Aihe

Psykoterapiakeskus Vastaamo on hakkeroitu

Anonyymi

Asiakkaiden jopa kokonaisia terapiaistuntoja on levitetty nettiin asiakkaan nimi näkyy. Ilta Sanomat 21.10.2020

2

139

  Vastaukset

  • Terapiaistuntojen puheet leviävät Kannassa lähes yhtä laajalle. Sitä vaan ei kukaan tule ajatelleeksi. Tuonne salatun Tor-verkon sivustolle, missä varastetut tiedot julkistettiin, ei juuri kukaan osaa mennä vaikka olisi kiinnostustakin. Kantaa sitävastoin lukevat kymmenet ja myöhemmin jopa sadat kyseistä henkilöä terveydenhuollon eri toimipisteissä hoitavat henkilöt. Vain jos terapia-asema on yksityinen, voi Omakannassa saada tiedot rastitettua piiloon niin että ne eivät näy muille kuin kyseisen lääkäriaseman työntekijöille.

   Ja terapiaistuntojen, kuten mm. psykologi- ja psykiatrivastaanottojenkin, kirjaukset ovat sairaanhoitopiirien johdon mukaan suositeltavaa lukemista muillekin hoitohenkilöille kuten esim. lääkäreile ja sairaanhoitajille. Näin he perehtyvät "kokonaisvaltaisesti" potilaan terveydentilaan.

   Joten ei kai kukaan potilas/asiakas Vastaamossa tuosta pikku lipsahduksesta ota hernettä nenään, vaikka tiedot tällä kertaa levisivätkin vähän eri yleisölle. Ellei heillä sitten ole jotain salattavaa...?

   • Nimimerkki jäi... Terv. Isoveli


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onko Stefan Therman monimiljonääri?

   Jotkut väittävät että on, toisten mielestä pelkkä velka-elvis jolle kohta käy köpelösti. Mikä on totuus?
   26
   1418