Aihe

Postin jako ei toimi kaikille.

Anonyymi

Taas jätettiin posti jakamatta yrjönkadun alueelle. Tulee muutenkin miten sattuu ja nyt heitetään ilmeisesti puolet pois, alkaisi olla poliisitutkinta paikallaan. Olen huomannut,että ulkomaisista lähetyksistä tulee ne jotka haetaan postista, ei mene , kuin pari päivää siitä kun on kuitattu Suomessa. Tiedoksi näille jotka pöllivät näitä lähetyksiä, että myös sellaiset ulkomaan lähetykset kuitataan suomeen saapuneeksi ,vaikka ei ole varsinaista seurantaa ja tilaaja näkee ne, nytkin on lähetys ollut 19.8 hesassa, eipä ole jaettu vieläkään. Tämä on selvää syrjintää ja paikka rasismia, kun sama alue on koko ajan miten sattuu jakelussa, myöhäsin aika kun posti on tullut on 19.45 alkaa raivostuttamaan. Postin toimintahan on muutenkin laitonta, eu:n mukaan posti kuuluis jakaa viitenä päivänä viikossa.

13

283

  Vastaukset

  • Jos valtion laitosten palvelut huononevat samaan tahtiin kuin Postin tänä päivänä, olemme takapajulan tunkio. Jokin paikallinen "arvolähetys" saattaa viipyä kilomatrin matkalla viikon. Minulla on esimerkki moisesta palvelun tehokkuudesta. Onneksi nykyisin saa toistuvat laskut halutessaan tilatuksi netin kautta.
   Muistan kuinka postilaiset kauan sitten leuhkivat, että oha se hinoo olla Postisa töisä! Nyt se saattaa olla vielä hienompaa, kun ei tarvitse täsmälleen tehdä mitään?

  • Matkahuolto kuljettaa paketit mitkä tilaan.
   Sähköposti tuo laskut..
   Posti kulkee miten sattuu, tärkein toiminta postilla on tuottaa sen verran että isot herrat saavat miljoonapalkkansa..

   Postilaitosta ei tarvita pian ollenkaan, turha laitos ja rahanreikä..

   • Ironista on että herra joka aloitti postin turmelemisen on nyt outokumpu oyn nykyinen toimitusjohtaja.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ironista on että herra joka aloitti postin turmelemisen on nyt outokumpu oyn nykyinen toimitusjohtaja.

    Hyvä.


  • Meille tuli sunnuntaina tilattu paketti tiistaina sisään kannettuna.

   • Paketti ja kirjeet ovat eri yksiköitä. Kirjeiden jakelu on lopetettu tiistaisin.


  • Kopsu postin sivulta.. Kirjeitä ei jaeta tiistaina ja perjantaina, en ymmärrä miksi mutta näin on.. Postin palvelut eivät toimi niin kuin pitäisi..

   "Posti jaetaan työpäivinä (ma-pe) klo 18 mennessä.

   Jakeluaikaan vaikuttavat muun muassa päivittäinen postimäärä ja sääolosuhteet sekä jakelureittien muutokset.

   Jaettavia tuotteita ovat kaikki kooltaan enintään 25 x 40 x 3 cm ja 2 kg painavat kirjeet ja lehdet.

   Mikäli lähetys ei sovellu jakeluun (esimerkiksi väärän koon takia), jätämme lähetyksestä saapumisilmoituksen.

   Huomaathan, että myös muut jakeluyhtiöt jakavat postia."

  • Postin uusin linjaus on myös, sijaisia ei oteta korvaamaan puuttuvan reitin työntekijää, vaan se linja jätetään jakamatta.
   Suositus on, ette kahta pvää peräkkäin samaa reittiä jätettäisi jakamatta.
   Nyt reittien pituudet jo klo. 10,stä -20een.
   "Kiitos Joensuun nerot esimiehet".

   • Herroille ja isoherroille maksetaan miljoonien palkat vuosittain, mistäs rahat kuin työntekijöiden ja ruvelle revitystä selkänahasta..
    Mitäs jos posti jää jakamattakin joskus.. pääasia kun herrat saavat liksansa..


  • Mietuun valokuvaamaan laiskoja postihenkilöitä..mutta kyllä se on ihan hyvä täällä ensin kuulostella ongelman laajuutta.

   • jos duunarit saisivat päättä postit jaettaisiin hyvissä ajoin päivällä eikä iltamyöhällä. herrat vaan tekee tekee kaikkensa hankaloittaakseen postinkulkua että printtipostista päästään eroon. ainoa mikä niitä enää kiinnostaa on paketit. jos ette ole sattuneet huomaamaan, okussakin on jo 4 kpl postin omia pakettiautomaatteja ja päälle vielä 1 matkahuollon automaatti. niihin kyllä riittää rahaa,mutta postinjakajia ei palkata lisää,kiire tuntuu olevan päästä nykyisistäkin eroon.


  • posti ei toimi enää mitenkään

  • Postin kuuluisi lain mukaan olla palvelu, joka on tasa-arvoinen kaikille. Outokummussa syrjitään yrjönkadun aluetta, ollut siitä lähtien iltajakelussa, kun ne keksi senkin piruuden. Taaskaan ei tullut postia ollenkaan, taitaa olla vielä viime viikonkin posti osittain jakamatta meille. Saa nähdä jakavatko huomenna. Tokmanni ja k-kauppa saisivat tehdä korvauspyyntöjä, kun posti ei jaa niiden mainoksia ajallaan tai ollenkaan. Miksi posti ottaa mainosten jaon , kun ei kerkeä niitä jakamaan. Voisi vaihtaa jo aluetta joka jää jakamatta, pitäisi varmaan ruveta hallitukseen valittamaan. Laitontahan tämä Suomen postin toiminta on muutenkin, EU lain mukaan postin kuuluisi tulla viitenä päivänä viikossa.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   17031
  2. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   145
   14188
  3. Joskus naista ei vaan tajua

   Nainen ostaa netistä tavaraa 30 eurolla kengät ja sitten lähtee hakee niitä 30km päästä eli ajaa 60 km edestakas kun kaupassa samat kengät maksaa 40 e
   Parisuhde
   136
   8789
  4. Helsinkiläiset köyhtyvät vauhdilla, syy vuokralla asuminen

   Helsingissä on erikoinen muutos, nuoret aikuiset tulevat olemaan "varattomampia" kuin aikaisempi sukupolvi. Syy on asuntojen erittäin korkea ostohinta
   Helsinki
   241
   7731
  5. Erätauko: Suomalainen nettikeskustelu julkisuuden henkilöistä - unohtuuko empatia?

   Erätaukokeskustelu tiistaina 1.12.2020 klo 14-16., tervetuloa! Julkisuuteen tavalla tai toisella päätyneistä henkilöistä keskusteleminen netissä tunt
   Viihde ja kulttuuri
   49
   1835