Yhteisöllisyys

Anonyymi

Löytyykö yhteisöllisyyttä , millaista?
Ollaanko täällä kuitenkin vähän sisäänpäin lämpeävää väkeä?

41

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kyllähän yhteisöllisyyttä löytyy. Sen huomaa jo siitäkin, miten usein esimerkiksi kaupoissa pysähdytään juttelemaan toisten kanssa. Kaupassakäynti toimiikin erinomaisena yhteisöllisyyden kanavana monille ihmisille. Lisäksi varsinkin kaupunkia ympäröivissä maalaiskylissä kaikki tuntevat toisensa ja toistensa asiat. Niitä on mukava pohtia pistäydyttäessä vaikkapa iltapäiväkahville naapuriin. Näin virkistämme toistemme mieltä ja pidämme yllä vanhaa kunnon kyläilykulttuuria. Sisäänpäinlämpiävyydestä voidaan olla monta mieltä, mutta en ole havainnut sellaista ainakaan kielteisessä merkityksessä.

      • Anonyymi

        Oikein mukavasti hoidetaan yhteisöllisyyttä tukkien kauppojen kulkureitit ja käytävät. Juttua riittää, viis muista ja koronoista!


    • Anonyymi

      Aloittaja varmaan hyvinkin jo kahdesta kommentista huomasi että yhteisöllisyyttä löytyy siis kun kyseessä on selkään puukottaminen. Muutenkin sitten tärkeintä tässä kyläpahasessa on viedä toisten mollaaminen mustamaalaaminen töykeys toisia kohtaan halventava käyttäytyminen jne,,
      Aina politikoinnista yrittämisen kautta työelämän kiemuroihin ja harrastamiseen on sisäänpäin lämpiäviä kuppikuntia jotka ajavat vain ja pelkästään omaa etuaan.

      Harvassa on ne ihmiset jotka koittavat tasapuolisesti ja rakentavasti toimia.
      Onneksi vielä muutama harva on säilyttänyt inhimillisyytensä, joten hatunnostoa heille.

    • Anonyymi

      Savonlinnasta löytyy lähinnä sairasta yhteisöllisyyttä.

      Punahenkiset pyörivät keskenään ja juoruilevat kaikista ulkopuolisista selän takana. Naaman eteen ei ole miestä tai naista tulla lässyttämään. Punahenkisiä riittää savonlinnassa vähän joka kulmalle.

      Toimii oikeastaan kaikissa vakiintuneissa porukoissa elämänkoululaisista nisteitä keskustan "yrittäjien" pariin. Oma lukunsa sitten nämä rappareiden kaltaiset kyvyttömien hinaajapoikien kerhot ja vastaavat. Hieman samanlaisella asenteella toimii nämä erilaiset "kulttuuripiirit". Ylimielisempää väkeä saa hakea.

      Erittäin sisäsiittoinen ja sisäänpäinlämpiävä kylä jossa vasemmistolainen keskinkertaisuus ja selkäänpuukotus on hyve.

    • Anonyymi

      Sitä juuri. Siksi Savonlinna valitettavasti näivettyy eikä kehity. Nurkkakuntaisuus ja kateus eivät ole niitä parhaita asioiden edistäjiä. Toivottavasti tulevaisuudessa asiat on toisin.

    • Anonyymi

      Paskaa on porukka
      2021
      Muutan pois

      • Anonyymi

        Loistava päätös.
        Ota mukaan myös kaverisi.


    • Anonyymi

      Kuten kommenteista aloittaja huomaa, ei ole rehellistä yhteisöllisyyttä.
      Liity salakerhoon eli meidän kuppikuntaan niin saat tuntea yhteisöllisyyttä mutta samalla pitää jättää muut huomiotta ja koittaa niitä muita kampittaa aina mahdollisuuden tultua.
      Jos kuitenkin olet useamman kuppikunnan kanssa jutuissa alkaa sitten pikkuhiljaa se selkään puukotus ja näivettäminen ja suoranainen hiostaminen , rehellisyyttä ei arvosteta ollenkaan ja jos satut olemaan tekevä ja ahkera yhteisössäsi saat kohta kaikki tehtävät tehtäväksi, mutta ett kuitenkaan pääse itse niistä nauttimaan, sillä paikallinen tapa joka on iskostunut myös muualta tulleisiin on valmiin odottaminen ja näistä valmiiksi tehdyistä hommista itselleen kunnian ottaminen. Jos tämä ei suinkaan onnistu niin alkaa kauhea arvostelu, että tämäkin nyt piti mennä tekemään näin väärin ja päin sitä itseään.
      Kokeilun vuoksi voit kokeilla vaikka johonkin seuraan tai yhdistykseen liittymällä ja touhuat kovastikin asioiden eteen ja seuraavassa kokouksessa ehdotat jotain talkoita. Ilmoittautujia on varmasti paljon mutta kun talkoo hetki koittaa saatat olla yksinäsi kun kaikilla on jotain muuta kiirettä ( aina ). Sama on myös yhteisissä tekemisissä kyllä syntyy kun olet itse tekemässä mutta jos ett ole paikalla niin tekemättähän jää, samalla saat kaikki haukut päällesi että väärin tehty. Yllättäin näistäkin yhteisistä tekemisistä saadaan ongittua kehut vain niille jotka ovat olleet sivustaseuraajina. Ja jos hiukan menee mönkään haukut tulevat kyllä perille koskojen kanssa.
      Sillähän täällä kyläpahasessa joka asiaan on vähintään kaksi yhteisöä tekemässä samaa asiaa, joissain tapauksissa jopa viisikin vaikka porukkaa hyvä että riittää yhteenkään. Parhaat valmiin odottajat ovat jopa jokaisessa mukana, miten lie ovat onnistuneetkin saavuttamaan selkään puukottajan asemansa joka kuppikunnassa. Niin yhdistyksiä kuin urheilu seuroja harrasteista nyt puhumattakaan.
      Josko tässä rehelliselle ihmiselle hiukan kartoitusta paikallisesta meiningistä. Muuten kyllä kehutaan hirveästi, mutta kehujathan on niitä toisten tekemisen omijoita.

    • Anonyymi

      Aivan totta. Kieroilu huipussaan, selkään puukottajia riittää, kuppikunnista yms. puhumattakaan. Kateus saa aikaan paljon pahaa, kaikkein surkeinta kun oma pahaolo heijastetaan toisiin ns. ventovieraisiin ihmisiin. Heidän elämäänsä pyritään vaikeuttamaan kaikin mahdollisin tavoin. Mustamaalamalla, ja mitä kaikkea nyt suinkin keksitään. Se yhteisöllisyydestä.

    • Anonyymi

      Tuntuu noita katkeria olevan, missähän kohdassa elämää on mennyt metsään. Eipä noista onneksi tartte välittää, kun ne reppanat varmaan istuu päivät sisällä koneen ääressä.

      • Anonyymi

        Ikään kuin alleviivasit täysin aiheellista useiden kokemuksiin perustuvaa kritiikkiä. Onnea. Todistit kritiikin pointin hienosti.


    • Anonyymi

      Entä itselläsi, kaikki kaunista ja ihanaa. Lupaava elämä edessä.

    • Anonyymi

      Kyl sen huomaa koulussa että negatiivinen on yhteisö.
      Samoin naapurit aika inhottavia

    • Anonyymi

      Kyl se on todella, todella ikävää et on sattunu ikävät naapurit. Surullista, et niin on käynyt, kun itse yrittää tehdä kaikkensa ettei aiheuta minkäänlaista harmia naapureille. Ja osaa kunnioittaa naapuria, ei häiritse, ei aja vain omaa etuaan, vaan näkee myös yhteisen hyvän. Ym. Ym.

      Tästäkin asiasta on oikein joku sattuva sanonta..... Mut olkoon....

    • Anonyymi

      Aikanaan kun rakennettiin, rakennettiin rauhalliselle paikalle, ympärillä oli toden totta toinen toisiaan kunnioittavaa väkeä. Jokainen eli omaa elämäänsä, eikä kukaan heistä pyrkinyt elämään naapureitten elämää. Eikä ollut häiriö tekijöitäkään. Perhe yhteisöt olivat.......
      Kanssa käymistä naapureitten kesken oli kyllä, mutta voisko sanoa et aikuiset olivat aikuisia.

    • Anonyymi

      Savolainen; "Miksi minulla on aina riitaa naapureiden kanssa? Miksi mulle sattuu aina sellaiset?"

      Vastaus; "Katso peiliin..."

      • Anonyymi

        Itse kerroit naapureiden olevan inhottavia.


    • Anonyymi

      Savolainen : Kysypä itseltäsi.. Opettele ettet syytä, syyttele kautta linjan toisia. Normaalisti savolaiset ovat lupsakoita ja hyvin keskenään toimee tulevia.

    • Anonyymi

      Nämä yhteisö marisijat, sais katella peiliin, vika on siellä ja miettiä että miksi minulla ei onnistu mikään, olenko laiska, kusipää, vai mistä mättää.

      • Anonyymi

        Ikään kuin alleviivasit täysin aiheellista useiden kokemuksiin perustuvaa kritiikkiä. Onnittelumme. Todistit kritiikin pointin hienosti.


    • Anonyymi

      Itsekö kirjoitit vastauksen. Hyvä kun kehut ja samalla moitit.

    • Anonyymi

      Negatiivisuus ja viha tulevat esiin kommenteista varsinkin jos taustalla on katkeruutta, elämää kohtaan joka kohdellut kaltoin. Mikä tai kuka on ihmiselle saanut vihan tunteen aikaiseksi. NO, jos saat tai joudut kohtaamaan jatkuvasti henkilön joka mollaa, mustamaalaa, syyttää ja pitää syntipukkeina toisia henkilöitä, oman olonsa helpottamiseksi. Tälläinen henkilö ei nää toisissa muuta kuin pahaa ja yleensä puhuu pelkästään negatiiviseen sävyyn. Tälläisen, tälläisten henkilöiden lähettyviltä on paras poistua tai sanoa, ettei halua moisia syytöksiä ja mustamaalamista kuunnella. Ja jos syyttelijä on terapian tarpeessa auttaa hänet ammattiauttajan pakeille. Negatiivisuus on tarttuvaa ja se tulee näkymään toisten haukkumisena ja arvosteluna. Sillä taas yritetää pitää olematonta itsetuntoa yllä. Mikä tässä sitten on tervettä ja mikä sairasta toimintaa?

      • Anonyymi

        Tuossa on tavallinen ajatusvirhe.
        Nimittäin kun savonlinnassa on tyyppillistä että erilaiset laumat levittelevät yksittäisistä ihmisistä perättömiä juoruja. Näillä yksilöillä ei ole mitään mahdollisuutta puolustautua tai korjata väitteitä, koska lauma on niin tyhmää, että se uskoo kaiken ilman mitään kykyä kriittiseen ajatteluun. Eli tosiasiassa ne laumat on niitä pahaa puhuvia negatiivisuuden luojia.
        On täysin normaalia, että tuollaisen juoruilun kohteeksi joutuvat alkavat lähestulkoon vihata näitä junttien yhteisöjä. Jos muutamista laumoista kerrottaisiin kaikki tosiasiat julki niin siinä hymyt hyytyisi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuossa on tavallinen ajatusvirhe.
        Nimittäin kun savonlinnassa on tyyppillistä että erilaiset laumat levittelevät yksittäisistä ihmisistä perättömiä juoruja. Näillä yksilöillä ei ole mitään mahdollisuutta puolustautua tai korjata väitteitä, koska lauma on niin tyhmää, että se uskoo kaiken ilman mitään kykyä kriittiseen ajatteluun. Eli tosiasiassa ne laumat on niitä pahaa puhuvia negatiivisuuden luojia.
        On täysin normaalia, että tuollaisen juoruilun kohteeksi joutuvat alkavat lähestulkoon vihata näitä junttien yhteisöjä. Jos muutamista laumoista kerrottaisiin kaikki tosiasiat julki niin siinä hymyt hyytyisi.

        Näitä pa.... puhujia on joka puolella, se kertoo ihmisen, ihmisten oman elämän tilanteesta. Perheen ihmissuhteet ovat rikkinäiset, jäljellä on vain ulkoinen kulissi jota yritetään ylläpitää että kaikki näyttäisi olevan kunnossa. Ehkä aikansa sitä pystyy ylläpitämään, muttei loputtomiin. Tämä kaikki näkyy käyttäytymisessä, ja saattaa tuoda häiriökäyttäytymisenä hankaluuksia kanssa ihmisille ja on häiriö yhteisölle. Harmi että sivulliset joutuvat vastaan ottamaan tuon kaiken pahan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näitä pa.... puhujia on joka puolella, se kertoo ihmisen, ihmisten oman elämän tilanteesta. Perheen ihmissuhteet ovat rikkinäiset, jäljellä on vain ulkoinen kulissi jota yritetään ylläpitää että kaikki näyttäisi olevan kunnossa. Ehkä aikansa sitä pystyy ylläpitämään, muttei loputtomiin. Tämä kaikki näkyy käyttäytymisessä, ja saattaa tuoda häiriökäyttäytymisenä hankaluuksia kanssa ihmisille ja on häiriö yhteisölle. Harmi että sivulliset joutuvat vastaan ottamaan tuon kaiken pahan.

        Toisten ihmisten hyväksikäyttö, toisten seläntaakse piiloutuminen, näyttäen viattomilta ja syyttäen muita omista teoistaan. Ilkeily ja ilveily ja lopuksi omien ilkeyksien vuoksi paikalta pakeneminen ovat tuttuja asioita porukoille, joihin ei ole luottamista. Hyväksikäyttöä tapahtuu, myös oman porukan sisällä, kun tilaisuus tulee. Liekkö tunneköyhyyttä, syyllisyyden ja häpeän tunnottomuutta, empatia kyvyttömyyttä jotain sairautta, vai mitä liekkään.


    • Anonyymi

      Olgassa näkee kuinka negatiivinen ihminen voi olla

      • Anonyymi

        Siellähän se savonlinnan kovin paskanpuhujien lauma juuri kokoontuu.


    • Anonyymi

      Minusta Nr1 kaupunki suvaitsemuudessa on Jyväskylä.

      Savonlinna oli parempi kun oli paljon yliopiston poikia ja tyttäriä muualta. Nyt on sellaista "Amisporukkaa" joka bilettää ja kaahaa Bemareilla ja haastaa riitaa Olgassa.

    • Anonyymi

      Vain ja niin, kuka uskaltaa riitaa haastaa.

    • Anonyymi

      Olgassa saa kyl olla rauhassa.
      Ei Kaaharit, naiset eikä henkilökunta häiritse.
      Joskus karaoke vetäjä pyytää laulamaan.

    • Anonyymi

      Yhteisöllisyys rajatussa porukassa on kuppikuntaisuutta eikä se tuo mitään hyvää. Sitä täällä riittää. Kun juoruilu ja ilkeys omassa porukassa koetaan normaaliksi niin sokeudutaan sille, että todellisessa yhteisöllisyydessä on mukana empatiaa ja ymmärrystä myös muita kuin omaan piiriin kuuluvia kohtaan. Tämä on nähtävissä myös lapsissa ja nuorissa, että kotien kasvatus ohjaa tälläiseen käytökseen.

      • Anonyymi

        Nimenomaan nämä erilaiset kuppikunnat levittelevät yksittäisistä juoruja. Sen verran pelkuria porukkaa ne tosin on luonteeltaan ettei naaman eteen ei ole miestä, tai naista sanomaan kun riskinä on että tulee nenä kipeäksi. Voisin nimetä parikin sakkia mitkä tätä harrastaa. Toisessa pyörii paluumuuttajia jotka leikkii kulttuurin parissa ja toinen on sakki joka on haistellut toistensa pieruja koko ikänsä savonlinnassa. Isin selän takana on helppo leikkiä parempaa väkeä tasan niin pitkään kun potut maksetaan pottuina.


      • Anonyymi

        Kotikasvatus voi myös ohjata, ilkeilyyn ja pahan suopaisuuteen toisia kohtaan, siitä empatia ja hyväntahtoisuus ovat sitten jo kaukana. Kyllä kotikasvatuksella on suuri merkitys lapsen elämän polulle.

        "rajat tuo rakkautta"


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nimenomaan nämä erilaiset kuppikunnat levittelevät yksittäisistä juoruja. Sen verran pelkuria porukkaa ne tosin on luonteeltaan ettei naaman eteen ei ole miestä, tai naista sanomaan kun riskinä on että tulee nenä kipeäksi. Voisin nimetä parikin sakkia mitkä tätä harrastaa. Toisessa pyörii paluumuuttajia jotka leikkii kulttuurin parissa ja toinen on sakki joka on haistellut toistensa pieruja koko ikänsä savonlinnassa. Isin selän takana on helppo leikkiä parempaa väkeä tasan niin pitkään kun potut maksetaan pottuina.

        Vieläkö samat pultsarit pyöriin siellä Olgassa kuin Sylvesterin aikoina? Vai ovatko ne pultsareiden lapsia jotka paluumuuttajina ryyppäävät nyt siellä?


    • Anonyymi

      Kävin aika usein Sylvesterissä syömässä ja tanssimassa ja ei siellä ollut koskaan pultsareita. Hyvä henki aina. Omistajat olivat mukavia!

      Alussa Olga oli myös viihtyisä ja kiva paikka. Hyviä karaokelaulajia ja ei rähinöitä. Sitten alkoi tulla 20-kesäisiä remuamaan ja tappelemaan. Löivät toisiaan, onneksi muille. Se riitti mulle, lopetin käymisen.

      • Anonyymi

        Terveiset Lappeenrannasta.


    • Anonyymi

      PS. Toinen "naula Olgan arkkuun" oli tyhmä 5e "naulakkomaksu" vaikka ei tarvinnut palveluita!
      Suomen muidenkin paikkojen idioottimaisuus... pitää maksaa että pääsee tuhlaamaan rahojaan!
      Ei mene enää läpi. kansa matkustaa ja silmät aukeaa ja lompakot sulkeutuu ovirosvoille.

      • Anonyymi

        Voe voe tokkiisa! Eepä kää meekäpoeka juottoloessa eekä puariloessa:D:D Kotona kun ottaa palasta ja ryyppee kahvit piälle ni jopa tekköö hyvvee:D:D:D


    • Anonyymi

      Esim koulussa on kuppikunta.
      Mua ei huolita porukkaan.

      • Anonyymi

        Harmi homma jos jopa kouluissa sorsitaan. Jospa yrittäisit vaan kaveerata jonkun kanssa. Ei kai ne kaikki hylji??


    • Anonyymi

      Voe, tua harmia, jota nuo toiset aiheuttaa. Voe, voe.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6263
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4006
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      263
      2416
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1960
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1413
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1316
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1087
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1060
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      996
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      971
    Aihe