Vanhempien seksielämä

Anonyymi

Heräsin yöllä taas omia aikojaan. Aikaerorasitus se ei lakkaa näemmä ikinä vaivaamasta. Vuosi Uudessa-Seelannissa on takana. Makaan entisessä sängyssäni lapsuudenkodissani ja sytytän yöpöydän lampun. Kello on kaksi. Venyttelen. Kusihätä. Hiippailen vessaan kuselle.

Eteiskäytävässä havahdun outoon ääneen. Pieniin huokailuihin, vikinään ja ähinään. Vanhempieni makuuhuoneen oven raosta paistaa himmeä valo. Niilläkin on näemmä yöpöytävalo päällä. Olin kuullut siskoltani että vanhemmilleni oli tullut nykyisin ihmeellinen tapa alkaa heräilemään öisin. Kuulemma saattavat keittää kahvitkin, lätkiä tunnin valetta korteilla ja palata nukkumaan. Kai se on jotain elämäntaparemonttia sekin. Faija jäi pari kuukautta sitten eläkkeelle autohitsaamosta. Mutsi on kaupungilla iltasiivoojana vielä seitsemän vuotta ennen kun eläkkeen onnet koittaa hänelle. Taitaa olla onni koittanut nytkin?

Hiivin ovenrakoon katsomaan. Siinähän ne on kun tarjottimella: molemmat ilkosillaan ja isäukko pää korvia myöten mutsin haaravälissä. Mutsin sääret sätkättelevät ja suu päästää hiljaisia huokauksia. Mahtaa tehdä hyvää. Faija korjaa asentoaan ja levittelee karvaista pehkoa pehmeässä ihmemaassaan. Uusi sukellus kielellä lipoen. ”Kostea sää tänään” kuuluu hänen hiljainen kommenttinsa jalkovälistä. Mutsi naurahtaa, silittelee faijan kieltämättä viime vuosina ohentunutta tummaa tukkaa ja pusertaa yhtäkkiä faijan pään hyllyvien sääriensä väliin. Äänekkäämpi silmät kiinni saatu voihkaus kertonee orgasmista, arvelen.

En ollut koskaan ennemmin tiennyt vanhempieni seksielämästä. Luulin pitkään ettei heillä sitä varmaan enää ole. Ainakaan keskenään. Muistan vintiltä vanhasta äitiyspakkauslaatikosta löytämäni mittavan kokoelman pornokasetteja. Niitä faija varmaan tapitti kaikki illat kun me lapset olimme muuttaneet omillemme, ajattelin. Mutta kas, vanhempien makuuhuoneen televisiossahan näkyy pyörivän nytkin joku filmi jossa musta mies porasi huolella uhkeaa blondia anaaliin. Äänet on käännetty pois, tietenkin, sen verran muistivat että taloudessa joku muukin kuin he.

Näky makuuhuoneessa oli hämmentävyydestään huolimatta kieltämättä kiihottava. Ehkei kannattaisi katsoa… Mutta en malta mennä pois. Kaluni oli huomaamatta jäykistynyt yöshortseissani. Siirryin parempaan asentoon ovenrakoon. Ajatella, jos he vielä huomaisivat minut…

Esileikit makuuhuoneessa jatkuivat pian seuraavaan vaiheeseen. Mutsi kuiskasi raukeasti huokausten välissä ”Raimo… Raikku… pane jo… Nussi…”. Faija nousi asemistaan. Läskisen mahan alla näkyi olevan varsin keskiverron näköinen kalu. Sinipunaisena tojossa odottamassa pääsyä sinne liukkaaseen ja lämpimään. Faija sivelee mutsin tissejä ja hipelöi nännejä työn karhentamilla sormillaan. Mutsilla oli aina ollut roikkuvat tissit. Ja roikkuva maha. Joskus jossain naistenporukassa syytti meitä neljää lasta asiasta, ei ollut kuulemma palautunut koskaan synnytyksistä. Vittu oli varmaan myös iso, siitähän ei mulla ollut parempaa havaintoa, lapsena saunassakaan muista nähneeni kun ruskean karvapöheikön.

Faijalle tuo näemmä hyvin kelpasi. Parempi asento lähemmäs tuota huolella käsiteltyä onkaloa ja tottuneella survaisulla kalu sisään. Tässä vaiheessa faijakin urahti jo vähän. Mutsin voihke kiihtyi samaan tahtiin faijan kirnuamisen kanssa. Faijalla oli tottuneet liikkeet. Karvaiset pakarat laski ja nousi tasaista tahtia vaaleiden säärien välissä. Yhtäkkiä liike kiihtyi, hiki nousi isän otsalle ja silmät kiilui suurina. Koko sänky natisi uhkaavasti rajun panemisen tahdissa. Yhteen osuvista vatsarasvoista kuului läiske, taisi faijan kassitkin osua siinä ryskeessä mutsin pillunsuulle. Mutsi pusersi faijan luomista selkää sinisiksi lakatuilla kynsillään. Meno alkoi olla varmaan lähellä orgasmia, ajattelin.

15

7150

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Nylkytys loppui ja faija kääntyi selälleen. Taitaa olla asennonvaihto? Mutsi koluaa ylös sängyn pohjalta ja korjaa punaisia kiharoitaan. Faija rysähtää sängylle ja korjaa tyynyä paremmin tueksi pään alle. Silmät tapittaa television ruutua jossa joku narkomaanin näköinen nainen on alkanut ottaa poskeen joltain prätkä-äijältä.

      On se vaan rivon näköistä, omat vanhemmat siinä kiimaisina alasti toistensa kimpussa. Faijan kalun varsi kiiltelee pillunlimoista kun mutsi kapuaa jalat harallaan ja istuu koko painollaan päälle ratsaille. Kalu sujahtaa pillun uumeniin ja mutsikin osaa määrätä näemmä mieleisen tahdin. Isot riippuvat tissit heilahtelee ja ihrakerrokset lyö tahtia kun kiima on suurimmillaan. Mutsi painautuu faijan pehmeää rintaa vasten. Faija hakee isoilla työmiehenkäsillään toisen rinnoista suullensa ja nuolee nännejä. Tasainen voihke kuuluu jälleen mutsin suusta, silmät painuu kiinni. Iskä tarttuu mutsin hyllyvään vyötäröön ja koukistaa jalkansa. ”Pannaan välillä vastaan” hän murahtaa möreästi. Sänkyparka nitisee ja rasahtelee uhkaavasti kun faija syöttää mutsin vitussa kiihtyvää tahtia. Liike pysähtyy ja faija korahtelee ja voihkii hetkisen. Laukeaminen on tapahtunut.

      Kiihkeä tunnelma makuuhuoneessa on vaihtunut kahden vanhan ihmisen hengästyneeseen puuskutukseen. Vanhemmat on taas entisensä. Mutsi rupeaa pukemaan virttynyttä yöpaitaansa ja faija haroo lattialta boksereita jalkaansa. Nyt on paras livetä paikalta… Hiippailen äkkiä vessaan. Niin hämmentävää kun äsken näin, se tuntui kiihottavalta. Vuosikymmenten avioliiton jälkeenkin vielä vanhat ihmisetkin paneskelevat kun nuoret konsanaan. Vedän käteen ja roiskin vessanpönttöön.

      Avatessani vessan oven huomaan faijan tulevan juuri makuuhuoneesta. Sivusilmällä näen sen kalun olevan vielä puolijäykkä boksereissa ja naama helakanpunainen. ”Ai sä olet valveilla… Nyt nukkumaan!” se sopertaa mulle vaivautuneella äänellä. Maatessani sängyllä kuulen hiljaiset nauruntirskaukset vanhempien makuuhuoneesta faijan palatessa vessasta…

      Nyt selvisi, on vanhemmillakin vielä seksielämää!

      • Hyvä jatko. Kai muistit vetää vessan roisimisesi jälkeen.
        Itsellä on kokemusta tuttava pariskunnasta ja niiden matkailuautosta.
        Kehuivat iltanuotiolla muutaman viinin jälkeen mun roolia kiilapoikana kun joku kysyi musta.
        Se oli vitsi.
        Toiset eivät vaan ymmärtäneet sitä.


      • Anonyymi

        Minä katselin nuorena poikana usein ku vanhemmat nussi. Luulen että kerran äitinä näki minut oven raossa mutta ei snonut mitään.
        Kaava oli aina sama isäni alkoi vähän hiplaamaan ja hetken päästä äitini otti suihin isältä joka aina loppui siihen että isäni sanoi jotain lopeta tai multa tulee. Sitten asento vaihtui nii. Että isäni nuoli äitiäni ja välillä orkkuun saakka. Sitten isäni siirtyi päälle tai äitini oli nelinkontin ja isäni otti hänet takaapäin. Isäni ei koskaan kestänyt kauaa vaan minuutin kaksi ja siitten ähkäisy ja homma oli valmis.
        Äitini meni lähes aina vessaan pesulle tämän jälkeen.
        Ja tätä jatkui ainakin siihen asti että minä muutin opiskelemaan.


      • Anonyymi

        Meillä oli mökillä ns pikkumökki missä minä sain aina nukkua yksin ja vanhemmat nukkuivat toisessa. Ensimmäisen kerran kun näin että vanhemmat rakastelee oli kun kerran tulin ilalla hakemaan juotavaa ja kuulin kun äitini voihki.
        Hiivin katsomaan ja isäni oli äitini päällä ja pani raivoisasti. Äitini lähes huusi orgasmiaan ja isäni peitti hänen suutaan ja sanoi että voin kuulla kun noin huudat. Kun molemmat oli saaneet niin isäni kierähti pois äitini päältä ja minua kiihoitti kun näin äitini pillusta valuvan sperman ja isäni limaisen puolijäykän kullin.
        Tämän ensimmäisen kerran jälkeen osasin aina hiiviskellä katsomaan. Usein oli varmaa että vanhemmat pani jos he ottivat muutaman lasin viiniä illan aikana ja silloin minäkin leikin aina väsynyttä ja menin aina aikisin nukkumaan koska tiesin että pääsen katsomaan jos ne ei ole liian väsyneitä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Meillä oli mökillä ns pikkumökki missä minä sain aina nukkua yksin ja vanhemmat nukkuivat toisessa. Ensimmäisen kerran kun näin että vanhemmat rakastelee oli kun kerran tulin ilalla hakemaan juotavaa ja kuulin kun äitini voihki.
        Hiivin katsomaan ja isäni oli äitini päällä ja pani raivoisasti. Äitini lähes huusi orgasmiaan ja isäni peitti hänen suutaan ja sanoi että voin kuulla kun noin huudat. Kun molemmat oli saaneet niin isäni kierähti pois äitini päältä ja minua kiihoitti kun näin äitini pillusta valuvan sperman ja isäni limaisen puolijäykän kullin.
        Tämän ensimmäisen kerran jälkeen osasin aina hiiviskellä katsomaan. Usein oli varmaa että vanhemmat pani jos he ottivat muutaman lasin viiniä illan aikana ja silloin minäkin leikin aina väsynyttä ja menin aina aikisin nukkumaan koska tiesin että pääsen katsomaan jos ne ei ole liian väsyneitä.

        Sama homma. Minä kuulin myös ensimmäisen kerran maalla, joka oli käytännössä kesämökkikäytössä ainoastaan. Siellä oli nukkumapaikat aitassa, talossa tietysti, sekä saunamökissä. Kukaan meistä lapsista ei tietenkään halunnut nukkua talossa, joten kesäyöt vietettiin aina joko saunamökissä tai aitassa. Kerran kesällä kuulin talosta voihkimista. Tiesin heti että isä ja äiti nai. Olin silloin jotain 16 - 17 kesäinen ja yksin heidän kanssaan maalla. Olin ollut menossa huussiin kuselle ja heittämään spermapaperia pois kun alkoi jöpöttää taas. Kuuntelin ikkunan alla mitä tapahtui. Ikkuna oli sen verran korkealla ettei siitä päässyt näkemään, mutta äänet riitti siihen että vetelin toisen kerran käteen ja heitin spermat samaan paperiin kun kuulin äidin ja isän saavan orgasmin. Sen jälkeen joka kerta kun heillä oli vauhtijuomaa ja jos olin heidän kanssaan, pääsin kuuntelemaan ja runkkaamaan ikkunan alle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Meillä oli mökillä ns pikkumökki missä minä sain aina nukkua yksin ja vanhemmat nukkuivat toisessa. Ensimmäisen kerran kun näin että vanhemmat rakastelee oli kun kerran tulin ilalla hakemaan juotavaa ja kuulin kun äitini voihki.
        Hiivin katsomaan ja isäni oli äitini päällä ja pani raivoisasti. Äitini lähes huusi orgasmiaan ja isäni peitti hänen suutaan ja sanoi että voin kuulla kun noin huudat. Kun molemmat oli saaneet niin isäni kierähti pois äitini päältä ja minua kiihoitti kun näin äitini pillusta valuvan sperman ja isäni limaisen puolijäykän kullin.
        Tämän ensimmäisen kerran jälkeen osasin aina hiiviskellä katsomaan. Usein oli varmaa että vanhemmat pani jos he ottivat muutaman lasin viiniä illan aikana ja silloin minäkin leikin aina väsynyttä ja menin aina aikisin nukkumaan koska tiesin että pääsen katsomaan jos ne ei ole liian väsyneitä.

        Ei muuta kuin tekemään kunnon tarinaa tästä! Jos on vieläpä noin verbaalisesti lahjakaskin niin ei tuottane vaikeuksia. Sitä voi lisätä fantasia-asioita höysteeksi vaikka tosipohja olisikin ohut tai olematonkin. Kiihottava aihepiiri


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sama homma. Minä kuulin myös ensimmäisen kerran maalla, joka oli käytännössä kesämökkikäytössä ainoastaan. Siellä oli nukkumapaikat aitassa, talossa tietysti, sekä saunamökissä. Kukaan meistä lapsista ei tietenkään halunnut nukkua talossa, joten kesäyöt vietettiin aina joko saunamökissä tai aitassa. Kerran kesällä kuulin talosta voihkimista. Tiesin heti että isä ja äiti nai. Olin silloin jotain 16 - 17 kesäinen ja yksin heidän kanssaan maalla. Olin ollut menossa huussiin kuselle ja heittämään spermapaperia pois kun alkoi jöpöttää taas. Kuuntelin ikkunan alla mitä tapahtui. Ikkuna oli sen verran korkealla ettei siitä päässyt näkemään, mutta äänet riitti siihen että vetelin toisen kerran käteen ja heitin spermat samaan paperiin kun kuulin äidin ja isän saavan orgasmin. Sen jälkeen joka kerta kun heillä oli vauhtijuomaa ja jos olin heidän kanssaan, pääsin kuuntelemaan ja runkkaamaan ikkunan alle.

        Minä katselen lähes joka vikko kun vanhempani nussii. Meillä on viereiset makuuhuoneet ja välissä vain seinä joka tehty vaatekaapeista ja yhden kaapin välissä on pieni rako mistä näkee vanhempiien makuuhuoneeseen. Olen nähnyt kaiken mitä seksissä voi harrastaa ja välillä ne tekee sitä tosi hitaasti mutta välillä todella rajusti ja nopeasti. Kerran isäni tuli kotiiin jostain aika myöhään ja vähän kännissä niin hän lähes pakotti nukkuvan äitini hommiin. Isä tuli aika nopeasti ja nukahti niin oli aika kiihoitttavaa katsoa kun äitini tyydytti itsensä sormilla orgasmiin.


    • Hieno juttu seksi ei lopu koskaan...

    • Anonyymi

      Kiva tarina!

      • Anonyymi

        Pipipään löpinöitä


    • Anonyymi

      Olin lapsista vanhin ja olin 9-10v kun törmäsin vanhempieni huoneeseen äitini sai minut ollessaan 16-vuotias joten tapahtuma hetkellä oli
      25-26-vuotias.
      Törmätessäni vanhempieni makuu huoneeseen näin kun äitiäni pani minun setä olivat ilmeisesti parinvaihto puuhissa jota en silloin tajunnut. Tajusin homman vasta vuosia myöhemmin.
      Näin merkkejä useita vuosia myöhemmin parinvaihdosta.
      Olen itse myös ajautunut vaimoni kanssa parinvaihto ja kolmen kimppa linjalle.

    • Anonyymi

      Olin 7-9 vuotias ja menin aina mummolle koulun jälkeen lähinna syömään ja sitten mummo katsoi vähän perääni. Aina välillä hänelle tuli kylään eräs mies ja heillä oli kuulemma aina jotain työ juttuja keskenään. Menivät aina makuuhuoneeseen selvittämään asioita. Kerran ovi oli jäänyt raolleen ja näin kun siellä tosiaan tehtiin töitä. Mies oli mummoni haarojen välissä ja nuoli häntä. Mummoni inisi hiljaa ja kohta hön nousi mummoni päälle ja aloitti hirveän panemisen. Molemmat saivat hetken kuluttua ja minä luikin äkkiä takaisin alakertaan.

    • Anonyymi

      Minä olen nähnyt useasti isäni runkkaavan nuorena kun olemme olleet mökillä kahdestaan. Nukuin aina parvella ja näin isäni sängylle sieltä kun vähän siirtyin. Hän luuli että nukuin ja luki yleensä pornolehtiä iltaisin. Kiihotti aina katsella tätä toimitusta. Hän tuli aina vatsalleen ja sitten pyyhki paperiilla spermat pois ja rupesi nukkumaan.
      Tätä jatkui monta vuotta kun olin n 10- 14 vuotias.
      Vanhempani eriosivat kun olin aika pieni ja vietin aina kesälomaalla pari viikkoa isäni mokillä. Kiihoittavaa aikaa nuorelle.

      • Anonyymi

        Mä muistan kun löysin semmoisena 12 vuotiaana isän mittavan pornokasettikokoelman. Pornolehtiäkin oli, etupäässä EM:mmää ja Jallua autotallin pöydän alla. Niitä kävin välillä itsekin selailemassa ja pahinta kiihkoa pois runkkailemassa. Isä vaihteli niiden piilopaikkaa kun kai huomasi että olen jäljillä. Itse se kyllä sulkeutui vaivihkaa autotalliin lukkojen taa, niinkuin kukaan ei muka huomannut että siellä paloi lukitusta ovesta huolimatta silti valot.

        Pornokasetitkin sai välillä muuttovillityksiä, vaikka yritin olla huolellinen kasettien takaisin asettelussa ja mestari löytämään katselun jälkeen sen kohdan mihin kasetti oli viimeksi pysäyteytty. Kiihotti vähän ajatella että mitähän kohtaa isä on viimeksi katsonut ja mille ehkä lauennut. Ja mikä kasetti päätyi pinon päällimäiseksi eli katselluimmaksi. Eikä ne tahrat lattiassa tai saunatuvan telkkarin ruudussa tainneet aina olla ihan erikeepperiä...

        Kondomipaketteja löysin joskus myös, ja joskus myöhemmin erektiolääkkeitä vaikken olisi kieltämättä aidosti uskonut että niillä on enää mitään kahdenvälistä äiskän kanssa. Yksi pilleri oli syöty kai testimielessä. Yhdestä kaapista tuli vastaan jonkinlainen patterikäyttöinen vibraattori ja korsetti... En paremmin arvellut millä vuosituhannella ovat niitäkin käyttäneet.


    • Anonyymi

      Hyvä novelli!

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      66
      6382
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4106
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      265
      2529
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1990
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1498
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      96
      1348
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1097
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1080
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1026
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1001
    Aihe