Aihe

Hefeweizen

Anonyymi

Hienoa seurata Sharevillessä, kun kaikenmaailman keittiöfilosofit ja besserwisserit viisastelevat sijoituksillaan, ajallisella ja toimialakohtaisella hajautuksella ym. toimilla. Sitten salkun koko on useimmiten joku naurettava 50 tai korkeintaan 100k :D

8

55

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ei noin satatuhatta ole mikään huono saavutus, paljonko itselläsi on?

  • Anonyymi

   Satatuhatta menee yhteen kovempaan autoon, jos edes riittää.
   Ei saa kunnon kämppää Helsingistä. En kummoiseksi saavutukseksi sanoisi.
   Ehkä jollekin amk-inssille tai roskakuskille tuo tyydytyksen...

   • Anonyymi

    Mihin kukaan tarvitsee sadantuhannen autoa?


  • Anonyymi

   Moni ei säästä yhtään, kyllä 50k on jo hieno alkupotti tulevaan..

  • Anonyymi

   Kuinka rikas ihminen on teidän mielestänne rikas?

   • Anonyymi

    Mielestäni rikas on sellainen joka pystyy saavuttamaan minimissään keskiluokkaisen tulotason pelkillä pääomatuloilla. Siinähän täytyy ottaa myös huomioon ettei osinkoja välttämättä aina tule kasvavasti. Esim tämä vuosi! Pakkomyyntejä on varottava! Mikään ei ole niin kallista kuin persaukisen "sijoittajan" elämä!
    Lisäksi rikkaalla tulee olla asuminen, vapaa-ajan asunto yms rensselit kunnossa.
    Esimerkiksi osakkeissa (osinkoja maksavaissa vakaiksi luetuissa yhtiöissä!) kai noin sijoitus pääoma 1-1,5 MEUROA minimi.
    Siitenhän voi käydä tietenkin töissäkin, vaikka hyväpalkkaisissakin, ja kaikkihan me saamme ainakin jotain elaketta joskus.
    Tämä siis minimi.
    Hyvä sijoitussalkku koostuu pienikuluisista rahastoista, suorista arvoaperisijoituksista, ehkä sijoitusasuntoja, metsää jne. Kullakin omien harastusten ja voimien mukaan.
    - Näin ainakin minä olen tehnyt. Ja kaiken maailman kuppaajat kannattaa pitää säästöistään kaukana, vinkkien antajat, pankit, asantriat jne... Omasta kokemuksesta voin sanoa, että monipuolinen salkku rauhoittaa (myös rahoittaa), antaa uutta tietoa maailmasta, hauskoja kontakteja myös ihmisiin joista saattaa muuten lukea vain lehdistä, tuo positiivista energiaa ja kaikkea mahdollista. Hyviä jatkoja kaikille!


   • Anonyymi

    Silloin on rikas kun ei tarvi koskaan käydä töissä ja pärjää DI:n palkkatulon veroisesti kehdosta hautaan. Näitäkin on ja on aina ollut. Kaikki eivät huutele tuloistaan, eikä kaikkia näy lehtien kuvissa.


  • Anonyymi

   Kyllä rikaskin voi töissä käydä :-)

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

   "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
   Maailman menoa
   99
   4475