Aihe

Jari Lidström keksi pyörän uudestaan

Anonyymi

Kouvolassa voitaisiin pilotoida jotain sellaista, mitä ei ole kokeiltu missään, oppisopimus. Tietään, että ministeriössä on rahaa .

1

<50

  Vastaukset

  • Ex-pääministeri Esko Uho ei ymmärrä pääministeri Marinin tekemiä syytöksiä, enkä minä Esko Ahon päätöksiä Iiro Viinasen avustuksella.

   90-luvun laman kokeneet muistamme hyvin Ahon ja Iiro Viinasen kasvot jokailtaisista Ylen uutisista. Agenda oli että suomalaisissa yrityksissä on liikaa työntekijöitä. Yrittäjät uskoivat jakamalla lopputilejä,olemassa olevat työt jäi tekemättä ja toimituksetkin viivästyivät..
   Pankki kriisi ja talouden hoito on sitten oma järkyttävä tarinansa, hautausmaat täyttyivät yrittäjistä. Kannattaa tutustua historiaan Ahon hallituksen 1990-luvun virheistä.
   Rauniot savuavat vieläkin Ahon selän takana. Sixten Korkman varoitti Ahoa, ei uskonut.

   Valtionvelka on aina puhuttava aihe oppositiossa oleville, Pääministerit Harri Holkeri ja Esko Aho nostivat ennätyksellisesti velkaa, ministeri Lipponen joutui korjaamaan herrojen tekosia.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   13080
  2. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   93
   9044