Raision päättäjien

Anonyymi

pitää tukkia työtävieroksuvien , ja moniongelmaisten muutto raisioon. Yhtään tukiasuntoa ei pidä antaa tahallaan häiriökäyttäytyville yksilöille. Nyt on vaan otettava tyly linja, jos halutaan työssäkäyvien muuttavan raisioon.Sosiaalimenot on yksinkertaisesti saatava pienenemään, muuten ei hyvää seuraa. Kannattaa tarkkaan seurata miten valtuutetut, ja puolueet asioista päättävät.

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Bennu on noin 334 miljoonan kilometrin päässä Maasta. Siltä kerättyjen näytteiden toivotaan antavan lisätietoa muun muassa elämän synnystä.

      Luotaimen on määrä palata takaisin Maahan syyskuussa 2023. Jos paluu näytteiden kanssa onnistuu, kyseessä on Nasan suurin avaruudesta tuoma näyte-erä sitten Apollo-kuulentojen ja ensimmäinen koskaan asteroidin pinnalta.

    • Anonyymi

      Aivan niin, veronmaksajia raisio tarvitsee.

    • Anonyymi

      Kirjokallionkadulta löytyi jälleen kerran esimerkki, miksi reitit pitää sulkea.

    • Anonyymi

      Ns.muuttovoitto ei toteudu jos ne ovat sosiaaalipummeja,niitä kun jo omasta takaa!

    • Anonyymi

      Raision ympärille pitää rakentaa korkea muuri, että pysytte siellä pesässänne!

    • Anonyymi

      Ainakin muuri saraniemen suuntaan, se reitti suoraan petosmäkeen on päättäjien tehtävä sulkea. Vankilasta suoraan raisioon, se valtuutettu joka tämän reitin haluaa sulkea saa minun ääneni.

    • Anonyymi

      Toimittajaliitto katsoo, että ihmisten yksityisten terveystietojen julkaiseminen tai niillä kiristäminen on erittäin vakava rikos. Kaikkien on toimittava tällaisten rikosten estämiseksi.

      Suomen valtamedia edistää näitä rikoksia jopa niin, että voidaan puhua valtamedian yhteistyöstä kiristäjien kanssa. Esimerkiksi Vastaamon asiakkaille lähetetyissä kiristyskirjeissä on aina viitattu valtamediaan, joka on siis kiristäjien eräänlainen yhteistyökumppani. Kiristys ei olisi tehokasta, ellei sillä olisi valtamedian tukea. Kiristäjien ohjeet on jo annettu valtamedian kautta: jos maksat bitcoinia, yksityisiä tietojasi ei julkaista. Lisäksi valtamediassa on jopa yksityiskohtaisia ohjeita siitä, miten bitcoineja maksetaan. Kaiken lisäksi valtamediassa julkaistaan päivittäin tietoja siitä, missä ihmisten laittomasti hankittuja yksityisiä tietoja on julkaistu ja luettavana.

      Suomen valtamedian toiminta Vastaamon tapauksessa on moraalitonta ja ajaa vain rikollisten etua monella tavalla. Valtamedian toiminta voi johtaa myös tilanteisiin, joissa Vastaamoon täysin liittymättömiä ihmisiä aletaan kiristää tai Vastaamoon mitenkään liittymättömistä ihmisistä julkaistaan perättömiä terveystietoja.

      Toimittajaliitto katsoo, että valtamedia edistää mainitunlaista rikollisuutta ja Vastaamon jälkeen voi tulla lisää tapauksia, ellei valtamedia muuta rikoksia edistävää toimintamalliaan. Nythän on käynyt niin, että Vastaamo-jutun taustalla olevat tahot ovat kokeneet onnistuneensa valtamedian avulla ja kokeilevat mahdollisesti vielä isompaa rikosta.

      Toimittajaliiton hallitus

      Toimittajaliitto on riippumattoman median etujärjestö, liity jäseneksi TÄSTÄ LINKISTÄ.

      • Anonyymi

        Koska kansalaiset ovat niin kinnostuneita naapureittensa asioista niin valtamedia auttaa heitä löytämään naapureiden henkilökohtaiset tiedot, sitäkö tässä yritettiin selittää, vaiko?


    • Anonyymi

      Miestä ei tuomittu rangaistukseen, mutta hänet määrättiin erilaisiin vahingonkorvauksiin. Kirveellä lyöty poika perii tuomitulta reilun 4 500 euron korvaussumman muun muassa kivusta ja särystä sekä henkisestä kärsimyksestä.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5098
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3347
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1482
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      182
      1317
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1016
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      918
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      758
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      717
    Aihe