Tytti Tuppurainen mtv3 veikkauksen monopoli aseman muutoksista

Anonyymi

Juontaja, Sitten puhtaan vielä hieman Veikkauksesta, eli Veikkaushan on valtion omistama monopoliyhtiö jonka tehtävä on erittäin ristiriitainen. Samalla kun halutaan nostaa tuot "klungs" tuotonmäärää yritetään aut "klungs" tai auttaa näitä peliriippuvaisia. Niin miten saadaan toimimaan näin risti riitainen asia ? pystytäänkö tosissaan auttamaan näitä peliriippuvaisia ? kun halutaan kuitenkin että tuotto kasvaa samalla.

Tytti Tuppurainen, 🍺 aaah, 👌 💄, No-nih, axtion 📽️
Kiitos hyvästä kysymyksestä, tää on erittäin täkeä ja hyvä kysymys. jota pitää pohtia. Mä itse ajattelen että Veikkauksen ainoa olemassaolon oikeutus on pelihaittojen torjunta 👀. Siihen perustuu se että meillä on yksinoikeus järjestelmä. (rahapeli järjestelmä). Suomessa lainpiirissä on vain yksi rahapeli tuottaja tairjoaja ja se on Veikkaus ja tällä tavalla me pystymme myös sitten pitämään ikään kuin omissa käsissämme sen miten pelihaittoja torjutaan.

Meillä on tällä hetkellä sisäministeriön johdolla ministeri Marja Ih "klungs" Ohisalon johdolla käynnissä arpajaislain uudistus jota kautta pyritään yhtäältä kautta turvaamaan sen että suomalaisten pelaaminen kanavoituu Veikkaukselle eikä näille ulko "klungs" ulkomaalaisille nettipeliyhtiöille ja toisaalta tekemään toimia joilla sitten näitä pelihaittoja torjutaan.

Juontaja, Eli tätä puolta halutaan parantaa siis mutta kiitos paljon haastatteluaika loppui nytten . Kiitos myös katsojille. ja uutis👂 jälleen viikon kuluttua.

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      mahtaa kuvitella Vihreat ja SDP että ulkomaisilla kasinoilla pelaavat palaavat häviämään Veikkauksen huijauspeleihin jos linjat suljetaan ulkomaille pelaavilta. Hahahhaaaa . Seuraavaksi puuttuvat kaikkeen ulkolaiseen, eli jatkossa voit ostaa vain suomalaisa kenkiä, vaatteita, ruokaa ym . Luovat rautaesirippuvaltiota joten H.....P.... molemmille.

    • Anonyymi

      Itse alan seuraamaan Tytti Tuppuraisen tekoja jatkossa tarkemmin, meni usko, kun puhuin kohtuudessa valtio omisteisten pörssi yhtiöiden hallituspalkkioista? Toi esimerkkeinä mm. Nokian, joka tunnetusti maksaa törkeän suuria palkkioita johdolleen vailla vastuuta tulevasta ja pätevyyttä paremmista ja osaavammista hallitus ammattilaisista?

      Neste maksaa kuulemani mukaan jopa 150% alempia hallituspalkkioita kohdilleen, mihin haluaa korjausta. Neste on toki ollut poikkeuksellisen hyvä yhtiö viime vuosina, sitä en kiellä, mut kun puhutaan kohtuudessa silloin hyvä puhua rahasummista enemmän kuin prosentista, muuten minusta hölmöä puhua kohtuudesta, koska itse ainakin pettynyt siihen perustelujen, että jollei hallituspalkkiot ole ajanmukaisia, sinne ei löydetä oikeita osaavia ihmisiä?

      Tämä minusta todella törkeältä kuulostavaa perustelua, koska ahneus harvemmin luo hyvää pohjaa millekään hyvälle, kun ajatellaan asioita suuremmassa kontekstissa. Nokia tästäkin hyvä esimerkki täällä Härmässä. Tytti itsekin taitaa olla niinkuin suurin osa poliitikoista ahne ja sokea näkemään totuutta asioiden takana. Ärsyttää tuollainen toiminta ihmisissä, joilla on valta vaikuttaa päätöksiin, mut totuus pohja puutteellinen.

      Kohtuus on noussut toisilla potenssiin siitä, mitä suurin osa tavallisista ihmisistä sen mieltää. Entis aikojen teollisuus patruunatkin olisivat ihmeissään nyky menosta, kun kohtuus on muuttanut merkityksen päättäjillä kohtuuttomaksi. Ei löydy itsellä ainakaan ymmärrystä Tytti Tuppuraiselle, jota aiemmin pitänyt asiallisena ja asiansa osaavan ihmisenä, maailma muuttuu ja ehkä Tyttökin siinä mukana, ikävä kyllä?

      • Anonyymi

        Korjaus kohdilleen tarkoittaa johdolleen.


    • Anonyymi

      Kuten mainittu lisää lisää voittoa täytyisi Veikkauksen tehdä mutta mihin ? ei sitä voittoa huvikseen visin paiskomiseen tehdä.

      Jooh, Tytti Tuppuraiselta pitkä vuodatus, kirjoitin haastattelun lopun Veikkauksesta mutta tämä juontaja oli asetellut kysymysten settinsä jo haastattelun alusta palkkio kysymyksissä siten joka vasta lopussa kyseen alaistaa Veikkauksen tarkoitusperän aikeissa pyrkiä vahvistamaan monopoli asemaansa.

      Pitkä juttu ja tyydyin tekemään sanalleen kirjoituksen Veikkaukseen liittyvästä hallituksen suunnitteilla olevista kysymyksistä ihan muistamisen vuoksi sillä poliittinen muisti on lyhyt, puhutaan mutta kiistetään puhuneen. Tytti Tuppurainen ei anna ymmärtää että tekeillä olevan Veikkauksen mpnopoli aseman vahvistamisen liittyvän ulkomaalaisien rahapelitarjoajien blokkauksen ja Tytt Tuppurainen jakaakin aka epätäydellisiä vastauksia mitä sisäministeriössä on suunnitteilla puhutu enempi ohjauksesta Veikaukselle. Mistä moinen salaperäisyys johtunee.

      Sanna Marin on jättänyt mustaa valkoisella luvatun nuorisotyöttömyyden hoitamisen sivuseikaksi mutta on 👅 kiihkeästi 👅 Veikkauksen monopoli aseman vahvistamisen asialla, se ei ole, ei ole ollenkaan nuoriotyöttömyyden hoitamista vaan kuulostaa rahankeräykseen pyrkimiseltä velkatalouden pikavoitto korjaamiseen kuluttajien ryhmältä joka pelaa todennäköisesti eniten eli vähävaraisilta. Nyt huomioiden Veikkauksen lähes kunniaton asenne (esim toimitusjohtaja 32k/kk ties miten monta muuta) ottaa pelatusta rahasta tuntematon siivu yhteiseen hyvään sekä Tytti Tuppuraisen haastattelussa mukana jutussa olleisiin viittaus henkilöstön palkkioihin on myös todennäköinen Sanna Marinin pyrkimykset saada helpolla lisä rahaa peittelemään tekemiään virheitäSuomen talouden hoitamisessa.

      Veikkauksen edustaja on tyrmätty jo ajankohtaisissa haastatteluissa aikaisemminkin jossa Veikkauksen edustaja väläytti Veikkauksen omaavan erityisen pelijärjestelmän johon juontaja kysyi, millä tavalla Veikkauksen järjestelmä on erityinen, tähän vastausta ei koskaan tullut.🐷

    • Anonyymi

      Suomessa on tavallaan "alkoholipolitiikka", valtiolla on yksin monopoli asema alkoholin myymiseen ollut jo vuosi kymmeniä. Miten paljon tämä Suomen valtion harjoittama "alkoholipolitiikka" on pitänyt suomalaisien juomisen hallittuna siten ettei mellle tänne Suomeen ole tullut alkoholisteja. Suomessa alkoholisteja haitaksi asti on ja tulee olemaan.

      Tuo sama pätee peliriippuvuuden haittojen "ehkäisyyn" eli hölyn pölyä. Sanna Marinilla on PIKAVOITTO raha mielessä omien talouden kuprujen piilotteluun jotta pärjäisi jälleen seuraavissa eduskuntavaalit 2023 . Velho naiseksi.

    • Anonyymi

      siellähän se Tuppurainen ilmoitti millaisia asioita SDP pitää tärkeimpänä viedä eteenpäin, eli lisää rahaa suurituloislle , pelkästä kahvittelusta ja syömingeistä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5399
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3477
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1602
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      197
      1521
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1076
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      25
      1023
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      789
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      788
    Aihe