Navalnyin myrkky saatettiin kätkeä nanokapseliin. Täyttä huuhaat taas kerran.

Anonyymi

Miksei pidättäydytä faktoissa. Navalnyin pesetti vaateensa hotellissa, swehän tiedetään. Eihän vaateiden myrkyttäjä voinnut mietenkään tietää, että Nabalnyi pukisi juuri pestyt vaateet päälleen lähtiessään lennolle. En minä ainakan koskaan niin tee. Van myrkyttäjä oletti, että Navalnyin vaihtaa nämä pestyt vaateensa joskus perille päästyään tai vaikka vasta viikon päästä. Sen vuoksi on paljon todennäkösempää, että hän sai myrkytyksen nimenomaan myrkytetyistä vaateista kuin esimerkiski teestä tai oven khvoista saati jostakin mystisestä kapselista. Kaiken kukkuraksi Navalnyin vaateet on hävinneet ja ilmeisesti hävitetty.

Käyttäisivät nämä tutkijat joskus selvää järkeä eikö fiktiota.

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jos Putinin Venäjä haluaisi jonkun oppositiojohtajan kuten Navalnyin hengiltä niin se ois kuollut jo ajat sitten.Kyllä jäljet viittaa johonkin tarkoitukselliseen propagandaan ,on vain niin tökeröä ettei oikein todeksi usko.Oisko CIA ollut Trumpin käskystä asialla?Eli antakaa sitä" maailman vaarallisinta"hermomyrkkyä niin vähän että jää henkiin!Vittu!Jos se on maailman vaarallisinta niin ei viikon päästä esiinnytä selfiessä naama naurussa!

      • Anonyymi

        Novia on löytynyt ainoastaan lemmenyön vesipullosta , mutta Lontooseen loikannut Maria ei sairastunut !?


    • Anonyymi

      Venäjän diktaattori Putlerin aivoituksista ei saa selkoa. Navalnyin myrkytyshän vaikka meni pieleen, silti onnistui. Viesti toisinajettelijoille meni näinkin hyvin perille.

      Oikeasti homman piti mennä niin, että myrkkyä saanut Navalnyi olisi lennätetty Tomskista Moskovaan saamaan "hoitoa" Kremlin määräämiltä Mengele-lääkäreiltä. Mies olisi menehtynyt hoitopöydälle ja "diagnoosi" olisi kertonut "vakavasta ruuansulatushäiriöstä" tms.

      Nyt kävikin niin, että suunnitelmasta täysin tietämätön koneen kapteeni tekikin hätälaskun Omskiin ja siellä sairaalalääkärit saivat Kremlin ohjeet aivan liian myöhässä.
      Tästä kertoo hiki otsalla Kremlissä laadittua diagnoosia lukemaan pakotetun lääkäriparan ilmeet, eleet ja harhaileva katse. Liekö tuo enää hommissa vaiko pidätetty?
      Loppu onkin sitten historiaa, hyvä suunnitelma B kun puuttui idioottivarmaksi luullusta murhasta. Mutta diktaattorithan eivät ikinä mitään pahaa myönnä tehneensä.

    • Anonyymi

      Minkä vuoksi suunnitelmaan olisi kuulunut, että uhrin olisi pitänyt lentää Moskovaan hoitoa saamaan, jos tarkoitus oli päästää hänet päiviltä? Eihän siinä ole mitään logiikkaa.

      Murhasuunnitelma meni pieleen ainostaan siinä, että uhri puki pestyt vaateet liian aikaisin päälleen. Sen vuoksi hän sai sairaskohtauksen jo koneessa. Moskovan hoitosuunnitelma oli ainoastaan seuraus tehdystä virheestä ja yritys peitellä koko myrkytys. Moskovan hoito ei kuulunut alkuperäiseen suunnitelmaan. Jos uhri ei olisi vaihtanut pestyjä vaateita ennen lennolle lähtöä vaan vasta myöhemmin, vaikka viikon päästä, niin myrkyttäjän etsintä olisi ollut huomattavasti hankalampaa. Nythän sentään tiedetään missä myrkytys tapahtui. Ei kai myrkyttäjällä ole tarkoitus paljasta itseään vaan pyrkiä peittämään jälkensä.

      Navalnyin pelastui myrkyttäjän tekemän virheen johdosta ja sen vuoksi pääsi pikaisesti hoitoon.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1661
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1351
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1299
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1295
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1287
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      5
      1275
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1254
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1220
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1180
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1163
    Aihe