Nyt on onnellista ihmistä

Anonyymi

Nyt on onnellista, on, on.
Vesitornin mettään on tehty ulkoilureitti! Hau, hau, sinne heti! Ihanaa!

5

62

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kahdestaan he menivät paikalle, josta paljastui peräti viisi kalaverkossa räpiköivää tukkakoskeloa. Yksi niistä oli jo selällään. Verkko oli tutun kalamiehen. Häntäkin harmitti, että koskelot olivat sotkeutuneet verkkoihin.

      Joskus aiemminkin joku yksittäinen lintu oli verkkoon uinut, mutta ei viittä kerralla.

    • Anonyymi

      Kyseisen ulkoilureitin on lähinnä tarkoitus palvella Kaanaan omakotitaloalueen asukkaita. Erityisesti koirallisia perheitä. Reitillä on moneen kohtaan ruuvattu puunrunkoihin (roskapuita, että ei siinä mitään vahinkoa ole tapahtunut) kylttejä, joissa on reittikartta ja tieto siitä kuka reitin on perustanut (Raision kaupunki ja Kaanaan omakotitaloyhdistys).

      Raision kaupunki voisi, kun kerran tätä metsäaluetta ei kuitenkaan ole millään lailla aidattu, vaikka siitä nyt sellainen luonnontilainen koirapuisto ilmeisesti on tehtykin, todellakin kertoa tätä aluetta koskevat koirakurisäännöt. Kaanaan omakotialueen koiran omistajia vartenhan tämä reitti nyt lähinnä on kuitenkin perustettu. Ehkäpä sinne tulee ihan laavukin? Mahdollisesti reitti myös valaistaan?
      Mutta koska tämän metsän läpi on kuljettu jo ennen kuin Kaanaan omakotialue lähti leviämään, ja todellakin harvoin - voi oikein sanoa eräänkin koiriansa vapaanaa juoksuttaneen yliopistoihmisen, siis oikein mahti-ihmisen eräässä toisessa paikassa käyttämiä sanoja lainaten, että kiva mettä kun - kohtasi muita ihmisiä saati irrallaan juoksevia koiria!

      Juu, ja rahaa kaupungilla tietty tällaisiin hyviä veronmaksajia palveleviin juttuihin riittää, vaikka muuten talous kuralla onkin.

      Sen sijaan kaupungilla ei ilmeisesti rahaa hoitaa siellä samaisella alueella, vesitornin juurella olevia romuja pois! Asiasta on heille ilmoitettu, vastasivat, että käyvät tarkistamassa tilanteen ja toimenpidetarpeen. No, tuleeko niistä romuista jotain puuhatelineitä alueella ulkoileville porukoille. Vai onko romut onnistuttu työntämään niin hyvin sinne tornin juuren taakse piiloon, ettei kaupungin mies niitä edes nähnyt!

      Mitkä ovat koirasäännöt? Ettei tarvi kuunnella jonkun teini-iän hädin tuskin ylittäneen tyttelin isottelua ja älyttömiä puheita onnellisuuksista! Ja juu, jos siellä vapaana koiria saisikin juoksuttaa, niin huudapa se karvakasas pois sieltä missä sitä ei kuitenkaan kaivata, sen sijaan että virnuilet älyttömän näköisenä matkan päässä!

    • Anonyymi

      Kommentoidaan vielä sitä tytteliä, kun sen kanssa vielä toistamiseen tuli sanailua.
      Oli muuten aika huvittavan näköinen kun se sitten lopulta onnettoman näköisenä jäi siihen tielle pyörimään karvakasansa kanssa. Onnellisuuksissaan!

      Mun ei tarvi sinun koiristas mitään muuta tietää kuin se, että se koira ei saa häiritä muiden ihmisten kulkua, muiden ihmisten tai muiden eläinten!

      Kaivetaanko verta nenästä? Ihan sama kuule, vaikka se kaupunki vastais, että juu, tässä metsässä saa juoksuttaa koiria vapaana milloin tahansa ja kuka tahansa. Mutta kun se alue ei ole aidattu, niin silloin sinne on myös muilla ihmisillä oikeus mennä ja kulkea, ihan jokamiehenoikeuksin. Ja kuten sanottu, vaikka se sun koira saisikin juosta vapaana ja olla iloinen ja onnellinen, yhtä onnellinen kuin älytön emäntänsä, niin kato, se koira ei siltikään saa häiritä millään muita ihmisiä!

      Onkohan tällä tyttelillä muuten veljeä, ihan samoja piirteitä tyypillä joka ajelee pyörällänsä eräällä toisella ulkoilualueella ja käyttäytyy yhtä älyttömällä tavalla kuin tuo tytteli. On nää nuoret, ne on taas niitä älykkäitä ajattelijoita!

    • Anonyymi

      Ulkoilureitti.
      Vielä toissa kesänä siinä Isovuorta kiertävien pikkuteiden laidalla eräässä kohtaa yritti ylös ponnistaa jättiputken taimi. Tiedä sitten hävisikö, kun varren päälle astuen katkaisin.
      Aiemmihan tuota fototoksista haitallista kasvia oli kunnon esiintymänä siellä metsän puolella.

    • Anonyymi

      Koira-asiaan Raision kaupunki vastaa:
      Kiitos palutteesta, yleisen järjestyksen ja turvallisuuden säilyttämiseksi haltijan on pidettävä koira kytkettynä.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4985
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      31
      3154
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1817
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1770
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1635
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1491
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1256
    8. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1247
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1237
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1217
    Aihe