Nokia investoi 30 miljuunaa

Anonyymi

Taas laitetaan rahat humpuukiin ja kaupunki valitteleee kun rahat on loppu ?
Kaupunkikehityksen investointiesityksen arvo on noin 30 miljoonaa – Pirkkalaistoria saneerataan, pumbtrack-rataa aletaan suunnitella

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Lue tästä mihin rahoja on ajatus käyttää:

      Kolmen vuoden nettoinvestoinnit rahoitusosuuksineen nousevat reiluun 30 miljoonaan euroon. Ensi vuoden osuus summasta on noin 9,3 miljoonaa. Kaava-alueista panostetaan ensisijaisesti Harjuniittyyn, Viinikanniemeen, Tanhuankatuun, Poutuntiehen ja Kolmenkulmaan. Hautamoision kaava-alue Siurossa ja Nanson alue ovat jäämässä vuodelle 2022, ja Tervasuon kaava-alue on merkitty vasta vuodelle 2023.

      Katujen kunnossapitoon varataan 800 000 euroa, ja työohjelma selviää vasta myöhemmin. Tämä pitää sisällään pohjaesityksestä poikkeavan lautakunnan päätöksen lisätä ensi vuodelle katujen päällystämiseen 200 000 ja katujen saneeraukseen 200 000 euroa.

      Kaupunkikehityslautakunta teki pohjaesitykseen myös sellaisen muutoksen, että Pirkkalaistien saneerauksesta siirretään 400 000 euroa vuodelta 2021 suunnitelmavuodelle 2022.

      Rantojen ulkoilureittejä ja kevyen liikenteen väyliä kunnostetaan ensi vuonna 125 000 eurolla, ja katuvalaistuksen kunnostamiseen varataan 100 000 euroa.

      Rakentamiskohteisiin varataan ensi vuodelle lähes neljä miljoonaa euroa. Listalla ovat muun muassa Tehdassaaren pato ja valtatie 12:n suunnittelu sekä Pirkkalaistorin saneeraus.

      Puistorakentamiseen varataan ensi vuodelle reilut 200 000 euroa, ja yleisten kunnossapitotöiden lisäksi listalla on muun muassa Poutunpuiston ja Markluhdanlahden lintutornin kunnostaminen.

      Ulkoliikuntapaikkoihin varataan puolisen miljoonaa euroa. Tavoitteena on muun muassa tehdä Harjuniityn jalkapallokentälle tekonurmi, ja myös juoksurappuset on merkitty ensi vuoden ohjelmaan.

      Timo Lehtosen (vihr) ehdotuksesta lautakunta lisäsi investointiohjelmaan pumbtrack-radan suunnitteluun ja rakentamiseen ensi vuodelle 10 000 euroa ja sitä seuraavalle vuodelle 160 000 euroa. Valtionavustusta kirjataan tuloina 48 000 euroa vuodelle 2022.

      • Anonyymi

        Nokialle pitää määrätä ulkonaliikkumiskielto. Silloin ei tarvitse laittaa rahaa katujen kunnossapitoon, eikä korona leviä. Myöskään ihmiset eivät joudu tapaturmiin, koska jököttävät vain paikallaan. Tästä tulee selvää säästöä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nokialle pitää määrätä ulkonaliikkumiskielto. Silloin ei tarvitse laittaa rahaa katujen kunnossapitoon, eikä korona leviä. Myöskään ihmiset eivät joudu tapaturmiin, koska jököttävät vain paikallaan. Tästä tulee selvää säästöä.

        Mites minä menen sitten kumitehtaalle töihin?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mites minä menen sitten kumitehtaalle töihin?

        meet salaa töihin


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      101
      1497
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1154
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      84
      1064
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      976
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      573
      942
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      877
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      872
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      822
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      654
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      630
    Aihe