Mitä tehdä jos miehen lapset

Anonyymi

ja exä häiriköivät uutta miehen perhettä? Kersat on täällä kerran kuussa päivän, jonka sovimme aina exän kanssa mutta harvoin, tai ei ollenkaan suotu mun ehdotukseen vaan jyrää meidät kaikki. Hän ja kiusaa minua muta minä yritn ymmärtäää mielenvikaista ihmistä. Se vaikeuttaa asiointia pajon, Koulusta en saa mitään tetoa lasten koti oloista, eikä mies halua minulle kertoa. On vaikeeta olla komas vanehmpi ja kasvattaja kun ei tiedä aisoita. Koulu heillä menee tosi huonosti, ja paljon lintsaavat ja häiritsevät opetusta, näin ainkin uskon, kun en tiedä.
Olisin aina valmis auttamaan ka kasvattamaan lapset normaaleiksi ja hyvä käytöksiksi, mutta en voi puuttua kun exä estää. Mitä teen.
En halua jättää heitä oman onnensa nojaa ja pysyn täällä, sillä ilman mua he olisivat huonoilla teillä. Olen sanonut etten jhätä heitä pulaan, mutta siitäkin ne raivoovat ja huutavat, en ymmärrä.
Olen ystävällinen joten he ovat syyllisiä etten osaa olla äiti hielle. En kjoskaan hauku ketään enkä miehen ex ämmää, vaikka idiootilta vaikuttaa, eikä lapst sen parempia, mutta tiedän että kun minä osaan kaine ja osaan auttaa, niin en voi väkisin heitä kasvattaa.

4

74

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Lähde lomalle välillä. Olet varmasti hyvin rasittunut, kun joudut elämään tuollaisessa stressaavassa tilanteessa, Ehdota vaikka sille häirikölle, että ostaa sinulle lentolipun tai nykytilanteen vuoksi ihan vaan jonkun kivan kylpyläloman kotimaassa. Kai se nyt sen ajan edes kykenee lapsistaan huolehtimaan itsekin.

   • Anonyymi

    Lomaa minäkin ehdotan , rentoutumista ja irti "suoli24" stä, loman jälkeen voi sitten taas alkaa kirjoittamaan trolleja tänne.


   • Anonyymi

    Mä en mene mihikkään ilman mimestä muuten se eukko iskee kyntensä häneen. Me yleensä mennään yhdessä joka paikkaan. Se eksä on häikäilemätön sanoo muakin ärsyttäväksi ja mä en sitä eukkoo oo ikinä ahukkunu.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mä en mene mihikkään ilman mimestä muuten se eukko iskee kyntensä häneen. Me yleensä mennään yhdessä joka paikkaan. Se eksä on häikäilemätön sanoo muakin ärsyttäväksi ja mä en sitä eukkoo oo ikinä ahukkunu.

    ”Mihikkään ilman mimestä muakin ahukkunu” buhaa buhaaaah, sama palstahirviö , kun uusperheet osiolla.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martina neljäs sija

   Eiköhän kaikki onnitella upeasta suorituksesta ,omassa sarjassa neljäs sija 💯hienoa Martina 🇫🇮👌💯
   Kotimaiset julkkisjuorut
   268
   2145
  2. Tuksu pakenee poliisia!

   Tuksu on kaapannut lapsensa, jonka huoltajuuden hän menetti ja pakenee poliisia ilmeisesti Veijo Lallin kanssa. Lalli myi vastikään Loviisasta talonsa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   100
   2026
  3. Martina uinnin jälkeen sijalla 436! Tästä tuli riemun päivä!

   Martina painaa menemään sitkeästi kuin sissi! Rambolla ja Martinalla on molemmilla hidas aamu 🤣
   Kotimaiset julkkisjuorut
   119
   1938
  4. Iik! Suosikkijuontaja Vappu Pimiä jakoi hyytävät kuvat lomareissulta: "Sydän meinas pysähtyä..."

   Yksi Suomen suosituimmista juontajista, Vappu Pimiä, on jakanut kuvia etelän lomaltaan. Pimiä on lähtenyt lomareissulle juuri ennen uuden Tanssii Täht
   Kotimaiset julkkisjuorut
   15
   1405
  5. Miksi sinä tykkäät minusta

   Syitä tykkäämiseesi? Vastaa kuin omalle kaipauksen kohteellesi.
   Ikävä
   74
   1025
  6. Hyvää yötä Hoo

   Naiselle. Rakastan sinua ❤️❤️❤️ Terv: vaikeatapaus
   Ikävä
   64
   732
  7. Voit oikeasti unohtaa minut

   nainen. Olen niin väsynyt ja aikaansaamaton. Ei minusta ole kuin uninalleksi korkeintaan töiden jälkeen. Enkä edes ole niin tuuheakarvainen kuin kaupa
   Ikävä
   45
   732
  8. Helsingin Sanomat harjoittaa kansalaistemme harhauttamista?

   Suomalainen media on lietsonut sotapelkoa meihin propagoivalla manipulaatiolla --- Helsingin Sanomat on merkittävä manipulaattori [Tämän vastinkirjoi
   Maailman menoa
   299
   724
  9. Rakastan sut ja sua

   Oma turvallinen nallekarhuni. Kivaa alkavaa viikkoa parhaalle toivottaa se susta hehkuva..
   Ikävä
   111
   721
  10. Mietin kuinka ihana oli olla vastarakastunut

   Tekeekö kaikki vasta rakastuneet sitä että laitetaan käsi toisen päälle ja vertaillaan niiden kokoja. Piirretään sydämiä selkään sormin. Arvaillaan mi
   Ikävä
   143
   674
  Aihe