Aihe

Positiivisyyttä Toivoen Varkauteen

Anonyymi

Kaikki toisten mollaajat ja pahan puhujat katsokaa omaan peiliinne onko omat asiat niin hyvin että voitte toisista pahaa puhua kasvottomana. Tärkeitä Varkauden nousulle on yhteen hiileen meneminen puolueesta ja henkilökemiöistä riippumatta.
Kaikilla on onneksi Suomessa oman mielipiteen tuomisen vapaus asiasta kuin asiasta. Yritetään puhua ja kirjoittaa Varkaudesta positiivisesti. PositiIvisyydellä saadaan Varkaus nousuun toivottavasti.

5

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Anna ääni demari Timolle. Mitä hän on saanut aikaan, on näyttänyt paljaan perseen äänestäjilleen.

  • Anonyymi

   Tuollahan ilmoitustaululla haukkuvat sittaria ihan omalla nimellään. Eo pakko käydä. Kauppojen riittää. Henkilöhaukkumisesta sen verran että yks hailee. Ei kiinnosta paskan vertaa teidän tekemiset.

  • Anonyymi

   Totuus on,ettei Varkaus nouse,mitä lie tarkoittaakin sana. Ei tule paluuta aikoihin,jolloin kaikille oli työtä ja hyvinvointia. Myös internet on pilannut elämää. Monet vanhemmat ihmiset vihaa nettiä.

  • Anonyymi

   Varkaudella olisi mahdollisuus nousuun, jos Demarit ei pitäisi kiinni silmittömästi vallasta.
   Nyt Demarit on niin puusilmiä, että van valtuutetun oma, puolueen ja lähipiirin etu on tärkeä - ei kaupungin, eikä veroja maksavien.

   Kaikki lähtee muutoksesta, aika näyttää ovatko Demarit valmiita muutokseen, vai jatkuuko häikäilemätön oman edun hyödyntäminen jatkossakin?

   Tietysti äänestävät voivat vaikuttaa muutokseen, mutta epäilen? Kun on totuttu näkemään se "mukava" (lipevä) naapuri politiikassa, sille annetaan aina ääni, tietämättä todellista vaikutusta.

  • Anonyymi

   Emme me kaikki välitä pahanpuhujista. En tiedä puhuuko minusta kukaan. Se on aivan kuulkaa yks hailee. Ei vaikuta asioihini tai elämääni.

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   367
   4425
  2. Miksi Helmi ja Julia haluavat lehden kanteen?

   Itseään paljon vanhemman miehen kanssa? Dannyn ”tyttöystävä” Helmi Herra Ylpön ”tyttöystävä” Julia. Onhan näitä ollut kautta aikain. Muutama vuosi kun
   Kotimaiset julkkisjuorut
   57
   3338
  3. Torppa Levillä

   Mites se raskauspahoinvointi ??
   Kotimaiset julkkisjuorut
   94
   1812
  4. Mikäs emäntä se joka listi lapset ja itsensä?

   Oli muhokselta,ouluun saakka piti mennä toteuttamaan tuokin asia. Onneksi ei silti rekan alle ajanut. Ei nimiä, toki ne tulee minfoon. Mutta niillä ei
   Muhos
   20
   1643