Aihe

Millä tavoin huumeet auttavat elää?

Anonyymi

Ovat niin suosittuja, että miettii, että millä tavalla on parempi käyttää kuin olla käyttämättä.

Mitä huumeet auttavat?

7

64

  Vastaukset

  • Huumeista voi tehdä turhia aloituksia mistä tämäkin on hyvä esimerkki !

  • Aina on sanottu että mikään kysymys ei ole turha tai typerä.

   Mutta joo, eipä ne huumeet taida auttaa yhtään mihinkään. Kai niitä monet käyttävät " apukeinona " päästäkseen todellisuutta pakoon.

   Ja auttavat toki lyhentämään elinikää.

  • Huumekokeilut, huumeiden käyttö ja niihin liittyvät ongelmat ovat lisääntyneet kymmenen viime vuoden aikana. Huumekuolemien määrä on jatkanut nousuaan ja huumeisiin kuollaan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) tuoreen raportin mukaan aiempaa nuorempina.

   Mitä nopeammin narkkari poistuu muonavahvuudesta sitä parempi yhteiskunnalle.

  • Lääkekannabista Tanskasta
   .
   https://yle.fi/uutiset/3-11140970
   .
   Tanskaan nousee jättimäisiä halleja, jotka täytetään kannabiksella – Kanadalaisfirmat valtaavat nyt Euroopan markkinoita ja tähtäimessä on myös Suomi. Euroopan laillisten lääkekannabismarkkinoiden arvon arvioidaan kasvavan miljardeihin euroihin lähivuosina.
   .
   https://fi.wikipedia.org/wiki/Lääkekannabis
   .
   https://yle.fi/uutiset/3-10650937
   .
   EU-parlamentti haluaa lääkekannabiksen Kela-korvauksen piiriin
   .
   Parlamentti kehottaa EU-komissiota ja jäsenvaltioita käsittelemään esteitä, jotka haittaavat kannabiksen käyttöä lääkinnällisiin tarkoituksiin.
   Parlamentti huomauttaa lauselmassaan, että "on todisteita siitä, että kannabis tai kannabinoidit voivat olla tehokkaita ruokahalun parantamisessa ja painonmenetyksen estämisessä hivin/aidsin yhteydessä ja että ne voivat helpottaa mielenterveyden häiriöitä, kuten psykoosia ja Touretten oireyhtymää, ja lieventää epilepsian sekä Alzheimerin taudin, niveltulehduksen, astman, syövän, Crohnin taudin ja glaukooman oireita ja pienentää liikalihavuuden ja diabeteksen riskiä ja lievittää kuukautiskipuja".
   .
   https://www.duodecimlehti.fi/duo80438
   .
   "Tupakanpoltto ja alkoholin liikakäyttö ovat terveyden kannalta huomattavasti vaarallisempia kuin kannabiksen jatkuvakin suurkäyttö."

  • Huumeet ovat enimmäkseen gay.
   Ongelma onkin se, että, kun faktat ja fiktiot menevät sekaisin, niin silloin tehdään ns. sirpaleisiä päätöksiä ja ratkaisuja, jotka ovat tilanteiden johdosta näkyvissä olevien oireiden spekulointeja.
   Ja monet asiat, kuten huumaisaineiksi määriteltyjen aineiden tieteellinen ja lääketieteellinen potentiaali jää hyödyntämättä.
   Parhaana esimerkkinä näistä on kannabiksen yliarvostus, johtuen lähinnä itsediagnooseista, joissa jotkut saavat etua, johonkin asiaan. Mutta kuvitellaan, että kaikki hyötyisivät.
   Ja sama toisinpäin, että lääkeavun tarpeessa oleva ihminen jätetään auttamatta, koska, jos joku väärinkäyttää, niin se potentiaali estää oikeaa avuntarvitsijaa saamasta apua.
   Tempoileva ja tunteileva päihdemaailman ns. virallisten operaattorien toiminta on tuskastuttavaa. Ja, kun soppaan on lisätty vielä ns. mielenterveys ja päihde ajatus, niin ollaan lähellä tilannetta, jossa mylläri ajattelee viljan kasvavan jauhamista varten, eikä siksi miksi viljat alun perin ovat tulleet.

  • Suuri ero taitaa olla ihmisissä itsessään esim. kannabiksen suhteen.
   Kuka haluaa oikeasti käyttää vain lääkkeenä ja kuka sitten taas haluaa käyttää viihde- tai päihtymistarkoitukseen.

   Ja kuka valehtelee itselleen ja muille käyttävänsä lääkkeeksi vaikka haluaakin vain päihtyä mutta selittelemällä suojaa omaa mieltään kun ei halua tunnustaa vaikka mahdolliseksi ongelmaksi.

   Ihmiset ajattelevat että huumeet ylipäänsä auttaisivat johonkin mutta siitä vaan vetelemään, kyllä sen viimeistään useamman vuoden jälkeen huomaa mitä niistä seuraa.
   Monien " aineiden " haitatkaan eivät tule esiin hetkessä.

  • Narkkarin munasolu ja siittiöt myrkyttyvät
   Lapsi voi syntyä vammaisena,
   Ja lapset kärsivät henkisesti narkkari vanhempien takia ja saavat huonon mallin
   Ja eivät ehkä pysty työhön koskaan.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   Kotimaiset julkkisjuorut
   139
   11306
  2. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   Kotimaiset julkkisjuorut
   287
   5595
  3. Jättiselvitys: He saivat 100 000 euroa Business Finland tukea

   Jättiselvitys Business Finlandin koronatuista: he saivat 100 000 euroa, yli tuhat peruutti hakemuksensa https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000007660
   Maailman menoa
   77
   3888
  4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   96
   3295
  5. Onkobmaisasta rikostutkinta päällä?

   Vauva palstalla oli lähipiirin viestit julkaistu mitä siellä täydellisessä pikku perheessä todellisuudessa tapahtuu... Aivan järkyttävää tekstiä jos p
   Kotimaiset julkkisjuorut
   176
   1899