Loppilaisen kansanedustajan entinen suojatti ja avustaja

Anonyymi

Loppilaisen kansanedustajan entinen suojatti ja avustaja sekä Hämeenlinnan kunnallispolitikko epäiltynä useista rikoksista!

Iltalehti:
Poliisi epäilee hämeenlinnalaista kunnanvaltuutettu Anni Puntilaa (kok) useista rikoksista. Puntila ilmoitti toukokuussa pyytävänsä eroa kaupungin luottamustehtävistään. Ilmoitus tuli viikko sen jälkeen, kun poliisi oli kaivanut Puntilan johtaman kiinteistöyhtiön pihasta sinne haudattua rakennusjätettä, jonka epäiltiin sisältävän asbestia. Kaivauksista kertoi ensimmäisenä toukokuussa Hämeen Sanomat. Puntilan kujanjuoksu alkoi noin vuosi sitten, kun hänen yhtiönsä remonttityömaalla tehtiin työsuojelutarkastus. Ilmeni, että Anni Puntila oli purattanut todennäköisesti asbestipitoisia rakenteita ilman asianmukaisia varotoimia.Tarkastuksen jälkeen Puntila ripusti remontoitavan hallin oveen kyltin “Pääsy kielletty virkamiehiltä ja muilta kommunisteilta”. Useiden tarkastuskäyntien jälkeen Aluehallintovirasto teki työmaista rikosilmoituksen poliisille. Työsuojelurikoksen tutkinnassa poliisi sai tänä keväänä tietoa siitä, että purettua rakennusjätettä olisi hävitetty maahan kaivamalla. Taustalla oli kuitenkin vielä vakavampi rikosepäily. Huhtikuun lopussa Puntila oli pidätetty yhdessä yritystä omistavan lähisukulaisensa sekä erään renkolaismiehen kanssa. Pidätyksen syynä oli epäilty kiristys. Epäillyt ovat kiistäneet syyllistyneensä rikokseen. Anni Puntila kieltäytyy kommentoimasta kiristysepäilyä Iltalehdelle, “koska se on keskeneräinen”. Hänen mukaansa asiasta ei myöskään tulisi uutisoida, koska hän on pyytänyt eroa luottamustehtävistään. Yrittäjän mukaan Anni Puntila oli pyytänyt hänet saapumaan pesulalleen Hämeenlinnan Kantolassa maanantaina 25. huhtikuuta klo 12. Yrittäjä oli kuitenkin ollut tuolloin Helsingissä eikä päässyt paikalle. Kello 12 aikaan kiinteistöltä oli katkaistu sähköt. Pesulan työntekijän epäilyn mukaan tämä oli tehty valvontakameroiden pimentämiseksi.
Sähköjen katkettua toistakymmentä uhkaavaa miestä oli saapunut paikalle. Joukkoa johti sittemmin pidätetty renkolaismies. Hänellä oli ollut Anni Puntilan tulostama kuva yrittäjästä, jota miehet olivat kertoneet etsivänsä. Miehet kertoivat työntekijöille, että pesula on velkaa 10 000 euroa maksamattomista vuokrista. Velka pitäisi suorittaa heti ja samalla yrityksen tulisi poistua tiloista. eljä päivää myöhemmin, vapun aatonaattona, poliisi otti Anni Puntilan, hänen lähisukulaisensa ja renkolaismiehen kiinni. Heidät pidätettiin ja he viettivät yönsä poliisin huomassa. Renkolaismiehellä on Iltalehden selvityksen mukaan vankilataustaa 1990-luvulta ja sittemmin useita huumausainerikostuomioita amfetamiinin käytöstä, hallussapidosta tai sen vaikutuksen alaisena ajamisesta. Vuonna 1991 syntynyt Anni Puntila nousi kaupunginvaltuustoon toisella yrityksellään vuoden 2017 vaaleissa. Hänelle annettiin merkittäviäkin luottamustehtäviä, kuten noin 20 miljoonan euron liikevaihdolla kaupungin toimivan vesiyhtiön hallituksen puheenjohtajuus.

Tätä ennen hän oli toiminut kansanedustaja Timo Heinosen (kok) avustajana, kokoomusnuorten hallituksessa, Hämeen kokoomusnuorten johdossa ja Hämeen kokoomuksen varapuheenjohtajana.

4

51

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mitä ja mistä vielä löytyykään. Yleensä nää jutut paisuu tutkinnan edetessä.

    • Anonyymi

      Ihan normi Kansainvälisen Sekoomuksen toimintaa. Juutalaismarksilaisten kätyreitä kaikki tyynni.

    • Anonyymi

      Kokoomus ja Heinonen ovat täysiä pellejä.
      N yt kakossa on toinenkin pelle eduskunnassa:Juhani Vartiaineen.
      En ole koskaan luottanut Heinoseen,enkä luota edelleenkään!

    • Anonyymi

      Hämeenlinnalaista ex-kaupunginvaltuutettua ja useissa luottamustehtävissä toiminutta Anni Puntilaa (kok.) vastaan nostetaan syyte kiristyksen yrityksestä.
      Samalla rikosnimikkeellä nostetaan syyte myös toista henkilöä kohtaan. Asia on tullut vireille Kanta-Hämeen käräjäoikeuteen 25. marraskuuta. Oikeudenkäynnille ei vielä ole määrätty käsittelypäivää.
      Mediatietojen mukaan syyte liittyy tapaukseen, jossa Puntilan epäillään lähettäneen miesjoukon perimään velkoja johtamansa yhtiön vuokralaiselta. Kiristysepäilystä uutisoi toukokuussa ensin Hämeen Sanomat(siirryt toiseen palveluun) (tilaajille).
      Iltalehti uutisoi syyskuussa(siirryt toiseen palveluun), että epäillyn kiristyksen uhrina oli irakilainen autopesulayrittäjä ja hänen työntekijänsä. Kyseinen pesula toimii lehden mukaan Puntilan johtaman kiinteistösijoitusyhtiön omistamissa tiloissa.
      Yrittäjän mukaan Puntila oli pyytänyt hänet saapumaan pesulalleen Hämeenlinnan Kantolaan 25. huhtikuuta kello 12. Yrittäjä oli kuitenkin ollut tuolloin Helsingissä eikä päässyt paikalle.
      Kello 12 aikaan kiinteistöltä oli katkaistu sähköt, jonka jälkeen toistakymmentä uhkaavaa miestä oli saapunut paikalle. Joukkoa johti sittemmin pidätetty renkolaismies. Iltalehden tietojen mukaan hänellä oli ollut Puntilan tulostama kuva yrittäjästä, jota miehet olivat kertoneet etsivänsä. Miehet yrittivät periä pesulalta 10 000 euroa maksamattomia vuokria.
      Yle julkaisee epäillyn nimen, koska hän on epäiltyjen tekojen aikaan toiminut paikallispolitiikassa yhteiskunnallisena vaikuttajana luottamustehtävissä.

      Vahvaa suorittamista Heinosen entiseltä avustajalta. Lähes lentäjä siis itsekin.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5790
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3667
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      227
      1921
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1772
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1222
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1177
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      290
      955
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      50
      948
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      889
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe