Katastrofihallitus

Anonyymi

hallitus on osoittautunut täydelliseksi katastrofihallitukseksi.

Kyse ei ole siitä että hallitus päihittäisi maatamme kohdanneita katastrofeja vaan se itse on kävelevä katastrofi. Ministerit vaikuttavan olevan täysiä toheloita.

Ministerit puuhailevat käsittämättömiä höpöhommia ja heittelevät rahaa joka ilmansuuntaan mutta oman kansan asiat ovat luisumassa pohjattomaan kuiluun.

Maan talous on romahdustilassa. Työttömyys on huippulukemissa. Mitään ei tehdä asioille vaan puuhaillaan maskien ja ravintoloiden aukioloaikojen kanssa vaikka ne asiat eivät hallitukselle kuulu. THL on pätevä hoitamaan kaikki epidemiaan kuuluvat seikat ja jos lisävaltuuksia tarvitaan, hallitus voi ne käden käänteessä napsauttaa käyttöön.

Suomen kansa on kohta vuoden odottanut järkeviä toimia maan talouden ja työllisyyden kohentamiseksi. Mitään ei ole vieläkään tehty eikä aiota tehdä.

Hallituksen on erottava ja tilalle on tultava tehokas ja toimelias hallitus näiden hitaiden nukkujien sijaan.
12

19

60

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Sama mieltä. Asioiden merkitystä ei osata suhteuttaa. Tällä hetkellä koronaepidemia on ongelmista pienimpiä, vaikka sen ympärille on syntynyt maailmanlaajuinen hysteria.

    • Anonyymi

      Aloittaja elää harhoissaan... Suomen hallitus on maailmalla yhä yksi arvostetuimpia. Hallituksen kannatusta eivät kerro impivaaralaiset persut!!

      • Anonyymi

        aloittaja ei ole persu vaan aidosti huolissaan maan tilanteesta jolle ei tehdä mitään.

        Tuo ylitsevuotavainen hallituksen kehu paljastaa alkuperäsi.

        Nykyhallitus ei ansaitse mitään kehuja. Kyse ei ole hallituspohjasta tai muusta sellaisesta vaan tavasta jolla asiat jätetään hoitamatta. Hallitus keskittyy maskien kanssa näpräämiseen.

        En myöskään ole pyytämässä tukia yritykselleni enkä ole sellaisia saanut.

        Kyse on maan talouden saattamisesta normaaliin tilaan mahdollisimman pikaisesti. Muutoin yrityksiä alkaa kaatumaan koska vientikauppa on monella alalla täysin pysäyksissä. SIitä seuraa nopea valtion tulojen ronahdus


      • Anonyymi

        Aloittaja on täysin oikeassa. Hallitusta arvostavat vain mitään tietämättömät höpöttäjät. Ei tarvitse olla persu, että ymmärtää kaiken todeksi mitä aloittaja mainitsi.


      • Anonyymi

        Kyllä sun harhat ovat on omiasi. Suomalaiset eivät halua tätä hallitusta. Pelkkää tohelointia koko porukka mukaan lukien palkatut joukkiot.


    • Anonyymi

      Hallituksessa on liiaksi sellaisia ministereitä joiden puuhat eivät oikein kestä tarkastelua. Siksi oppositio koetetaan kaikin keinoin vaientaa jotteivät mokat tule ilmoille.

      • Anonyymi

        SDP on kadottanut perinteisen sosiaalidemokratian. Palkansaajien hyvinvoinnista ei Marinin hallituksessa välitetä tuon taivaallista. Ihmkös se, kun Sanna Marin ei ole aatemaailmaltan sosiaalidemokraatti vaan vasemmistoliittolainen. Työ on ihmisten parasta hyvinvointia, työttömyys aiheuttaa masennusta.


      • Anonyymi

        Sipilä/Orpo hallitus takasin ja tuhotaan kaikki.


    • Anonyymi

      Oletpa sinä ihanan positiivinen henkilö.

    • Anonyymi

      On meillä "mielenkiintoinen" hallitus kun sen ministereillä näyttää olevan päällimmäisenä asiana oman ideologian puskeminen eteenpäin "maksoi mitä maksoi"!

      Pääministerikin on viimeaikoina lähinnä kunnostautunut vastakkainasettelun ja kansaa jakavien kommenttien antamisessa!

      No odottiko joku ihan aikuisten oikeasti että kokemattomat "pikkutytöt" pystyisivät ottamaan vastuun KOKO KANSAN JOHTAMISESTA eikä vaan omien asioidensa eteenpäin viemisestä!

      No sitä saa mitä tilaa!

      • Anonyymi

        Hyvin tyypillisiä hölmöläisiä. Ei ole selvinnyt että pitäisi ajaa suomalaisten asioita. Omia ideologioita yrittävät esitellä ja kansa ei niistä pidä. Typeryksiä!


    • Anonyymi

      Marin ja Kiuru 27.2 suorassa hallituksen tiedotustilaisuudessa painokkaasti; "viranomaisten toimintaan ja viestintään voi luottaa".

      Alunperinkin tuli jo mieleen; johtaako demokraattista oikeusvaltiota, ei kansan valitsemat, vaan ministerien valitsemat avustajajoukot ja useat toveri asiantuntijaryhmät?

      Silloin jo viimeistään hälytyskellot soi, kun presidentin ystävällistä mielipidettä; olisiko tarpeen laittaa "nyrkki" pohtimaan koronan vaikutusta ja toimia laajemmin yhteiskunnan näköpiiristä. Ei otettu kuuleviin korviin. Presidentin kimppuun kyllä käytiin hänen puuttuessa muka sisäpolitiikkaan. Ylittämällä valtuutensa. Hän ei saisi ilmaista mielipidettään. Saati kun valtioneuvoston salkoon leijonalippu oli laitettu väärinpäin ja kun valtioneuvoston salossa sen jälkeen liehui sateenkaarilippu.

      Edelleen sisäministerimme täysin käsittämättömät twiitit poliisiviranomaisista. Tahaton tai tahallinen kansan kiihottaminen, herättämällä epäluuloa, ettei poliisiviranomaisiin voi luottaa.
      Samoin pääministerimme tahaton tai tahallinen kiihottaminen yrittäjiä vastaan; yhteiskuntavastuuttomia, ihmisiä ja luontoa vastaan. Tahallaan irtisanovat, lakkauttavat tehtaita..kiusaavat
      Nyt ravintoloiden, ruokaloiden, matkailualan...alasajoa. Onko jotain henkisiä traumoja näitä aloja kohtaan?

      Onko varsinkin pää- ja sisäministeri kuvitelleet päässeensä vapaasti toteuttamaan hurjimpia toiveitaan; olla 4v. vallassa oleva diktaattori, saa vapaasti jakaa kansan nimissä ja laskuun miljardeja, tehdä Suomessa mitä haluaa? Vastuu siitä on vain, ettei kansa ehkä seuraavissa vaaleissa enää valitse eduskuntaan.

      • Anonyymi

        Entäs se kun ulkoministeri rahoittaa Kirgisiassa tupakanvastaista projektia?


    • Anonyymi

      Ehkä nainen ei vaan sovi päättämään asioita, kun ei osaa eikä tunne vastuuta.
      Kiroushan tuollainen hallitus on.

    • Anonyymi

      Demarien, Vasemmistoiliittolaisten ja Vihreiden päätehtävä näyttää olevan opposition kertakaikkinen vaientaminen. YLE on heidän päätyökalunsa ja se toitottaa hallituspropagandaa 24/7 kuten aikanaan DDR:ssä. Jos siellä keskustelupalstoilla yrittää jotakin kritisoida asiallisesti ja faktaan pohjautuen, kommentti sensuroidaan. Tämä tapahtuu päivittäin eikä opposition mielipiteitä saa esittää.

      • Anonyymi

        Sehän on juurikin sitä tuttua sosialismia ja kommunismia missä on vain yksi totuus ja kaikki muut mielipiteet leimataan yhteiskunnan vastaiseksi toiminnaksi ja mahdollisuuksien mukaan jopa lainvastaiseksi!


    • Anonyymi

      Hallituksella eikä ministerillä ole oikeutta velvoittaa ketään karanteeniin, mutta siitä huolimatta velvoitettiin yli 70-vuotiaat karanteeniin ja pysymään loitolla muista ihmisistä. Ikärasismi kaiketi kuuluu oikeusvaltio periaatteeseen, maaliskuussa alkanutta karanteeni velvoitetta ei vieläkään ole peruttu hallituksen taholta, unohtuiko?

      • Anonyymi

        Älähän höpötä. Hallitus suositti vahvasti yli 70 vuotiaiden suojelemista koronalta. Ja hyvä, että suositti, ettei meillä koittanut samanlainen katastrofi kuin Ruotsissa, jossa korona on ollut kohtalokas Ruotsin iäkkäille – noin 90 prosenttia kuolleista yli 70-vuotiaita!!

        Kauhistuttava ajatuskin kun tiedetään, että Ruotsissa on kuollut noin 6000 ihmistä koronaan!

        Suomessa ei ketään kielletty ulkoilemasta, vaan välttämästä kontaktia toisten ihmisten kanssa, että eivät saisi tartuntaa.
        Ja meillähän säästettiinkin vanhukset koronalta kaikin keinoin. Siitä suuri kiitos myös Sanna Marinin hallitukselle.

        Valehtelemisessakin pitäisi pitää jotain rajaa ... ja ikärasismia harrastetaan siellä työnantajien keskuudessa.


    • Anonyymi

      Kuinka sivistyneen viisikon hallitus muuttuikaan tällaiseksi sivistymättömien ihmisten joukoksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      17
      923
    2. En koskaan

      Aliarvoinut, nauranut/pitänyt pilkkana, tai ajatellut mitään negatiivista sinusta. Jos nämä asiat uskot ja luotat sen v
      Ikävä
      47
      809
    3. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      222
      709
    4. Nainen, olet kaipaillut seuraani

      Tiedän sen, kuulen sen. Sinulla ei ole muita joiden kanssa voisit niistä asioista keskustella joista keskustelet kanssan
      Ikävä
      75
      700
    5. Kirjoitit joskus minulle tietäen

      Että se olin minä.
      Ikävä
      45
      692
    6. Emme näe enää koskaan

      Näin ainakin uskon. Mutta ei hätää, et menetä yhtään mitään minussa. Sen kai jo tiesitkin. Hyvää vappua ja kesää. Toivon
      Ikävä
      33
      670
    7. Mitäs meinaatte vappuna

      ikävöivät ihmiset?
      Ikävä
      105
      652
    8. Vornanen alkaa olla kusessa

      Kaikki vanhat synnit on kaiveltu esiin ja niitä tosiaan näyttää olevan. Poliisin asussa esiintyminen vaaliteltalla, työt
      Joensuu
      79
      633
    9. Pistetään panokset

      Vielä korkeammalle! Eli mitäs numeroa kaipaat? Kaikki mukaan! Itse kaipaan 5
      Ikävä
      34
      589
    10. Olet tyylitajuton

      Ja ruma. En ole ikinä pitänyt ulkonäöstäsi. Et ole minun tyyppiäni millään tavalla. Puheesi on sellaista mongerrusta ett
      Ikävä
      25
      581
    Aihe