Aihe

Summeroitse se kerralla pois pois pois!

Anonyymi

Haapavedellä on viimisinä aikoina ollut kärhämää puolin ja toisin. Kehityksen esteeksi koituu tämä ylenpalttinen kärhämöinti.
Kehoitankin kaikkia haapavetisiä summeroitemaan tämän kaiken kärhämöinnin kerralla pois! Takaisin aika, jolloin kaikki ajoi samaa asiaa ja Haapavesi kehittyi.
Ilman näitä meillä ei olisi esimerkiksi Nora-instituuttia (emäntäkoulu), Oltermannin juustolaa, Kanteleen voiman voimalaitosta ja eritasoristeystä joka aikoinaan rakennettiin turverekkoja varten. Eipä meillä olisi paljon muutakaan mutta viime aikoina Haapaveden kehitys on ottanut pahemman kerran takapakkia.
Eli laitetaan stoppi jarruille ja summeroidaan kerralla kaikki kärhämöinti ja turha vastakkainasettelu pois!

5

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tarkennuksena: saatan muistaa tuon sanan väärin, eli summeroida. Oikea kieliasu tai muoto voi olla toinenkin, mutta tuo kuulostaa tuollaisenaan varsin hyvältä ja siksi käytän sitä.
   Summerointi tarkoittaa siis sitä, että kaikki suhmurointi, turhanpäiväiset yhteen summaamiset asioiden kesken, jotka eivät toisiin liity (vrt. salaliittoteoriat yms) jne.
   Eli yleistämisen ja öyhötyksen poistamista siis pääasiassa tarkoitan summeroinnilla.

   • Anonyymi

    Jos suden summeroi pois, niin saako siitä taalat kaupanpäälle?


  • Anonyymi

   Haapavetisten täytyy tehdä yhteispäätös, että kaikkeen mahdolliseen tekemiseen asukkaat osallistuvat tekemään TALKOILLA, sillä rahat ei riitä mistään kun aina pitäs olla rahatukkoa työntämässä jollekkin kun jotain tekee !
   TALKOILLA tekeminen on ainoa vaihtoehto jos meinataan saada paikkakuntaamme kivuttomasti nousemaan kun kaikki puhaltaa YHTEEN HIILEEN, niin silloin se onnistuu !

   • Anonyymi

    Sammaa mieltä. Talkoilu kunniaan! Se on ollut pitkään kateissa ollut voimavara. Useat elinvoimaiset kylät saa kiittää itseään talkoovoimasta ja uutterista asukkaista. Ja etenkin siitä, ettei turhaa riidellä ja kiistellä, vaan tähdätään samaan. Tällöin asiat edistyy, eikä junnaa paikoillaan!


  • Anonyymi

   Toinen soutaa ,toinen melalla vähän avittaa ,saa soutaja perkuu tähteitä kasan .Solidaarisuutta hoopola tarvitsee

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

   "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
   Maailman menoa
   111
   5331
  2. Sofia muutti hotelliin ilmaiseksi

   "Seiskan saamien tietojen mukaan kohukaunotar Sofia Belorf, 30, olisi muuttanut helsinkiläiseen luksushotelliin äskettäin. Seiskan saamien tietojen mu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   365
   1869
  3. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   50
   1628