Terveyskeskukseen ajanvaraus on kuin suoraan 80-luvulta

Anonyymi

Soittoajat kiirettömissä asioissa kello 8-10. Kaikki sinne soittaneet tietää että varattua tuuttaa. Eli käytännössä joskus 9.30 pitäisi aloittaa soittaminen jos aikoo läpi päästä.

Mitäs jos olet valvonut vaikka puoli yötä kipujen vuoksi? Kelloa soimaan aikaisin aamulla?

Missä ihmeen teknologiakuopassa nämä organisaatiot elävät? Miksi aikaa ei voi varata netin kautta kuten KAIKILLA YKSITYISILLÄ LÄÄKÄRIASEMILLA?

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jos satut pääsemään läpi niin viimeistään vartijasairaanhoitaja epäämpääsyn lääkärille sanoen että parin vkn päästä löytyy kiireettömiä aikoja.

    • Anonyymi

      Kuopio ei ole kaupunki vaan vit*n perunapelto. Takaisinsoitto ajanvarauksissa oli käytössä monessa pikkukunnassa maaseudulla jo vuosia ennen kuin Kuopio sai sellaisen aikaiseksi.

      Kuopiolaiset ovat kuin ulostetta tai r*ssiä. Ainoa mikä kaupungissa toimii, on kiusaajaringit.

      Kuinkas paljon se olikaan tavoitteena kasvaa kaupunkina? Paljonko mahtaa olla tulossa? Milloin joka puolella tyhjillään olevat liiketilat alkavat täyttyä?

    • Anonyymi

      Sairaanhoitajien lääkärileikit ovat vaarallisia. Jos asiakas ilmaisee halunsa päästä lääkärin vastaanotolle, ei hoitajilla pitäisi olla valtaa sitä estää.

      • Anonyymi

        mittee tuota mittään asijakkaeta liäkärin riesaks suotta piästää, päevä männöö mukavammin kalajuttuja jutustellessa ja hoetsujen kansa naejessa...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        mittee tuota mittään asijakkaeta liäkärin riesaks suotta piästää, päevä männöö mukavammin kalajuttuja jutustellessa ja hoetsujen kansa naejessa...

        Ei kai sentään, hihih!


    • Anonyymi

      Kaikenmaailman ,vain Kuopion asioista keskustelevat hyypiöt kuormittavat terveyskeskusta siihen malliin ettei selväjärkisille kaupunkilaisille enää riitä aikoja.

    • Anonyymi

      Tässä maassa koulutetaan yliopistotasolla sekä hallinto- että terveyshallintotieteilijöitä. Molemmat ryhmät esittelivät opiskeluaikoina rinta rottingilla statustaan. Tällaiset tosielämän esimerkit asioiden toimimattomuudesta kertovat aika koruttomasti näidenkin tahojen kyvyistä tai pikemminkin niiden puutteesta.

      • Anonyymi

        Taikasana Kuopio.

        Lue aiheen Kuopio keskusteluja. Katso, mitä muut ajattelevat, ja osallistu keskusteluun. Suomi24 - tuhansia aiheita.


      • Anonyymi

        Tässä maassa koulutetaan Itä-Suomen yliopistossa Kuopiossa sekä hallinto- että terveyshallintotieteilijöitä. Molemmat ryhmät esittelivät opiskeluaikoina rinta rottingilla statustaan, jne


    • Anonyymi

      80-luku olikin hyvää aikaa jolloin kaikille riitti työtä ja toimeentuloa ilman fanaattisia sellutehtaan vastustajia ja porvaripiirien haalimia maahanmuuttajalaumoja.
      Terveyskeskuksiinkin sai ajan nopeasti senaikaisella tekniikalla ja hyvää ja laadukasta hoitoa ilman tarvetta kokoomuksen ulkoistamisille.
      Siihen aikaan rakennettiin yksissä tuumin Kuopiota ja maatamme kun nyt siitä ajasta on muisto vain kun sipilät ja orvot ja heidän perässävetämänsä siniset ja persut tuhosivat käytännössä kaiken mitä edelliset sukupolvet olivat sodanjälkeisessä Suomessa vuosikymmenten aikana saaneet aikaan.
      Miettikääpäs sitä kun äänestelette ensi kevään kunnallisvaaleissa että haluatteko maksaa itsenne kipeiksi terveydenhoidosta kokoomuksen välistävetopolitiikan seurauksena.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2733
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2320
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2080
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      15
      1827
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1721
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      38
      1705
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1686
    8. 100
      1646
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1477
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe