Korona on talousromahduksen peitetarina !

Anonyymi

Se on kuin sängyn kirjava peitto, joka kätkee alleen sängyn tapahtumat. Aivan kuten "muhinan" love-elokuvassa! Mitä sängyssä sitten tapahtuu, kun vain kirjava peitto on median kameroissa mutta selvästi näkee, että sängyssä käy KOVA MUHINA! Kertokaapa ihan vapaasti oma näkemyksenne
t. haans

43

518

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Millainen sää siellä salaliittosekoiluplaneetalla?

      • Anonyymi

        Et kuitenkaan sanonut Q-anon, joka taitaa olla se mahtava salaliittoteoria kuten nämä rokotesalaliittoteoriatkin jotka on kehitetty juuri niitä varten pitävät koronaa liioiteltuna.


    • Anonyymi

      Kaikki näkivät viime keväänä, että "peitto" heiluu rajusti: Pörssi-ROMAHDUS ! Se oli luonnollinen seuraus aivan kuten edelliselläkin kerralla, silloin tapahtumia kutsuttiin "finanssikriisiksi". Sama nytkin sillä erotuksella, että "finanssikriisin" jälkeen 2010 alkaen keskuspankit ovat pumpanneet markkinoille uutta tyhjästä tempaistua rahaa 100-200 MILJARDIA (dollaria/euroa) KUUKAUDESSA.
      Potilasta on siis pidetty hengityskoneessa ja pidetään edelleen. Peiton alla !!!!

      Kyseessä ei siis ollutkaan kiihkeä "rakkaustarina". Sielä peiton alla...

      • Anonyymi

        Kerrankin jotain todellista, millä kuvaat tätä hurumhei menoa. Täydet pisteet!


      • Anonyymi

      • Anonyymi

        Niin eliittihän tästä koronasta hyötyy, kun päästään eroon turhasta "ihmissaastasta"... robotit on helpompi hallita, korjata... jne. Sitäähän se Musk puuhailee ja Gates nopeuttaa piikillään, että päästään "roskasta" nopeammin eroon, kun vievät eliitiltä elintilaa. Jos haluat vastustaa tämän etenemistä, nin heitä se rätti pois naamaltas: koronaan ei kuole kuin heikot.


    • Anonyymi

      Aivan, tämä oma näkemyksenikin. mm Tuomas Malinen on ennustanut ensimmäsistä globaalia talousromahdusta jo ennen koronaa ja tapahtuvaksi tälle vuodelle, myös kuulisa Tohtori Tuho joka ennusti 2008 talousromahduksen on samaoilla linjoilla.

    • Anonyymi

      >>Millainen sää siellä salaliittosekoiluplaneetalla?

      Kirkkasta, kirkasta mutta KYLYMÄÄ ! Kuvitteleppa, että itse asiassa vaikka G7 kokouksessa olisi sovittu, että nyt totuuden "peitto" jostain polkaistava. Mikä se voisi olla, jotta se olisi uskottava. No VIRUS tietenkin, virus toimii monipuolisesti. Siitä olisi jotenkin saatava "pelottava". No, eihän se sen kummempaa:

      - nostetaan otsikoihin ihmisten viimeinen ikääntymisen taival, joka pääsääntöisesti päättyy keuhkokuumeena. Kerrotaan julkisuuteen vain tämä tarina !!! Vain "kauhutarinan" kaapuun puettuna, jotta sopulilaumoissa ja kihinämedinoissa syntyy aitoa PELKOA !!!!!!!!

      Pelkoa peiton pinnalla niin kiinnitä huomiota "sängyn muhinaan"....

    • Anonyymi

      Kerron nyt salaisuuden mitä on tulossa MAAILMA on siirtymässä virtuaalivaluuttaan ensi vuoden alussa!

      • Anonyymi

        Hyvä, että kerroit, vaikka kyllähän tuota on jo ounasteltukin, että pitihän tuo jo arvatakin, niinhän siinä tulee käymään, kun Suomenkin viimeinen paprikone pysäytettiin.
        Voikosken voimapaperitkin lopetettiin jo ajat sitten eli rahanpainopapereiden tuotanto.
        Harva uskoo muuhun, kuin Sanna Marinin hallitukseen ja luottaa.
        Niin Neuvostoliitossakin tehtiin. Siellä "Venäjällä", raha on rupla ja se on jo komas Neuvostoliiton jälkeinen joka on käymässä arvottomaksi.
        Nyt jos virtuaaliin mennään, niin kaikki katoaa kulassien persiää, kuin ennenmuinoin korttipelissä talonsamenettäneillä.


      • Anonyymi

        Kyllähän sitä käyttäis käteistä rahia mutta kun nostoista tulee takkiin.


    • Anonyymi

      >>Tämä on tulossa ...www.ilta.......

      ""lähes 100 miljoonaa ihmistä menettää työnsä viiden vuoden aikana koneille""

      Hui, tuon on jo päässyt tapahtumaan ja sisäpiiriläiset tietävät sen, siksi nk "työllisyyshumppa" !!!. Mutta toki, uutta on luvassa tekoälyn ja jatkuvan "kehittelyn" seurauksena. Ja se vaihe olisi nyt todella paha, ilman tyhjästä tekaistuja BILJOONIA DOLLAREITA !

      Miksi: SIksi että Teidän rahat on LOPPUNEET, teillä on vain velkaa !!!!

      Juuri siksi, ette tarvitse enää käteistä ja pelurit haluaisivat tilalle bittirahan, Ette tarvitse seteleitä, kun teillä ei ole niitä.

      MUTTA: Ongelmaa ei ole ratkaistu, se paisuu kuin pullataikina..... t haans

      • Anonyymi

        Monet ongelmat on ratkaistu niitä ei vaan tavalliset pulliaiset tiedä vain harvat ja valitut.


      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Voi voi!
      Kaiken maailman höpöä!

    • Anonyymi

      >>Voi voi! Kaiken maailman höpöä!

      Jatketaampa hieman analysointia. V. 2008 "finanssi"-kriisi sattui aikaan, jolloin ainakin suomessa kävi vielä kova talouskuhina. Rajat oli olleet auki vasta 2 v ja halpatyövoimaa virtasi maahan sikana, etenkin virosta. Mutta huomasitko, myös VENÄLÄISIÄ, pilvin pimein oli ollut jo vuosia. Ongelmaksi asti. Venäläisille oli tehty sama kuin mikä tehtiin KINESKEILLE ja matille ja maijjallekin:

      Tuputettiin pikavippejä. Venäläisrynnäkkö aikanaan oli sen seurausta, täsmälleen samoin kuin KINESKIEN valtava tulva viime vuosina, juuri ennen romahdusta.
      Aivan kuten katosivat venäläiset turistibussit suomesta rahan loputtua lakkasivat aasialaisten lennätykset aivan samalla mekanismilla. Rahat pääsivät loppumaan ja vain velat jäivät.

      Kuvitelkaapa vain: Millä rahalla HALAPA-kiinalainen lentää Huippu-Kalliiseen suomeen maailman toiselta laidalta kalliilla Finnairilla? No pikavipeillä ja velalla, ei työtienesteillä. Houkutuksena oli armoton mainosrumba, kineskeissä, jonka takana viimekädessä oli suomen valtio ja takaajina matti/maijja.

      Tätäkään ne eivät halunneet teille, arvoisat takaajat, kertoa.....

      • Anonyymi

        Nyt meillä on pikavippihallitus.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nyt meillä on pikavippihallitus.

        Ei voi olla.....,koska vippejä ei makseta pois, niin Andersson on sanonut! Mikä hallitus lienee? Olihan Neuvostoliitossakin, kuka ties, mikä "hallitus". Ryösti kansalta kaiken ja Suomeltakin 10% maista. Tappoi puolet kansaa.


    • Anonyymi

      >>>Nyt meillä on pikavippihallitus

      Hieno havainto, jotta kummallisuudet eivät loppuisi !!! Näet, kun v. 2008 käynnistettiin pika-VIPPI-käytäntö talouden elvytykseksi, niin pikavipit kävivät hyvin kaupaksi, vaikka niiden korot olivat jopa 1000 % vuositason koroiksi muutettuna !!! Nykyhallitus on kuristanut pikavippien vuosikoron 10 %:iin eli sadasosaan porrrvarihallituksen ajoista.

      https://www.kauppalehti.fi/uutiset/maksuhairiomerkinnat-taas-ennatykseen-viime-vuonna-1-8-miljoonaa-merkintaa-lisaa-ongelma-koskee-jo-yli-380-000-suomalaista/7df2d880-15f0-42cd-9b51-1bf8a2d759ab


      Ymmärrän toki kommentoijjan pointin nykyhallituksesta eli siitä mitä tapahtuu "peiton alla":
      790 miljardia patonkipojille, matti ja maijja takaajina ja lahjoittajina.
      Järjestelmäromahduksen torjuntaan.....

    • Anonyymi

      China on laittanut tehtaat pyörimään toden teolla, siksi ilmaston saasteet ovat taas lisääntyneet, huomattavan paljon?😷☠️😷☠️

    • Anonyymi

      Kyllä siinä täytyy olla perää. Oma näkemykseni on, että, kun Suomessa vasemmistolainen hallitus, äärivasemmistolainen , Sanna Marin peitonalta, uhki ja puhki, sitten alkoi tapahtumaan. Sen nyt kaikki tietää mitä. Lapsia työntää väkisin, pakolaisia vähitellen ilmaantua, alkoi sosialisoinnin aika, kuudentunnin työaikaa, neljänäpäivänä viikossa ja yritykset alkoivat sulkea oviaan. Porukkaa lentää pellolle, kuin haulikonpiipusta hauleja. Ja tietenkin sitä coronaa, jonka leviämistä ei voida estää, eikä sen leviämistä ole tarkoituskaan estää.
      Rahaa pantiin 100 miljardia tuulemaan tai törssättiin vuodessa. Ja kun maailman parasta pistettiin, niin maksettiin, Italian ja Eu valtioiden velat pois?
      Kuhinapeitto mahtoi imiselvästikin olla, todellakin, vahvasti punainen, vihreä, tottakai sateenkaaren väreissä. Uusiutuvaa tuskin oli, Aatamin ja Eevan aikuista kangasta, paksua ja KESTÄVÄÄ!

      • Anonyymi

        90-luvun laman aikana tehtiin omaisuuden uusjako ja nyt tapahtuu sama homma eli omaisuus uusjaetaan.


    • Anonyymi

      >>China on laittanut tehtaat pyörimään toden teolla, siksi
      >>ilmaston saasteet ovat taas lisääntyneet, huomattavan paljon?

      Kiina voi pyörittää tehtaitaan mutta ne tuottee menee käytännössä LÄNTEEN. Kuka siis pyörittää? Ja vielä, usan metsäpalot, lähti aika paljon saasteita tai ainakin hiilidioksiidia. Paaaaaaljon enemmän kuin turun teollisuusalueilta dioksiinia maajussin pelloille viime viikolla !!!

    • Anonyymi

      >>>Aivan kuten katosivat venäläiset turistibussit suomesta rahan loputtua lakkasivat aasialaisten lennätykset aivan samalla mekanismilla. Rahat pääsivät loppumaan ja vain velat jäivät. <<<

      Edellä oleva on oleellista kokonaisuuden ymmärtämiseksi. Kun rahat loppuivat, mistä oli luovuttava ensin ??? Selviytymisen kannalta ilman muuta vapaa-ajan toiminnoista siltä osin kun sielä pyöri löysä velkaraha . VIRUS on oivallinen peitetarina ja sopulista tuntuu "ymmärrettävältä" että toimintoja rajoitetaan.

      Sopuli siis luulee, että systeemi pyörii muuten ennallaan. Ei pyöri muuten kuin siltä osin, että velkavuoret kasvavat kasvamistaan. Niitä ei kyetty "lyhentämään" edellisen kriisin jäljiltäkään eikä ollut kriisin nyt iskiessä muuta keinoa kuin polkea rahaa tyhjästä, eli kasvattaa velkavuoria !!!

      T. haans.sea (ei t. malinen tai roubini, vaan haans)

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      >>90-luvun laman aikana tehtiin omaisuuden uusjako ja nyt tapahtuu
      >>sama homma eli omaisuus uusjaetaan.

      Ja hommahan tapahtuu seuraavasti :

      A) Ensin YLI-velkaannutetaan rupusakkia. Nyt erityisesti asunnoilla, pk-seudulla.

      B) Kun veloista ei suoriuduta, menee maksuun kotimökki maalla. Se ei silti riitä.

      C) Asumus ulosmitataan lopulta.

      D) ELI MENI ASUNTO JA PERINNÖTKIN. Kokoomusveijjareille tietenkin.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      EU:n "elvytyspaketti" eli suomalaisten miljardi-lahjoitus ELIITIN euroopalle ei ole ENNAKKO-tapaus vaan sitä oli KREIKAN pelastus. Silloin annettiin miljardi velkaa tähän leikkiin ja nyt ollaan antamassa lisää. Pankkien pelastukseen ja muuhun suhmurointiin, joista ainakaan kansa ei ota selvää !
      Tarkoitus on tehdä sama ohari mikä tehtiin edellisessä syvässä lamassa vuonna 1994.

    • Anonyymi

      Brexit kansanäänestyksestäkö tämä viimeisin härdelli alkoi. Take back control myytiin kansalle. Jenkit seurasi perässä valitsemalla Trumpin ja huudettiin Make America great again. Onko tämä nyt kolmas mullistus internetin vallakumouksen aikakaudella joita on sattunut olemaan noin 10 vuoden välein. Digiaikakaudella tuloerot ovar räjähtäneet käsiin ja uutta rahaa joudutaan painamaan jatkuvasti suurempia summia koska olemassaoleva raha katoaa digisijoittajien tileille. Internet on aiheuttanut uuden sikaosaston tuloluokan syntymisen.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Millä tuon voi estää. Ovat suunnitelleet sitä jo pitkään.


    • Anonyymi

      Olisi todella huonoa tuuria, jos selkeästi ennustetun Laman eli finanssikriisi2:n lisäksi olisi iskenyt virus, maailmanlaajuisesti, kuten se on tehnyt jo satojen vuosien ajan. Viruksella ne näet kusettavat teitä ja etenkin nuoria sukupolvia aivan kuten pimittelevät ilmastonmuutosta:
      --ummista silmäsi ilmastolta mutta varo koronaa, on niiden ainoa viesti.

      Rahaa tehtiin tyhjästä jo ennen virusta ja sen teko vain kiihtyi finanssikriisi1:sen jälkeen. Systeemiä ei saatu enää pyörimään muuten kuin velalla, tyhjästä tekaistulla rahalla. Tässä tilanteessa virus (kuten normaali kausiflunnssa) pandemiana olisi todella ollut outo sattuma. Laman peitetarinana se taas olisi täydellinen, rahan loputtua.

    • Anonyymi

      Avaus saa päivä päivältä varmennusta, vaikka sisäpiiriläiset kaiken tietääkin:

      >>Systeemiä ei saatu enää pyörimään muuten kuin velalla, tyhjästä
      >> tekaistulla rahalla.

      Ja kun "peiton" kulmaa raotetaan, alta paljastuu valtaisa PANKKIKRIISI, siihenhän jo käsittämätön rahantekokon viittasi, jallittajat itse nyt myöntävät, minä tiesin:

      ""Euroopan keskus­pankin osinko­päätös kertoo suuren pankki­kriisin pelosta
      Pankkivalvoja ei ole tehnyt päätöstä osinkojen rajoittamisesta kevyin perustein, vaan taustalla on huoli laajasta pankkikriisistä kun ongelmia lykkäävät poikkeustoimet loppuvat""
      https://www.hs.fi/talous/art-2000007688341.html?share=f47ee17a3bc2675c1f3dafd74f147e45

      t. haans.sea

      Sopulit ja mokut, ne sätkivät korona-humppaa....

    • Anonyymi

      Se, että maailmasta on tullut globaali, merkitsee, että jokainen lahjakas voi menestyä, vaikka Suomen talous olisi kuralla.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ennen kuin järjestelmäromahdus ehtii koittaa, kusettajat rahastaa koronalla.

      Yksi piikki maksaa 12-15 euroa ja mokulle niitä annetaan kaksi kappaletta.
      Siis parhaimmillaan 50 per nuppi, ...

      • Anonyymi

        Mutta ilmasiahan noiden piti olla?


    • Anonyymi

      >>Se, että maailmasta on tullut globaali, merkitsee, että jokainen lahjakas
      >>voi menestyä, vaikka Suomen talous olisi kuralla.

      Tarkoitat tietenkin selaisia tyyppejä kuten "lahjakas" kepuli tuki-kuppari kuten J. Sipilä oli. Lahjakas tosiaan...
      Nyt ne ovat suorastaan kattaneet ruokalautasen, tukikuppareille:
      https://www.businessfinland.fi/suomalaisille-asiakkaille/palvelut/ohjelmat

    • Anonyymi

      kepu ja EU unionisti niittaa omat äänestäjänsä
      kun omat toimet menee pieleen.

      Moniko konkurssin aiheuttanut TJ kehtaa tehdä samaa?
      Poliitikko - kyllä. Kuuluu toimenkuvaan.
      Lääkäri - kyllä. Kuuluu toimenkuvaan.

    • Anonyymi

      Koronan varjolla ajetaan davosin valtaa pallolle.

      • Anonyymi

        Mitä sinä tuolla tarkoitat. Sen kyllä ymmärrän, että KEPUli pukkaa MYRKKYJÄ sinne, Supermyrkkyjä ja siksi käy näin:

        ""Lääkärit huolissaan: lasten mielenterveysongelmat lisääntyneet rajusti – jopa alle kouluikäiset itsetuhoisia""
        https://www.is.fi/perhe/art-2000005879966.html

        Olen kertonut satoja kertoja: "Tehotuotantopöperö vie terveytesi"
        Googlaa tuo, niin saat lisäinfoa
        t. haans.sea


    • Anonyymi

      No niin, pari vuotta saatiin säästettyä ja teiltä rahaa leikattua niin nyt saadaan amerikkalaisaseet sitten ostettua. Käsiraha saatiin säästämällä, loput velkana.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5148
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3367
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1502
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      184
      1333
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1026
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      938
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      877
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      758
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      717
    Aihe