Aihe

Mitä tämä on!!!??? Miksi näin?

Anonyymi

64

561

  Vastaukset

  • No onpa outoa puhetta.

  • On aina harmi, kun asiasta esitetään vain yksi puli ja katsellaan asioita jostain lähtökohdasta.
   Suuri vääryys on esimerkiksi tiedotusvälineet, jotka lähtökohtaisesti hakevat
   ja näkevät asiat vain yhden esittämänä. Eivät tutustu kokonaisuuteen.

  • No lukaisimpa sitten blogikirjoituksen.

   Tuli oikein paha olo, kun ajattelin, että blogeissa ja Suomi24sssa haukkumalla
   ja veisaamalla koitetaan tehdä Haapaveden kuntapolitiikkaa. Miksi ihmeessä sitä ei voi tehdä ihmisten kanssa.
   Täällä haetaan vääristetyillä yksipuolisilla argumentoinneilla kanssamielisiä. Löytyyhän niitä ja löytyy vielä niitäkin jotka uskoo
   Kuvottavaa, jos nämä päättää verorahoista. Uskoo ken uskoo, että näillä
   kirjoitetuilla ajatuksilla Haapavesi lähtee nousuun.

  • mikäs tuossa oli nyt se uutinen ainahan keput kunnissaan jakelee virkoja omilleen oli pätevyyttä tai ei?

   • Tunnen yhden k.päättäjän joka jopa nauroi sille kuinka on ollut nimeämässä kunnanvirkaan ihmistä joka ei ollut pätevin hakijoista.


   • Noinhan se meni naapurissakin jonne valittiin Haapavetinen kunnanjohtajaksi. Nauroivat kärsämäkiset kun ehdokaslista julkistettiin kuinka homma on jo taputeltu viran mennessä listan ainoalle kepulaiselle kuten myös kävikin. Vastaavasti epämieluisan ehdokkaan eli aikaisemmin julkisestikkin kuntajohtoa arvostelleen kampeamiseksi haastattelujen ulkopuolelle hallitus teki hartiavoimin töitä naurettavuuksiin asti. Ehdokkaan jonka saamiseksi kunnajohtajakseen kilpaili muut kunnat se huvittavin asia kaikessa. Ei sen puoleen mallikkaasti on Haapavetinen kärsämäkeä johtanut.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Noinhan se meni naapurissakin jonne valittiin Haapavetinen kunnanjohtajaksi. Nauroivat kärsämäkiset kun ehdokaslista julkistettiin kuinka homma on jo taputeltu viran mennessä listan ainoalle kepulaiselle kuten myös kävikin. Vastaavasti epämieluisan ehdokkaan eli aikaisemmin julkisestikkin kuntajohtoa arvostelleen kampeamiseksi haastattelujen ulkopuolelle hallitus teki hartiavoimin töitä naurettavuuksiin asti. Ehdokkaan jonka saamiseksi kunnajohtajakseen kilpaili muut kunnat se huvittavin asia kaikessa. Ei sen puoleen mallikkaasti on Haapavetinen kärsämäkeä johtanut.

    Korruptio ruless haapavesi,ei voi muuta sanoa,en äänestä ketään tulevissa vaaleissa,mutta kokemuksesta tiiän ettei ainakaan puskista huutamalla saa mitään aikaan,toki hyvä etä joku tuo epäkohtia esiin..persujen uskotavuuden ongelma juuri tässä.


  • Kylähulluko se taas keksii omiaan ja nettiin totuuksina kirjoittaa?

   • Ja yhtenä ainoana totuutena levittää.
    Tässä sitä tehdään Haapaveden henkeä.


  • On vain yksi totuus. Kun kerran tällainen mustamaalaamisesittely on hallitukselle esitetty, niin ikävä juttu. Miksi asia pitäisi salata? Onko maalarilla näyttää toteen hakijasta kertomansa väitteet? Onko hakija todellakin tuomittu työntekijöiden sairauspoissaolojen syypääksi? Täällä taas keskustan väki puolustelee epärehellisyyttä. Jos olisivat rehellisyyden kannalla, niin vaatisivat asian tutkimista. Onhan se outoa jos srehellisyys katsotaan hakijalle paheeksi. Tästä on tulossa mielenkiintoinen tapahtuma.

   • Persut itkee


  • Täälläkin sitten ihmetellään sitä jos paljastaa kepujen mädännäisyyden. Puolustetaan vuosikymmeniä jatkunutta hyväveli järjestelmää. Herätkää hyvät haapavetiset puolustamaan rehelisyyttä ja oikeudenmukaisuutta. Tälläiset järjestelmät jossa vain puolueelle sopivin valitaan johtaa taantumaan kun kyse on johtavista viranhaltioista.

   • Met täällä suomi24lla valitaan kaikki, me tiedetään kaikki ja osataan mitä vain.

    Ja jos ei valita meitän ehtokasta niin kyllä met osataan olla huolissaan.
    Set on tuo kepu mätä, mutta prtsut taitaapi olla läpimätä.
    Tämämpäs met olemma huomanneet.


  • Voi hyvänen aika.
   Olisi paljon parempaa, jos otettaisiin asioista selvää, eikä puhuttaisi totuutena.

  • Aikamme olemme yrittäneet. Julkinen paine ja jatkuva vuorovaikutuksen hakeminen ovat tuottaneet nollatuloksen. Mitään ei ole muuttunut. Eikä muutu. Tai.

   Elämme tietoyhteiskunnassa, jossa myös kansalaisilla hallintoalamaisina on pääsy tiedon lähteille. Keskusta on perinteisesti hallinnut ja pantannut tietoa. Keskustan ote on nyt menetetty, ehkä. Tiedon tulisi olla avointa ja vapaata. Ehkä. Vuosi 21 tai 23 tuo muutoksen. Ehkä.

   • Persujen ideat joskus ihan hyviä,mutta aatelkaapa jos heillä ois ylivalta kunnallis politiikassa sitte pitäs pystyä päättään kipeistäkin asioista,siitä ei tulis mitään,mykkä kepu yhdistettynä muutamaan kukkopoikaan villi kortti,se toimii,karavaani kulkee ja koirat haukkuu..


  • Tuo muutoksen mikäli äänestätte oikein. Niin yksinkertaista se vaan on!!

  • juuri niin, tuo muutoksen. Pellet pois valtuustosta.

   Sinne pitäisi valita yhteistyökykyisiä, järkeviä, täyspäisiä naisia tai miehiä. Sellaisia, jotka osaa tehdä yhteistyötä, ei minkään valtakunnan oman edun tavoittelua. Tavallisia järkeviä päättäjiä.
   Kaikenlaiset sukupolvien aikaiset kaunat roskakoriin ja aloittaa ihan puhtaalta pöydältä. Jokaisella on mielipiteensä ja arvokas sellainen.
   Katkeruus syö ihmistä sisältäkin ja uskottavuus häviää aivan varmasti.

   Haapavesi ei lähde nousuun öykkäröimällä, syyttelemällä, haukkumalla. Ei lähde ihmisiä karsinoimalla. Se lähtee todellista yhteistyötä tekemällä niin, että jokainen, siis jokainen ajatus on tärkeä.

   Asiasta toiseen. Niitä päätöksiäkin pitäisi tehdä, Sellaisia talouden kannalta kestäviä päätöksiä. Päätökset voivat olla kovia, mutta niitä on tehtävä. Nyt taidetaan vain odottaa lottovoittoa NordFuelista. Siitä huolimatta päätöksiä tulee tehdä.

   • Noin juuri, minä ainaki aijon äänestää selaista puoluetta joka kehittää, eikä turhia valituksia rustaile!


  • Tämähän on tiedetty aina että kepu petaa omilleen hyvävelivirkoja. Ennen se oli vaan räikeämpää.

  • Hallitse tietoa niin hallitset kaikkea.
   Kts. Tiedolla hallinta

   • haapavesi ei lähe nousuun öykkäröimällä persuna!!!
    haapavesi ei oo lähteny nousuun yli 100- vuotiaalla kepu-vasemmisto hallinnolla!!! HAHHAHA-HAA


  • Mutta laskuunhan se on lähtenyt.
   Kepu on ollut vallitsevana koko historian ajan ja elinvoimaisuuttakin on ollut.
   Viimeisinä vuosina on mennyt oman tavoitteluun, mutta suurimman laskun on saanut aikaiseksi tämä suunnaton riitely, haukkuminen ja mustamaalaaminen. Siihen ei ole yksin kepu syyllistynyt. Ompahan luotu sellainen vastenmielinen Haapaveden päätöksenteon kulttuuri. Siitä kulttuurista ei todellakaan yksin voi kepua syyttää, vaikka "jotkin" näin yrittävät sen esittää.

   Sanoisinkos, että peiliin pitää monen katsoa, mutta ikinä tämä pitäjä ei kehity, jos ei osata tehdä yhdessä rakentavia päätöksiä.

   • Osuit ytimeen. Näin se onnmennyt. aivan hävettävää!


  • Kun joku asettuu ylivertaisen asemaan ja alkaa ylemmyydentunnossaan tulkita asioita joko edukseen tai että ne ovat häntä vastaan ja alkaa toimimaan sen mukaisesti on paha merrassa. Koskee myös yhteisöjä kuten puolueita ja muita ryhmittymiä.

   • Ajatukset ovat vaarallisia. Ajatuspollari nappaa ajatusrikkomuksesta. Ajatustuomioistuin tuomitsee ajatusrikoksesta.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ajatukset ovat vaarallisia. Ajatuspollari nappaa ajatusrikkomuksesta. Ajatustuomioistuin tuomitsee ajatusrikoksesta.

    Tuomitaan 6kk ajattelemattomuutta ja suljetaan ajatushäkkiin. Kyllä tokenee!


  • Sitä kun ei sitä luottamusta kepun touhuun ole, ja valitettavasti eivät näytä sitä eteenpäinkään ansaitsevan. On ihmeelistä ettei sitä voi rehelisesti toimia jolla sitä luottamusta ansaitaan. Pitää istua saman pöydän ääreen ja sopia eräät täällä toitottaa päivästä toiseen. Mutta kun se ylimielisyys puskee pintaan niin huono on sopia vaikka istuisi kuinka kauan pöydän ääressä. Sopimuksia on tehty ennen kokousta, mutta valtuustosalissa ne unohtuu. Tällä pelillä se murenee sopimiset.

   • Älähän puhu soopaa.
    Kun ei osata tehdä yhteistyötä, niin ei osata.
    Persut ja kepu - vaihtoon !!


  • Puhu sopaa?? Näpyttele sitten tänne kun olet vaivautunut katselemaan tallennuksia kokouksista. Kun epäilen että sitä sinä et ole ennen vaivautunut tekemään.

  • Tarvitaanko täällä systeemistä konstellaatiota, se toimii ulospääsyyn auttavana kätenä organisaatioissa joissa on ollut paljon ongelmia ja sisäisiä kiistoja. Voin auttaa!

  • Voi voi, ei ole oikealla tolalla asiat, jos ei- julkisten neuvottelujen ja kokousten kulkua käydään läpi suomi24 ja blogeissa. Ja vielä enemmän ihmetyttää, että rehellisen ja suoraselkäisen kuntalaisen mukaan kepulaiset taustalla. Tästä on ainakin tämän omasta mielestään rehellisen ja suoraselkäisen sana. Ei ole oma lehmä ojassa, eihän?

  • Se vain on ihmeellistä tuo tiedonkulku.
   Sitä osataan pitää suu kiinni, sellaisista asioista, jotka ovat salassapidon piirissä.
   Vai osataanko pitää?

   • Jos puhe rikkoo lakia, niin salassapito ei päde. Tässä ei ole epäselvää. Toki kepu harrastaa sitä niin usein, että se ei erota oikeaa väärästä. Huolissaan pitää olla siitä, että hallitus vaikenee tällaisesta kaupunginjohtajan toiminnasta.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Jos puhe rikkoo lakia, niin salassapito ei päde. Tässä ei ole epäselvää. Toki kepu harrastaa sitä niin usein, että se ei erota oikeaa väärästä. Huolissaan pitää olla siitä, että hallitus vaikenee tällaisesta kaupunginjohtajan toiminnasta.

    Hallitus-persukaan ei näitä laittomuuksia havainnut pitäessään vaitiolosta kiinni kokouksen jälkeen. Onko laillisuuden valvonta kuulopuheiden ja soittelujen varassa ?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Hallitus-persukaan ei näitä laittomuuksia havainnut pitäessään vaitiolosta kiinni kokouksen jälkeen. Onko laillisuuden valvonta kuulopuheiden ja soittelujen varassa ?

    Kukahan soittelee ja kenelle. Hivenen aloitukseen viitaten jälkimmäinen lie ratkaistu, mutta..


  • Onko selvitykset jo aloitettu ja miten laajasti tiedon vuodosta?

  • Olisiko parempi mukava/sopiva talousjohtaja kuin särmä talousjohtaja?

   • Jämäkkä kulostais paremmalta.


  • Tietääkö arvon lukijat ollenkaan, mikä on miehiään tämä Rauno Maaninka, jota nyt niin ylistetään. Kannattaisi perehtyä lisää hänen tekemisiin ja tekemättä jättämisiin. Ei niin mairitteleva menneisyys.

   • Missähän on mainitut pahat teot joihin vihjataan? Kuulupuheet ei käy!


  • Se vähän halutaanko taloussäästöjä vai..

  • Google kertoo karua kieltään...

   • Google ei ole tietotoimisto, siltä löytyy paljon tarkistamatonta informaatiota. Kts. Huhu | Juoru | Nettikiusaaminen


  • Se että joku puuttuu epäkohtiin ja ilmeisiin väärinkäytöksiin ei pitäisi olla peruste syrjimiselle? Tai jonkun syrjäyttämiseksi 🤔

   • Hyvä näin! Kohta on kunnassa yhä vaikeampi harrastaa kepulaista kieroutta😋


   • Aha. Ja pointti oli mikä?


  • Jos oikeudenmukaisuus katsottaisi rikkomuksesta, se olisi diktatoria tahi takapajula jossa eläisimme. Emmehän vain...?

   • Ei toki. Tämähän on nykyaika!


  • Se o nykyaikaa, ottaa ensin tuuraamaan,niin sitten voi jatkossa suoraan valita

   • Sehän on mitä mahtavin koeaika


  • Tapahtuuko Muhoksella edelleen työpaikalla kiusaamista?

  • Kalava 4.6.16

   " Jos tuntee elävänsä menneisyyden vankilassa, suosittelen käsittelemään asiaa ammattilaisen kanssa. Voimakas katkeruus on niin monen asian summa, että sen hoitamiseen ei ole tarjolla helppoja kotikonsteja.

   – Lievissä tapauksissa paras vinkki on paljon toistettu elämänohje: anna minulle tyyneyttä hyväksyä ne asiat, joita en voi muuttaa, ja rohkeutta muuttaa ne, jotka voin, sekä viisautta erottaa nämä kaksi toisistaan."

   • Täm on hyvä ohje. Keneleppä sitä suosittelet?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Täm on hyvä ohje. Keneleppä sitä suosittelet?

    Täällä tarjoillaan nyt tuota katkeruus asiaa aika ajoin. Sillä ilmeisesti koitetaan väheksyä niiden ihmisten motiiveja, jotka tahtoo että kaupungin asioiden hoidossa toimittaisiin rehellisyyden, eettisyyden ja oikeudenmukaisuuden periaatteiden mukaan. Rehellisyys näyttää vain olevan joillekin täysin vieras käsite.


   • Nimen omaan ,kun osaa erottaa mahdollisen mahdottomasta, niin silloin osaa erottaa että epärehellinen ei muutu rehelliseksi. Ja sitte osioon tyyneys hyväksyä ja muuttaa sen minkä voi.....äänestä rehellisiä, ei hyväveliverkostoa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Nimen omaan ,kun osaa erottaa mahdollisen mahdottomasta, niin silloin osaa erottaa että epärehellinen ei muutu rehelliseksi. Ja sitte osioon tyyneys hyväksyä ja muuttaa sen minkä voi.....äänestä rehellisiä, ei hyväveliverkostoa.

    Tietääseni on olemassa hyviä siskoja myös


  • Juoruaminen on keskustalaisten pahimpia vikoja

   • Tyhjän puhuminen on huono. Pahan puhuminen on pahempi !


  • Paikkakunnan kylähullu jaksaa plokata.

   • Kylähullut on melko viisaita mutta jokseenkin väärin ymmärrettyjä


  • Toivotan voimia jaksaa näille ketkä yrittävät toimia rehellisesti ja oikeita arvoja kunnioittaen. Keskustapuolueen heikkous on se että he eivät kuuntele muita. Voimalla tehdään asioita halun mukaan ei järkevyyden mukaan.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   399
   25784
  2. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   16406
  3. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   400
   15163
  4. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   114
   12937
  5. Joskus naista ei vaan tajua

   Nainen ostaa netistä tavaraa 30 eurolla kengät ja sitten lähtee hakee niitä 30km päästä eli ajaa 60 km edestakas kun kaupassa samat kengät maksaa 40 e
   Parisuhde
   45
   2476