Asiakasomistajako

Anonyymi

Pohjois-Savon Osuuspankilla on pitkä liuta tarjolla asiakasomistaja etuja. Onkos Nurmeksen Osuuspankilla muuta tarjolla, kuin lukossa olevat ovet, kun palveluja saa vain tilaamalla ajan. Tietoa voisi tulla vaikka paikallislehden kautta, koska näillä kylillä netti taitaa uupua puolella väestä.

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Trolli! Yksi mikä puuttuu näiltä palstoilta, on kunnollinen valvonta. Sitä ei tunnu kukaan tekevän, ja niinpä tämän kaltaisia isotteluja ilmestyy aika ajoin. Savolaiset eivät yleensä tällaiseen kirjoitteluun sorru, koska heidän ei tarvitse. Savolaiset eivät jahtaa etuja, koska suurin etu eli savolaisuus riittää heille.

      Kirjoittajan kannattaa muistaa, että kirjoituksista jää paljon tunnisteita, joilla voi kirjoittajan jäljittää. Piiloutumiseen ei auta pikkukikat. Tarvittaessa ilmoituksen saanti IP-osoitteesi käytöstä saadaan hyvin helposti scannerin avulla ja osoitteen näkee suoraan kartalta. Kaikkea ei kannata jäljittää, mutta sensijaan hyvä valvonta saa paljon aikaan. Trollit yleensä siirtyvät muualle, jos heidän osaa ottavat kirjoituksensa ovat palstoilla korkeintaan tunnin tai pari. Näin säästyy paljon muiden hermoja, ja kirjoituksetkin saavat uutta syvyyttä.

      Valitettavasti tämäkin kirjoitus oli tehty huolimattomasti. Olisit voinut laittaa nimesi mukaan, koska jo käyttöjärjestelmäsi on aivan turvaton tekele. Puhdista koneesi ainakin niistä pornokuvista, vaikka nekin saadaan uudestaan esiin kaivettua. Olet siis jo nyt ihan pississä polvia myöten. Hyvää jatkoa jollakin toisella keskustelupalstalla!

    • Anonyymi

      Aloituksessa ei ainakaan minun mielestä ole virheitä, vaan näkemyksiä nykyisestä tilanteesta pankkialalla, minkäs sille voi, jos säästösyistä ovet on lukossa. Palveluja karsimalla varsinkin ikäihmiset joutuu heitteelle, kun taksit tuo mummelin tai papan koputtelemaan lukittuja pankin ovia, koska sähköisiä palveluja ei osata käyttää. Vastaaja voisi opetella sääntöjä, mitä kirjoittelee loukkaamatta ketään.

    • Anonyymi

      Nurmeksen Osuuspankki on avoinna kolme tuntia päivässä ja vain kolmena päivänä viikossa, muulloin varailla aikaa.

    • Anonyymi

      Tiedän valtavasti ihmisiä, jotka joutuvat olemaan puutteellisen information varassa ja syystä. Nykyisin tiedotteet ja monien asioiden täydennykset tulevat pääsääntöisesti netin kautta. Saattaa olla ongelmallista saada luotettavaa tietoa kyselyyn esimerkiksi siitä. kuinka paljon on sähköisiä palveluja talouksissa käytössä, vai onko lainkaan, jos kysely tehdään netin kautta, kaikki tajuaa ehkä miksi.

    • Anonyymi

      Pankit voisivat laittaa asiakkailleen kirjeellä aukioloajat, toimihenkilöiden yhteystiedot puhelinnumeroineen, koska suurelta osalta puuttuu kaikki tietävät nettiyhteydet. Numerotiedustelu veloittaa kyselystä 10 euroa, jonka jälkeen pääsee kuuntelemaan luurista, että palveluissa on ruuhkaa, pyrimme palvelemaan mahdollisimman pian. Kyllä palveluille kertyy hintaa ja kysyy hermoja, mutta se on netittömän arkea nykyisin.

    • Anonyymi

      Kehitys menee eteenpäin, mutta osa jää rannalle ruikuttamaan. Luonnossa kehityskelvottomat yksilöt näivettyvät pois. Kukaan ei ole kädestä pitämässä ja voivottelemassa, vaan tapahtuu eristäytyminen ja lopulta katoaminen.

      • Anonyymi

        Edesmennyt kalastaja jo vuosikymmeniä sitten totesi kertomallasi tavoin. Toivotko kohdallesi esimerkkisi mukaista kohtelua. Kaikilla meillä täällä on jokin tarkoitus. Ehkä se selviää sinullekin aikanaan. Voit jopa työllistää jonkun työttömän. Vaihtaa vaippasi ja työntää tuoliasi. Unohtamatta lääkitystäsi.


    • Anonyymi

      Harvoin näkee noin aivotonta tekstiä, että ikää kartuneita, tai muuten rajoitteisia ihmisiä mollataan. Tulee aika sinullekin iän myötä, että kaikkea et pysty tekemään ja yllättäen juopotellessakin voi terveys mennä etuajassa, voit jäädä vaikka auton alle.

    • Anonyymi

      Jokohan palvelut toimii pankissa?

    • Anonyymi

      Aina toimii

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1408
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1271
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1215
    4. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      28
      1157
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1155
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1067
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1053
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      33
      1048
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1043
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1032
    Aihe