Paha peliriippuvuus

Anonyymi

Hei
Olen pahasti peliriippuvainen ja nyt kysynkin voiko tästä enään selvitä elämään.
Olen kaksi kertaa saanut avun velkoihin ensin 12000 euroa ja sitten 35000 euroa, nyt olen taas 32000 euroa velkaa kulutusluottoina.
En nää enään valoa missään, olen niin pahoin koukussa noihin peleihin.
Päivät menee itkiessä en voi puhua asiasta edes puolisolle, olen aivan hukassa mitä teen

14

1669

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      olet hyvässä jamassa vielä kun on puoliso. puhu hänelle ja kerralla kaikki, se on alku. Jos asia tulee muuten ilmi niin hänen reagointi on eri tunnepohjalta kuin sinun kertomana

    • Anonyymi

      Se että myönnät riippuvuutesi on jo todella hyvä ensimäinen askel toipumiseen. Mutta nyt on tärkeää hakea apua. Kerro läheisillesi. Rehellisyys on ensiarvoisen tärkeää, yhtään kaunistelematta asioita.
      Peliriippuvuuteen on tehokasta apua saatavilla vaikka ikävä kyllä kunnallisessa terveydenhuollossa niihin ei monestikkaan osata ohjata. Neuvoisin sinua katsomaan netistä esim. Avominnen ja pelirajattomien tarjoaman avun. Sieltä löydät paljon tietoa ja yhteyshenkilöitä jotka osaavat auttaa sinua eteenpäin.
      Elämällä on paljon annettavaa sinulle kunhan saat oikeanlaista hoitoa sairauteesi ja pääset toipuvan tielle.
      Omasta kokemuksesta voin sanoa että vaikeimmastakin helvetistä on mahdollisuus ponnistaa uuden elämän alkuun ja oppia nauttimaan elämästä. Velka asiat järjestyy aina tavalla tai toisella. Tärkeintä on nyt että ensimäisenä haet apua sairauteesi joka on hoitamattomana etenevä ja kuolemaan johtava sairaus.

      • Anonyymi

        Kiitos vastauksesta, kyllä tämä peliriippuvuus helvetti on.
        En ole vielä kertonut läheisille, mutta olin yhteydessä velkaneuvontaan, niin ehkä asiat selviää tuon velan suhteen. Mihkään velkajärjestyyyn ei ole mahdollisuutta joka euro täytyy maksaa takaisin.
        Tietää tiukkaa linjaa rahan suhteen.
        Ajatukset alkaa hieman selkiintyä, kun olen ollut nyt kolmekuukautta ilman pelejä. Apua olen hakenut peliriippuvaisuuteni ymmärrän ettei nuo rahaasiat ole tässä tilanteessa se tärkein, tärkeintä on päästä peleistä eroon


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kiitos vastauksesta, kyllä tämä peliriippuvuus helvetti on.
        En ole vielä kertonut läheisille, mutta olin yhteydessä velkaneuvontaan, niin ehkä asiat selviää tuon velan suhteen. Mihkään velkajärjestyyyn ei ole mahdollisuutta joka euro täytyy maksaa takaisin.
        Tietää tiukkaa linjaa rahan suhteen.
        Ajatukset alkaa hieman selkiintyä, kun olen ollut nyt kolmekuukautta ilman pelejä. Apua olen hakenut peliriippuvaisuuteni ymmärrän ettei nuo rahaasiat ole tässä tilanteessa se tärkein, tärkeintä on päästä peleistä eroon

        Kyllä se on totta että velkajärjestelyyn ei pääse jos on pelaaminen taustalla. Katsotaan kevytmieliseksi velkaantumiseksi. Velkaneuvonnassa osaavat varmasti auttaa asioiden kanssa. Hienoa että olet ollut pelaamatta. Peliriippuvuus on loppuelämän sairaus jota kannattaa hoitaa hyvin jotta pysyy toipuvan tiellä. Jos tulee tunne että voisin vähän kokeilla koska pystyn hallitsemaan pelaamistani niin se on todella hälyttävä merkki. Riippuvuus ei koskaan lähde aktivoitumaan siitä mistä se on joskus alkanut vaan siitä mihin se on pysähtynyt ja kahta kauheammalla tahdilla. Asiasi ovat kuitenkin vielä hyvällä mallilla. Raha-asiat ajan kanssa järjestyy. Pahimmillaan sairaus voi ajaa rikoskierteeseen ja isetuhoon. Ja täältä ponnistaminen ja uuden pohjan luominen elämälle on aivan helvetin raskasta. Mutta kiitollinen saa olla että on elämisen arvoinen elämä edelleen.


    • Anonyymi

      Sama täällä . 2 kuukauteen tein 7000€ pelivelat pikavipeillä.Nyt vituttaa, haluan irti kokonaan peleistä.aivan hullua pelata.

      • Anonyymi

        Aluksi voitin n.2500€ luulin olevani päällikkö.sitten meni kaikki.


    • Anonyymi

      Tietääkseni ap:lla ei ole peliongelmia. Kd-piireissä ja tietokoneella aikansa viettää.

    • Anonyymi

      Olen aloittaja
      Nyt alkaa elämä näyttää vähän paremmalta, olen kertonut puolisolle onneks on vieläkin vierelläni. Hain pankista järjestelylainaa onneks sain sen, sekin puoli helpottanut.
      Nyt vain pitää keskittyä tuohon pelittömyyteen pelipoikki ohjelma alkoi onneksi viimeviikolla niin siinä voi purkaa noita tuntojaan.
      Kiitokset tsemppi viesteistä ja mukavaa syksyä teille
      Aina kannattaa yrittää peleistä eroon joskus kompuroiden kuten minä, mutta lopulta se voitto tulee.

      • Anonyymi

        Mahtavaa 🙏kommentoin sinulle 29.10. Todella hienoa että olet pystynyt puolisollesi kertomaan ja saanut apua. Rehellisyys on niin vapauttavaa. Netissä myös paljon vertaistukiryhmiä tarjolla joihin kannattaa tutustua. Vertaistuki on niin tärkeää tämän sairauden kanssa. Kukaan ei ymmärrä meitä riippuvaisia niin hyvin kuin kaltaiset.


      • Anonyymi

        Itsellänikin oli vastaava tilanne joitain vuosia sitten, velat tulivat uniini, iltaisin nukahtaminen oli hankalaa, toisinaan mahdotonta.. Oli jo aika loppu. Sitten kerroin puolisolleni, oli ensin ihan älyttömän pettynyt minuun, mutta ilmeisesti ymmärsi tilannetta. Mutta oli se ihan hirveä paikka kertoa asiasta. Itseensä niin pettyneenä jatuhon partaalla, sitten vetäisi kertomalla kaiken oman puolisonsa mukaan. Olin varma että menee suhde kriisiin ja poikki avautumiseni myötä, mutta toisin kävi!
        Rahahommat saa aina järjestymään tavalla tai toisella, aikaa vie itsellänikin ennenkuin laina on kuitattu takaisin. Raha-asiat saan kuntoon, tiedän sen. Mutta peliriippuvuuttani en anna itselleni anteeksi varmasti koskaan..
        Sen pirun kanssa on vaan elettävä ja tultava toimeen... Pelaamisen lopettaminen kannattaa aina!!


    • Anonyymi

      et ole mitään menettänyt. pelit nyt lopetat ja päivä karrallaan olosi paranee ja elämä taas hymyilee. älä tuomitse itseäsi, mennyt on mennyttä. katse eteenpäin. käy jossain vertaistukiryhmässä, se on parasta apua ja ilmaista.

    • Anonyymi

      Aloittaja
      Kyllä tämä ihmeellistä tässä on saanut olla varpaillaan noiden pelien suhteen sen jälkeen, kun sai nuo rahaasiat järjesteltyä.
      Tulee melkein päivittäin ajatuksia, jospa hieman kokeilis ajatuksella tiedä vaikka tulis rahallista apua (tiedän itsestä et pelaisin kaikki takaisin on kokemusta mikään ei riitä)velkojen maksuun. Katsoin jo veikkauksenkin sivuja olen sulkenut kaikki pelit sieltä niin kasinot olis voinut kun lähettää aukaisu
      pyynnön avautuisit 3 kk päästä.
      Minullahan toistui kahdesti aikaisemmin, kun sain velat yhdistettyä pelit jatkui kahta kauheammin
      Mielialat menee laidasta laitaan vielä toiset päivät on niin synkkiä ajatuksia täynnä mut kuuluu varmaan asiaan, kun on pitkäaikainen ystävä pitänyt jättää.
      Ja tosiaan pelaamattomuus tuo nuo ajatukset mitä sitä on tehnyt , ei sitä silloin pelatessa ajatellut , siitä kait ne matalapaineet ja itsesyytökset johtuu

      • Anonyymi

        Älä missään nimessä salli itsellesi yhtään pelihetkeä. Ei yhden yhtä enää koskaan. Asiat ryssii pahemmin jokaisella retkahduksella koska huijaa itseään että osaa hoitaa asiat nyt paremmin ja silloin sallii itselleen kovemman takaiskun. Itsellä myös peliriippuvuus ja ulosottomaksut 20k on maksettu pois. Peliriippuvuus ei katoa mihinkään kehosta. Vähän kuin viirus joka jää kytemään vaikka pahin olisi hoidettu. Elämässä on paljon parempaa tarjolla kuin pelaaminen joskus vaan ei osaa katsoa asioita oikein


    • Anonyymi

      Aloittaja
      No niinhän siinä kävi tonni lisää velkaa, tuli vaan nurkantakaa naks ja sitten pelattiin.
      40 ensin sijoitin ja oli jo 2600 kasassa, mutta sinne menivät. Sitten yrittämään uudestaan jospa se sieltä tulisi, hetken perästä huomasin visa pelattu nollille.
      Voi perkules tätä onneks sain katkaistua siihen etten alkanut pelaamaan, nyt mennyt viikko tuosta sessiosta ilman pelejä.
      Sain aika hyvin jo kasattua pelaamattomia, kun 150 päivää oli kasassa.
      Kyllä se näin on ettei kärsi yhtään pelata se on menoa. On tämä niin peestä, mutta ei auta kuin taistella

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      662
      4906
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      468
      3529
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      155
      3268
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      169
      2518
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2339
    6. 257
      1923
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1477
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      99
      1373
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1359
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1140
    Aihe