Sanna Marin ja hänen hallituksensa ei tee mitään, vai tekeekö?

Perussuomalisset puolueena ja persut eduskuntaryhmänä ja yksittäiset persut mölyävät, tapansa mukaisesti, ettei hallitus tee mitään.

Katsokaamme mitä, miksi ja miten on Sanna Marin ja hän hallituksensa toiminut tässä uudessa ja vaikeassa tilanteessa.
Politikka on yhteisten asioiden hoitamista ja tieteet selviävät miten, miksi ja milloin jotain tapahtui tai jäi tapahtumatta.
Koronkriisissä, heti alussa, näemme kuinka ripeästi ja oikein Sanna Marin ja hänen hallituksensa toimi, teki kovia päätöksiä koronan leviämisen estämiseksi ja rajoittamiseksi.
1. Valmiuslaki voimaan niin nopeasti kun se oli mahdollista.
2. Sanna Marinin hallitus eristi Uudenmaan. Sotilaat teiden varsilla.
3. Ravintoloihin tuli rankkoja määräyksiä
4. Sanna Marinin hallitus rajoitti kansalaisten vapauksia huomattavan paljon.
Nämä kovat toimet estivät sen, ettei korona levinnyt hallitsemattomasti ja se olisi romahduttanut talouden kun tautikaaoksen keskellä olisi pitänyt saattaa vielä rankemmat rajoitukset. Esimerkiksi kauppojen ja teollisuuden sulkeminen on Etelä-Euroopassa on ollut pakko tehdä niin.
Näitä rajoitustoimia ja esimerkiksi niiden välttämättä tarvitsemaa Valmiuslakia ei olisi tullut voimaan, ainakaan näin oikea-aikaisesti, jos pääministerinä olisi ollut Juha Sipilä ja persut hallituksessa. Miten suuret vahingot oilsi Suomelle ja suomalaisille tullut jos Jussi Halla-aho olisi ollut pääministerinä?

Tiede kehittää rokotetta ja lääkkeitä. Hoitokinot ja muu on kehityksessä mukana.
Poliittiset päättäjät ohjaavat voimavaroja .

20

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tiedossa on miten hyvin ovat toimineet. Mutta kun se tieto pitäisi avata myös persujen silmät. SDP ei ole heille mitään muuta kun punainen vaate.Kuitenkin moni persu nauttii sdp;n saavutetuista eduista.

      • Anonyymi

        Mitä etuja SDP on saavuttanut???


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä etuja SDP on saavuttanut???

        Hyvinvointia ja oikeuden mukainen suomi. Siihen persuilla ei ole nokankoputtelemista.Minä voin sanoa että persut ei ole minun eteen tehnyt yhtään mitään, muuta kuin haittaa Kiky.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä etuja SDP on saavuttanut???

        SDP ei ole itse saavuttanut etuja, mutta ehkä sinä, jos olet saanut pitää työpaikkasi.


    • Anonyymi

      Sujuvasti lukee paperista korona-tiedotuksia televisiossa...

      • Anonyymi

        Selvästi kovempaa tasoa kuin persut. Persut sekoavat Hailliksen tapaan jopa lapusta lukiessaan.....


      • Huippuna on maalimankaikkeuden suurin nero, jos ei muita kuin persut otetaan mukaan, hän on Teuvo Hakkarainen, hän ei osannut lukea edes paperista sanaa hiilidioksidi.
        Teukka ei totisesti ollut kirjoittanut itse sitä puhetta, jota hän yritti, siis yritti puhua ensimmäisessä virallisessa puheessa Brysselissä. Hän takelteli ".. hihii hihiil hiilitidi , niin ..sitä mitä on Iim..ilmassa.. .ONKO SITÄ.. "JA MÖKELLYS JATKUI.

        Sanna Marin kirjoittaa itse puheensa ja esittää ne niin hyvin, ettei siihen pysty yksikään persujen eduskuntaryhmän jäsen.
        Lisäksi persujen tiedot eivät yllä läheskään Sanna Marinin tasolle.
        Persujen Tavio: "Suomi ja Honkog ovat samanlaisia harvaan asuttuja maita", juu kyllä älämölöö persu tietää...


      • Anonyymi
        Osmium76 kirjoitti:

        Huippuna on maalimankaikkeuden suurin nero, jos ei muita kuin persut otetaan mukaan, hän on Teuvo Hakkarainen, hän ei osannut lukea edes paperista sanaa hiilidioksidi.
        Teukka ei totisesti ollut kirjoittanut itse sitä puhetta, jota hän yritti, siis yritti puhua ensimmäisessä virallisessa puheessa Brysselissä. Hän takelteli ".. hihii hihiil hiilitidi , niin ..sitä mitä on Iim..ilmassa.. .ONKO SITÄ.. "JA MÖKELLYS JATKUI.

        Sanna Marin kirjoittaa itse puheensa ja esittää ne niin hyvin, ettei siihen pysty yksikään persujen eduskuntaryhmän jäsen.
        Lisäksi persujen tiedot eivät yllä läheskään Sanna Marinin tasolle.
        Persujen Tavio: "Suomi ja Honkog ovat samanlaisia harvaan asuttuja maita", juu kyllä älämölöö persu tietää...

        Mami Sanna pitää meistä kaikistä huolta! Jee Sanna


    • Anonyymi

      Kovin on kömpelöä mölinää tuollainen hallituksen fanitus. Mitä se möliseminen enää hyödyttää? Kaikkihan me jo tiedämme, ettei hallitus ole onnistunut työssään. Pelkkää kulisseista huutelua.


      1. Valmiuslaki tuli voimaan kömpelösti kompastellen. Ensin kinasteltiin THL;n kanssa ja THL ärähti, etteivät he tee poliittisia päätöksiä, joka hallituksen vastuualuetta. Vielä maaliskuun puolenvälin tietämillä Sanna jatkoi pohdiskeluaan, että mitä ihmettä se poikkeustila on ja onkohan Suomi mahdollisesti sellaisessa. Ja tätä pohdiskelua ennen Sanna jo julisti, että "meillä on lait kunnossa". Miksi Sanna valehteli? Miksi Sanna valehteli myös toimintasuunnitelmista ja valmiuksista, vaikka nämäkin asiat oli täysin kesken? Ja sitten tunarointi aiheutti lisää tunarointeja EU:n yhteishankinnoissa ja hätäkakka pöksyissä tehtiin hävettäviä maskikauppoja ties kenen kanssa.

      2. Sannan hallituksen tekemät ennaltaehkäisevät torjuntatyöt oli pahasti myöhässä. Tauti oli jo ehtinyt levitä useiksi tartuntalinjoiksi. Oppositio yritti herätellä nukkuvaa hallitusta, mutta laihoin tuloksin. Kun mitään ei tapahtunut, niin presidenttikin hermostui ja ehdotti nukkuvan hallituksen korvaavan 'Nyrkin' perustamista.

      3. Rankkoja? HEHAHEHAHEHAXD Niin "rankkoja", että tässäkin oppositio yritti opastaa hallitusta toimivampiin ratkaisuihin. Hallituksen "rankkoja" määräyksiä oli mm. anniskeluajan lyhentäminen, joka aiheuttaa ruuhkapiikkejä = tauti leviää herkemmin. Kun PS:n ehdottama koronalinkojen sulkeminen ei hallitukselle sopinut, PS ehdotti anniskeluajan pidentämistä, joka vähentää ruuhkapiikkejä = tauti ei leviä niin herkästi. Mutta ei, hallitukselle ei vaan kelpaa "kumehalutaanitepäättääilmanaivoja!"

      4. Sanna Marinin hallitus toimi pelkkänä käskynhaltijana ja puhuvana päänä, joka toteutti ontuen sitä, mitä asiantuntijat ohjeisti, mitä muut tahot olivat vaatineet ja hoputtaneet jo pidemmän aikaa. Jopa mm. perheiden äidit alkoi toimia oma-aloitteisesti mm. ottamalla lapsiaan pois koulusta. Ja muistammehan hallituksen hätäratkaisun alkuvaiheessa: "yli 500 hlön kokoontumisrajoitus...". Ei hyvänen aika! Ja sitten nämä kuuluisat selitykset "meillä tuli tietokatkos", kun ei huolehdittu mm. epidemia-alueilta palaavien lomailijoiden eristämistä. Suoraan vaan ihmisten ilmoille tautia levittämään. Että oli "tarkat toimintasuunnitelmat". Noloa toimintaa....

      Jos PS yritti jo alkuvaiheessa herätellä hallitusta, niin tämä tarkoittaa sitä, että PS oli hereillä jo alusta asti. Ja tämä tarkoittaa sitä, että PS hallituksessa olisi tietenkin toiminut ripeämmin ja tehokkaammin. Mutta tietenkin tällaiset faktat täytyy haudata mölinän alle, kun pitää puolustaa virheitä sarjatehtailevaa hallitusta.

      Hallitus teki monta virhetä, joista ei ole kahta sanaa. Eikä siitä ole kahta sanaa, että toisenlainen hallituskokoonpano olisi toiminut nopeammin ja tehokkaammin. Viherpunavetoinen hallitus on rakennellut kulisseja, ja sehän näkyy. Esitys toimii, mutta käytäntö ontuu pahasti. Ja populistisia mölinöitä tuputetaan median täydeltä.

      Siksi Perussuomalaiset <3

      • Anonyymi

        " Ja sitten tunarointi aiheutti lisää tunarointeja EU:n yhteishankinnoissa ja hätäkakka pöksyissä tehtiin hävettäviä maskikauppoja ties kenen kanssa."

        Ilmeisesti oppositiolla olisi syytä käyttää noita maskeja myös alapäässä!!!!


    • Anonyymi

      Mami Sanna on mun sankari! <3

    • Anonyymi

      Kuoluarvosana Marinin hallitukselle 4 , mitä hyvää muka ?

      • Anonyymi

        Kuoluarvosanalla 4 kehoitan sinua opettelemaan oikeinkirjoitusta.


    • Anonyymi

      Onhan ne palkkansa ansainneet , isoa tiliä on mukava nostaa.

    • Anonyymi

      Kun katsotaan lopputulosta , siis mikä on tilanne tällä hetkellä suomen covid - 19 asiassa, niin näkee että homma hoidettu hyvin . Kun vertaa muihin maihin euroopassa , tai koko maailmassa . Korona kuolleisuus ihan toisissa lukemissa täällä . Tai tartunnat. Tai sairaalahoidot. Tai tehohoidot. Meillä lukemat kohtuullisia. Persut vihaavat sydämensä pohjasta demareita , vasemmistoa yleensä. Tai keskustaa . Tai kokoomusta . Tai ketä helvettiä hyvänsä, kaikkia muita paitsi itseään . Tai välillä vasaratouhut näyttävät , että sisäinen tilanne ei ole niin ruusuinen , mitä yrittävät ulos näyttää. Ja yleensäkin , viha on persujen moottori , kaiken toiminnan primusmotor . Mikä on tuollaisen politiikan lopputulos, voi vain arvailla . Ei se hyvä ole , jos katsoo historiaa , mihin viha on johtanut.

      • Anonyymi

        Eurofiltteri otti ajut .


    • Anonyymi

      Persuhallitus teki eikä meinannut. Rahtasi 35 000 pakolaista ja pisti vielä armeijan laukunkantohommiin.

    • Anonyymi

      Juuri näin. Yksinkertaisesti ( että persutkin ymmärtävät ) kun katsoo suomen tilaa koronavirus asiassa , näkee että täällä on homma hoidettu todella hyvin . Mistä sen huomaa ? Kun katsoo tilastoja kuolleisuusluvuissa yms , ja vertaa muuhun maailmaan .

      • Anonyymi

        Aivan totta. Myös talouselämän puolelta tulee kiitosta hallitukselle. Ulkomaiset yritykset kokevat suomalaisen liiketoimintaympäristön myönteisemmin kuin suomalaiset yritykset. Asia ilmenee Business Finlandin ja Amchamin julkaisemasta barometristä.

        Ulkomaiset yhtiöt pitivät Suomen vahvuuksina yhteiskunnallista vakautta ja toimivuutta, elämänlaatua sekä digitaalista infrastruktuuria. Samat asiat ovat tärkeitä myös suomalaisille yrityksille.
        Tämä kysely tehtiin koronan riehuessa muualla. Eivät nämä ulkolaiset yritykset näin positiivista kuvaa Suomen liiketoimintaympäristöstä olisi antaneet, jos olisimme vaikka Saksan koronatilanteessa. Nämä ulkomaiset yritykset työllistävät meillä Suomessa lähes 266 000 henkeä, mikä vastaa noin 18 prosenttia kaikkien yritysten henkilöstöstä. ei siis työllisyyden kannalta mitenkään huono juttu. Kiitos hallitus!


    • Anonyymi

      Marinin hallitus rikkoo kaikki ennätykset.
      Valtion velka on kohta 50 miljardia.
      Eikä loppua ole näkyvissä.
      Lisää tulee jokapäivä.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4185
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      124
      1640
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      70
      1436
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1412
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1274
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      48
      1160
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1096
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1081
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      61
      1050
    Aihe