Aihe

Nyt äkkiä Naantalin ravintolat kiinni.

Anonyymi

Kaikki pubit ja muut ovet säppeen ja viinahanat lukkoon. Tämä on tosiasia kyllä, niin vaarallinen tilanne on. Juovuksissa sitä ei muista, ketä nuoleskelee.

13

114

  Vastaukset

  • Olen sama mieltä ja auki vasta keväällä. Toki sitten tulisi taas näitä salakapakoita kuten on huomattu.

  • Yökerhot saavat olla tänään viimeistä iltaa auki hetkeen joten voisi kuvitella että porukkaa on runsaasti paikalla. Tosin Naantalissa ei onneksi ole tälläisiä yökerhoja kovinkaan monta. Mieleeni tulee nyt vain yksi.

   • Yökerhojen sulkeminen ja ravintoloiden aukioloaikojan lyhentäminen tulee lisämään kotibileitä huomattavasti kuten kävi keväälläkin. Lisäksi kun ravintolat sulkeutuvat "aikaisin" niin sitten tullaan jatkoille kotiin. Kerrostaloissa pitää nyt ottaa tiukka kuri käyttöön ja estää kaikki tälläinen toiminta.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Yökerhojen sulkeminen ja ravintoloiden aukioloaikojan lyhentäminen tulee lisämään kotibileitä huomattavasti kuten kävi keväälläkin. Lisäksi kun ravintolat sulkeutuvat "aikaisin" niin sitten tullaan jatkoille kotiin. Kerrostaloissa pitää nyt ottaa tiukka kuri käyttöön ja estää kaikki tälläinen toiminta.

    Mahtaakohan Armonlaaksontien varressa oleva "salakapakka" taas sitte avata ovensa.


  • Kaikki pubit ehdottomasti kiinni. Ovet tiukkaan putkistoteipillä ja hyvällä liimalla ja lopuksi levyt naulataan ikkunoihin ja oviin.

   • Eihän Armonlaaksontien varressa taida olla kuin yksi talo?


   • Jahas, Mustatuntuu-opiston poikien luokkakokouksen mietteitä palsta tulvillaan.

    -Olikos kenelläkään pistää linkkiä tms. tutkimukseen, jossa todettaisiin tuo parjattu Naantalin pubien kaltaisten paikkojen "vaarallisuus"?

    No eipä ole näköjään. Mutta kun se tuntuu olevan näin, niin kirjotellaanpa palstalle Mustatuntuu-opiston oppien pohjalta..

    Ullatus


  • Turvallisuus olisi nyt tärkeää.

  • Viime keväänä oli Karvetissa "salakapakka" josta sai jopa huumeita ostaa.

   • Se paikka ei kauaa kukoistanut. Varastetut huumausaineet ja muistaakseni jo samana iltana myyjä pidätettiin ja huumeet takavarikoitiin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Se paikka ei kauaa kukoistanut. Varastetut huumausaineet ja muistaakseni jo samana iltana myyjä pidätettiin ja huumeet takavarikoitiin.

    Paljon ehti kyllä porukkaa siellä ennen pidätystä käymään ostoksilla.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Paljon ehti kyllä porukkaa siellä ennen pidätystä käymään ostoksilla.

    Kaveri olisi saanut yli neljän vuoden tuomion, mutta oikeus katsoi että vankilan sijaan Niuvaniemi on parempi vaihtoehto.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kaveri olisi saanut yli neljän vuoden tuomion, mutta oikeus katsoi että vankilan sijaan Niuvaniemi on parempi vaihtoehto.

    Niuvaniemen ja Saramäen välillä on yksi merkittävä ero: 450 kilometriä.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   394
   25397
  2. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   16367
  3. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   400
   15115
  4. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   112
   12700
  5. Uskotteko että kumppaninne on teille se oikea

   Haluaisin kuulla, että kuinka moni oikeasti on sellaisessa parisuhteessa jossa kumppanina on se ”elämä rakkaus”? Että pystyisi sanomaan rehellisesti e
   Parisuhde
   84
   1923