Aina ulkopuolinen

Anonyymi

Kirjoitan nyt tänne, kun on pakko saada jakaa edes jollekin tätä pahaa oloani. :(
Olen siis tällainen yksinäinen ihminen, jolla ei ystäviä ole. Äidin ja muutaman muun sukulaisen kanssa sentään on hyvät välit, etten nyt ihan totaalisen yksin ole elämässä, mutta kuitenkin tosi yksinäinen. Elokuussa aloitin uuden liikuntaharrastuksen, joka on tuonut iloa elämään, ja on tuntunut, että ryhmässä on hyvä henki ja melkein kuin muut ryhmäläiset olisivat kavereitani, kun treeneissä aina kuitenkin jotain jutellaan, nauretaan ja tsempataan toisiamme.

Nyt sitten kuitenkin sain kauttarantain kuulla, että viime viikonloppuna nämä muut harrastuskaverini ovat olleet yhteisessä illanvietossa, johon minut on "unohdettu" kutsua. :( Tuntuu todella pahalta. Miksi jäin taas kerran porukan ulkopuolelle, vaikka olen tehnyt kaikkeni, että olisin ryhmän jäsen siinä missä muutkin? Mikä mussa oikein on vikana, ettei ihmiset halua seuraani?? Juu, ette te tuntemattomat ihmiset osaa siellä ruudun takana tähän vastata. En vaan itsekään saa kiinni siitä, että mitä pitäisi tehdä toisin, jotta kelpaisin. Mielestäni olen jutellut ja ollut mukava ihmisille tässä harrastusryhmässäni. Nyt on fiilis, että tekisi mieleni jäädä koko ryhmästä pois. Varmaan muutkin sitä toivoisivat. Oli nimittäin aika kiusaantunut tunnelma, kun yksi ryhmäläinen alkoi puhua viime viikonlopusta ja muutama muu alkoi suhahtelemaan ja vinkkaamaan minuun päin, että "ole hiljaa, toi kuulee".

En nyt tiedä mitä tällä sepustuksellani tavoittelen, mutta halusin vain vähän purkaa tuntojani. On tosi paha mieli. Tällaista tapahtui jo kouluaikoina, että minut jätettiin yksin. Nyt olen jo kolmekymppinen, ja sama meininki jatkuu. :(

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Itse olen 44-vuotias nainen ja mulla on yksi ystävä.Ja voin sanoa että jos mulla ei olis häntä niin mun elämä olis tosi harmaata.Olen itse ollut koulukiusattu niin kauan ku olen käynyt koulua ja opiskellut.Olin 33-vuotias kun tutustuin ystävääni.Tätä ennen olin ilman yhtään kaveria.

      Se mitä kerroit on mulle tuttua ja ymmärrän sua erittäin hyvin.Itselläni on vaikea tutustua uusiin ihmisiin ja naisiin mulla ei ole yhtään luottoa.Kiitos koulukiusaamisen.Myös aikuiskoulutuksessa on kiusaamista ja ajattelin aikuisiällä ettei aikuiset kiusaa,mutta väärässä olin.

      Vasta kun pääsin työkyvyttömyyseläkkeelle niin se muutti sen ettei enää tartte kärsiä syrjimisestä.

      • Anonyymi

        Hei, kiitos viestistäsi. Hienoa, että olet löytänyt ystävän! Yksikin ystävä riittää, jos kyse on aidosta ystävyydestä. Olen iloinen puolestasi. :)
        Minullakin on taustalla koulukiusaamista. Käyn töissä, ja työpaikalla ei onneksi kiusata, mutta olen siellä melko näkymätön. Toisaalta työn luonne on sellainen, että kaikki tekevät yksin omia hommiaan, ei tehdä muutenkaan tiimityötä tai olla hirveästi tekemisissä muiden kanssa, joten siinä mielessä en ole poikkeus. Vapaa-ajalle sitten kaipaisin kipeästi seuraa. Tai että edes tuntisi olevansa hyväksytty porukassa.


    • Anonyymi

      Moi.
      Kuule, minä sanoisin että älä ihmeessä sen takia jää pois etteä sinua ei kutsuttu hauskanpitoon.
      Olet juuri aloittanut uuden harrastuksen josta olet saanut iloa. Se on hieno juttu! Voit hyvällä syyllä taputtaa itseäsi olalle.
      Mahdollisesti voit löytää porukasta itsellesi ystävän, sitähän ei voi tietää. Sehän olisi hienoa. Uusia ystäviä noin yleensä ottaen ei löydä kukaan kovin usein, eli se voi viedä aikaa. Olet kuitenkin mennyt porukkaan ja parantanut omia mahdollisuuksiasi saada ystäviä.
      On todistettu ettö liikunta ja sosiaalisuus itsessään parantavat henkistä olotilaa eli teet joka tapauksessa itsellesi hyvää. ja se on mielestäni tosi iso saavutus.
      Kaikkea hyvää sinulle!

    • Anonyymi

      Ainoa neuvo on, että älä jää märehtimään sitä että kenen kanssa kukin on, tai siis älä ole kateellinen, vaan keskity omanpäädyn peliin.
      Kyllä pitkässä juoksussa ihmiset huomaavat että olet aito ihminen, ja jos toivot heille hyvää, hyväksyvät he myös sinut joukkoonsa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14836
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3049
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3045
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3045
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    7. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    8. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3036
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3034
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3034
    Aihe