Aihe

Hienoa toimintaa Sysmän Leirintäalueelta ja Miialta.

Anonyymi

Jotain elämää tännekin kaivataan, hienoa tosiaaankin, että tapahtumia järjestetään ja että uskotaan tulevaan. Lisää vaan samanlaista toimintaa. Sysmän leirintäalue saa jatkuvasti kiitosta toiminnastaan valtakunnallisesti karanavaaradeiden keskuudessa, eikä aiheetta. Lisäksi se tuo toiminnallaan paljon hyvää paikkakunalle. Hienoa, että näin on!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

18

683

  Vastaukset

  • Älä laita tällästä tänne sivustolle, täällä ei kehuta.

  • Kukas kissan hännän nostaa, ellei kissa itse.

   Toivottavasti ei näy telttajuhlat kohta koronatilastoissa.

  • Sysmä sai ko. juhlista tondennäköisesti koronan joten hyvä leirintäalue.

   • Millä todennäköisyyden laskentamenetelmällä päädyit tähän?


   • Kerro miksi ei vielä ole tietoa altistumisista. Vai menikö sinun todennäköisyysarvailu pieleen? Toivottavasti Kenossa arvaat numerot oikein.


   • Kiitokset leirintäalueelle hyvin hoidetusta turvavälien huomioinnista, se näkyy selvästikin Sysmän koronaluvuissa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Millä todennäköisyyden laskentamenetelmällä päädyit tähän?

    Joukko-opin säännöillä!


  • Hyvä Mia, älä lannistu näistä👍

  • Tsemppiä sulle Miia, jatka vain näin ja Sysmä vielä nousee uudelleen, pellet tulevat vaipumaan unholaan ja onnistujat palkitaan. Kiitos sinulle panoksestasi kaikkien sysmäläisten parhaaksi.

  • Kiitos Miia ihanasta illasta ja upeasta tunnelmasta pimeässä syysillassa! Ensi vuonna uudestaan, kiitos jo valmiiksi, tulossa ollaan.

  • Jep, juuri näin hoidetaan homma Sysmän ja sysmäläisten parhaaksi. Kiitos Miia hienosta tapahtumasta ja tsemppiä jatkoon ensi keslälle ja syksylle. Hienoa toimintaa!

  • Ihana Miia, koko kylän paras ja pelastaja, miten yrittäjät pärjäisivätkään ilman sinun hankkimiasi turisteja?

   • Tämä "kommentti" taisi lipsahtaa vaalipropadangan puolelle vai pitääkö huolestua että Sysmän leirintäalueella toimii Kokoomuslainen henkilöpalvontakultti? Älkää antako rahojanne ja sieluanne huijareille!


  • Ei Sysmä "nouse" Kokoomus intoilijan pyörittämällä pari kuukautta vuodessa aktiivisemmassa käytössä olevalla leirintäalueella, jonne saman karavaanarit roudaa vuodesta toiseen paskasammionsa parkkiin. Se on pieni leirintäalue eikä Nokian pääkonttori.

   Senioreilleko niitä rock-konsertteja järjestetään, vaan seniorien tappamiseksi älämölöllä?

   • No kyllä sillä on valtava merkitys että on hyviä ja menestyviä yrittäjiä, sitten viihtyy kesäasukkaat ja turistit. Paikallisetkin saa nauttia palveluista. Iso kiitos leirintä alueen ja muille matkailuyrittäjille, teette tärkeää työtä. Se poikii töitä koko yhteisölle kaupoista rakennusmiehiin. Sysmä on paljon kokoaan isompi paikkakunta, potentiaalia löytyy ja käytäntö on yrittäjien varassa.


   • Hyvä Mia! Ei yhtään koronatartuntaa syyskuun tapahtumista. Ja monet sysmäläiset yrittäjät kiittää kun saatiin ylimääräisiä asiakkaita!!!


  • Voihan vihannes näitä kahta viimeisintä kommenttia, eipä juuri härskimmin poliittinen vastapeluri voi tunteitaan ilmaista. Toivottavasti saat viruksen pikaisesti, levität sitä Sysmään ja jäät kiinni ja se paikannetaan puolueesi kokouksesta alkaneeksi. Tulemme vielä lynkkaamaan sinut siitä! Senkin aivopierujen maailmanmestari!

  • Näin kirjoittaa vai sairaalloinen poliittinen vastustaja kilpakumppanistaan, eli tämä viittaa taas vahvasti Kepuun, mutta omanarvonsa tunteva yrittäjä ei näistä puoluepelleistä piittaa, eikä myöskään yöuniaan menetä!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   Kotimaiset julkkisjuorut
   166
   12816
  2. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   Kotimaiset julkkisjuorut
   300
   6062
  3. Jättiselvitys: He saivat 100 000 euroa Business Finland tukea

   Jättiselvitys Business Finlandin koronatuista: he saivat 100 000 euroa, yli tuhat peruutti hakemuksensa https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000007660
   Maailman menoa
   89
   4738
  4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   97
   3359
  5. Onkobmaisasta rikostutkinta päällä?

   Vauva palstalla oli lähipiirin viestit julkaistu mitä siellä täydellisessä pikku perheessä todellisuudessa tapahtuu... Aivan järkyttävää tekstiä jos p
   Kotimaiset julkkisjuorut
   195
   2469