Aihe

Hyvä palvelutuotanto tepsii kasvuun!

Anonyymi

Haapavesi tarvitsee kasvun paikan.
Ylivieskassa sijoitetaan kasvun päälle. Nyt sinne kaavaillaan teollisuustehdasta tai jotain sen tapasta Centrian yhteyteen jonka työllisyysvaikutukset tulevat olemaan laajat. Rakennustuotantokehitystä ja autojen akkutekniikan kehitystä ja niiden tuotantoa.

Miksei haapavesi kehitä palvelutuotantoa ja kehityspalveluita?????!!!!
Haapavesi vain junnii paikoillaan tekemättä mitään. Lisää niitä palveluita, teollisuustehtaita ja tuulivoimalaitoksia ynnä muuta jotka tuovat sekä rahaa kaupungin kirstuun, että uusia asukkaita! Haapavesi kasvais, mutta miten kasvu saataisiin aikaan. Hyvä palvelutuotanto tepsii siihen. Eli palvelutuotanto kohdilleen niin Haapavesi alkaa kasvaa!

7

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Oon asiasta samaa mieltä. Palvelutuotantoa on kehitettävä parempaan niin lähtee kaupunki kasvuun! Oikopäätä kaikenlaista hyvää palvelua ostettava ostopalveluna ja tuotettava edulliseen, niin siitä lähtee kehitys kehittyy! Tämä asia pitää ottaa varteenotettavasti!

  • Anonyymi

   Työpaikkoja tulee saada lisää! Se auttaa lopulta kaikkeen.

   • Anonyymi

    Kyllä. Kun ihmiset saa työtä, mieli pysyy virkeänä eikä se järky. Rahhaa saa samalla vastineeksi ja sillä voi ostella kaikkea kivvaa mitä työttömänä ei pysty. Työpaikkoja on saatava lisää tänne Haapavedelle. Tehkää jotain oi hyvät kaupungin valtuitetut!


  • Anonyymi

   pitäkää hinnat korkeella kun teetätte orjilla töitä. voihan sitä näytellä ite ne työt tekevänsä ja ottaa välistä isot rahat. hieno tehdas!

  • Anonyymi

   jos se auttais siellä teillä kaikkeen!

  • Anonyymi

   jos näyttelis jotain hienoa sitä ja tätä paperin paskan pyörittäjää ja kävis pillillä puhaltaan ruokapalkkalaisille kellarissa.

   • Anonyymi

    Äläpä muuta sano. Tätä olen meinannut ehdottaa aamupalaverissa muutamaan otteeseen. Jostain syystä esimiehet eivät ole innostuneet. Mutta toivossa on hyvä elää. Kaikki lähtee pikkuhiljaa asennemuutoksesta!


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   235
   15986
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   13578
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   295
   9559
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   42
   6782
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   250
   4067