Hankkijan loppuminen on seurausta persujen jarrusta

Anonyymi

- Hankkija loppuu Haapavedeltä. Seurausta siitä että Haapavedelle kukaan ei uskalla investoida, koska Persut jarruttaa kaikkea kehitystä ja valittaa kaikesta. Kun yritykset eivät investoi, Hankkijalla ei käy kauppa.
- Valokuitua ei kannata tehdä Haapavedelle. Tämä on Persujen mielipide, koska heidän mukaansa nettiä voi käyttää omalla kännykällä riittävästi. On kyllä niin omaan napaan tuijottamista! Syrjäkylillä jos jossain pitäisi olla nopeat yhteydet jotta siellä voi tehdä töitä ja nuoriso viihtyisi.
- Uutta koulua ei tarvita. Homeinen vanha koulu olisi pitänyt väkisin säilyttää ja sairastuttaa lisää opettajia ja nuoria. Maksaahan se uusi, mutta pitemmän päälle uusi tulee järkevämmäksi. Vanhaa olisi voinut tekohengittää muutamalla miljoonalla, mutta vääjäämättä tämä uuden rakentaminen olisi ollut edessä ihan kohta. Sairastumiset olisi kuormittanut terveydenhuoltoa ja kohta olisi kuitenkin jouduttu rakentamamaan uusi.
- Valitetaan useista "päätöksistä" hallinto-oikeuteen. Onko yksikään valitus mennyt läpi? Ei. Tämä kertoo siitä että valittajilla ei ole minkäänlaista käsitystä hallintolaista. Tehdään oikaisuvaatimuksia mm. sellaisista mistä ei edes voi tehdä?!?
- Haapaveden nuoriso ei viihdy täällä. Meillä on tämän kokoisista kunnista eniten alle 15 vuotiaita (suhteessa). Silti tämä on raskas muuttotappiokunta. Kertoo siitä että kun nuoret tulee täysi-ikäisiksi, niin muutetaan heti pois. Täällä ei ole enää töitä, tänne ei enää kannata investoida, valtuusto on huutokuoro, täällä ei ole nopeaa nettiä ja koko ilmapiiri kaupungissa mennyt viimeisen kolmen vuoden aikana hirveäksi.
- Virkamiehet, kaupungin johto ja valtuuston jäsenet vaihtuvat ennätystahtiin eikä ensi kaudelle haluta valtuuston jäsenistä edes yrittää uudelle kaudelle. Seurausta Trumpmaisesta persupolitiikasta, jossa kaikki muut ovat syyllisiä ja nimitellään toisia ja halveksutaan naisia.

Kaiken tämän persutoiminnan tarkoitus on jakaa porukkaa riitelemään ja populistisesti yrittää kerätä ääniä ensi vuoden kunnallisvaaleissa. Älkää olko jarrupuolueen puolella ja näivettäkö kaupunkia enempää. Jotta meillä olisi jotain mahdollisuuksia niin meidän täytyy kehittää asioita ja tehdä kaupungista jälleen yrittäjäystävällinen! Ääni muille on ääni persuja vastaan.

84

999

  Vastaukset

  • Haapavesi ei näivety pelekästään persujen takia, vaan kun porukka on niin uppiniskaista ja kaikki haluaa oman tahtonsa läpi. Tästä seuraa se, ettei mikään kehity ja paikka taantuu.
   Porukka lähtee kiireen vilkkaa muualle. Suurin osa suuriin kasvukeskuksiin, mutta osa ei pääse Nivalaa tai Ylivieskaa kauemmaksi. Parempia paikkoja nekin, kuin näivettyvä ikävä kyläpahanen, josta itsekin otin ja lähdin. En jaksa asua pitäjässä, joka taantuu kovaa vauhtia ja jossa aikuiset ihmiset riitelee jonninjoutavista asioista.
   Haapavettä ei voi enää kutsuttaman kaupungiksi. Kohta ei enää edes kirkonkyläksi tai edes kyläksi. Jengi lähtee ja paikkakunta autioituu. Niin se vain valitettavasti menee!

  • Kyllä se on tämä Haapaveden tila ihan keskustan aikaansaannosta. Keskustan pillin mukaan täällä on jouduttu tanssimaan vuosikymmenet.
   Onneksi ens vaaleissa siihen tulee muutos.

   • Ja persutko on vaihtoehto,.
    Näivettyminen on vain tuhon tie ..se on persujen tie


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ja persutko on vaihtoehto,.
    Näivettyminen on vain tuhon tie ..se on persujen tie

    Voi vittu sinun näevettymiset. Eikö sinun lahot sahanjauhot tajua, miksi Haapavesi on näevettynyt. Ota nyt ihmeessä se kusi sieltä päästä jotta tajuat totuuden, kepuilta sitä totuutta ei löydy ennenkuin kuntamme on todellakin konkurssissa.


  • Hankkijan loppuminen johtuu ihan muusta.

   Miksi keskusta antaa aihetta valitukselle?
   Olisiko vain helpompi tehdä asiat niin kuin ne kuuluu tehdä. Ja olisiko aika tehdä yhteistyötä?
   Vaikka "saunailtaan/kokkareihin" ottaa muitakin kun keskustalaisia. Avautuisi siellä ainakin silmät millaista politiikkaa keskusta harrastaa.

   • Aiheettomia noi valitukset näkyy olevan joita ei edes sentakia tutkita, en ainakaan yhtäkään valittajaa tule äänestämään!


   • Keskusta antaa aihetta?
    Siis valitus sen jälkeen kun joku muu on eri mieltä kuin PERSU oletettavasti, ei persut


  • Tottahan se
   Persut ovat tehneet paikasta sellaisen hengeltänsä, että täällä ei voi asua.

   • Pysykää etes vähän totuuesa, on suurempia vaikuttajatahoja , kuin yks persu siinä kyläsä.


  • Yleinen ilman piiri vaikuttaa liike elämän jarruttavasti.

   • Siinäpä oli monta kommenttia saman sairaan ihmisen kirjoittamana.


  • Kyllä se on Kepulaisten syytä.Kepulaisten itsensä valitsema Rouva Saarikko ja Kaikkitietävä Antti Kurvinen ovat vannoneet uskollisuuttaan Hutisalon ja Mariinin punakaarti hallitukselle,jonka aikoo kieltää avohakkuut,turvetuotannon,turkistarhauksen,kaivokset,vesivoimalat,kieltää suomalaisen naudanlihan syönnin ja lehmänmaidon juomisen. Ainoastaan Kannabiksen ja Hassiksen käyttö sallitaan.Ja tämä talouden Totaalinen Alasajo tapahtuu Rouva Saarikon ja Herra Kurvisen siunaamana.

   • No se, keputkos taas petti. Sama virsi.
    Saarikko pani hankkijan kiinni. Voi, se löytyy mörkö nurkantakaa.

    Kyllä se on tämä haapaveden henki, valitusten ja parjaamisen henki.
    Se ajaa tämän haapaveden perikatoon.

    Olkoon kepuissa sanomista, mutta kyllä suurimmat peiliinkatsomisen paikat on persuilla.
    Suunnaton ristiretki menossa ja sillä saadaan haapavesi tuhottua.


   • Anonyymi kirjoitti:

    No se, keputkos taas petti. Sama virsi.
    Saarikko pani hankkijan kiinni. Voi, se löytyy mörkö nurkantakaa.

    Kyllä se on tämä haapaveden henki, valitusten ja parjaamisen henki.
    Se ajaa tämän haapaveden perikatoon.

    Olkoon kepuissa sanomista, mutta kyllä suurimmat peiliinkatsomisen paikat on persuilla.
    Suunnaton ristiretki menossa ja sillä saadaan haapavesi tuhottua.

    Turhien valitusten syytä, enmääkää äänestä persu kommareita!


  • Vielä pitäs kauppakeskus saada,eikä entisetkään liikkeet kannata.
   Eiköhän se ole kyse kannattamattomuudesta,kun te jurputtajat ette
   käytä omia palveluja.Kaikkeen sotketaan politiikka,voi herranpieksut
   teitä saappaittenne kärkiä katsovat suun pieksäjät,

  • Kyse on siitä, että onkos Haapavesi houkutteleva kaikin puolin.
   Vaikka osalle kärkevälle ajattelulle on syynsä, niin yli on menty ja raa'asti.

   Täältä väki vähenee. Sama trendi tulee jatkumaan. Jos ei osata hoitaa asioita muuten kuin vastakkain asettelemalla ja menneitä muistelemalla, niin ei kait tuollaiset voi olla yhteisiä asioita hoitamassa.
   Kaupunki olisi elinvoimainen, jos sitä pidettäisiin elinvoimaisena. Jatkuva valittaminen ja uhkaileminen ei varmasti sitä edesauta. Talous on kuralla ja mitään sopeuttamistoimia ei tehdä. Miksi !!

   Paljonko niitä uusia haapavetisiä on tullut lisää, kun osaa kyläkouluja tekohengitetään? Paljonko on tullut kehitystä ja säästöjä, kun virkamiehet, hallinto-oikeudet ja poliisikin käyttää aikansa selvitysten tekemisiin. Sellaisten selvitysten tekemisiin, mitkä ovat vain demokratian halveksimista. Pätemättömiä.

   Tänne ei jää kovin paljon pelastettavaa. Kauppapaikatkin löytyvät naapuripitäjistä.

  • Hankkijan toiminta lysähti, kun paras työntekijä jätti tämän ajan.

   Ei sanat riitä kertomaan, kuinka pidetty henkilö hän oli.

   • Oli todella surullinen uutinen Hankkijan työntekijän menehtyminen. Aina ystävällinen,auttavainen ja huumorintajuinen ihminen. Monet kerrat auttoi kantamaan painavat kantamukset auton kyytiin. Siellä oli ilo asioida. Muutkin myyjät tosi mukavia ja osaavia ihmisiä. Mitä tämä puhe Hankkijan loppumisesta on? Onko tuo totta? Mistä sitä sitten kukat ostaa? Emäntäkoulun kukat ovat olleet pettymys viime aikoina ,omalta kylältä ostaisi kukat ja puutarhatuotteet mielellään. Omilta mukavilta myyjiltä. Paras tapa muistaa hyvin edesmennyttä myyjää olisi jatkaa hyvää työtä ja palvelua edelleen. Toivon ainakin niin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Oli todella surullinen uutinen Hankkijan työntekijän menehtyminen. Aina ystävällinen,auttavainen ja huumorintajuinen ihminen. Monet kerrat auttoi kantamaan painavat kantamukset auton kyytiin. Siellä oli ilo asioida. Muutkin myyjät tosi mukavia ja osaavia ihmisiä. Mitä tämä puhe Hankkijan loppumisesta on? Onko tuo totta? Mistä sitä sitten kukat ostaa? Emäntäkoulun kukat ovat olleet pettymys viime aikoina ,omalta kylältä ostaisi kukat ja puutarhatuotteet mielellään. Omilta mukavilta myyjiltä. Paras tapa muistaa hyvin edesmennyttä myyjää olisi jatkaa hyvää työtä ja palvelua edelleen. Toivon ainakin niin.

    Pulkkilasta käsin olemme joka vuosi hakeneet Haapaveden Hankkijalta kukat ja mullat ja kesämökin huussiin luonnonturvetta. On ollut mukava asioida Hankkijalla.


   • Hankkija loppu koska maatalous ajettu alas ja niin ahtaalle etteivät pysty ostamaan mittää ja loputki jää maksamati....jätetään käymäti vieskassa kaupassa o niitä kauppoja muuallaki


  • Tehdään kaikki yhdessä työtä persuvapaan Haaapaveden puolesta. Se on paras sijoitus tulevaisuuteen, jo lastemmekin vuoksi. Miksi meidän pitäisi hyysätä vihaa, kaunaa ja katkeruutta keskellämme.

   • Perussuomalaiset pitää suomalaisten ja maaseudun puolia. Nostelkaa te vaan viherkommarien kans veroja!
    Kepulainen kähmintä ja hyvävelipolitiikka on tullut tiensä päähän.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Perussuomalaiset pitää suomalaisten ja maaseudun puolia. Nostelkaa te vaan viherkommarien kans veroja!
    Kepulainen kähmintä ja hyvävelipolitiikka on tullut tiensä päähän.

    Tutkittu juttu. Kaikista luottamushenkilöiden tekemistä rikoksista ja rikostuomioista, yli puolet persuja ja alle puolet kaikki muut puolueet yhteensä. Siinä sinulle ajankohtaista tietoa kähminnästä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Perussuomalaiset pitää suomalaisten ja maaseudun puolia. Nostelkaa te vaan viherkommarien kans veroja!
    Kepulainen kähmintä ja hyvävelipolitiikka on tullut tiensä päähän.

    vihaa, keskinäistä kaunaa ja katkeruutta persut kylvää jä niittää


   • Ei ole vihaa,kaunaa ja katkeruutta. On suuri toivomus ja odotus sille, että toimintakulttuuri muuttuisi jos kepu ei saisi yksin juntata päätöksiä ja jyrätä kaikessa kaikkien muiden mielipiteet ja katsantokulmat asiassa kuin asiassa. Jospa tulevaisuudessa Haapavedellä ja valtakunnallisesti päätökset voidaan tehdä muidenkin arvoja kunnioittaen monen puolueen kesken hyvällä yhteistyöllä. Kepu täällä kipuilee ja koittaa parhaansa mukaan nuijia muut maan rakoon. Tsemppiä vaan kaikille muille puolueille. Kepulla tuskin riittää nöyryyttä muuttaa oikeasti toimintakulttuuriaan. Perussuomalaiset kyllä rauhoittuu ja hommat hoituu tasaisemmin, kun muiden puolueiden kanssa hoitavat asioita hyvässä luottamuksessa ja avoimesti asiat yhdessä valmistelen. Ei mitään hyväveli verkostoja
    tai lehmän kauppoja. Lakia noudattamalla pääsee pitkälle ja luottamus säilyy. Myrskyn jälkeen on pouta sää.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ei ole vihaa,kaunaa ja katkeruutta. On suuri toivomus ja odotus sille, että toimintakulttuuri muuttuisi jos kepu ei saisi yksin juntata päätöksiä ja jyrätä kaikessa kaikkien muiden mielipiteet ja katsantokulmat asiassa kuin asiassa. Jospa tulevaisuudessa Haapavedellä ja valtakunnallisesti päätökset voidaan tehdä muidenkin arvoja kunnioittaen monen puolueen kesken hyvällä yhteistyöllä. Kepu täällä kipuilee ja koittaa parhaansa mukaan nuijia muut maan rakoon. Tsemppiä vaan kaikille muille puolueille. Kepulla tuskin riittää nöyryyttä muuttaa oikeasti toimintakulttuuriaan. Perussuomalaiset kyllä rauhoittuu ja hommat hoituu tasaisemmin, kun muiden puolueiden kanssa hoitavat asioita hyvässä luottamuksessa ja avoimesti asiat yhdessä valmistelen. Ei mitään hyväveli verkostoja
    tai lehmän kauppoja. Lakia noudattamalla pääsee pitkälle ja luottamus säilyy. Myrskyn jälkeen on pouta sää.

    Olipa hyvin sanottu !
    Nimenomaan tuo keskustan "lehmä"kaupat pitää saada loppumaan, se on pahmpaa hyväveliverkostoa kuin lestaatiolaisuus.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tutkittu juttu. Kaikista luottamushenkilöiden tekemistä rikoksista ja rikostuomioista, yli puolet persuja ja alle puolet kaikki muut puolueet yhteensä. Siinä sinulle ajankohtaista tietoa kähminnästä.

    Ja lisäisitkö tietolähteen tähän.


  • Se on vain sellainen pakkomielle Haapaveden persuille.
   Millä ihmeen tavalla persut pitää maaseudun puolta.
   Olisi hyvä kuulla mitä ne toimet on. Lyhyesti ja selvästi.

   Ne ei ole maaseudun puolustamista, jos ei osaa muuta kuin kepua haukkua.
   Se ei toden totta ole sitä. Älkää koko ajan toistako samaa litaniaa, että ennen ja ennen. Mitä on mielessä nyt. Miten se Haapavesi pidetään elävänä.

   Omasta mielestä Haapaveden persut ei ainakaan osaa muuta tehdä kun haukkua ja elää menneessä. Nyt on tulossa kunnallisvaalit ajallaan. Ne päätökset tehdään autoista ja muista ihan muualla. Nyt pitäisi tehdä päätöksiä Haapavedellä !!

   • Osaavat ne tehtailla valituksia.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Osaavat ne tehtailla valituksia.

    Onhan ne erikoisia päättäjiä, kun joka päätöksestään valittavat. Onkohan valtuuston ulkopuolelta tullut viime vuosina yhtään valitusta?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Onhan ne erikoisia päättäjiä, kun joka päätöksestään valittavat. Onkohan valtuuston ulkopuolelta tullut viime vuosina yhtään valitusta?

    Miten ulkopuolisuus lasketaan esim. Repo on kaiken älyllisen ulkopuolella.


   • Minäkin voisin vaikka persuja äänestääkin, mutta ja iso mutta. Edustajisto pitäisi täydellisesti saada vaihdettua Haapaveden persussuissa.


  • Olisitte ostaneet ja käyneet kauppaa. suotta poliittista takapakkia mietittä. oletta keskipisteessä asiassa!?? Voitko olla ite inhottava asiakas? Mieti missä menemme!??

  • Nostettasko kepulit vielä hieman veroja vihersosialistien kanssa? 😉

  • Ei siinä muuta tarvi kun että toinen rautakauppa vei voiton paikkakunnalla. Turha sotkea tähän politiikkaa.

  • Kyllä näkyy keskustalaisten hätä näissä kirjoituksissa. Muutama kepu valtuutettu purkaa pelkotilojaan täällä kun ei kantti kestä omalla nimellä. Keskusta se on mikä haapaveden on tuhonnut. Mitä sitä keput muita haukkumaan riitaisuudesta kun omat rivit on enemmän sekaisin kuin herneet hernekeitossa. Yhtä tappelua ja riitelyä pitkin vuotta. Keskusta on saatu lopullisesti alas ajettua. Ja hyvä niin. Kuka enää antaa valtakirjaa tällaisille päättäjille kun oman pesänsä likaavat julkisesti solvaamalla. Kyllä äänet menee persuille ja sen tietää keputkin. Ei auta enää persujen mollaaminen. Viimeisen puoli vuotta keskusta istuu enää vallankahvassa. Toivotaan että ei enempää vahinkoa ehdi siinä ajassa tehä.

   • Juuri noin, parasta persuissa on jatkuva riitely.


   • Muutama tai yksi persu sitten mukana muistelemassa menneitä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Juuri noin, parasta persuissa on jatkuva riitely.

    Mitenhän mahtaa olla. Minusta keskustasta viimesimmät lähtiät on ollu. Kuulemma hajoamisen partaalla oko keskusta, näin paikallistasollakin.


  • Kyllä olette keput säälittäviä täällä!! Että oikein Hankkiakin menee nurin persujen takia?? Mahtavaa, törkeää tekstiä!!! Vuosikymmeniä kepu yksinoikeudella tehnyt päätöksiä vähääkään muiden puolueen ajatuksista välittämättä. Nyt itketään kun on tullut perälauta vastaan, ja ihmiset kyllästyneet hyväveli järjestelmään mitä harrastetaan. Katsokaa kepulit vaan siihen kuuluisaan peiliin, mitä , kuka sielä näkyy.

   • On ne ihmiset kyllästyneet hyvävelisysteemeihin. Kuvottavia. Vielä kyllästyneempiä ne ovat jatkuvaan valittamiseen ja riitelyyn, haukkumiseen, mustamaalaamiseen ja muuhun öykkäröintiin. Tuolla asenteella persut ovat haapavedellä tuhonneet itsensä.
    Ei tavalliset ihmiset suvaitse tuollaista käyttäytymistä.

    Mitä jää jäljelle. Siinäpäs se. Nuo kaksi ryhmittymää on ainakin poissa laskuista. Katse siis muualle.


  • Kylläpä siinä oli aloittajalta sellaista paskan puhetta, että paskaa tuli muutaman vuoden edestä. Koita aloittaja ottaa asioista selvää äläkä syötä peräättöntä paskaa kun et näytä tietävän asioista vitun vertaa. Tällaiset mielipiteet mitä aloittaja kirjoitti on juuri se sy, miksi Haapavesi on konkurssissa ja nuo väiteet joita väität persukaisten tehneen turhina hallintooikeuteen niin ota ihmeessä selvää lakipykälät, onko valitukset todellakin oikeudenmukaisia ja suorrastaan kansalaisen velvoitteita jotta laikia noudatetaan päätökseteko prosessissa. Ota todellakin ja katso kaikki valtuuston kokouksen videot jotta pääset siihen oikeaan käsitykseenmiksi persukaiset toimii niinku toimii ja todellakin niistä videoista selviää, minkätakia kunta on menettänyt n.2000 asukasta ja ajautunt rahan puuteessa konkursiin.

   • no no. Ota iisisti.
    Vai on aloittajan mielipiteet haapaveden konkurssin syy. Sitä ihteään, se tuokin kommentti on.
    Vai meinaat, että aina pitää valittaa, kun siihen on mahdollisuus?

    Kokoukset on katsottu. Kokouksissa on tehty päätöksiä, demokraattisesti, mutta kun ne eivät ole olleet mieluisia, niin valitettu.

    Mitäs arvon persulla olisi lääkkeeksi nykyiseen tilanteeseen. Pelkästäänkö se, että kepu alas.
    Silläkö talous olisi kunnossa.

    Minkäslaisia kehitystoimia olisi ehdolla. Nyt vain on vastustettu kaikkia, mutta mitenkäs olisi jos jotain konkreettista kehittämistä, uutta rahantuloa, säästöjä tai muita esittäisit. Menköön kepu, mutta nyt kysynkin, mitä tialle?


   • Anonyymi kirjoitti:

    no no. Ota iisisti.
    Vai on aloittajan mielipiteet haapaveden konkurssin syy. Sitä ihteään, se tuokin kommentti on.
    Vai meinaat, että aina pitää valittaa, kun siihen on mahdollisuus?

    Kokoukset on katsottu. Kokouksissa on tehty päätöksiä, demokraattisesti, mutta kun ne eivät ole olleet mieluisia, niin valitettu.

    Mitäs arvon persulla olisi lääkkeeksi nykyiseen tilanteeseen. Pelkästäänkö se, että kepu alas.
    Silläkö talous olisi kunnossa.

    Minkäslaisia kehitystoimia olisi ehdolla. Nyt vain on vastustettu kaikkia, mutta mitenkäs olisi jos jotain konkreettista kehittämistä, uutta rahantuloa, säästöjä tai muita esittäisit. Menköön kepu, mutta nyt kysynkin, mitä tialle?

    Voi helvetti sinun demokraattiset päätökset. Kuka tässä on väittänyt eteikö päätökset olisi olleet demokraattiset. Demokraattinen päätös ei ole demokraattinen vaikka se päätös on tehty enemmoistöpäätöksenä, kun päätöksenteko tehdään lainvastaisesti ja tai kaikkia huomioonotettavia vaikuttaivia seikkoja ei oteta huomioon päätöksiä tehdessä paina se mielees. "Mitä sulla olisi lääkeekksi nykyiseen tilanteeseen" Eikö teillä saatanan kepulaisilla ole muuta sanottavaa kun tietoiseti olette tuhoneet koko Haapaveen kunnan ei yksistään taloudellisesti vaan teidän perkeitten takia ollaan menetetty valtava määrä asukkaita poismuuton takia jotka olisivat työtätekeviä perheellisiä ihmisiä jotka toisivat verotuloja. Teillä helveti kepulaisilla ei ole minkäänlaista kykyä hankkia työpaikkoja kuntaan eikä edes halua hankkia yrityksiä lukuun ottamatta nortfuellia joka on vapaasta tahdostaan tullut tyrkylle forttumulle, hyvä niin. Nyt te saatanan kepulaiset olette tämänkin yrityksen tulon vaarantamassa kyläkoulujen lakkauttamisilla jonnekka nämä nortfuollin työntekiät muuttaisisivat perheineen rauhallisille sivu kylille jossa olis lähipalvelut. Nyt olette turpaanne soittamassa, että mitä persut olisivat tuomassa kunnan taloudellisen tilanteen kohottamiseksi kun itse olette tietoisesti varoituksista huolimatta kuntamme tuhoneet.


  • Nostellaanko kepulit vähän työnverotusta ja polttoaineen hintoja? Jos se siitä sitten helpottais.🤣

   • Meinaatkos, että haapaveden kepu, haapaveden valtuustossa noita toimia on tehnyt?
    Antaa niiden valtakunnantasolla suhmuroida. Nyt ollaan haapavesipalstalla.


  • Näin se on. Kepulainen demokratia. Juntta hävisi keskusta repesi. Yksimielisyyttä vaaditaan kun se on juntan tahto. Miten kävi edellisessä kokouksessa? Juntalla oli kaksi mielipidettä maalämmöstä. Kun juntta ei pääse yhteis ymmärrykseen niin silloin sallitaan eri mieltä oleminen. Juntan ulkopuolisten on aina noudatettava ryhmäkuria. Ihmettelettekö koskaan kepulit omaa toimintaanne? Keskustassa ei ole demokratiaa vaan mielivaltaa. Kuka lähtee kepulle ehdokkaaksi nolattavaksi? Hyväuskoisia kepu osaa vaalien alla höynäyttää ja pettää heti vaalien jälkeen. Keskusta on hallinnut Haapavettä kautta aikojen ja jokainen näkee, mihin se on johtanut.

  • Ennemmin huora häppee ku kepu reppee. Näi me siellä myllyojan norttipaikalla tuumaattiin.

   • Vaikuttaa tosiaan siltä, että Keskusta luottaa enemmän Persuihin, kui
    n omaan toimintaansa. Täällä huutavat Persuilta apua monessa ketjussa.
    Keskusta ja Vasemmisto ovat Haapaveen kuihtumisen syylliset. Yks Persu on niin uusi tulokas valtuustossa , ettei sillä oo mitään merkitystä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Vaikuttaa tosiaan siltä, että Keskusta luottaa enemmän Persuihin, kui
    n omaan toimintaansa. Täällä huutavat Persuilta apua monessa ketjussa.
    Keskusta ja Vasemmisto ovat Haapaveen kuihtumisen syylliset. Yks Persu on niin uusi tulokas valtuustossa , ettei sillä oo mitään merkitystä.

    Siis kukaan ei pyydä persuilta apua.
    On vain niin, että sieltä ei ole mitään apuja.
    EI yhden yhtään kehittävää.
    Haukkumista ja parjaamista ja sitä, mitä ei saisi tehdä.

    Uskon, ettei mitään löydy.
    On vain junttaa ja panettelua. Tyhjää sanailua. Vuosikautista katkeruutta.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Vaikuttaa tosiaan siltä, että Keskusta luottaa enemmän Persuihin, kui
    n omaan toimintaansa. Täällä huutavat Persuilta apua monessa ketjussa.
    Keskusta ja Vasemmisto ovat Haapaveen kuihtumisen syylliset. Yks Persu on niin uusi tulokas valtuustossa , ettei sillä oo mitään merkitystä.

    Mutta kukkona tunkiolla pitää olla, oli yksi tai kaksi.


  • Ei voi olla niin typerää " kukkoa " joka hyppäisi kepulien haisevan tunkion päälle!!! Nyt en kirjoita kepuleista, ne on siihen hajuun tottuneet.

  • Ei sitä yks tai kaks persua tai kepulaista ole lopepettanut, vaan yksinkertaisesti kyseisestä kaupasta ostavien ostovoima ja asiakkaat on loppunut.
   Haapaveden väkimäärä laskenut parilla tuhannella ja maaatalousasiakkaat vähentyneet ja samalla omatoiminen rakentaminen vähentynyt.
   Joka tarvii jotain rakennelmaa ostaa sen valmiina pakettina, jolloin tavarat ja tekijät tulee jostain kauempaa, tekijätkin yleensä Virosta ja sieltä päin.
   Maaatalouskin ajettu niin tiukalle että hyvä jos tuottaja saaa edes edes polttoainerahat ja siemenet viljellystä viljasta. Samoin puun myyjät joutuvat maksumiehiksi huonommasta leimikosta. Se on vaan silla lailla ettei auta vaikka on miten ison talon poika kun rahaa ei oo niin sitä ei oo.

  • Syy on ainoastaan siinä, ettei itse Haapavetiset käytä oman pitäjänsä palveluja ja ennen kaikkea yrittäjien palveluja, kun ne poloiset luulee, että yrittäjä rikastuu. Tämä on paikkakunnan näivettymisen syy.

   • Jokainen asia täyttä totta. Tuo kateus Haapaveellä on todella sairasta.


  • Son kova pala keskustalle, kun vastassa on viisaampi kuin koko keskusta yhteensä.

   • Tarkoitatko vain valituksia tekevää Repoa?


  • Riippuu täysin, mistä pitää. Jos voitelee näkkileivän reikäiseltä puolelta (monien mielestä väärältä puolelta) saattaa kilokalorien määrä nousta, kun koloihin menee enemmän voita. Jotku tosin tykkää siitä, että näkkärissä on paljon voita.
   Toisaalta jos laittaa päälle metvurstin ja pari juustoa, niin maku voi tasaantua ja näin ollen makukokemus voi olla asteen verran täyteläisempi. Juoman maussa taas voi olla aistittavissa vähän tanniinia ja sopiva kantavierre joka kruunaa näkkileivän huuhtelun kurkusta alas. Haapavetisillä asia on aikalailla vakio, jos asiantuntijalta kysytään!

   • Hankkija ei lakkauta voittoa tuottavia myymälöitä. voi vain toistaa, että ostajia ei riitä kutistuvalla Haapavedellä. Mutta mukava Hankkijan myymälä on edelleen lähellä ,Nivalassa. Ja siellähän on myös Tokmanni ja Litli.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Hankkija ei lakkauta voittoa tuottavia myymälöitä. voi vain toistaa, että ostajia ei riitä kutistuvalla Haapavedellä. Mutta mukava Hankkijan myymälä on edelleen lähellä ,Nivalassa. Ja siellähän on myös Tokmanni ja Litli.

    netinkautta saapi kaikkia nykyään halvemmalla.vertaa autojen varaosia traktorin ymm,


   • Terveisin Uuno Turhapuro.


  • No ei se niinkään voi olla, vaan Sanna Marinin hallituksen toimiahan nänä ilmiselvästikin ovat. Vihreät haluavat yhdessä demareiden ja vasurien kanssa ajaa kaikki suomalaisen tuotannon alas kaikin mahdollisin keinoin. Verotuksella tappavat yritykse ja laisäädännöllä.

   • eikö ne oo jakanu ilimasta rahaa yrittäjille yli puolivuotta solokennaan


  • Persiilleen jos menee kansainvälinen ketju haapavetisten persujen takia, häh?

  • Ihme väite pohjaa vaille

  • Tässäkään Hankkian loppumisessa ei ole mitään tekemistä politiikan Kepun, eikä Persujen käymisistä asioista valituksista eikä mistään muustakaan, sillä tämä asia on täysin irti politiikasta.
   Syy on ainoastaan siinä, että PAIKKAKUNTALAISET EIVÄT KÄYTÄ OMAN PAIKKAKUNNAN PALVELUJA !!!!!!!!!!!!!!!.

   OPPIKAA jo ymmärtämään että kaupassa pitää käydä OMALLA PAIKKAKUNNALLA MAHDOLLISIMMAN PALJON ............... JOTTA PALVELUT SÄILYY !!!!!!!!!!!!!!!!!

   • Mitä tuota huutamaan. Se loppuu, jos loppuu.

    Jännää vain, että S ryhmä lopetti ensin ABC:n ja nyt siitä lähtee vierestä Hankkija, jonka omistus on lie missä, mutta Danish Agron kautta samassa veneessä.
    "Yhteistyössä Danish Agro -ryhmän kanssa Hankkija on vahva kumppani suomalaiselle maanviljelijälle. Hankkija Oy on suomalainen yritys, jolla on suomalainen henkilökunta ja suomalainen toimintakulttuuri."

    Olisi mahtava tietää, että oliko toiminta tappiollista, vai pitääkö saada vain osuustoiminnalliselle yritykselle lisää varoja,

    Tässäpäs te näette. Omistajien omistama. Ei mitään, kunhan bonusta tulee.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mitä tuota huutamaan. Se loppuu, jos loppuu.

    Jännää vain, että S ryhmä lopetti ensin ABC:n ja nyt siitä lähtee vierestä Hankkija, jonka omistus on lie missä, mutta Danish Agron kautta samassa veneessä.
    "Yhteistyössä Danish Agro -ryhmän kanssa Hankkija on vahva kumppani suomalaiselle maanviljelijälle. Hankkija Oy on suomalainen yritys, jolla on suomalainen henkilökunta ja suomalainen toimintakulttuuri."

    Olisi mahtava tietää, että oliko toiminta tappiollista, vai pitääkö saada vain osuustoiminnalliselle yritykselle lisää varoja,

    Tässäpäs te näette. Omistajien omistama. Ei mitään, kunhan bonusta tulee.

    Persuilu lähestyy loppuaan.
    Silmät avautuvat ja persupahuudet havaitaan.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Persuilu lähestyy loppuaan.
    Silmät avautuvat ja persupahuudet havaitaan.

    Höpö höpö


   • Anonyymi kirjoitti:

    Persuilu lähestyy loppuaan.
    Silmät avautuvat ja persupahuudet havaitaan.

    Näyttää vasurieskon runoilulta.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Näyttää vasurieskon runoilulta.

    Häh, ossaa tässä muukkin runnoo ruikata.


  • Ompa tehokkaita nuo haapavetiset pesut jos myös Kannuksen ja Sievin liikkeiden kyltit tippuu samalla huitasulla! Nimim. Kolme yhdellä

  • Mihin me Hankkijaa tarvitaan, kun vaan joka kylällä on kouluja ja opettajille töitä.

   • Onneksi opettajilla on lyhyet työpäivät niin jaksaa kirjoitella valituksia.


  • Ei ne virmojen tiedot liiku jos ei ole KUITUA ja sen tulohan meillä hylättiin kymmeneksi vuodeksi. Täällä tieto liikkuu etana vauhtia kiitos valtuustolle tästäkin päätöksestä.

   • Miksi hylättiin kuituhanke toistaiseksi? Konsultin esilletuomiin uusin tietoihin perustuen kustannukset olisivat nousseet alkuperäistä huomattavasti suuremmiksi.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Miksi hylättiin kuituhanke toistaiseksi? Konsultin esilletuomiin uusin tietoihin perustuen kustannukset olisivat nousseet alkuperäistä huomattavasti suuremmiksi.

    Kustannukset ja kustannukset. Luulettekos, että kuidun rakentaminen ajansaatossa vain halpenee? No katinkontit.

    Mitä tuota peittelemään. PERSUT omalla politikoinnillaan olisivat suurin este sille, että Haapavesi ei ole edes etätyöpaikkana saati sitten teollisuuden käytössä tätä päivää.

    Siis persupolitikan pääsanomana on tehdä haapavedestä tuppukylä, takapajula.
    Silloin voi kukkoilla ja tehdä oikein kunnon persupolitiikkaa.

    Kumpikohan on yritysten ja haapaveden mahdollisesti uusien asukkaiden pääpaino ajatuksissa, kun pohtivat muuttoa haapavedelle.
    Toimivat tietoliikenneyhteydet (ei sen paremmat, kuin naapurissa) vai kyläkoulut. Jättävätkö tänne tulematta jos täällä on tuulivoimaloita?
    Voisiko lyhyesti persupomo tästäkin blogata.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kustannukset ja kustannukset. Luulettekos, että kuidun rakentaminen ajansaatossa vain halpenee? No katinkontit.

    Mitä tuota peittelemään. PERSUT omalla politikoinnillaan olisivat suurin este sille, että Haapavesi ei ole edes etätyöpaikkana saati sitten teollisuuden käytössä tätä päivää.

    Siis persupolitikan pääsanomana on tehdä haapavedestä tuppukylä, takapajula.
    Silloin voi kukkoilla ja tehdä oikein kunnon persupolitiikkaa.

    Kumpikohan on yritysten ja haapaveden mahdollisesti uusien asukkaiden pääpaino ajatuksissa, kun pohtivat muuttoa haapavedelle.
    Toimivat tietoliikenneyhteydet (ei sen paremmat, kuin naapurissa) vai kyläkoulut. Jättävätkö tänne tulematta jos täällä on tuulivoimaloita?
    Voisiko lyhyesti persupomo tästäkin blogata.

    Tekniikat muuttuu ja hinnat halpenee.!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tekniikat muuttuu ja hinnat halpenee.!

    jaa-a sitäkö nyt odotellaankin.
    Sitten kun persut on saaneet asukasmäärän alle 5 000 ja yritykset torpattua.
    No odotellaan tai odotelkaa, miten vain.

    Odotellaan, josko kyläkoulut tuo niitä uusia asukkaita. Niinkös. Niinhän niitten piti tuoda.


   • Anonyymi kirjoitti:

    jaa-a sitäkö nyt odotellaankin.
    Sitten kun persut on saaneet asukasmäärän alle 5 000 ja yritykset torpattua.
    No odotellaan tai odotelkaa, miten vain.

    Odotellaan, josko kyläkoulut tuo niitä uusia asukkaita. Niinkös. Niinhän niitten piti tuoda.

    No onpa katkeraa vuodatusta kun ei heti saatu kaadettua kerralla kaikkia kyläkouluja


   • Anonyymi kirjoitti:

    No onpa katkeraa vuodatusta kun ei heti saatu kaadettua kerralla kaikkia kyläkouluja

    Katkeraa, mikäs tuossa katkeraa on?
    Todellisuutta. Onhan siellä eläväkin kyläkoulu ja ihan oikein.
    On myös tekohengitettäviä.

    Kysymys vain oli kait aseteltu siten, kuin kyläkouluja mainostettiin.
    Tuo uusia asukkaita. Tottahan näin silloin perusteltiin?


  • Kansainvälinen kauppajätti kun kiihdyttää tai jarruttaa, niin siinä ei persujen jarruttelut paljon paina.

   • Eipä auta myös kepun kiihyttelyt....


  • Uskonnollisen verhon takaa pilkistää yhä pahemmin esiin se Haapavetinen kateus ja kyräily ..
   Haapavetiseen maaviinalla aikoinansa kostutettuun siemeneen ei siis edelleenkään idä se ajatus että kuntaa voisi kehittää eikä se kehitys ole minulta pois vaan
   alikehityksen jatkumo elää ja voi todella hyvin naapurikateuden merkeissä.

   Haapavetisten on myös hyvä muistaa ettei kunnan asioita ole koskaan ollut päättämässä ne penaalin terävimmät kynät.
   Haapaveden opetus oli tarkoitushakuisesti vuosikymmeniä sopeutettu paikka ja seutukunnan tarpeisiin,jonka satoa niitetään nyt tässä ajassa.

   Valittaessa Haapavetisiä päättäjiä siis kunnan ulkopuolelta tulevia tehtäviin ei ole saatu pätevimpiä vaan muutoin sopivimpia niin lukion kuin myös kunnan johtoon.
   He joilla olisi ollut jtn. annettavaa ovat lähteneet pois ja yhä kiihtyvä poismuuttovirta takaa sen ,että kehityksestä putoamisen seurauksena Haapavesi ei enää ole ns. Pohjanmaan Helmi.

   Asiasta toista mieltä olevien intoilijoiden olisi hyvä koettaa voimiaan ja laskea vanhanajan ronkeli lävitse hoilaten samalla vaikka Viina-Matin viisuja,koska yhtä
   holtittomalta ja naurettavalta kuntapolitiikassa touhuilu vaikuttaa ex-Haapavetisen vinkkelistä.

   Haapaveelle ei ole ikävä koska siellä ei ole vuosikymmeniin ollut yhtikäs mitään sellaista että edes kerran kesässä voisi pistäytyä.
   Folkeista viis ne sonnanluonnin Sm-kisat ovat nykyisin luultavimmin se kunnalle sopivin kesäjuhla??

  Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   62
   3373
  2. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   63
   1804