä rasvasta vaikka kolesterolin biosynteesi tunnetaan hyvin.
Ekologisilla taulukoilla ei ole pienintäkään todistusvoimaa.
Skotlannin Antti Heikkilä kaiken kaikkiaan.Älä ny hermostu. Ei tarvitse olla tutkijan tollo jos tuommoisen asian huomaa. Ethän sinäkään ole tutkija eikä edes lekuri.
Anonyymi kirjoitti:
Älä ny hermostu. Ei tarvitse olla tutkijan tollo jos tuommoisen asian huomaa. Ethän sinäkään ole tutkija eikä edes lekuri.
En ole hermostunut. Kendrick vaan ei ole luotettava lähde joten hänen mielipiteillään ei ole väliä.
Anonyymi kirjoitti:
Kuolema aiheuttaa kolesterolin laskun vai kolesterolin lasku aiheuttaa kuoleman??? Kumpaten päin tää on vai kulkevatko he yhdessä?
Kun ihminen vanhenee niin kehon toiminnot hiipuvat. Näin myös kolesterolin tuotanto. Korkea kolesteroli ei siis auta elämään pidempään mutta ilman syytä laskenut kolesteroli indikoi sairautta.
- Anonyymi
Eikös hummus ole kikherneiden ja seesamitahnan sekoitus? Mielestäni sitä saa esim. Lidlistä eli käytännössä joka paikasta. Tosin taitaa olla pilaantuvampaa kuin leipärasva.
Itse tykkään seesamitahnasta eli tahinista. Se on säilyvä tuote, sisältää runsaasti rasvaa ja kai hieman proteiineja ym. Ja se tekee kaikesta mahdollisesta taivaallisen hyvän makuista. Käytän sitä puuroon, leivälle jne. Mutta suurpakkauksista sitä ei pikkukaupungeista saa, eli tulee kalliimmaksi pienissä tavallisen kaupan purnukoissa. Helsingissä asuessani ostin sitä etnisestä kaupasta jopa 3 kg ämpärissä.
Eli suosittelen kokeilemaan hummuksen sijaan tavallista seesamitahnaa eli tahinia. - Anonyymi
Ei ole hummus suomalaista alkuperää. Voi taas on
- Anonyymi
Suomalaiset ovat geneettisesti herkkiä voille. Ts. heidän terveytensä kärsii voista.
Anonyymi kirjoitti:
Suomalaiset ovat geneettisesti herkkiä voille. Ts. heidän terveytensä kärsii voista.
Oikeastaan poikkeuksellisen herkkiä johtuen APOE e4 variantin suuresta määrästä.
Voi huonontaa kolesteroliarvoja verrattuna kasviöljyihin samoin kuin sokeri tai puhdistettu vilja verrattuna Täysjyvään.- Anonyymi
Voin tuotantoon liittyy suuri tuontipanos, ei ole kovin kotimaista sekään.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Voin tuotantoon liittyy suuri tuontipanos, ei ole kovin kotimaista sekään.
Suapiko äpyli ulkomailta tuotua heinee ja viljaa?
Vai viittaatko suolaan sillä meillä ei ole kotimaista suolantuotantoo.
- Anonyymi
Hulluahan se onkin syödä niitä alentavia margariineja. Ensin syödään kolesterolia nostavaa kovaa palmuöljyä ja sitten alentavia statiineja samalla leipäpalasella. Mitä järkeä ?
Googlailin netistä punajuuridipin ja -levitteen reseptiä. Taidan alottaa keitetystä punajuuresta, sulatejuustosta tai tuorejuustosta ja rypsiöljystä. Mausteeksi valkosipulia.
- Anonyymi
Margariini ei ole ihmisravintoa. Margariinin pitkäaikaiskäytön rinnalla ovat samaa tahtia lisääntyneet suolistosairaudet. Kasviöljyä kovetettaessa käytetään vaihtoesteröintiä.
Palmuöljy-muu kasviöljy seoksessa ei ole esteröintiongelmaa. Mutta oranki ei kiitä😔.
Karjatalouden nousu Suomessa perustuu 1860-luvun katovuosiin jolloin moni pääsi hengestään. Nurmi kasvaa huononakin vuonna. Mutta nurmea ei voi syödä. Tarvitaan 🐮 väliin.Kasviöljyjä ei koveteta vaihtoesteröinnillä vaan eri rasvojen rasvahapot sekoitetaan keskenään niin, että syntyymahdollisimman kova seos. Itse vedyn lisäämisestä on luovuttu.
Margariinien käytön ykeistyessä ikävakioitu sydäntautikuolleisuus on laskenut 80% ja ihmisten LDL-kolesteroli laskenut huimasti. Suolistosairauksien lisääntymisen syytä ei tiedetä.- Anonyymi
hvp27 kirjoitti:
Kasviöljyjä ei koveteta vaihtoesteröinnillä vaan eri rasvojen rasvahapot sekoitetaan keskenään niin, että syntyymahdollisimman kova seos. Itse vedyn lisäämisestä on luovuttu.
Margariinien käytön ykeistyessä ikävakioitu sydäntautikuolleisuus on laskenut 80% ja ihmisten LDL-kolesteroli laskenut huimasti. Suolistosairauksien lisääntymisen syytä ei tiedetä.Sydneyn tutkimus tarinasi varmaan vahvistaa???
Anonyymi kirjoitti:
Sydneyn tutkimus tarinasi varmaan vahvistaa???
Kyllä, tuolla kovetettiin kasviöljy vedyllä. Ei ollut hyväksi terveydelle.
- Anonyymi
hvp27 kirjoitti:
Kyllä, tuolla kovetettiin kasviöljy vedyllä. Ei ollut hyväksi terveydelle.
Vedytetyn margariini haitat tunnettiin jo kaheksankymmen luvun alussa. Isä siitä kertoi. Lääkäri varmaan kertoi siitä isälle. Mitens muuten maalaismies olis semmoisen tiedon saanut.
Onko Laatikaisten tapaiset valkopesseet margariinit terveellisiksi?
Sinähän et lue epämiellyttäviä tietoja joten et voi käsittää miksi Itä-Euroopassa on ihanteelliset kolesterolit, mutta sydän kuolo jyllää. Siinäpä sulla kkieltämistä kuten Pietari Jeesuksen. Anonyymi kirjoitti:
Vedytetyn margariini haitat tunnettiin jo kaheksankymmen luvun alussa. Isä siitä kertoi. Lääkäri varmaan kertoi siitä isälle. Mitens muuten maalaismies olis semmoisen tiedon saanut.
Onko Laatikaisten tapaiset valkopesseet margariinit terveellisiksi?
Sinähän et lue epämiellyttäviä tietoja joten et voi käsittää miksi Itä-Euroopassa on ihanteelliset kolesterolit, mutta sydän kuolo jyllää. Siinäpä sulla kkieltämistä kuten Pietari Jeesuksen.Ekologisilla tutkimuksilla ei ole merkitystä eikä ihmisillä ole missään ihanteelliset kolesterolisrvot.
Nykyisissä margariineissa ei enää ole transrasvaa.- Anonyymi
hvp27 kirjoitti:
Ekologisilla tutkimuksilla ei ole merkitystä eikä ihmisillä ole missään ihanteelliset kolesterolisrvot.
Nykyisissä margariineissa ei enää ole transrasvaa.hoopovee
silät auki-kaupassa on voita niin ei tarvitse keinotekoisilla aineilla pelleillä - Anonyymi
hvp27 kirjoitti:
Ekologisilla tutkimuksilla ei ole merkitystä eikä ihmisillä ole missään ihanteelliset kolesterolisrvot.
Nykyisissä margariineissa ei enää ole transrasvaa.Taidat valkopestä margeriiniteollisuutta? Terveystuotteena Puskakin Meiran rasvoja suositteli. Nooh jatka samaan tapaan voit saaha Ancelin palkinnon.
Sydänkuolleisuus lähti laskuun ku kauppojen hyllyille ilimesty lihaa.
- Anonyymi
Kaupassa on voita.
- Anonyymi
Ja jälleen kerran syy miksi sinun on täysin tarpeetonta pelätä luonnollisia tyydyttyneitä rasvoja kuten esim. Voita. Uusi Minnesota Coronary Experiment (1968-73) tutkimuksen läpikäynti ei paljastanut mitään syytä korvata voi kasvisrasvoilla.
Sen sijaan havaittiin että ruoanlaittaminen kasvisöljyllä voin sijaan voi olla huonompi ratkaisu sydänterveydelle.
Kun tutkijat samalla katsoivat kaikkia tutkimuksia joissa tyydyttynyt rasva on korvattu monityydyttymättömällä omega6 rasvalla he eivät löytäneet sydänterveyden kannalta siitä mitään etua - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Ja jälleen kerran syy miksi sinun on täysin tarpeetonta pelätä luonnollisia tyydyttyneitä rasvoja kuten esim. Voita. Uusi Minnesota Coronary Experiment (1968-73) tutkimuksen läpikäynti ei paljastanut mitään syytä korvata voi kasvisrasvoilla.
Sen sijaan havaittiin että ruoanlaittaminen kasvisöljyllä voin sijaan voi olla huonompi ratkaisu sydänterveydelle.
Kun tutkijat samalla katsoivat kaikkia tutkimuksia joissa tyydyttynyt rasva on korvattu monityydyttymättömällä omega6 rasvalla he eivät löytäneet sydänterveyden kannalta siitä mitään etuaTaas tätä. Hoopeevee ei tai tykätä tästä?
"Päätelmät Satunnaistetuista kontrolloiduista tutkimuksista saatavilla olevat todisteet osoittavat, että tyydyttyneiden rasvojen korvaaminen ruokavaliossa linolihapolla alentaa tehokkaasti seerumin kolesterolia, mutta ei tue hypoteesia, jonka mukaan tämä johtaisi pienempään sepelvaltimotaudin tai kaikkien syiden aiheuttamaan kuolemaan." - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Ja jälleen kerran syy miksi sinun on täysin tarpeetonta pelätä luonnollisia tyydyttyneitä rasvoja kuten esim. Voita. Uusi Minnesota Coronary Experiment (1968-73) tutkimuksen läpikäynti ei paljastanut mitään syytä korvata voi kasvisrasvoilla.
Sen sijaan havaittiin että ruoanlaittaminen kasvisöljyllä voin sijaan voi olla huonompi ratkaisu sydänterveydelle.
Kun tutkijat samalla katsoivat kaikkia tutkimuksia joissa tyydyttynyt rasva on korvattu monityydyttymättömällä omega6 rasvalla he eivät löytäneet sydänterveyden kannalta siitä mitään etuaKohtelias kirijootus siemenöljy firmoille, mutta ne happamat kirsikat... sydänkuolemat ei ainakaan vähentynyt.
Missä ne kirsikanpoimijat olikaan??? - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Kohtelias kirijootus siemenöljy firmoille, mutta ne happamat kirsikat... sydänkuolemat ei ainakaan vähentynyt.
Missä ne kirsikanpoimijat olikaan???"Missä ne kirsikanpoimijat olikaan???"
mm. maailman suurin töhkän valmistaja Unilever joutui antamaan periksi ja möi töhnäyksikkönsä kannattamattomana.
Jäljellä on tietysti margariinimannekiini hoopovee joka ei pysy kehityksessä ja tiedon hankinnassa mukana. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Taas tätä. Hoopeevee ei tai tykätä tästä?
"Päätelmät Satunnaistetuista kontrolloiduista tutkimuksista saatavilla olevat todisteet osoittavat, että tyydyttyneiden rasvojen korvaaminen ruokavaliossa linolihapolla alentaa tehokkaasti seerumin kolesterolia, mutta ei tue hypoteesia, jonka mukaan tämä johtaisi pienempään sepelvaltimotaudin tai kaikkien syiden aiheuttamaan kuolemaan."Kun tyydyttynyttä rasvaa vaihdetaan tyydyttymättömiin, sairastuvuus verisuonitauteihin pienenee. Jokainen 5% energiamäärästä vaihdettuna tyydyttymättömiin laskee riskiä n. 20%.
Lähde: https://blogit.ts.fi/terveys-tiede/ravinnon-tyydyttyneen-rasvan-terveysvaikutukset/ - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Kun tyydyttynyttä rasvaa vaihdetaan tyydyttymättömiin, sairastuvuus verisuonitauteihin pienenee. Jokainen 5% energiamäärästä vaihdettuna tyydyttymättömiin laskee riskiä n. 20%.
Lähde: https://blogit.ts.fi/terveys-tiede/ravinnon-tyydyttyneen-rasvan-terveysvaikutukset/Miksi
nykyiset ravintosuositukset ovat niin nurikuriset moderniin
tutkimukseen nähden ja miksi liikalihavien ja diabeetikkojen määrä
vain nousee ravintosuosituksia noudatettaessa.
Lue
kuinka tutkimustuloksia väärentämällä on saatu aika
vuosikymmenien suurin skandaali terveyden ja sairaanhoidossa. Kuinka
oli mahdollista että myös sokeriteollisuus vuosikymmenien ajan
onnistui vakuuttamaan kansalle että sokeri on OK mutta tyydyttynyt
rasva on haitallista.
Vastaus:
Tutkimustuloksia väärentämällä ja tutkijoita lahjomalla.
Viimevuosisadan puolivälissä käytiin kovaa tieteellistä
kamppailua. Kumpi on syylllinen sydän- ja verisuonisairauksiin-rasva
vai sokeri. Ancel Keys kulki kärjessä ensimmäisen teoriansa
kanssa ja professor John Yudkin oli toista mieltä. Keys
voitti-käyttämällä valikoiden vain osia tutkimustensa
tuloksista-valikoimalla ainoastaan ne tulokset jptka tukivat hänen
teoriaansa. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Miksi
nykyiset ravintosuositukset ovat niin nurikuriset moderniin
tutkimukseen nähden ja miksi liikalihavien ja diabeetikkojen määrä
vain nousee ravintosuosituksia noudatettaessa.
Lue
kuinka tutkimustuloksia väärentämällä on saatu aika
vuosikymmenien suurin skandaali terveyden ja sairaanhoidossa. Kuinka
oli mahdollista että myös sokeriteollisuus vuosikymmenien ajan
onnistui vakuuttamaan kansalle että sokeri on OK mutta tyydyttynyt
rasva on haitallista.
Vastaus:
Tutkimustuloksia väärentämällä ja tutkijoita lahjomalla.
Viimevuosisadan puolivälissä käytiin kovaa tieteellistä
kamppailua. Kumpi on syylllinen sydän- ja verisuonisairauksiin-rasva
vai sokeri. Ancel Keys kulki kärjessä ensimmäisen teoriansa
kanssa ja professor John Yudkin oli toista mieltä. Keys
voitti-käyttämällä valikoiden vain osia tutkimustensa
tuloksista-valikoimalla ainoastaan ne tulokset jptka tukivat hänen
teoriaansa.Yudkin jätti tutkimuksestaan pois Kolumbian, Kuuban ja Venezuelan, joissa käytetään runsaasti sokeria ja joissa sydäntauteja on vähän. Myös Suomessa oli tuohon aikaan sydäntauteja kaksi kertaa niin paljon kuin Ruotsissa, vaikka Ruotsissa käytettiin enemmän sokeria.
Anonyymi kirjoitti:
Miksi
nykyiset ravintosuositukset ovat niin nurikuriset moderniin
tutkimukseen nähden ja miksi liikalihavien ja diabeetikkojen määrä
vain nousee ravintosuosituksia noudatettaessa.
Lue
kuinka tutkimustuloksia väärentämällä on saatu aika
vuosikymmenien suurin skandaali terveyden ja sairaanhoidossa. Kuinka
oli mahdollista että myös sokeriteollisuus vuosikymmenien ajan
onnistui vakuuttamaan kansalle että sokeri on OK mutta tyydyttynyt
rasva on haitallista.
Vastaus:
Tutkimustuloksia väärentämällä ja tutkijoita lahjomalla.
Viimevuosisadan puolivälissä käytiin kovaa tieteellistä
kamppailua. Kumpi on syylllinen sydän- ja verisuonisairauksiin-rasva
vai sokeri. Ancel Keys kulki kärjessä ensimmäisen teoriansa
kanssa ja professor John Yudkin oli toista mieltä. Keys
voitti-käyttämällä valikoiden vain osia tutkimustensa
tuloksista-valikoimalla ainoastaan ne tulokset jptka tukivat hänen
teoriaansa.Näinhän karppauspiireissä väitetään mutta totuus on erilainen. Lue vaikka 'Miten pääsisimme yhteisymmärrykseen terveysasioissa, osa II: Terveysguruja, asiantuntijoita, asiavirheitä'.
Nykyään asia on tietysti toinen kun ei suositella sokeria, puhdistettua viljaa eikä tyydyttynyttä rasvaa.- Anonyymi
hvp27 kirjoitti:
Näinhän karppauspiireissä väitetään mutta totuus on erilainen. Lue vaikka 'Miten pääsisimme yhteisymmärrykseen terveysasioissa, osa II: Terveysguruja, asiantuntijoita, asiavirheitä'.
Nykyään asia on tietysti toinen kun ei suositella sokeria, puhdistettua viljaa eikä tyydyttynyttä rasvaa."Näinhän karppauspiireissä väitetään mutta totuus on erilainen."
kas kun jälleen vahvistat että et ymmärrä karppauksesta mitään. - Anonyymi
hvp27 kirjoitti:
Näinhän karppauspiireissä väitetään mutta totuus on erilainen. Lue vaikka 'Miten pääsisimme yhteisymmärrykseen terveysasioissa, osa II: Terveysguruja, asiantuntijoita, asiavirheitä'.
Nykyään asia on tietysti toinen kun ei suositella sokeria, puhdistettua viljaa eikä tyydyttynyttä rasvaa.Kuinka Valtu on näihin paneutunut?
"Kohokohdat
• Yhdysvaltain ruokavalion ohjeissa suositellaan SFA: n saannin rajoittamista alle 10 prosenttiin kaloreista CVD: n vähentämiseksi.
• Eri SFA: lla on erilaiset biologiset vaikutukset, joita modifioivat edelleen ruokamatriisi ja ruokavalion hiilihydraattipitoisuus.
• Useisiin suhteellisen runsaasti SFA-elintarvikkeisiin, kuten täysrasvaisiin maitotuotteisiin, tumma suklaa ja käsittelemättömään lihaan, ei liity lisääntynyttä sydän- ja verisuonitautia tai diabeteksen riskiä.
• Ei ole vankkaa näyttöä siitä, että nykyiset koko väestön mielivaltaiset tyydyttyneiden rasvojen kulutuksen ylärajat Yhdysvalloissa estäisivät sydän- ja verisuonitautit tai vähentäisivät kuolleisuutta." Anonyymi kirjoitti:
Yudkin jätti tutkimuksestaan pois Kolumbian, Kuuban ja Venezuelan, joissa käytetään runsaasti sokeria ja joissa sydäntauteja on vähän. Myös Suomessa oli tuohon aikaan sydäntauteja kaksi kertaa niin paljon kuin Ruotsissa, vaikka Ruotsissa käytettiin enemmän sokeria.
Suomessa meni vuonna 1970 miltei 40 kg maitorasvaa per ihminen ja kolesteroliarvot olivat tapissa. Tuolla saatiin aikaiseksi maailman suurin sydäntautikuolleisuus. Se ja kolesteroliarvot ovat laskeneet kun voi vaihtui margariiniin ja kasviöljyihin. Sydäntautikuolleisuus on laskenut 80% ja elinikää on tullut yli 20 vuotta lisää.
Anonyymi kirjoitti:
"Näinhän karppauspiireissä väitetään mutta totuus on erilainen."
kas kun jälleen vahvistat että et ymmärrä karppauksesta mitään.Karppauspiireissä siis Väitetään että Keys väärensi tuloksia ottamalla itselleen suotuisat 7 maata tarkastelunsa kohteeksi. Maita oli itse asiassa 6 ja kun poisjätetyt otettiin takaisin niin käyrä ei muuttunut. Enemmän rasvaa aiheutti enemmän sydänkohtauksia.
Myöhemmin aloitettiin sitten seitsemän maan tutkimus. Ilmeisesti karppauspiireissä ei varmisteta millään tavalla muilta karppaajilla saatuja tietoja.
- Anonyymi
Vähän näköjään jutut karannu aloituksesta.
Voi-oliiviöljy levite leivälle. Ja salaatille rutkasti oliiviöljyä. Näin tehnyt ja kolesteroli viime mittauksessa 2.8.- Anonyymi
Niinhän se juttu ajautuu tuohon sydänkuolo teorioihin. Mielestäni siemenöljyt joissa on runsaasti LA öljyä on turmiollisia terveydelle. Vilahtipa yhessä jutussa notta se aiheuttaa suolisto syöpää. Oliivi, kookos ja avokaado hedelmälihassa olevissa rasvoissa on hyvin vähäinen se pahis AL rasva. Eläin rasvan pahuus on tarkoituksella kehitetty teoria joista ny ei sitten löydy ei ees mitään näyttöä. Eli siinänäpä leipästen päälle rasvat ja miksei puurolautaselle saa silimätkin.
Anonyymi kirjoitti:
Niinhän se juttu ajautuu tuohon sydänkuolo teorioihin. Mielestäni siemenöljyt joissa on runsaasti LA öljyä on turmiollisia terveydelle. Vilahtipa yhessä jutussa notta se aiheuttaa suolisto syöpää. Oliivi, kookos ja avokaado hedelmälihassa olevissa rasvoissa on hyvin vähäinen se pahis AL rasva. Eläin rasvan pahuus on tarkoituksella kehitetty teoria joista ny ei sitten löydy ei ees mitään näyttöä. Eli siinänäpä leipästen päälle rasvat ja miksei puurolautaselle saa silimätkin.
Voivat olla mielestäsi turmiollisia mutta eivät ole turmiollisia asiantuntijoiden mielestä. Suomalaisten tyydyttyneen rasvan saanti on laskenut 22E%->14E% ja kasviöljyjen käyttö lisääntynyt suuresti. Ikävakioitu sydäntautikuolleisuus laskenut 80% ja elämä pidentynyt yli 20 vuodella.
Sydäntautien suurin riskitekijä on LDL-kolesteroli. Korkeimmassa neljäsosassa on 40% enemmän sydänkohtauksia kuin pienimmässä neljänneksestä.Kolesterolihan on noista se tärkeä juttu. Ihan sama miten sen saa hyväksi. Minulla majoneesi ja paistamiseen rypsiöljy ja runsaasti täysjyvää sekä kasviksia.
- Anonyymi
hvp27 kirjoitti:
Kolesterolihan on noista se tärkeä juttu. Ihan sama miten sen saa hyväksi. Minulla majoneesi ja paistamiseen rypsiöljy ja runsaasti täysjyvää sekä kasviksia.
"Minulla majoneesi ja paistamiseen rypsiöljy ja runsaasti täysjyvää sekä kasviksia."
Ei ihme että ei onnistu. Kevytmajoneesia tietenki?? Täysjyvää ja kasviksia= roppakaupalla sokeria Anonyymi kirjoitti:
"Minulla majoneesi ja paistamiseen rypsiöljy ja runsaasti täysjyvää sekä kasviksia."
Ei ihme että ei onnistu. Kevytmajoneesia tietenki?? Täysjyvää ja kasviksia= roppakaupalla sokeriaAika mukavasti laskee paino eli noin kilon kuussa ja Diabetes on paremmassa hoitotasapainossa.
- Anonyymi
hvp27 kirjoitti:
Aika mukavasti laskee paino eli noin kilon kuussa ja Diabetes on paremmassa hoitotasapainossa.
"Aika mukavasti laskee paino eli noin kilon kuussa ja Diabetes on paremmassa hoitotasapainossa."
ja tulos verrattuna aikaan?? 20 vuotta.
jatka sokerin syömistä ja valehtelemista täällä kaikessa rauhassa. Onneksi satusi ovat helppoja paljasataa saduiksi. Anonyymi kirjoitti:
"Aika mukavasti laskee paino eli noin kilon kuussa ja Diabetes on paremmassa hoitotasapainossa."
ja tulos verrattuna aikaan?? 20 vuotta.
jatka sokerin syömistä ja valehtelemista täällä kaikessa rauhassa. Onneksi satusi ovat helppoja paljasataa saduiksi.Harmittaako kun laihdun tavallisella ruualla kilon kuukaudessa? Itse joudut tyytymään 5% kauppojen valikoimista eikä dieettiäsä suositella missään diabeteksen hoitoon väitteistäsi huolimatta.
- Anonyymi
hvp27 kirjoitti:
Harmittaako kun laihdun tavallisella ruualla kilon kuukaudessa? Itse joudut tyytymään 5% kauppojen valikoimista eikä dieettiäsä suositella missään diabeteksen hoitoon väitteistäsi huolimatta.
Harmitus? Mulla paino tippui kuukaudessa 10% ku jätin ne hiilarit poikkeen .. juu verenpainekkin tippui 200 - 140
- Anonyymi
hvp27 kirjoitti:
Harmittaako kun laihdun tavallisella ruualla kilon kuukaudessa? Itse joudut tyytymään 5% kauppojen valikoimista eikä dieettiäsä suositella missään diabeteksen hoitoon väitteistäsi huolimatta.
"Harmittaako kun laihdun tavallisella ruualla kilon kuukaudessa? Itse joudut tyytymään 5% kauppojen valikoimista eikä dieettiäsä suositella missään diabeteksen hoitoon väitteistäsi huolimatta."
Koeta joskus kirjoittaa jotain mikä pitää paikkansa. - Anonyymi
hvp27 kirjoitti:
Kolesterolihan on noista se tärkeä juttu. Ihan sama miten sen saa hyväksi. Minulla majoneesi ja paistamiseen rypsiöljy ja runsaasti täysjyvää sekä kasviksia.
"Kolesterolihan on noista se tärkeä juttu. Ihan sama miten sen saa hyväksi."
Sydneyssä saivat hyväksi??? - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
"Kolesterolihan on noista se tärkeä juttu. Ihan sama miten sen saa hyväksi."
Sydneyssä saivat hyväksi???On kaksi täysin eriasiaa kun margariinitehtailija kertoo satuja kolesterolista ja kun tiede kertoo samasta asiasta.
hakusana: terveenä ja kylläisenä
- Anonyymi
Paistamiseen käytän voita.Ja oikean tuoreen ruisleivän päälle kirnuvoita. Salaattikastikkeena neitsyt oliiviöljyä. Tulee käytettyä useampi ruokalusikallinen päivässä. Kolesteroli 2.8.
- Anonyymi
hvp27 kirjoitti:
Minulla nousi Heikkilän dieetillä LDL-kolesteroli 50%. Meni kyllä voita ja kermaa paljon.
"Minulla nousi Heikkilän dieetillä LDL-kolesteroli 50%. Meni kyllä voita ja kermaa paljon."
hoopovee
kirjoita asioista joista ymmärrät-jos niitä on Anonyymi kirjoitti:
"Minulla nousi Heikkilän dieetillä LDL-kolesteroli 50%. Meni kyllä voita ja kermaa paljon."
hoopovee
kirjoita asioista joista ymmärrät-jos niitä onLCHF nostaa LDL-kolesterolia keskimäärin 44%.
'Effect of low carbohydrate high fat diet on LDL cholesterol and gene expression in normal-weight, young adults: A randomized controlled study'.Eivätkö klinikalla tehdyt satunnaistetut tutkimukset vakuuta? Jos 15 ihmistä jatkaa entistä dieetti ään ja 15 pistetään LCHF-kuurille kolmeksi viikoksi sairaalassa ja jälkimmäisten LDL-kolesteroli nousee "vain" 44% niin lisääkö eläinrasvan ahmiminen LDL-kolesterolia vai ei.
Ei ole taaskaan asia-argumentteja esittää.- Anonyymi
hvp27 kirjoitti:
Eivätkö klinikalla tehdyt satunnaistetut tutkimukset vakuuta? Jos 15 ihmistä jatkaa entistä dieetti ään ja 15 pistetään LCHF-kuurille kolmeksi viikoksi sairaalassa ja jälkimmäisten LDL-kolesteroli nousee "vain" 44% niin lisääkö eläinrasvan ahmiminen LDL-kolesterolia vai ei.
Ei ole taaskaan asia-argumentteja esittää.Hyvät uutiset nöitten tiimoilta oli notta kolesterolit laski ja huonot uutiset notta sydänkuolleisuus nousi kuten Sydneyssä?
- Anonyymi
hvp27 kirjoitti:
Eivätkö klinikalla tehdyt satunnaistetut tutkimukset vakuuta? Jos 15 ihmistä jatkaa entistä dieetti ään ja 15 pistetään LCHF-kuurille kolmeksi viikoksi sairaalassa ja jälkimmäisten LDL-kolesteroli nousee "vain" 44% niin lisääkö eläinrasvan ahmiminen LDL-kolesterolia vai ei.
Ei ole taaskaan asia-argumentteja esittää."Ei ole taaskaan asia-argumentteja esittää."
Sitähän minä olen sinulta odottanut mutta sinä poimit osia asioista joita et niitäkään ymmärrä.
Ei imme että hoitosi on ollut pilalla 20 vuotta Anonyymi kirjoitti:
Hyvät uutiset nöitten tiimoilta oli notta kolesterolit laski ja huonot uutiset notta sydänkuolleisuus nousi kuten Sydneyssä?
Hyvä uutinen on että karppaajista se 10% joka syö eniten lihaa ja eläinrasvaa kuolee yli 20% todennäköisemmin kuin keskivertoihminen ja yli 50% todennäköisemmin kuin kasviksilla karppaavat.
- Anonyymi
hvp27 kirjoitti:
Hyvä uutinen on että karppaajista se 10% joka syö eniten lihaa ja eläinrasvaa kuolee yli 20% todennäköisemmin kuin keskivertoihminen ja yli 50% todennäköisemmin kuin kasviksilla karppaavat.
hoopovee
Älä unohda kirjoittaa joulupukille sinne Korvatunturiin ja muista olla kilttinä. - Anonyymi
hvp27 kirjoitti:
Hyvä uutinen on että karppaajista se 10% joka syö eniten lihaa ja eläinrasvaa kuolee yli 20% todennäköisemmin kuin keskivertoihminen ja yli 50% todennäköisemmin kuin kasviksilla karppaavat.
"Hyvä uutinen on että karppaajista se 10% joka syö eniten lihaa ja eläinrasvaa kuolee yli 20% todennäköisemmin kuin keskivertoihminen ja yli 50% todennäköisemmin kuin kasviksilla karppaavat."
Duoda, duoda sivun pieni ilonpilkku. Eiköhän se totuus ole se että loppupelissä me kaikki kuollaan 100" varmuudella. Edes tyhmyytesi ei pelasta. Anonyymi kirjoitti:
"Hyvä uutinen on että karppaajista se 10% joka syö eniten lihaa ja eläinrasvaa kuolee yli 20% todennäköisemmin kuin keskivertoihminen ja yli 50% todennäköisemmin kuin kasviksilla karppaavat."
Duoda, duoda sivun pieni ilonpilkku. Eiköhän se totuus ole se että loppupelissä me kaikki kuollaan 100" varmuudella. Edes tyhmyytesi ei pelasta.LCHF-porukka kuolee 20% todennäköisemmin tiettynä ajanjaksona. Käytännössä tuo tarkoittaa eliniän lyhenemistä. Terminä käytetään ikävakioitu kuolleisuus tai kuolinluku mutta kun tämä kyseinen tutkimus ajoittuu 25 vuoden ajanjaksolle niin tuo koskee tietysti sitä. Aika hyvin voidaan extrapoloida että tilanne jatkuu samanlaisena koska tutkimusaika oli pitkä ja mitattiin päätetapahtumia.
- Anonyymi
hvp27 kirjoitti:
LCHF-porukka kuolee 20% todennäköisemmin tiettynä ajanjaksona. Käytännössä tuo tarkoittaa eliniän lyhenemistä. Terminä käytetään ikävakioitu kuolleisuus tai kuolinluku mutta kun tämä kyseinen tutkimus ajoittuu 25 vuoden ajanjaksolle niin tuo koskee tietysti sitä. Aika hyvin voidaan extrapoloida että tilanne jatkuu samanlaisena koska tutkimusaika oli pitkä ja mitattiin päätetapahtumia.
"Hyvä uutinen on että karppaajista se 10% joka syö eniten lihaa ja eläinrasvaa kuolee yli 20% todennäköisemmin kuin keskivertoihminen ja yli 50% todennäköisemmin kuin kasviksilla karppaavat."
Duoda, duoda sivun pieni ilonpilkku. Eiköhän se totuus ole se että loppupelissä me kaikki kuollaan 100" varmuudella. Edes tyhmyytesi ei pelasta. Anonyymi kirjoitti:
"Hyvä uutinen on että karppaajista se 10% joka syö eniten lihaa ja eläinrasvaa kuolee yli 20% todennäköisemmin kuin keskivertoihminen ja yli 50% todennäköisemmin kuin kasviksilla karppaavat."
Duoda, duoda sivun pieni ilonpilkku. Eiköhän se totuus ole se että loppupelissä me kaikki kuollaan 100" varmuudella. Edes tyhmyytesi ei pelasta.Mitäköhän tuo 20% suurempi kuolleisuus olisi? 15-20 vuotta pois elämästä jos aloittaa nuorena.
- Anonyymi
hvp27 kirjoitti:
LCHF-porukka kuolee 20% todennäköisemmin tiettynä ajanjaksona. Käytännössä tuo tarkoittaa eliniän lyhenemistä. Terminä käytetään ikävakioitu kuolleisuus tai kuolinluku mutta kun tämä kyseinen tutkimus ajoittuu 25 vuoden ajanjaksolle niin tuo koskee tietysti sitä. Aika hyvin voidaan extrapoloida että tilanne jatkuu samanlaisena koska tutkimusaika oli pitkä ja mitattiin päätetapahtumia.
Jos ani harva kuolee tiettynä tutkimuksen ajanjaksona, 20 prosentin lisäys kuolleisuuteen ei absoluttisesti ole välttämättä vielä kovin paljon.
Anonyymi kirjoitti:
Jos ani harva kuolee tiettynä tutkimuksen ajanjaksona, 20 prosentin lisäys kuolleisuuteen ei absoluttisesti ole välttämättä vielä kovin paljon.
Tutkimusaika oli 25 vuotta ja kuolleita oli kyllä paljon kun tuossa oli jotain 100 000 osallistujaa
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Jos ani harva kuolee tiettynä tutkimuksen ajanjaksona, 20 prosentin lisäys kuolleisuuteen ei absoluttisesti ole välttämättä vielä kovin paljon.
"Jos ani harva kuolee tiettynä tutkimuksen ajanjaksona, 20 prosentin lisäys kuolleisuuteen ei absoluttisesti ole välttämättä vielä kovin paljon."
Ai että et edes itse ymmärtänyt mitä höpisit??? - Anonyymi
hvp27 kirjoitti:
Hyvä uutinen on että karppaajista se 10% joka syö eniten lihaa ja eläinrasvaa kuolee yli 20% todennäköisemmin kuin keskivertoihminen ja yli 50% todennäköisemmin kuin kasviksilla karppaavat.
EAT-Lancet-ruokavalio / vegaaninen ruokavalio heikentää siittiöiden määrää ja laatua.
Mutta luulen, että se on ok, jos tavoitteesi on väestön vähentäminen ... https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/27280539 Anonyymi kirjoitti:
EAT-Lancet-ruokavalio / vegaaninen ruokavalio heikentää siittiöiden määrää ja laatua.
Mutta luulen, että se on ok, jos tavoitteesi on väestön vähentäminen ... https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/27280539Tuskinpa tuolla on suurta merkitystä. Elinikähän on huima noilla sinisillä alueilla eikä siellä harrasteta LCHF-ruokavaliota. Diabetestäkin on vähän.
- Anonyymi
hvp27 kirjoitti:
Tuskinpa tuolla on suurta merkitystä. Elinikähän on huima noilla sinisillä alueilla eikä siellä harrasteta LCHF-ruokavaliota. Diabetestäkin on vähän.
"Tuskinpa tuolla on suurta merkitystä. Elinikähän on huima noilla sinisillä alueilla eikä siellä harrasteta LCHF-ruokavaliota. Diabetestäkin on vähän."
Ja hoitonsa pilanneita diabeetikkoja kuten sinä??? - Anonyymi
hvp27 kirjoitti:
Mitäköhän tuo 20% suurempi kuolleisuus olisi? 15-20 vuotta pois elämästä jos aloittaa nuorena.
Lienee tutkijoitten kusetus?
Sodan kokeneet henkilöt öivät hyvin kasvi painotteita ruokaa ja kuolivat sydäreihin. Trattorit lisääntyi ja elukat lisääntyi joten lihan kulutus lisääntyi ja sydärit vähentyi. Muistan ajan, mutta onko sulla mitään käsitystä. Anonyymi kirjoitti:
Lienee tutkijoitten kusetus?
Sodan kokeneet henkilöt öivät hyvin kasvi painotteita ruokaa ja kuolivat sydäreihin. Trattorit lisääntyi ja elukat lisääntyi joten lihan kulutus lisääntyi ja sydärit vähentyi. Muistan ajan, mutta onko sulla mitään käsitystä.Sodan aikana sydäntautikuolleisuus laski ja alkoi nousta sen jälkeen. Huippu tuli vuonna 1970 ja laski sen jälkeen.
Lihan ja eläinrasvan kulutus nousi ennen sotia ja erikoisesti sen jälkeen.- Anonyymi
hvp27 kirjoitti:
Sodan aikana sydäntautikuolleisuus laski ja alkoi nousta sen jälkeen. Huippu tuli vuonna 1970 ja laski sen jälkeen.
Lihan ja eläinrasvan kulutus nousi ennen sotia ja erikoisesti sen jälkeen."Lihan ja eläinrasvan kulutus nousi ennen sotia ja erikoisesti sen jälkeen."
ja sitten me taas naurettiin hoopoveen selittelyille. Ihminen joka ei pysty hoitamaan itseään jakamassa luulojaan. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
"Jos ani harva kuolee tiettynä tutkimuksen ajanjaksona, 20 prosentin lisäys kuolleisuuteen ei absoluttisesti ole välttämättä vielä kovin paljon."
Ai että et edes itse ymmärtänyt mitä höpisit???Ymmärsin toki. Tarkoitin, että jos joka sadas kuolee, niin 20 prosentin kasvu kuolleisuudessa tarkoittaisi vain, että 1,2 sadasta kuolee, eli lisäystä vain 0,2 henkeä sataa kohden.
- Anonyymi
hvp27 kirjoitti:
Hyvä uutinen on että karppaajista se 10% joka syö eniten lihaa ja eläinrasvaa kuolee yli 20% todennäköisemmin kuin keskivertoihminen ja yli 50% todennäköisemmin kuin kasviksilla karppaavat.
Eihän karppausta ole edes tutkittu eihän? Vai onko tämä tieto ihka uusi ettei ole muste ehtinyt kuivua?
Anonyymi kirjoitti:
Eihän karppausta ole edes tutkittu eihän? Vai onko tämä tieto ihka uusi ettei ole muste ehtinyt kuivua?
Pari pitkäaikaista tutkimusta on tehty eikä niiden mukaan runsas eläinrasva tai -liha ole terveellistä karppaajillakaan. Nuo eivät kyllä ole tehty ketokarppaajilla. Vilkaise tätä jos kiinnostaa 'Low-carbohydrate diets and all-cause and cause-specific mortality: Two cohort Studies'.
Tuo julkaisu on ollut mahdollinen koska USAssa on parissa pitkässä tutkimuksessa kerätty dataa parista ihmisryhmästä. Tuommoinen tutkimus on tavattoman kallis mutta dataa voidaan analysoida monella tapaa.
- Anonyymi
On syytä kattoo mitä leipäkyrsän päälle sipaisee sillä se syöpä vaara.
Plasmassa kiertäviä kokonaisrasvoja lukuun ottamatta eri rasvaluokkien tasot voivat merkittävästi muuttaa haimasyövän alttiutta. Tyydyttymättömiä rasvahappoja, mukaan lukien omega-3-PUFA ja MUFA, pidetään suojaavina biomarkkereina PC-ennaltaehkäisyssä. Päinvastoin, omega-6-rasvahapot liittyvät positiivisesti PC: n riskiin.- Anonyymi
Kaupassa on onneksi voita.
- Anonyymi
Yök, kuvottavaa. Kyllä tuollasta käyttämällä ainakin laihtuu, koska moista moskaa ei voi olla ajattelemattakaan oksentamatta. En varmasti työnttä moista törkyä suuhuni.
Ketjusta on poistettu 20 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Miehille kysymys
Onko näin, että jos miestä kiinnostaa tarpeeksi niin hän kyllä ottaa vaikka riskin pakeista ja osoittaa sen kiinnostukse1424535- 932159
Olen tosi outo....
Päättelen palstajuttujen perusteella mitä mieltä minun kaipauksen kohde minusta on. Joskus kuvittelen tänne selkeitä tap152081Kotkalainen Demari Riku Pirinen vangittu Saksassa lapsipornosta
https://www.kymensanomat.fi/paikalliset/8081054 Kotkalainen Demari Riku Pirinen vangittu Saksassa lapsipornon hallussapi781935Ylen uutiset Haapaveden yt:stä.
Olipas kamalaa luettavaa kaupungin irtisanomisista. Työttömiä lisää 10 tai enempikin( Mieluskylän opettajat). Muuttavat1421552Haluaisin jo
Myöntää nämä tunteet sinulle face to face. En uskalla vain nolata itseäni enää. Enkä pysty elämäänkin näiden kanssa jos541532VENÄJÄ muuttanut tänään ydinasetroktiinia
Venäjän presidentti Vladimir Putin hyväksyi tiistaina päivitetyn ydinasedoktriinin, kertoo uutistoimisto Reuters. Sen mu1051402- 751326
- 1011317
Hommaatko kinkkua jouluksi?
Itse tein pakastimeen n. 3Kg:n murekkeen sienillä ja juustokuorrutuksella. Voihan se olla, että jonkun pienen, valmiin k1201109