Aihe

Lutikoita kerrostalossa

Anonyymi

Eräässä Naantalin kerrostalossa on havaittu lutikoita. Eilen kävin kylässä ja porrakäytävässä niitä vilisi. Tuttuni mukaan tämä ei ole ensimmäinen kerta. Kyseessä suhteellisen vanha kerrostalo. Miten voi olla mahdollista tälläinen lutikka ongelma.

13

141

  Vastaukset

  • Kannattaisi varmaan hankkia tuholaistorjujat paikalle.

  • Käärmetalossa ollut jouk u vuosi takaperin lutikoita.. Siellä asuu muutama ihminen, jotka keräävät kirpputoreilta tavaraa ja pieni huoneisto on aivan täynnä kaikenmoista kamaa jopa kuolinpesistä kerättyä 70 vuoden takaisia mattoja ja muita tekstiilejä. Tavaroitaan säilyttelevät joissakin varastoissa ja tuovat niitä lisää huoneistoonsa. Oliko se juuri tuo kirppari ihminen, jonka kämpässä niitä lutikoita oli. Onko nyt sama talo,?

   • Kyseessä ei ole Käärmetalo. Joka tapauksessa torjunta toimet pitää ottaa käyttöön ja nopeasti. Kysymyksessä osaketalo.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kyseessä ei ole Käärmetalo. Joka tapauksessa torjunta toimet pitää ottaa käyttöön ja nopeasti. Kysymyksessä osaketalo.

    Taidanpa tietää mistä talosta on kysymys. Keväällä kävi monta kertaa tuholaistorjuntaa paikalla valkoisiin suojapukuihin pukeutuneina.


   • Näiden epäsiistien ihmisten takia koko taloyhtiö kärsii. Miten mahtaa olla tällaisten ihmisten henkilökohtaisen hygienian laita? Kun koko kämppäkin on kuin kaatopaikka, täynnä kirppari rojua.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Näiden epäsiistien ihmisten takia koko taloyhtiö kärsii. Miten mahtaa olla tällaisten ihmisten henkilökohtaisen hygienian laita? Kun koko kämppäkin on kuin kaatopaikka, täynnä kirppari rojua.

    Se yksikin porukka kantaa jotain antiikkisia huonekaluja ja ties mitä roinaa. Eikö todellakaan taloyhtiö voi puuttua tälläiseen toimintaan. Parveke täynnä ja näkyy pitkälle. Paloturvallisuus riskikin vielä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Se yksikin porukka kantaa jotain antiikkisia huonekaluja ja ties mitä roinaa. Eikö todellakaan taloyhtiö voi puuttua tälläiseen toimintaan. Parveke täynnä ja näkyy pitkälle. Paloturvallisuus riskikin vielä.

    Ilmoitus palokunnalle ja tuholaistorjujalle sitten välittömästi.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Taidanpa tietää mistä talosta on kysymys. Keväällä kävi monta kertaa tuholaistorjuntaa paikalla valkoisiin suojapukuihin pukeutuneina.

    Makasiinipolku.


  • Mitäköhän ne lutikat oikein etsivät siitä talosta kun keväällä oli kuulemma samanlainen ongelma. Silloin ongelma ratkaistiin torjunnalla, mutta nyt taitaa olla vähän erillainen ratkaisu keino kyseessä. Liekö talonyhtiön varat vähissä kun ei enää torjunta hommiin ryhdytä.

  • Lutikat ovat todella vaikea hävittää ja siihen tarvitaankin ammattilaisen apua. Mikäli ne on jo kerran onnistuttu hävittämään ja sitten niitä kuitenkin ilmaantuu uudelleen niin kannattaisi alkaa tutkimaan jokainen asunto, kellarit ja vintit, sillä jossain on silloin lutikoiden pesä.

  • Lude ei ole kärpästä ihmeempi hyönteinen tai kärpänen levittää kyllä tauteja, toisin kuin lude.Luteet hävisi suomesssa 60 luvulla, mutta nyt ne on tulleet rajojen avautumisen, matkustelun etc. myötä takaisin ja takuulla jäädäkseen! Parempi vaan tottua niihin, niin kuin isossa osassa maailmaa on totuttu niihin.

  • Vaikuttaa siltä että talonyhtiö on saanut lutikka ongelman kuriin. Eilen kävin jälleen kylässä ja eipä näkynyt lutikan lutikkaa enää.

   • Vai saanut talonyhtiö ongelman kuriin, ja paskat. Kyseinen talonyhtiö on tietääkseni niin paljon miinuksella että kohta joutuvat perimään osakkailta korkeampaa vastiketta.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   394
   25349
  2. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   16359
  3. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   399
   15105
  4. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   111
   12677
  5. Uskotteko että kumppaninne on teille se oikea

   Haluaisin kuulla, että kuinka moni oikeasti on sellaisessa parisuhteessa jossa kumppanina on se ”elämä rakkaus”? Että pystyisi sanomaan rehellisesti e
   Parisuhde
   84
   1917