Herätys Kouvolan päättäjät. Siis oikeasti

Anonyymi

Kouvolasta häviää terveyspalvelut ja vanhustehoito. Silti tuon kaiken "hoitaminen" tulee entistä kalliimmaksi. Kymsote ja sitä edeltävä Carea ei kestä päivänvaloa. Kustannukset nousseet järkyttävästi ja palvelut pienentyneet järkyttävästi.

Suomen tehokkain (uutisten mukaan) aluesairaala lopetettiin Kouvolassa. Ei tarvitse olla kovin vaativa asia niin Suomen noin kymmenenneksi suurimmasta kaupungista Kouvolasta joutuu matkustamaan Kotkaan saamaan apua. Kymsote päättää kaikesta Kouvollassakin ja sen keskuksissa. Yksi esimerkki tuo Kuusankoski jossa oli aikanaan oma terveyskeskus. Ei ole enää, nyt sanotaan että Kuusankosken terveyskeskus on tervaskankaalla. Moneen suurempaan keskukseen ihmiset muuttavat kun ikää tulee että palvelut kuten esimerkiksi terveyskeskus olisi lähellä. Mutta Kotkan Kymsote ei paljon tämän seudun palveluista piittaa ja tämän seudun päättäjätkin vaan nyökkäilee ja sanoo että täältä maksetaan. Paljon siitä miten Kotkan seutu vie Kouvolan päättäjiä kertoo että Karhulassa ja Haminassakin jonkinlaiset sairaalat Koksin lisäksi.

Vanhustehuolto ja hoito Kouvolassa alkaa mennä jo tasolle mihin pitäisi valtionkin taholta puuttua. Vanhukset eivät pääsee heille kuuluviin palveluihin vaan kituvat yksinää kotonaan Kymsoten päätöksillä. Kotipalvelu maksua vastaan käy pari kertaa päivässä ovesta vilkaisemassa että täällä hengissä ja kaikki hyvin, ja sitten menee seuraavan paikka tekemään saman. No jos ei ole ruokaa saanut vanhus itse lämmitettyä niin pikaisesta saattavat sen mikrossa lämmittää. Sanatarkasti en muista Kymsoten edustajan sanoja, mutta oli sitä mieltä että moni vanhus on ihan suotta ja turhaan näissä palvelukeskuksissa ja siksi niitä voidaan lopettaa Kouvolassa.

Toki kaiken takana on bisneskin ja Kokoomus taustaisten ryhmien voiton teko. Taisi olla kokoomukselainen joka aikoinaan sanoi että seudulle uusi paljon silloista suokeskus suunnitelmaa halvempi asianmukaisnen sairaala tuntuu monesta kiehtovalta mutta mihin sitä tarvitaan.

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Surullista mutta totta.
      Alistus alistus. Ei paljon ihmisen elämä paina kun tehdään bisnestä.

    • Anonyymi

      Muutoshan tähän pitäisi saada. Eihän näissä asioissa ole enää mitään järkeä. Kouvolalaiset veronmaksajat maksaa ainaa vaan entistä enemmän terveys ja vanhuspalveluista, mutta nuo palvelut häviää vaan entistä enemmän.

      Saa nähdä kuka ja minkä puoleen valtuutettu herää ensinmäisenä suurwmmin. Korpivaara jo tosin tainnut asiasta mainita, mutta ei tietysti uskalla pahemmin moittia kun on nykyään Kokoomuksen riveissä mistä tämä kaikki johtuu.

      • Anonyymi

        Helppohan se on kysyä, samoin kuin ennustaa eilinen sää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Helppohan se on kysyä, samoin kuin ennustaa eilinen sää.

        Mutta tuohon kysymykseen ei saada järkevää vastausta. Tuskin ääneen sanotaan että ne tulevaisuudessa hoidetaan kellä rahaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mutta tuohon kysymykseen ei saada järkevää vastausta. Tuskin ääneen sanotaan että ne tulevaisuudessa hoidetaan kellä rahaa.

        On muitakin vaihtoehtoja: Säästetään vastaavasti joistain muista menoeristä, tai nostetaan veroäyriä. Tai ehkä jopa molempia.
        Kaikki vaihtoehdot synnyttää lisää kysymyksiä, ja niihin ei tässä kaupungissa löydy vastaajia.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      52
      5056
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3317
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1462
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1295
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      1000
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      748
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe