OP-pankki suljettu olen tyytyväinen

Anonyymi

On parempi että pankit olisi pysyvästi suljettuna. ajanvaraus on hyvä eipä ole selän takana kyttäämässä raha-asioiden hoitoa välillä tuntuu piinaavalta mennä pankkiin asioimaa milloin se kyttä nurkan takana on. kaikilla ei ole verkotunnuksia ja gigilaitteita Kelahan maksaa sossun välitystilille työttömyysturvan ja eläkkeet. olisi että Kelalle siirtyisi laskujen maksu ja Kelan virkailija saisi helposti tiliotteet monella on hankalaa asioida pankissa jos ei osaa käyttä digilaitteita eikä ole verkkotunnuksia henkilölyystodistukset on vaikea hankkia jos lupapalvelut siirtyvät Nurmekseen sieltä hakea henkilösyystodistus maksaa matkat paljon työttömille ja eläkeläisille. Olisi paljon parempi Kela hoitaisi vähävaraisten maksut ja säästyisi toimeentulossa henkilötodistuksen hankinta hinnan- Te-toimistossa on siirrytty verkkoasiontiin vaikeasti työllistyvät työttömät olisi kuntouttavassa työtoiminassa näihin ei gigiä tarvita osallistumispäivät kirjoitetaan kynällä eli mummotyylillä jne

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Nythän on suuntaus että pankkiin ei tarvitsisi kenekään mennä vaan kaikki hodetaan netissä, siksi on tuo ajanvaraus systeemi että ihmiset kyrpiintyisi ja vieraantuisi pankkiasioinnissa nettiin, eikä vaivaisi pankin henkilökuntaa, tai niitä vähiä mitä siellä on. Samapa tuo minulle on kun olen jo toistakymmentä vuotta hoitanut laskut nettimaksuilla eikä tarvitse pankissa notkua. Minun pankkini konttori sijaitsee Numeksessa eikä siellkään ole tullut käytyä kertaakaan. Tällekkin Lieksanpankille olisi sama laittaa lappu luukulle ja siirtää johtajat Joensuuhun ja antaa muille työntekijöille monoa kannikkaan.

    • Anonyymi

      Pankkiasioita on Lieksassakin voinut hoitaa sähköisesti netissä jo vuodesta 1990 lähtien. Jo 30 vuoden ajan! Minä otin Yhdyspankin Solo-järjestelmän käyttöön juuri vuonna 1990. Ihmisillä on ollut aikaa opetella sähköisten asioiden hoitaminen. Turha on enää hohoilla konttoreiden perään. Pankkikonttoreita ei tarvita missään enää raha-asioiden hoitamiseen. Jos joku mummo vielä löytyy ilman nettiä, hänkin voi hoidattaa asiansa holhoojan avulla.

      • Anonyymi

        Aika narsistinen mielipide. Jos sinä lienet hoitanut pankkiasiasi Yhdyspankin Sololla,niin sitä on turha yleistää Lieksalaiseen asiakaskuntaan. Kirjoitat tuossa 30 vuoden takaisesta Solosta. Olet ollut aika nuori v. 20-40 v..Miten nyt Solo toimii kypsemmillä kymmenillä. Mutta miten nyt SOLOillaan. Siis kortit, suoramaksut, korttimaksut kaupoissa, nostot automaatilta. Aina on jokin mystinen tunnusluku muistettava.....voi ei. Ikä ei ole kuulemma vuosia, vaan se on numeroita. (ettei vaan salasanan tunnuslukuja).


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aika narsistinen mielipide. Jos sinä lienet hoitanut pankkiasiasi Yhdyspankin Sololla,niin sitä on turha yleistää Lieksalaiseen asiakaskuntaan. Kirjoitat tuossa 30 vuoden takaisesta Solosta. Olet ollut aika nuori v. 20-40 v..Miten nyt Solo toimii kypsemmillä kymmenillä. Mutta miten nyt SOLOillaan. Siis kortit, suoramaksut, korttimaksut kaupoissa, nostot automaatilta. Aina on jokin mystinen tunnusluku muistettava.....voi ei. Ikä ei ole kuulemma vuosia, vaan se on numeroita. (ettei vaan salasanan tunnuslukuja).

        Lieksalainen asiakaskunta on valistunutta ja maailman kehitystä seuraavaa. Kun joku on kouluja käymättömänä pudonnut kehityksen kelkasta, ei sitä voi yleistää. Ei sota yhtä miestä tai naista kaipaa. Kehitystä ei voi pysäyttää. Solo ja muut järjestelmät alkoivat toimia yli 30 vuotta sitten ja nyt ovat käytössä kehittyneimmät versiot. Eikä kehitys tähän päivään lopu. Mukana on vaan pysyttävä tai sitten on antauduttava muiden taluteltavaksi. Lähestyn 80 vuoden ikää ja päivitän tietojani jatkuvasti hyvin monilla alueilla eikä pankkiasiat ole suinkaan vaikeimmasta päästä. Se ei ole narsismia.


    • Anonyymi

      Minä hankin ensimmäisen tietokoneen tulostimineen vuonna 1990 ja ISDN -yhteyden pankkiasioiden hoitamista varten. Yhteys toimi lankapuhelimen rinnalla erityisen palikan kautta. Eipä ole sen jälkeen juuri tarvinnut pankkikonttoreissa harhailla. Vain lasten kolikkopossuja joskus kävin heidän kanssaan tyhjennyttämässä ja 90-luvulla vaihtamassa valuuttaa. Sen jälkeen valuutankin sai helpommin ulkomaan pankkiautomaateista. Pankkien kilpailutus on toiminut ja lainojen saanti onnistunut ilman konttoreissa koluamista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14881
    2. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3075
    3. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3074
    4. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3070
    5. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    6. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3066
    7. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3065
    8. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3065
    9. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe