Uusi toripuisto

Anonyymi

naantaliin , ja vuokrakerrostaloja. Elämys on valmis, kunhan seuraava kesä tulee.rantaan ei enää tarvitse lähteä, kun musiikia myöten, ja yötä myöten saapuu porukkaa ryyppäämään puistoon.Siinä ne kesäyöt sitten kuluvat mökää kuunnellessa. Sääliksi käy ihmisiä jotka keskustassa asuvat, ja varma on ,että myymättä jäävät nykyisetkin asunnot, ja asuntojen hinnat laskevat.

4

57

  Vastaukset

  • Jee, vihdoinkin tuli bilepuisto, saadaan tänne käpykylään vähän toimintaa......

   • Päästään kunnolla bilettää ja huudattaa musiikkia!


  • Kaupunki lupaa tarvittaessa hiljentää musiikkia, hoh,hoijaa, eiköhän nuorisolla löydy siihen keinot. Haluavatko lähellä asuvat sitten markkinameininkiä , ja musiikkia kesäöihin, varmaan joku saattaa halutakkin, itse laitan asuntoni myyntiin ensi viikolla.

  • Tiedossa on ollut,siitä taitaa johtua kun asunnot eivät ole menneet kaupaksi, ja loputkin rakennetaan vuokra-asunnoiksi, vaikka toisin oli sovittu. Metelin keskelle tuskin kukaan haluaa, varsinkin kun kyseessä on muuten käpykylä, jossa ei ole yhtään mitään.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   59
   3345
  2. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   63
   1781