Aihe

Onko tarkempaa tietoa tästä? Hyvästi?

Anonyymi

https://www.is.fi/yritykset/protestit/protesti-589081/

Taitaa olla aika tuokin tarpeeton toiminta ajaa alas ennen kuin kertyy lisää häiriöitä ja velkojille saatavia. Osakeanteja on jo tehty niin että senteillä pitäisi myydä osakkeita jotta kassaan saataisiin edes roposia.

11

100

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   monta vuotta on tulot tulleet pääosin osakeanneista ei niinkään viinan myynnistä. sekin vähäinen viina mitä myyvät niin käytännössä välittävät ja lantraavat ranskalaista pirtua.

  • Anonyymi

   Tuommosia lantraamoja ja vedellä jatkajia mahtuu ainakin kaksitoista tusinaan. Kukaan ei tarvitse mihinkään ja kukaan ei kaipaa. Näkemiin.

  • Anonyymi

   Olenkin ihmetellyt että mikä kulissitehdas tämä on kun ei tuotteita löydy mistään myynnissä. Vai on ollut osakeannit päätomialana?

   • Anonyymi

    Alkossa parikymmentä tuotetta
    https://www.alko.fi/INTERSHOP/web/WFS/Alko-OnlineShop-Site/fi_FI/-/EUR/ViewParametricSearch-PagingAll?SearchTerm=Shaman+spirits&PageSize=12&SortingAttribute=&PageNumber=1&SearchParameter=&@QueryTerm=Shaman+spirits&ContextCategoryUUID=6Q7AqG5uhTIAAAFVOmkI2BYA&OnlineFlag=1


  • Anonyymi

   tappiollinen yritys ja käyttöpääomat nollissa. tappion tekeminen tarkoittaa sitä että omistajat maksavat siitä että heidän yhtiönsä viinoja ostetaan. kuulostaako järkevältä ja tarpeelliselta liiketoiminnalta? kun osakkeen arvokin nollissa, niin ei omistajillakaan enää voida maksattaa tappioita. eiköhän se hyvästit ole.

  • Anonyymi

   Täällä Tyrnävällä tuon kulissitehtaan toiminnan toivottomuus on nähty jo vuosia sitten. Omistajien kannattaisi lopettaa tekohengitys ja tehdä stop-lossit.

  • Anonyymi

   Karmea tappiorysähän tuo on ollut jo vuosikausia. Lahtiin vaan.

   • Anonyymi

    Sen tässä voisi todeta, ettei tuolla ainakaan lestadiolaisia sijoittajia liene. Olivat kaukaa viisaita😋


  • Anonyymi

   Ui niin syvällä jo että ei muuta ku paskat pois rattaista ja uutta yhtiöä pystyyn. Eihän siin mene kuin pienomistajien sijoitukset. Samalla pääsemmä heistäkin eroon haittaamasta.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   226
   14781
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   13441
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   290
   9062
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   41
   6473
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   235
   3791