Jukurit kausi 2020-2021

Anonyymi

On aika avata kauden 2020-2021 Suomi24 Jukurit keskustelu!
Näin heti alkuun pitää sanoa että ei hyvältä näytä, monella tavalla. Talous on haasteellisessa tilanteessa, eikä tuo nykyinen peliesitys auta ollenkaan keräämään ne sallitut 2000 henkeä hallille.

Tänään oli vastassa Ilves Tampereella, lopputulos 5-1. Ei jää selitettävää, puolustuksen tarkkuus ei ole riittävä, jos päästää viisi maalia, pitäisi itse tehdä kuusi, mutta se on tuolle joukkueelle vaikeaa. Sopii toivoa että puolustaminen alkaa kiinnostaa huomenna!

74

937

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hirveältä näyttää.

    • Anonyymi

      Vaikuttaa siltä että tämä nykyinen joukkue on vielä huonompi kuin viime vuotinen.Tämä kovasti kehuttu ulkomaalaisvahvistuskin oli aivan surkea,ei mitään apuja joukkueelle

      • Anonyymi

        Kieltämättä kävi sama mielessä. Pakisto on nyt aivan tuuliajolla, viimevuosina on ollut paremmin hallussa se osasto, eikä tuo hyökkäys kalusto näytä olevan yhtään parempi kuin viimevuotisella miehityksellä, vaikka sieltä on vaihdettu pari ketjua pois. Tehotonta ja onnetonta.
        Tässä kohtaa olisi hyvä alkaa pikkuhiljaa peluuttaa myös toista maalivahtia, ettei käy kuin Aholle, että ensin 45 peliä sivussa ilman tuntumaa, ja sitten kaukaloon. Eihän se hyvin sujunut kun lähtökohdat oli pielessä.


    • Anonyymi

      Jukurit - TPS 1-4. Alkaa olla taas maalinteko niin aneemista, että pitäisikö porukalle syöttää viikon kuuri verilettuja?
      Tuore maalivahti Randelin pääsi sisään liigapeleihin, siitä se lähtee, näytti olevansa valmis liigan ja meno varmasti paranee, kunhan tulee maileja mittariin.

    • Anonyymi

      Alkaako olla aika vaihtaa valmentaja, vai odotellaanko että tulee ensin 7 tappiota lisää? 10 Tappiota alkuun ja kausi ohi. Game over. Voi sitten samantien ilmoittaa että Jukurit lopettaa tältä kaudelta tähän. Palataan ensi syksynä.

    • Anonyymi

      Jukurit joutaa takas Mestikseen, Liigassa rämpiminen on jo nähty..

      • Anonyymi

        Onhan tämä ihan käsittämätöntä että sen jälkeen kun Dufva lähti, niin ei ole ollut yhtään kunnon valmentajaa, joka saisi joukkueen voittamaan edes joskus. Pelaajien taso ei selitä tätä!


    • Anonyymi

      Lappu luukulle ja konkurssi hakemusta kehiin

      • Anonyymi

        Se lienee tulossa kohtsillään...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se lienee tulossa kohtsillään...

        Ei se helppoa ole monella muullakaan liigaseuralla tällähetkellä ainakaan taloudellisesti. Koittakaa kestää siellä etelä savon mualla.


    • Anonyymi

      Jääkendosta tippuu lähivuosina ilma pois palkoista ja hyvä niin!

    • Anonyymi

      Jukurit - Ässät 3-2 ja. Oli hivenen tuomarin ratkaisema peli. Uskallan sanoa että ilman Abramovia ei olisi voittoa tullut.

      Jukurit - HIFK 4-1 vauhti paranee! Oli jo peli-iloa nähtävissä, ja kiitos tälle Venäjän taiturille jälleen. Vaikka joukkueen peli ei saisi olla yhdestä miehestä kiinni, niin Abramov on se kaveri joka tuosta joukkueesta puuttui, ja nyt kun hän on mukana, palaset ovat menneet paikoilleen. Hienoa! Lisää samaa!

      • Anonyymi

        Surrkketaaa.....


      • Anonyymi

        Alkaa lukemat näyttää siltä mitä pitää. Jääkiekko ottelun voittoon tarvitaan keskimäärin 3-4 maalia. Ne kun tekee, niin todennäköisesti voittaa! Edellyttäen tietysti että myös oman maalin varjeleminen kiinnostaa.
        Viimeiset kolme kautta Jukurit on yrittänyt voittaa pelin tekemällä 1-2 maalia. Se ei vaan toimi, eikä siihen konseptiin ole syytä palata. Suoraan sanottuna en tule enää peliin, jos homma lipsuu takaisin siihen samaan sapluunaan.


    • Anonyymi

      Hifk oli aivan paskanipulla liikenteessä..

      • Anonyymi

        Ja nyt kookoo palautti maan pinnalle viikonlopun peleissä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja nyt kookoo palautti maan pinnalle viikonlopun peleissä

        KooKoo - Jukurit 4-1 : Ensimmäiset 40 minuuttia Jukurit oli syyslomalla. Viimeisessä erässä kävivät pelailemassa 15 minuuttia. Jäähyjä niin paljon että ei voi voittaa.

        Jukurit - KooKoo 1-4 oli ilmeisesti tullut vähän palautetta koska loma näytti loppuneen. Pelaaminen oli sinällään ihan ok, mutta maalinteon tukitoimet näyttävät olevan hallussa ainoastaan Rhodinilla ja Abramovilla muut surffailee päämäärättömästi ja odottelee että jospa se maali vahingossa tulisi.

        Hyökkäyksestä voisi pistää muutaman kaverin sapkoon lopettelemaan liigauransa, taso ei riitä liigaan. Nyt kannattaa ottaa änärimiehet sinne kun niitä saa halvalla/ilmaiseksi.


    • Anonyymi

      Jukurit - Tappara 2-1. No nyt, tuollaisella loppua kohti kiihtyvällä poljennolla on mahdollista voittaa koviakin seuroja. Vihdoinkin se alkaa mennä perille, että jos meinaa kaksi tai kolme maalia tekemällä voittaa, niin silloin ei voi montaa päästää omaan maaliin.

    • Anonyymi

      Kärpät - Jukurit 2-1.

      Oli suoraan sanottuna ajan tuhlaamista katsoa tuota pelailua, mitä en olisi tunnistanut jääkiekoksi, jos ei pelaajilla olisi ollut luistimet jalassa.
      Se oli nyt sitä toivotaan toivotaan kiekkoa, voitte Jukurit alkaa vaikka jo kesälomalle. Ei kannata pelata kautta loppuun.

    • Anonyymi

      Yksilötasolla luulisi olevan selvää, että jukurit parantaa ongelmanratkaisukyvyn huipentumaa.

    • Anonyymi

      Gloryhunterit pilaavat taloudellisen tilanteen lopullisesti.

      • Anonyymi

        Voisiko olla jopa niin, että jos lippu maksaa 15€, joukkue pitää tukevasti perää liigassa, ja lisäksi on mahdollista saada korona, niin siinä on sellaiset valttikortit kädessä että katsomo jää tyhjäksi.


      • Anonyymi

        Ooppa rauhallisempi, gloryhunttauksen takia ei kukaan jukurien peliin ole lippua ikinä ostanut. No mestiksessä ehkä.


    • Anonyymi

      Tänään tulee nimittäin! Lunta tupaan. Saipa on vireessä ja Jukurit ei osaa tehdä maaleja.

      • Anonyymi

        11---1 SURKEETA........


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        11---1 SURKEETA........

        jos oisin jukuri en haluis enää elää nii häpeällinen murska tappio


    • Anonyymi

      HIFK - Jukurit 11-1. Olisiko aika pikkuhiljaa tehdä jotain.

      Holtarin suitsuttamat pelaajahankinnat ovat menneet aivan päin *ittua. Onko siellä edes yhtään puolustajaa kentällä?? Kaukalossa ei ollut yhden yhtä pakkia tänään. Sen sijaan oli kyllä monta kohteliasta portieeria, jotka näkivät maalit parhailta paikoilta.
      Ei näkynyt myöskään hyökkääjiä, sen sijaan jotain ihme kneppailijoita oli 12 kpl. Rusettiluistelu oli siellä Espoon hallissa tänään. Nordiksella oli mahdollista pelata kiekkoa...jos nyt jotakin olisi kiinnostanut.

      Valmennuksen eväät on näköjään syöty tai sitten on jo paskat housuissa ja hartialukko päällä, kun ei edes aikalisää saa aikaan. Menkää pois sieltä penkin takaa patsastelemasta! Te-toimistosta voitte kysellä että löytyykö jotain sellaista mihin taidot riittäisi.

      • Anonyymi

        Illan epistolan nimi oli : Rajaniemi, 22 kääpiötä ja hallitontut. Ymmärrän täysin että siinä viiden maalin kohdalla alkoi varmasti *ituttaa niin paljon, että tuli "pitäkää tunkkinne" reaktio.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Illan epistolan nimi oli : Rajaniemi, 22 kääpiötä ja hallitontut. Ymmärrän täysin että siinä viiden maalin kohdalla alkoi varmasti *ituttaa niin paljon, että tuli "pitäkää tunkkinne" reaktio.

        Ei rahkeet riitä parempaan. Joukkue nyt pakkolomalle. Pois jaloista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei rahkeet riitä parempaan. Joukkue nyt pakkolomalle. Pois jaloista.

        Penni Eemeliltä fyrkat loppu!


    • Anonyymi

      Ihan pilipali sakkia! Ehdottaisin että jätätte loppukauden sikseen ja menette vaikka ekotorille pihamiehiksi. Jätetään se jääkiekko ammattimiehille.

    • Anonyymi

      Haha! Voi olla aikamoinen löyly saunassa huomenna. Ilves on aivan hirveässä vireessä. Jos IFK teki kahdella ja puolella kentällisellä 11 maalia, niin Ilves tekee neljällä varmaan lähemmäs 15.

      • Anonyymi

        Maksa velka! Tai hakeudu konkaan ! Kohta piäsöö järven jäälle pelaa!


    • Anonyymi

      Kyllä on taas sellaista kyntämistä että ei jaksa enää edes seurata. Jos päästää 5-8 maalia omiin joka pelissä, niin onko tuolla miehistöllä rahkeita tehdä se 6-9 maalia että tulee pisteitä? Pitäisikö sitä puolustuspeliä alkaa miettiä sillä idealla että Maks. 2 maalia saa mennä omiin??

      Mikä siinä on niin *itun vaikeaa??

    • Anonyymi

      KalPa - Jukurit 5-2

      Vieläkin 5 maalia omiin. Ei tuollaisella pellailulla tule pisteitä, onko sitä nyt jo kokeiltu tarpeeksi monta kertaa, vai pitääkö sitä kokeilla lisää?? Sitä on nyt kokeiltu viimeiseen 10 peliin noin 9 kertaa.
      Tätä ongelmaa voi lähestyä kahdella eri tavalla. Joko voi pelata trappia, tai sitten kiekkoa ja pyöriä enimmäkseen hyökkäyspäässä. Molemmilla tavoilla saattaa mennä vähemmän omiin kuin nyt.

    • Anonyymi

      Perjantaina tulloo telkkarista Jukurit-KooKoo. Tulosveto vihjeitä? Mennäänkö vielä perinteisellä että 5-11 omiin ja 0-3 tehtyä maalia?

      • Anonyymi

        No se on se lopputulos Jukurit 1 tai 2 miten ne ruotsalaiset nyt innostuu, muilta ei kannata odotella mitään, KooKoo sen 5-6 tekee. Jos rajuniemi pelaa samalla tavalla kun KalPaa vastaan niin 7-9 hötäsee kepeästi. Ei tarvii kun pistää kiekko jäätä pitkin luopumaan ja se oli homma hänessä.


    • Anonyymi

      Alkaa pikkuhiljaa olut maistua! Ei tuota toilaamista jaksa katsoa selvinpäin.

    • Anonyymi

      Jukurit - KooKoo 1-4.

      Lyhyesti: jos mennään vaan surfailemaan 50 minuutiksi ilman sen kummempia suunnitelmia, niin tuolta se suunnilleen näyttää. Ei pelikuria, sokea reettakin näkee että ei toteuteta valmentajan ohjausta.
      Kun hyökätään niin siihen menee liikaa aikaa. Se on nyt niin hidasta että vastustaja käy essolla kahvilla, ja silti ehtii vielä omalle maalille toivottamaan Jukurit tervetulleeksi. Ei noin hitaalla jalalla aiheuteta ongelmia vastustajan pakeille. Jos syöttää niin on keskimäärin hyvä tietää että joku on lapa jäässä ja valmiina ottamaan sen syötön vastaan. Yleensä ääntä kun käyttää niin on vähän helpompi paikantaa omia kentällä. Tänään ei kuulunut paljon mitään.
      Mitä sitten omaan puolustukseen tulee, niin on se nyt jo parempi, mutta peli on 60min. Ei 55min. Alusta loppuun pitää painaa!
      Kiekko kontrollia oli alussa 2min. Mihin se meni sitten? Jos joku tietää niin saa kertoa.

      Mutta! Jospa se siitä lähtee taas.

    • Anonyymi

      SaiPa - Jukurit 1-2

      Siitä se playoff-juna alkaa puksutella kohti Mikkelin asemaa, kun vaan jatkossakaan ei mene omiin enempää kuin 1. Ylivoima oli toisessa erässä hienoa katsoa! Noin pitää käyttää paikat kun niitä on.

      Se on tälle viikolle nyt 3 pistettä mahdollisesta 12 pisteestä plakkarissa, sopii toivoa että jatkoa on luvassa.

      • Anonyymi

        Ässät ja tappara kaatunut jo kahdesti tällä kaudella, eikä kahta kolmannetta. Jypille hävitty jo 3 kertaa, olisiko jo aika katkaista tuo putki..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ässät ja tappara kaatunut jo kahdesti tällä kaudella, eikä kahta kolmannetta. Jypille hävitty jo 3 kertaa, olisiko jo aika katkaista tuo putki..

        Nyt on se näytön paikka, ei ole mitään syytä miksi ei voisi voittaa vaikka kaikki tämän viikon pelit. Ainoa asia mikä mietityttää on se, että miten palautuminen hoituu tällä tahdilla. Ei ehkä kannata aamujäillä vetää sata lasissa, jos meinaa että loppuviikosta on vielä paukkua jäljellä pisteiden keräämiseen.


    • Anonyymi

      Jukurit - Ässät 0 - 7

      Mitä sellaista voi tapahtua yön aikana, että eilen yhden maalin päästänyt joukkue päästi tänään 7 maalia?? Voiko opittu puolustus unohtua 24 tunnissa niin totaalisesti, että joukkuetta ei edes tunnista? Oliko eilen saunailta?
      Oliko maalivahti jotenkin "ei läsnä" pelin alussa, kun suunnilleen jokainen veto meni sisään. Ei voi olla pelaava vahti "offline".

    • Anonyymi

      Jyp-Jukurit 1-5

      Olipas ponneton jyppi. Jukureiden itseluottamus oli huikeeta katsottavaa. Kiekonhallinta 60-40 jukureille. Huomenna Tappara nurin tuolla ilmeellä.

      • Anonyymi

        Oli kyllä mallikasta peliä! Kiekkoa kun hallitsee niin tuolta se peli sitten näyttää! Yleensä se kenellä on kiekko suuremman osan pelistä, tekee enemmän maaleja, ja siitähän tässä on lopulta kysymys.
        Mutta pitää sanoa että nyt myös omaan päätyyn päin tultiin herkällä jalalla, eikä maalivahtia jätetty yksin sinne selviämään.
        Paljon hyviä juttuja!! Mutta huomenna on erilainen haaste edessä, Tappara on aina paha vastus. Silti voitettavissa.


    • Anonyymi

      Tappara tosiaan kuntopuntarin ykkösenä kuudella perättäisellä voitolla. Mutta jotenkin tappara on ollut jukureille sopiva vastus ja jukurit onkin voittanut 3 viimeistä kohtaamista. Tapparan edellinen tappio onkin juuri jukureita vastaan.

      Tappara tulee pari päivää levänneenä mutta jukureilla hyvä peli alla. Veikkaus tarjoaa aika mukavaa 7.00 kerrointa jukuri voitolle. Ei siihen paljoa kannata laittaa ,mutta 20€ ja siihen muutama "varma" niin saa vähän kerrointa ylös.

      • Anonyymi

        Ne jotka ovat seuranneet tämän erään tuomarin toimintaa, tietävät että jos on Jukurit kaukalossa ja tämä herra tuomitsemassa, niin Jukurit häviää joka kerta. Tämä on ollut tätä samaa viimeiset 3 vuotta.


    • Anonyymi

      Eiköhän tämä ole nähty. Jukurit pois liigasta ja Kiekko Espoo tilalle.

    • Anonyymi

      Tästähän tulikin varsinainen juhlakausi!! Joukkue protestoi mitä ilmeisemmin pelaamalla aivan päin *ittua. Kukaan ei sano sitä ääneen mutta silmällään tuon näkee, että alkaa olla tahallista. Mitähän vastaan protestoivat? Onko se isomahainen kalju joka veti tältä kaudelta maton alta jo viime kesänä??

      • Anonyymi

        Ei liigatason joukkue häviä 10 peliä peräkkäin...ellei kysymyksessä ole jonkinlainen pelaajien kesken sovittu juttu. Viime vuonna pelaajisto teki saman tempun Pekalle.
        Missä on moraali? Mistä työnantaja maksaa? Miksi tätä sakkia pitäisi sponsorien kannattaa rahallisesti? Miksi Jukureita pitäisi kannustaa?

        Antaisin kaikille kenkää ja heti. Jos pelaaminen on noin vastentahtoista niin menkää pois. Työttömänä on 50-60 pelaajaa joille liigapaikka kelpaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei liigatason joukkue häviä 10 peliä peräkkäin...ellei kysymyksessä ole jonkinlainen pelaajien kesken sovittu juttu. Viime vuonna pelaajisto teki saman tempun Pekalle.
        Missä on moraali? Mistä työnantaja maksaa? Miksi tätä sakkia pitäisi sponsorien kannattaa rahallisesti? Miksi Jukureita pitäisi kannustaa?

        Antaisin kaikille kenkää ja heti. Jos pelaaminen on noin vastentahtoista niin menkää pois. Työttömänä on 50-60 pelaajaa joille liigapaikka kelpaa.

        Hoplaa..... Kohti.. Uusia.. pettymyksiä....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei liigatason joukkue häviä 10 peliä peräkkäin...ellei kysymyksessä ole jonkinlainen pelaajien kesken sovittu juttu. Viime vuonna pelaajisto teki saman tempun Pekalle.
        Missä on moraali? Mistä työnantaja maksaa? Miksi tätä sakkia pitäisi sponsorien kannattaa rahallisesti? Miksi Jukureita pitäisi kannustaa?

        Antaisin kaikille kenkää ja heti. Jos pelaaminen on noin vastentahtoista niin menkää pois. Työttömänä on 50-60 pelaajaa joille liigapaikka kelpaa.

        Rupusakkia koko porukka. Ei jatkoon.....


    • Anonyymi

      Tänään Jukurit - TPS

      Ennustan! Jukurit 0 maalia, hyökkäykset hitaita ja ennalta arvattavia, kun pitäisi jo ampua niin syötetään vastustajalle lapaan.
      TPS tekee tasaiseen tahtiin 3-4 maalia ja peli oli siinä. Ajatelkaa vaikka niin että nyt teidän ei tarvitse katsoa peliä, kun tiedätte mitä tapahtuu.

      • Anonyymi

        No ei mennyt pahasti pieleen.

        Jukurit - TPS 2-3 vl.

        Suurta ylistyslaulua ei voi tuosta kirjoittaa, mutta menipä nolla rikki. Järvinen oli hyvällä pelipäällä. Rohdin är mycket bra!!


    • Anonyymi

      Peitsarissa huumeiden käyttö yleistynyt

    • Anonyymi

      Onhan se maagista katsoa noita HPK:n ja JYPin otteita viimeviikoina. Siellä on päätetty että pohjalla loikoilu saa nyt riittää ja molemmat ovat nousukiidossa.

      Kysymys kuuluu : Miksi Jukurit ei onnistu samassa? Nyt on 11 tappiota putkessa ja taitaa tulla vielä monta lisää, eikä kukaan osaa muuttaa joukkueen kurssia. Näitä limbojaksoja on ollut melkein joka kaudella, eikä näytä siltä, että minkäänlaista oppimista olisi tapahtunut.

      • Anonyymi

        Kun pelaajat ymmärtää että pleijareihin on saumat menneet niin loppukausi on aina pelkkää näennäistä löysällä kullilla läpsyttelyä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kun pelaajat ymmärtää että pleijareihin on saumat menneet niin loppukausi on aina pelkkää näennäistä löysällä kullilla läpsyttelyä

        Ja Sokotalla koronan levitys pitkin kaupunkia...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kun pelaajat ymmärtää että pleijareihin on saumat menneet niin loppukausi on aina pelkkää näennäistä löysällä kullilla läpsyttelyä

        Tuo playoff junasta putoaminen näytti siltä että oli vakaasti päätetty, että ei voiteta enää. Tapahtuiko tämä samoihin aikoihin kun Netterberg ja Yip tulivat mukaan?! Onko tässä takana se, että joukkue kävi yt:t ja palkat leikattiin...sitten kuitenkin kaivettiin lompakkoa ja ostettiin kaksi pelaajaa...vähän ristiriitainen tilanne.
        On rahaa ostaa pelaajia, mutta sitten taas ei ole rahaa palauttaa yt sakin palkkoja normaalille tasolle.

        Kustiinko alkukauden sopimuspelaajia iirikseen?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuo playoff junasta putoaminen näytti siltä että oli vakaasti päätetty, että ei voiteta enää. Tapahtuiko tämä samoihin aikoihin kun Netterberg ja Yip tulivat mukaan?! Onko tässä takana se, että joukkue kävi yt:t ja palkat leikattiin...sitten kuitenkin kaivettiin lompakkoa ja ostettiin kaksi pelaajaa...vähän ristiriitainen tilanne.
        On rahaa ostaa pelaajia, mutta sitten taas ei ole rahaa palauttaa yt sakin palkkoja normaalille tasolle.

        Kustiinko alkukauden sopimuspelaajia iirikseen?

        Näin se meni. Ja kevättä kohti tulee uusia vähemmän kivoja asioita esille seuran puolelta. Pieniä järjestelyjä sekä putsauksia...


    • Anonyymi

      Ennätykset on tehty rikottaviksi! Tänään jos jumala suo Jukurit HC saavuttaa historiallisen rajapyykin. Tarjolla on tappio numero 12, pystyykö Jukurit saavuttamaan tuon maagisen luvun, vai jääkö legendaarinen saavutus ainoastaan haaveeksi!

      Jännitä sinäkin Liiga-viihteen parissa C-Morella!

      Vaihtoehtoisesti voit myös lähteä hiihtolenkille ja tehdä hyvää itsellesi.

      • Anonyymi

        Hiihtäessä ei ole sopivaa kosketella itseään, ladulla voi olla vaikka lapsia.


      • Anonyymi

        Jukurit - Lukko 1-5

        Ja sieltähän se jatko tappioputkelle putkahti! Kokematon pakisto maksaa edelleen liigan oppirahoja Jukurien lompakosta. Se joka päätti että kokemukselle ei ole tarvetta puolustajien joukossa, voisi tässä vaiheessa vaikka suksia vittuun!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hiihtäessä ei ole sopivaa kosketella itseään, ladulla voi olla vaikka lapsia.

        HOPLAA......MITES NYT KÄVI.....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        HOPLAA......MITES NYT KÄVI.....

        Jokainen on hyvä jossain. Jukurit häviämisessä.


    • Anonyymi

      Päällikkö Jokinen kun saapuu kaupunkiin niin kaikki saatte lättyynne Jukureissa! Sitten aletaan pelaamaan.

      • Anonyymi

        Kannatajat ei katso pitkään tällästä veivaamista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kannatajat ei katso pitkään tällästä veivaamista.

        Eikä pidä katsoakaan! Tähän tilanteeseen on tultu sillä reseptillä, että valmentaja ei hanki tai etsin pelaajia, vaan sen tekee joku joka ei sitä osaa. Mitäpä tällaisella reseptillä on odotettavissa?
        Muistuttaa Kimi Räikkösen viime kautta Alfalla. Koita siinä nyt polkea menemään kun alla on Fiat ja muilla formulat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eikä pidä katsoakaan! Tähän tilanteeseen on tultu sillä reseptillä, että valmentaja ei hanki tai etsin pelaajia, vaan sen tekee joku joka ei sitä osaa. Mitäpä tällaisella reseptillä on odotettavissa?
        Muistuttaa Kimi Räikkösen viime kautta Alfalla. Koita siinä nyt polkea menemään kun alla on Fiat ja muilla formulat.

        Qua ...vadis ...Jukurit??!!


    • Anonyymi

      Saipan ja Pelicansin jaettu ennätys lähenee, 17 tappiota putkeen. Pystyykö Jukurit nappaamaan kärkipaikan 18 tappiolla?

      • Anonyymi

        Kyllä nyt on niin vakuuttava tasaisuus tuossa tekemisessä, että 18 peliä pystyy helposti häviämään! Päätyyn asti!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä nyt on niin vakuuttava tasaisuus tuossa tekemisessä, että 18 peliä pystyy helposti häviämään! Päätyyn asti!

        Maaarkooo......joko ....jouvuit.....pois..... Tää tiedettin jo puoli vuotta sitten antaa yrittää.?


    • Anonyymi

      Jukurit - Kärpät 4-1

      Nyt homma on taas uomisaan. Tuollaisella puolustamisella ei häviä pelejä ja hyökkääjät ovat näköjään heränneet talviunesta. Kaikista eniten ärsyttää se, että tämä tapahtuu nyt aivan liian myöhään! Tämä potentiaali oli näkyvissä aiemmin ja sitten se katosi 13 pelin ajaksi ja siinä samalla meni playoffit sivu suun.

      Jos mikä pitää selvittää, niin se, miksi jokaisella kaudella on ollut tappioputki, lisäksi: miten se saadaan poikki viimeistään kolmen pelin jälkeen. Ensi kaudella ei saa olla enää tätä Jukurien perinteistä 9-12 pelin putkea nollalla pisteellä. Ei tuollaisia säännöllisiä jokavuotisia putkia ole millään muulla joukkueella, eikä pidä olla myöskään Jukureilla.

    • Anonyymi

      Menkää töihin

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1590
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1279
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1275
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1258
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1200
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe